tiistai 13. marraskuuta 2012

Yea yea, Im still alive

Heippa te kärsimättömät lukjaiseni,

Noniin kun kaikki on taas huomannut, en oo postannut vähään aikaan :) En ala selittelemään miksi en oo, mutta pienen avautumisen aijon silti tehdä!
Eli alotetaas sillä, että ei, en oo lopettamassa blogia vaikka nyt on tullut pari vähän pidempää postausväliä. Yleensä mä kerron jos on tulossa joku tämmämönen "tauko" mun blogin fb-sivuilla! Silti mulle tulee hirveesti kaikkia "yhyyyy, sun blogin on ihan paska kun et kirjota!" tai "yhyyy, missä postaus???? koska postaat??"
Anteeksi nyt vaan, mutta mun mielestä mä olen tämän blogin kirjottaja ja mä päätän koska postaan ja mistä postaan! Ette te. Mä postaisin joka päivä jos mulla vaan riittäis kellossa aika, eli siitä ei oo huolta ettenkö postais siksi, että en jaksa. Ja pakko vielä tarttua tohon, "sun blogista on tullut ihan paska koska et enää kirjottele tänne", sillä näitä viestejä on tullut tosi paljon.. Koska mun mielestä blogista tekee hyvän/huonon se, millanen blogin sisältö on. Ei se, kuinka usein postaat.. Elikkä, jatkossa seurailkaa mun blogin fb-sivustoa, niin pysytte ajan tasalla miksi en postaile vähään aikaan (jos semmosia siis tulee) mielummin kun tuutte tänne jättämään vihaisia kommentteja, kiitos! :)
Mutta niin, loppuviikosta/viikonloppuna on tapahtunut kaikenlaista! :) Torstaina mulla oli kampaaja, ja tehtiin tästä mun tukasta vähän vaaleempi raidottamalla! Tykkään ite kovasti paria kohtaa lukuunottamatta.
Torstaina meillä oli myös Italy -day koulussa! Soitettiin kaikkea musiikkia, pidettiin tietovisaa yms! :)
Sitten perjantaista sunnuntaihin meillä oli iskoleiri, mistä pidin kovasti :) Myöskään paria kohtaa lukuunottamatta :D Eli musta on siis tulossa isonen ensvuoden puolella, ties vaikka olisin jonkun teistä 98- hämeenlinnalaisisita syntyneiden isonen :) Sen näkee sitten..
Ja kuntokuuripäivitystä on tulossa tällä viikolla ensviikosta! Don't worrry :)
 Mun lippu on väärinpäin.. :D






124 kommenttia:

  1. Noi uudet hiukset sopii sulle kanssa (:

    VastaaPoista
  2. kaikki esim mä ei oo fb's ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. silti ei tarvi tulla valittamaan, sofialla on lukio, kokeet, läksyt, kaverit, kuntosali, perhe ja myös OMA AIKA............ ei se aina ehdi tulla tänne kirjottamaan. ja sit ku viel silleen vihasesti tullaan sanomaan siitä ettei postaa, kyllä sofia jatkaa blogia normaaliin tapaan ja postaa kun ehtii! ei se meitä hylkää, relatkaa (: + videoiden tekeminen vaatii aikaa, pitää näyttää hyvältä, pitää olla aihe mistä puhua, pitää varata aikaa videon lataamiseen! niissäkin menee aikansa. ja ei se nosta innostusta jos tullaan silleen ''huoh, lopetan lukemisen, kolmeen päivään ei postausta, oon pettyny suhun -.-'' ja tää oli nyt yleisesti kaikille anoille!!! kai teillä on omakin elämä? ei tartte kytätä koko ajan onko uutta postausta ja jos ei, ollaan niin vihasena että. ymmärtäkää jo, ei se tätä lopeta. sofia kyllä välittää. ja sentakia ei vastaa kaikkiin kommentteihin, koska niitä tulee yotubeen,sähköpostiin,formspringiin,kik:iin,facebookkiin,blogiin ja useimmat on semmosia itsestään selvyyksiä mitkä lukee jo esimerkiks kommenttiboksin alapuolella!!!!!!!!!!! KIITOS (:

      Poista
    2. Ei taarvii fb et voi seuraa yhteisösivuja yms. :)

      Poista
    3. Kuule tää mailma ei oo vaa susta kiinni!

      Sitä paitsi en mäkää on faces, mut mä voin silti ootta iha rauhas, toisinku eräät....

      Poista
    4. voi sitä silti seurata, klikkaat vaan sen kirjautumissivun siit poies XD

      Poista
    5. Kaikki esim sä, ei osaa kirjottaa.

      Poista
    6. ei tarvii olla fb:s laita vaa googlee sofia`s facebook nii löydät sen...

      Poista
    7. No Sofia on sanonut täällä, että ilmottaa tauoistaan fb'ssä. Jos et sivua seuraa niin oma on ongelmasi.
      Kaikenlisäks sun ei edes tarvii luoda fb tiliä nähdäkses sivua.
      Joten turha on ruikuttaa, jos ite ei viitti hiirellä klikata itseään sinne sivulle ::::DD

      Poista
    8. no sitte voit vaikka tappaas ittes saatana.

      Poista
    9. ooomg, chillatkaa en kestä :D::D:D

      Poista
    10. Siis mitä te tuutte tähä ''raivoo'', henkilö ei vaan varmastikkaan tiennyt että sivua voi seurata ilman että on fb:seen kirjautunut.. O_o

      Poista
    11. Hahaaahhaha :Ddddd kauheet raget

      Poista
  3. tiesitkö sä et oot toosi kaunis..? :)

    VastaaPoista
  4. Älä huoli, ainoa syy miksi nää ihmiset närkästyy kun et kirjota sun blogiis, on varmasti vaan se että ne tykkää niin paljon lukea tätä. Niinkun esimerkiksi minä. Onhan se aika masentavaa aina tulla sun blogiin eikä uutta postausta oo vielä tullu, mut sitkun se tulee, niin oon ihan innoissani lukemassa. Mun mielestä sun blogis on tosi kiva, vaikka mitä muut sanookin. Toivoisin jotain erikois postausta, jos joskus ehit semmosen tehdä. Olis kiva taas nähä sun jotain omasta mielestä kivoimpia vaatteita esim videolla, tai joku muu tällänen asuste tai vaate postaus.

    VastaaPoista
  5. Pakko tunnustaa, että muaki alko jo vähä ärsyttämään ku postausta ei tullu, mutta tajuun kyllä et tää on sun oma blogi ja aina aika ei vaa riitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samoin mua vaikka en kuitenkaa tullu tänne mitää kommentoimaa ku tiiän et aika ei joskus riitä:) mutta oon aina ihan innoissani kun tulee uus postaus:D

      Poista
  6. vähän jännä täällä 97 voi olla 98'n isonen :D kesä riparilla kylläkin ettei ihan niille ekoille talviripareille pääse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikkialla -97 voivat olla isosia. niinkuin itse olen. oon I iskolainen ja sofia luultavasti II iskolainen tai sitten ei menny ekana vuonna kun olisi ollut mahdollisuus :)

      Poista
    2. meikä on 97 ja meen 98 isoseks kesäl ;)

      Poista
    3. Hämeenlinnassa on kaksi vuotta kestävä isoskoulutus! Sen takia sofia menee vasta ensi kesänä isoseksi:) eli ei kaikkialla -97 voi olla vielä isosia...:D

      Poista
    4. sofia vuosimallia '96

      Poista
    5. Hämeenlinnassa isosilla ja leiriläisillä pitää olla vähintään 2 vuotta ikäeroa, joten 97 vuonna syntyneet eivät voi olla 98 vuonna syntyneiden isosia.

      Poista
    6. Hämeenlinnassa isoskoulutus kestää kaksi vuotta, jonka jälkeen voit toimia isosena.

      -keväällä isoseksi valmistunut

      Poista
  7. Ja kaikilee facebookittomille ja tietämättömille: Facebook sivua VOI seurata kirjautumattakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten voisit opettaa meitä tietämättömiä. Esim en ole facebookissa enkä haluaisikaan vielä uuteen vuoteen mennessä joutua tuon laiskanlinnoittajan ja riippuvuutta aiheuttavan sivun uhriksi. Monet sanovat että eivät luopuisi fbstä milloinkaan. Haluan itse olla vielä hetken aikaa sinkku.

      Poista
    2. Mee googlee ja kirjota soifa's blogi facebook, nii se tulee siihe ja ei tarvi littyy facee :)

      Poista
  8. ihanat noi uudet hiukset ! :) tosi kivoja kuvia ♥

    VastaaPoista
  9. Vai et tykänny parista jutusta leiril.

    VastaaPoista
  10. Älä välitä noista "ootko lopettanu blogin"- kommenteista. Nekin ihmiset varmasti tietää jos hetken miettii että et varmaa lopettais blogia ilmottamatta mitään... Kunhan tahalleen ärsyttävät. Jokainen postatkoon millon haluaa, sunhan harrastushan tää on! Ei koskaan tarvi selitellä miksei joskus postaa, se on sun asiasi:)

    VastaaPoista
  11. jos tulis aina postaus, sitä ei osais samalla tavalla odottaa, sitten kun tulee pitkän ajan päästä, on enemmän innoissaan :) ajatelkaa sitä vohaset anot sillätavalla!!!!!

    VastaaPoista
  12. ihmettelen usein että miksi jotku jaksaa marmattaa että joku ei päivitä blogiaan ? herranjumala eikö se oo blogaajan päätös koska päivittää ? ite luen bloglovinin kautta, ja luen enemmän kuin yhtä blogia, joten en todellakaan välitä jos joku blogi ei päivitä joka päivä, itseasiassa en edes huomaa sitä.. mutta jokainen tavallaan, itse tykkään sun blogista vaikka päivittäisit kerran kahessa viikossa tai harvemmin, kuhan sisältö pysyy samana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mielestäni blogi on kyllä sitä parempi, mitä tiuhempaan postauksia tulee! itsekin luen useampaa blogia (sattumalta löysin tämän, mutta taitaa jäädä seuraamatta kun postauksia, jotka nekin laadultaan niin ja näin tulee harvoin)... sofia, pidät blogia lukijoillesi (toteutat heidän toiveitaan yms.)! tiedän muutaman lukiolaisen, lääkisläisen ja ahkeran kilpaurheilijan, jotka postaavat vähintään joka toinen päivä. lukijat pysyvät tyytyväisinä :) ei se ole välttämättä ajasta kiinni. ps. onko järkevää upottaa youtubestakin löytyviä videoita tänne "blogin puolelle"? AINIIN: haluan kysyä sinulta sofia, et miks ylipäätään pidät blogia, ja olet vetänyt emminkin mukaan tähän touhuun??

      Poista
  13. voisitko tehä välillä muitaki videoit ku vaa kuntokuuri yms? ku nykyäää se on vaa kuntokuuriikuntokuurin perää. :( lempivaate tai joku meikkijuttu ois kiva! ymmärrän kyllä ettei aina voi postailla:)

    VastaaPoista
  14. Einyt ollur mikään kovin kummoinen postaus....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mikäs arvon ylpeydelle sitten kelpaisi?

      Poista
  15. Mäki oon isosena:D just kävin tän vuoden kesällä ite riparin:) pääsisin kyl jo hiihtolomal isoseks riparille jos haluisin :p

    VastaaPoista
  16. ihanaaaaa että tuli postaus !♥♥ pakko tunnustaa kyllä taas, että kelasin heti loppuun tsekkaamaan onko videota ... :(

    VastaaPoista
  17. Mainitakseni, kuinka monta blogia luet joka postaa tyyliin puolen vuoden välein? Ehkä saatat, muttet niin kiinnostuneena. Kuiten se kuinka aktiivisesti postailet, on yksi kriteeri siellä joukossa minkälainen siitä blogista syntyy. Ei ainoastaan se sisältö. Eikä tarvisi ottaa kaikkia kommentteja itseesi, kaikenlaisia kommaajia löytyy varmasti jokaisesta blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no minä en ainakaan kuulu näihin bloggaajin jotka postaa kerran puolessa vuodessa, postailen aina kun ehdin, eli noin kerran pari viikossa :) ja kyllä mä luen tiivisti myös niitä blogeja, jotka ei syystä tai toisesta kirjottele usein, mutta meitähän on monenlaisia, enkä minä noita kommentteja ota itseeni vaikka niistä jossakin postauksessa mainitsen!:)

      Poista
  18. vitsi oot kaunis o: ♥ haluun sun hiukset nyt ja heti! oot ihana sofia (:

    VastaaPoista
  19. Heh, mä oon yks niistä innokkaista ens vuonna 15 vuotta täyttävistä, jotka menee riparille... (: KUNPA ASUISIN HÄMEENLINNASSA! Sit sä voisit olla ehkä kenties mun isonen n_n <3 Heei muuten, minkälaisen riparin Sofia sä itte kävit silloin muinoin kun olit vielä nuori? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oonko mä nyt vai vanha?:DD kävin Saksassa riparin :)

      Poista
    2. XDDDD " kun olit vielä nuori "

      Poista
    3. Juu, ihan vanhushan sä oot :-DDD Ei vaa. Siistii :D Kui sä siellä kävit? (:

      Poista
  20. kiva paita emmil :) tiiätkö mist se on?!

    VastaaPoista
  21. Ihanat nuo hiukset, mitä tosta kuvasta nyt näkee :D puhut asiaa! Voiku oisin 98 ja asuisin Hämeenlinnassa :(

    VastaaPoista
  22. Osaatko neuvoa kun tuossa oikealla puolella on toi 'minä' kohta, niin miten sitä omakuvaa pystyy suurentamaan?
    ps. Ihanan väriset hiukset!

    VastaaPoista
  23. koskas tulis video olis kiva :)

    VastaaPoista
  24. Oon täysin samaa mieltä että voit tehdä oikeudella postauksia harvemmin kun on kiirettä ilman valituksia. Onhan tää sun blogi (: Ja ihanat hiukset < 3

    VastaaPoista
  25. en tarkta pahalla mut en luule et on "ansainnu" sun yli 3000 lykijaa postailemalla kerran viikossa .. :/ ja joo tiiän että sulla varmaan ennen oli enemmän aikaa postailla , muuten kyllä tykkään tosi paljon sun blogista ja luen aina innoissani ku tulee postausta . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. outo käsite tuo "ansaita", pitääkö siis jokainen blogi ansaita lukijansa?:)) tämäkään ei mitenkään pahalla, kunhan mietiskelen!

      Poista
    2. Hei,
      minun mielestä Sofia on ansainnut bloginsa lukiat koska hän on pistänyt aikaa peliin lukioiden ja blogin takia. Sofia on yrittänyt aina parhaansa mielyttääkseen kaikkia lukiota mutta jos sofialla on rankka viikko koulussa niin kyllä meillä on oikeus antaa sille omaakin aikaa jos haluaa lukea kokeisiin, olla kavereitten kanssa tai levähtää .. nähtävästi Sofia haluu suorittaa lukion kunnialla niinkuin luulen että kaikki muutkin haluavat.

      Poista
  26. Ootin koko ajan että millo tulee postausta, katoin joka päivä, välil useemmankin kerran päivässä et ootko postannu:D mut sul on vaa nii hyvä blogi <3 ja ymmärrän kyl et sulla ei aika riitä ja se on harmi koska sul on nii hyvä blogi ! :) mut joo, kiva et taas postasit !

    + noi hiukset on ihanat<3

    VastaaPoista
  27. miksei ihmiset tajua että sulla on muutaki elämää ku tää blogi? ei voi olla noi kärsimätön :D

    VastaaPoista
  28. Sofia oot ihana!!! Tietysti minua ärsytti kun et voinut edes pientä tekstiä kirjoittaa mutta nyt sait mut lepyteltyä

    VastaaPoista
  29. mä en ymmärrä, mitähän kerroit joskus suhtautumisestasi kristinuskoon? muistaakseni puhuit jotain, että et usko jne lol. joten todella paljon kyseenalaistan sinun soveltuvuutesi isostoimintaan. voin toki olla väärässäkin, älä ota tätä anonyymin rutinana ja tarkoituksellisena mielipahan aiheuttajana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuleppa kuinkakohan monta prosenttia rippikoululaisista uskoo? Isosista luultavasti saman verran. Ja veikkaan että vaikka sofia ei ite uskois niin tuskimpa menee manipuloimaan niitä pienempiä epäuskoisuuteen. Ja sitten vielä toinen juttu että miten määrittelet uskomisen?

      Poista
    2. ei isosena oleminen ole pelkkää jumalaan uskomista, isostoiminta on paljon muutakin :)

      Poista
    3. nii mistäs kukaan sitä tietää kuka uskoo jumalaan, voin sanoa et itekin oon ollu isosena enkä usko jumalaan että ei siel ole mitään "tutkaa", josta he näkevät kuka uskoo mihinkin... :P se on muutakin kuin rukoilemista ja virsien veisailua! turha kyseenalaistaa sofian soveltuvuutta! :)

      Poista
  30. hyi apua miks sulla on vihreitä raitoja latvoissa? :D

    VastaaPoista
  31. Olen samaa mieltä asian kanssa,että blogaaja on se joka päättää mitä kirjoitetaan ja koska kirjoitetaan ! :) Isoseksi kannattaa alkaa sanoo kolmannen vuoden isonen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs se sit aikasemmin on, jos ei isonen? LOL!

      Poista
    2. mitä vittua selität ^^

      Poista
  32. MEitä närkästyttää vaa se et tykätään tästä blogista ja odotetaan aina innolla uutta postaustasi :)!!!

    VastaaPoista
  33. upeet noi uudet hiukset! (:

    jenni-whoownsmyheart.blogspot.fi

    VastaaPoista
  34. Ole otettu vain, että sun blogin lukijat odottaa sun postauksii kärsimättömänä! :D Ainakin tiedät, että blogisi on tosi suosittu ja kiinnostava. Toi kommentti: "sun blogista on tullut ihan paska koska et enää kirjottele tänne" oli kyllä mielestäni myös tarpeeton. Ei sun blogin sisältö muutu paskaksi, vaikka postaukset onkin vähemmälle jääneet. On aivan ymmärrettävää, että elämässä on muutakin kuin blogi!! :D

    P.s Alotin lukemaan sun blogia muutama kuukausi sitten ja pidän todella paljon siitä miten hyvin osaat kirjoittaa kiinnostavaa tekstiä! :) Oot mun esikuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon mä otettukkin, mutta se on silti vähän ärsyttävää kun koko ajan tullaan että "missä postaus, missä postaus??"... :D
      kiitos:) !

      Poista
  35. Mua ei haittaa yhtään sun postaustauot, niinku sanottu laatu korvaa määrän!:) Ja hyvä ku sanot lukijoilles tälleen suoraan, että ne tajuu että tää blogi ei voi olla ihan sun koko elämä !:D Toivottavasti luit tän!

    VastaaPoista
  36. mun äiti ei anna mun käydä fb:ssä :( miten sitten tiiän,et milloin postaat?????


    Ideoita?...

    en oo penikka,eli en tyylii -00 tai 01,mut äiti ei anna jostain kumman syystä käyä faces :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eli oot "tyylii" -99? :D

      Poista
    2. iällä ei ole väliä sinä toinen anonyymi, ja eka no niin voit kyllä seurata mun fb-sivua vaikka sulla ei oo omaa fb:tä :)

      Poista
    3. onko sillä väliä onko 99 vai 95, voi monen äiti olla sitä mieltä ettei haluu lastaan fb.. munki kaveri (-97) ei saa olla facebookis :/

      Poista
    4. Eikä -00 oo enää mitään niin "penskoja" :D

      Poista
  37. miks meet vasta nyt isokseksi kun oisit voinu mennä jo viimevuonna? vai eikö sillon huvittanu? :d

    mä en menis ikinä isoseks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -95 pääsi vasta viimevuonna isosiks...

      Poista
    2. missähä päi noi on? täällä ainaki pääsee isoseks kuha on vuoden vanhempi mitä ne ite rippikoululaiset :D

      Poista
  38. toivottavasti vastaisit tähän kysymykseen. onko emmi siun paras kaveri vai se karo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en luokittele mun kavereita :> mutta emmi ja karo ovat molemmat mun hyviä ystäviä :)

      Poista
    2. Eiks ne oo sun parhait kavereit???

      Poista
  39. sun blogi on ihana ja oot toosi nätti! :) mustaki olis kiva nähä video, jossa esittelet sun lempivaatteet :) ja meikki-tai hiustutoriaaliki olis kiva. sitku ehit tehä :)

    VastaaPoista
  40. Se, onko blogi hyvä vai ei, vaikuttaa myös postailujen tiheys. Ite lopetan niiden blogien lukemisen joiden kirjottaja postaa ehkä kerran kuukaudessa.
    Ja ei se sun laihutus voi niin paljoo aikaa viedä ettet ehi rentoutuu ja käydä koneella. Hommaa hyvä valmentaja / opastaja ni alkaa tuloksii näkyy.
    Ja se et syöt alppenin ja juot lasin mehua:
    alppen on vaan vähän parempi vaihtoehto suklaapatukalle, sillä vaik sitä mainostetaan terveystuotteeks ni sen pääraaka-aina on oikeesti sokeri. esim. kourallisella tavallisia pähkinöitä ja hedelmällä saa terveellisemmän aterian.
    ja appelsiinimehunkin pääraaka-aine on sokeri ja erilaiset lisäaineet. parempi et juot vettä. ja samoin on näissä makuvissyssä ym. ihan älypaljon sokeria.
    ^^LUIN DEMISTÄ, K&T:stä JA VAIKKA MISTÄ ERI LINKEISTÄ JA SAMAA TOLKUTTI.
    ennenku alkaa laihuttamaan kannattaa opetella että mitkä on oikeesti pelkkää huijausta ja mitkä on oikeesti terveellisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule veikkaan että näiden postausten vaatima aika ei mahdu käsitteeseen 'koneella käynti'. Ja loppujen lopuks laihduttamisessa tärkeempää on se liikunta ja se ettei syö ähkyyn. Ja kuten sofia joskus aiemmin huomautti, on sen asia päättää mitä syö.

      Poista
    2. Samaa mieltä kun 1. ano
      Laihdutuksessa se avainasia on oikeanlainen syöminen. Jos vetää jotaan sokeripatukoita ni ei oikeesti rupee niitä tuloksii näkymään :D
      Mut ei oo mun ongelma jos kohta valittaa et ei oo tippunu ku ehkä kaks kiloo kuukaudessa.

      Poista
  41. no eihän kaikki oo fb's. EHKÄ suurin osa, mutta ei kaikki joten ois ihan kiva jos tääläki ilmottelisit jos on tulossa hieman pitempää taukoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki voi seurata mun fb-sivua vaikkei olisikaan kirjautunut fb:seen :)

      Poista
  42. Vastaukset
    1. joku uus sana vissii, voitko suomentaa

      Poista
  43. joo ihan älyttömiä ne jotka on heti vinkumassa jos ei postausta tuu kun vielä ilmotat fbssä että on tauko! mun mielestä kuitenkin postauksien laatu on tärkeempi kun määrä :) toivoisin videoo iltarutiineista ja lempikengistä jos mitenkään kerkeet. sun blogi on yks parhaimmista mitä oon koskaan lukenut <3!

    VastaaPoista
  44. Ihana oot Sofia!<3 oon samaa mieltä kanssasi saat kirjoittaa blogiisi miten itse haluat ,vaikka toivoisin että postaisit joka päivä:D sun blogi on paras!

    VastaaPoista
  45. Sul on just hyvä blogi ja kivoi juttui! :)

    everydayshuffling.blogspot.com

    VastaaPoista
  46. Voiks tehä sun joululahjatoiveist kollaasin ? :) sul on ihana blogi !!! :D

    VastaaPoista
  47. Voiks tehö sun joululahjatoiveist kollaasin ? :) sul on ihana blogi ! :D

    VastaaPoista
  48. Tsekkaa blogis s-posti, laitoin viestii! (:

    VastaaPoista
  49. Ihana blogi && oot tosi nätti! Käy chekkaa mun blogi? :)

    trendmusicc.blogspot.com

    VastaaPoista
  50. Ihana blogi && oot tosi nätti! Käy chekkaa mun blogi? :)

    trendmusicc.blogspot.com

    VastaaPoista
  51. Hei c'moon kun vastasit fs:ssä ''koska haluan olla niille pikkusille joku johon ne voi luottaa yms, ja tykkään auttaa ihmisiä ja esiintyä :) ei se oo pelkkää jeesustelua siellä, vaan kaikenlaisia sosiaalisia tilanteita yms'' ni mitä vittua, pikkusille? onko 14/15 sun mielestä pikkunen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ota ihan iisisti nyt :D älä ota sitä "pikkuset" sanaa liian kirjaimellisesti, mun mielestä rippileirillä leiriläiset on ns. pikkusia ja isoset on sitten niitten isosia :) meillä ainakin leirillä meitä sanottiin pikkusiks

      Poista
  52. MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ haluan uuden postauksen NYT!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuule, elämä on sellanen et aina ei saa mitä haluaa :)) voivoi

      Poista
    2. Nauroin tälle 5min, johtuu kai siit et kirjotin tän ite pari pv sitte...oon hauska

      Poista
  53. Voitko kurkata mun blogii?
    http://elluellux.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  54. Nyt hei ihan yleisesti kaikille niille joita ärsyttää se jos sofia ei postaa koko ajan... että oikeesti onko se teiltä muka jotenkin pois jos ette oo viikkoon lukenu yhtään uutta postausta? Jos sofia ei kirjottais ollenkaan niin eipähän olis teillä sitäkään vähää. Hei koittakaa ottaa ihan rauhallisesti ja mieluummin kiittää niistä postauksista joita sofia on tehny kuin vaatia lisää... ja jos on niin hirvee lukemisen puute niin lukekaa vanhoja postauksia ja kattelkaa vanhoja videoita! Tuskin ihan kaikkee sentään muistatte ulkoa :3

    Sulla on muuten ihan mahtava blogi!! :---)

    VastaaPoista
  55. Sofia käys kattooos sun blogi sähköpostiin lähetin sulle mitä olin kirjottanut .... oooot ihanaa ja sul on ihana blogi

    VastaaPoista
  56. http://www.youtube.com/watch?v=kjrFgGCGdVU&feature=related

    vooi oot ollu söpö ! :DDD ihana

    VastaaPoista
  57. Ihan VITUN rasittavaa, kun sä postailet niiiin harvoin !!! Sun b logis on iha vitu paska nykyää... muutenkaa et osaa kirjottaa enää niinku ennen.. poista blogis...

    VastaaPoista
  58. Aah! Ihana lukea sun blogia, ku äsken kattelin jonkun muun blogia nii oli aivan liian tylsä ja omituinen tekstikin.. (: <3

    VastaaPoista
  59. näin sut tänään linnassa :) ! katoit mua kyl tosi murhaavasti XD

    VastaaPoista
  60. Mun on kyllä ihan pakko sanoa, että mitä pidempään me odotamme, sitä enemmän arvostamme sun postauksia. Jos kirjottaisit joka päivä, moni varmaankin vaan selais kuvat läpi eikä lukis edes tekstiä. Ei pahalla!

    VastaaPoista
  61. soffiiii (: oot niin ihana, mä tajuun sua ihan yli hyvin, mulla oli blogi ja en enää kestäny ku kaikki valitti et miks ei postausta! joten päätin et mun bloggailu oli siinä :D oot ihanan (:

    VastaaPoista
  62. Mä oon totaalisesti rakastunu sun blogii näistä postaus tauoista huolimatta käytkös kurkkaamassa mun blogia:comewithlois.blogspot.com :)))))))))))

    VastaaPoista
  63. Sullon ihan sairaan ihana blogi!:)
    http://katjaslifee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  64. Niinpä Sofia ite päättää koska kirjoittaa oot Sofia paras:)

    VastaaPoista
  65. voi ois ihanaa jos oisit miun isonen!! :))) mut pitäis vissiin eka muutta hämeenlinnaan...

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla