perjantai 12. huhtikuuta 2013

Bumtsibum

Moii,

Ei puhuta otsikosta, en keksinyt siihen mitään parempaa... :D
Viikko on mennyt kyllä hujauksessa, ja en oo kiireitten takia ehtinyt tulla postailemaankaan. Tiistaina ja maanantaina ei tosin ollut mitään muuta kuin koulujuttuja, mutta keskiviikkona oli kesätyö haastattelu lasten liikunnan tuelle :) Meni ihan hyvin ainakin omasta mielestäni. Sen jälkeen menin Julialle, ja hän teki mulle geelikynnet, tästä juttua alempana! Torstaina oli pitkä nuorisofoorumin kokous, siellä selviskin sitten että koko huhtikuu onkin täynnä kaikkea puuhaa! Valtuuston iltakoulusta Nordic meetingsseihin! Tää kuukausi meneekin ihan nuva (=nuori vaikuttaja) jutuissa sitten..
Tällä viikolla on alkanut myös uusi jakso. Ihan kiva, paitsi mulla on 2 ruotsin kurssia, HYI! Kahtena päivänä on kaks kertaa... Mun pahin painajainen oikeesti! No pysyn positiivisena ja ajattelen, että meillä ei oo matikkaa :) Palautukset oli tänään, saatiin kolmet kokeet. Filosofiasta 9, terkasta 7+ ja enkusta 6-. Oon kyllä pettynyt enkkuun tosi paljon, mutta ei voi mittään. Filosofiasta taas hemmetin ylpeä! Saan vielä ½ korotuksen numeroon, eli 9½, saas nähä nouseeko 10, toivottavasti ;) Maanantaina olis loput palautuksista, mutta en pääse sinne, koska oon koko päivän raatihuoneella puhumassa "mikä on hyvä päivä?" hankkeesta ja meillä on työpaja kaupunkistrategiasta.
Viikonloppuna on tiedossa Karon ja Kaisan synttärit!! Ootan sitä tosi innolla :) Ps.  50 PÄIVÄÄ KESÄLOMAAN!
 Eli siis, Julia teki nämä mulle ja hän on myös tehnyt paljon upeita kynsiä muillekkin! :) Miks halusinkin kertoa tästä enemmän on se, että Julia on halukas tekemään myös teille Hämeenlinnan seuduilla asuville kynsiä :) Hänellä on paljon upeita glittereitä melkein joka väreissä, ja tekee kynsistä just semmoset kun toivot. Itse sain just semmoset kun halusin, Tahdoin pyöreet ranskalaisella manikyyrillä missä on vähän glitteriä. Julia pyytää kynsistä 20 e, ja jos haluaa koristeita tulee se maksamaan hieman enemmän. Kynsien laitossa menee noin 1,5 tuntia :) Suosittelen kyllä todella paljon, Julia on todella hyvä laittamaan näitä! :) Lisää voit kysellä lähettämällä mulle s-postia, niin kerron enemmän :)
 Jotain kuvatuksia vuodelta nakki ja muusi, hyvää viikonloppua kaikille!! :)

48 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!! ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Kai noista kynsistä saa kuitin ja tekijällä koulutus? Ihan näin tiedoksi, että jos ei ole niin kouluttamaton ei saa kynsiä maksua vastaan tehdä, eikä se ole edes suotavaa, vaikka "osaisikin" kynsiä tehdä. Eikä harmaatataloutta saa harjoittaa.. Ei varmaan kannata huudella tämmösiä juttuja näinkin yleisessä blogissa :)

    VastaaPoista
  3. heippa! missä teidän mökki on? vastaisitko piis, kun katsoin videoasi mmökistäsi ja ranta näytti todella kivalta!

    VastaaPoista
  4. Saatko sä tosta nuvasta kurssimerkinnän lukio-opintoihin? (:

    VastaaPoista
  5. ja sit aina väität et sul on hyvä enkku...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo mikään sofia-fani, mutta puolustan silti vähä:
      ihminen voi puhua enkkua todella hyvin, mutta saada silti kokeesta huonon numeron. se, että sää osaat puhua enkkua ja ymmärrät sitä, ei tarkota automaattisesti sitä et kokeesta tulee 10.

      nii että sofia voi osata enkkua, sillä ei menny vaan koe ihan putkeen

      Poista
  6. Siis miten noi keelikynnet toimii lyhyillekkin kynsille?

    VastaaPoista
  7. Kivat noi sun kynnet;) Mut tää ei ny liity yhtää tähä aiheesee mut mite saat noi kuvat tonne blogiis ylös ku mä en saa niit sinne millää....:(( Kuulostan vrm iha tyhmält mut olis kiva jos vastaisit tai mite muute muokkaat blogias jos jaksisit antaa jtn pienii vinnkei mulle??:)) Kiitti:)<3

    VastaaPoista
  8. mitenniin 50pvää kesälomaan? meillä on ainakin jotain 36päivää O_o :):)

    VastaaPoista
  9. No vittu jos sul on jtn 36pv kesälomaan nii se tarkottaa et sul alkaa kesäloma toukokuussa.

    VastaaPoista
  10. Sofia voisitko esitellä sun kaikki kännykkä kuoret??

    VastaaPoista
  11. Sofia voisitko esitellä sun kaikki kännykkä kuoret??

    VastaaPoista
  12. Ihan tosi kivat kynnet, hei:)) Harmi, etten asu Hämeenlinnassa, pitänee ettii joku muu paikka sitte!:) Ja oot tooosiii kaunis:3 Miun mielestä ruotsi on ihan tosi kivaa:D Oon vissii ainut meijän luokalta kuka siitä tykkää, heh.. :D Ei vissii kauheen suosittu aine... Ja hei, aattele et vika jakso ja sitte on kesäloma, ei tarvii ajatella kouluu pitkään aikaan;) Meillä alkaa ens viikolla uus jakso, terveystietoo, historiaa, enkkuu, matikkaa, fysikkaaa...vaan kaks tuntii liikuntaa, kaikki muut lukuaineita...:D nooh, eiköhän tuosta hengissä pysytä:D

    VastaaPoista
  13. Mä sain nyt ton iPhone 5 puhelimen,laitoin suomen kielet ja nää mutta lukitusnäytössä pitäs lukee suomeksi päivämäärä mutta siinä lukee kiinaksi jotain,mikä neuvoksi

    VastaaPoista
  14. Ihanat noi kynnet! Täytyy mennä laittaan joku päivä kans geelit. :)

    http://i-can-love.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanat noi sun kynnet :)

    VastaaPoista
  16. Onko se sun iPhone 4s vai 5? Ajattelin itsekkin ostaa niin kysyn vaan kumpi sulla on?
    :)


    VASTAAAA!!! Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihanat kynnet! :> Ja super ihana blogi <3

    VastaaPoista
  18. Melkoisen kovaa hintaa pyytää geelikynsistä :O itse nimittäin tilasin ebaysta geelikynsien tekovälineet, johon kuului siis geelit, 2000kpl kynsitippejä, glitterit, leikkurit, sudit, itse uv-laite + lamput laitteeseen ja yms. Maksoin kaikist tarvikkeista yhteensä 50euroa. Eikä geelikynsien tekoon juurikaan asiantuntemusta tarvitse :) Tuolla 20 eurolla olen saanut tehtyä itselleni aika todella monet kynnet :)

    Ja tottakai helpommalla pääsee kun antaa toisen tehdä ! Mutta jos vain viitsii itelleen tehä niin samalla hinnalla saa hurjan monet kynnet!


    http://www.ebay.co.uk/itm/36W-UV-Lamp-Light-Gel-Curing-Timer-Nail-Dryer-with-4-x-9W-Blubs-/130811079891?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item1e74f2acd3

    http://www.ebay.co.uk/itm/UK-Delivery-48-Acrylic-Glitter-Liquid-Nail-Art-Brush-Glue-UV-Powder-Set-Kit-Tips-/290840207144?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item43b76d5f28

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin, rakennekynsien tekoon todellakin tarvitaan asiantuntemusta. Jos sinulla sellaista olisi niin et tosiaankaan ostaisi eBaysta Aasialaisia rakennekynsituotteita, jotka saattavat sisältää Euroopassa kiellettyä MMA:ta tai muita vahvoja ja allergisoivia aineita. Linkkaamissasi seteissä ei ole minkäänlaisia desinfiointiaineita tai preppausaineita.

      Toiseksi, linkkaamasi setti on akryylisetti, ei geelisetti. Akryyliä ei koveteta UV-lampun alla, vaan se on ilmakovetteista. On sitten olemassa erikseen UV-akryylit, mutta nämä idän ihmeet eivät sellasia ole. Myyntikohteiden otsikoihin ei ole uskomista, sillä puolet eBayn myyjistä ei edes tiedä mitä ovat myymässä.

      En rohkaisisi KETÄÄN lähtemään tekemään kynsiä ilman minkäänlaista tietotaitoa. Noilla aineilla saa todella rumaa jälkeä aikaiseksi väärissä käsissä.

      Poista
    2. "Sillä puolet Ebayn myyjistä ei edes tiedä mitä ovat myymässä" ja mistähän sinä sen tiedät? :-D Itselläni ei ainakaan ole mitään valittamista Ebaytä kohtaan. Ei pidä yleistää.

      Poista
  19. mitämitämitämitämitäää mistä sulle noi pisamat ilmesty? :O

    VastaaPoista
  20. haluun kysyä sofia että miten alotit laihtuttamisen,minkälaisia treenejä teit viikossa siis lenkkeilikkö kuinka usein tai kävit salilla? :o
    ja entäs ruokavalio?

    VastaaPoista
  21. Onks sulla ennen ollut kesätöitä? Ja mitä siin haastattelussa kysyttiin? :)

    VastaaPoista
  22. seuraavaks kun otata asukuvia ni ota joku muu asento ku toi mikä on emmin asupostauksessa näytät niin paljon lihavammalta.

    VastaaPoista
  23. voikko tehä hiusvideon jossa esittelet kaikki tuotteet mitä hiuksiis käytät? :)

    VastaaPoista
  24. Kiva postaus:) toivottavasti sun filosofia nousee 10 :)

    VastaaPoista
  25. http://www.youtube.com/watch?v=K4QdXYC0NWs tuli niiiiin kesäfiilis! ps, siistit nui kynnet! harmi ku en ite asu lähelläkään hämeenlinnaa :s

    VastaaPoista
  26. Mää asun keski-suomes ja meillä loma alkaa 2.1.6 ja yhen 9 luokan ope laskee niille aamut valmiiks ja niitä on 36, nyt maanatai mukaan lukien ja niistä on vähennetty vappu ja helatorstai ;)

    VastaaPoista
  27. Muistanko nyt väärin vai oot sä joskus tehny sellasen videon missä kerrot muoti-ja meikkimokia? En ainakaa löydä sitä mistään, mut muisten et oisit sellasen tehny?:D

    VastaaPoista
  28. Tiiätkö mistä se julia hankkii niitä tippejä ja geelejä lisää? Ku en viittis vaa tilata netistä sillee et en tiiä mikä on hyvä sivu:) ois toi kiva jos tiiät tai voisit kysyy:)

    VastaaPoista
  29. Oii kun sä olet niin kaunis :)

    VastaaPoista
  30. mitä aineita oot ajatellu kirjottaa ylppäreissä? :)

    VastaaPoista
  31. Haastoin sut 10 askelta kesään -haasteeseen!:)

    http://idaaslife.blogspot.fi/2013/04/10-askelta-kesaan-haaste.html

    VastaaPoista
  32. En edes tiedä miksi luen tätä blogia kun vain koko ajan jauhat jostakin koulujutuista.Oikeesti ketä hemmettiä kiinnostaa,että saatko filosofiasta 9 vain kympin tai ylipäätänsä mitään.
    Ja olen aika varma ,että vastaat taas jotain näsäviisasta minulle,koska onhan sinulle jo kusi noussut päähän

    VastaaPoista
  33. Harmi kun en asu hämeenlinnassa haluisin geelikynnet

    VastaaPoista
  34. oooi ihanat kynnet ! sun kaveri on tosi taitava, tosta taidosta vois hyötyy työelämässäki ;) p,s , sain joulutoikkariin ruotsista 10 ! ...oon kyl seiskal et melko helppoo toi kevät oli... :DDD ei varmaa myöhemmi tuu oleen 10 ;pp

    VastaaPoista
  35. Ihuna postaus jälleen kerran!:) Oon saanu sun blogist idean perustaa oman blogin et jos vaa voisit käydä tsekkaamas nii kiva olis;) munbogii.blogspot.fi....kitti:)

    VastaaPoista
  36. Ihana tää sun blogi! :3 oot tosi nätti.
    http://thread-of-the-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  37. Onko emmillä blogia? ja jos on nii viititkö laittaa linkkii? :)

    vastaaa!!!

    VastaaPoista
  38. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041516902569_uu.shtml

    VastaaPoista
  39. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041516902569_uu.shtml

    Taisi tytöillä synttäri juhlat karata käsista hahaha =D

    VastaaPoista
  40. Minkä ikäsenä joit ekan kerran alkoholia ja mistä sait sitä ja mitä joit ja kuinka paljo?:) Mitä mieltä oot 14 vuotiaiden juomisesta, esim. yks siideri?

    VastaaPoista
  41. Moikka!

    Tänään koulun jälkeen (jälkeen kuntotestien ja järkyttävän sadesään) linnottauduttiin mun ystäväni Sofian (;>) kanssa koneelle mun sängylle ja ruvettiin ihan randomisti katselemaan sun videoita ja jäätiin aivan koukkuun. Haha, eka siinä pälätettiin kaikkea ja pian katotaan varmaan suut auki hiljaa ja nauretaan sun jutuilles ''Hei toi on nyt ehkä vähä mun kaveri, tulee sellasta settiä'' XD

    Vaikutat niin rennolta ja sellaselta johon olis tosi kiva tutustua, ihana olemus ja aitous, oo ylpee siitä! :) Sussa on niin paljon samoja piirteitä ku mussa. Pitää tässä illalla taas tylsyyteen selailla noita videoita!

    andrijanas.blogspot.com

    Ihanaa kevättä sulle!

    VastaaPoista
  42. Näytäks omasta moelestäs nytten vai esim 2 vuotta sitten kauniimmalta?

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla