sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Marraskuun suosikit

Moikkaa,

Marraskuu vetää viimeisiään ja kohta on jo joulukuu!! :) Toivottavasti kohta sataa lunta, tulis vähän valosampaa tonne ulos.. Nomutta, tosi monet oli pyytäny muo kertomaan omia kokemuksia tästä Sinister leffasta. Siis, musta leffa oli tosi hyvä, mutta ai että.. sain varmaan miljoona sydäriä sen leffan aikana! Kyseessä on oikeesti ihan sairaan jännittävä ja pelottava elokuva! Pistää kyllä hyvin veren kiertämään :D Asiaa ei auttanut se, että oltiin Janica, Tobiaksen ja Moonan kanssa ainoot koko hemmetin salissa! Ei kyllä jäänyt mitään traumoja, mutta leffa oli siis omasta mielestäni huisin pelottava, mutta silti hyvin toteutettu! Jos tykkäätte hyytävästä kauhusta, suosittelen!
Sitteen, oon lupaillut teille linkkailla niitä youtubevideoita missä näytetään, miten saa hiukset suoriks ilman suoristusrautaa (En kyllä ymmärrä miksei ihmiset vois ite laittaa hakuun "staight hair without heat" etc :D)
Mutta tässä näitä linkkejä niihin videoihin:
http://www.youtube.com/watch?v=BzWmhe5F0s4
http://www.youtube.com/watch?v=8LqYMykHlaY
Jaaa piitkästä aikaa kuukauden suosikkeja, tällä kertaa marraskuun! :)
            
Korjaus: toi deodorantti maksaa suunnilleen neljä euroa, ei 8-10 e, sekotin hajuveden ja dödön!:)

183 kommenttia:

  1. ootko taas värjännyt hiukset mustiks?? ja just teit värinpoiston?? :D

    VastaaPoista
  2. Voi johtua se tukan takkuisuus kun oot laittanu vaaleita raitoja, mulla kävi samanlailla kun vaalensin ja kampaaja sano että johtuu siitä useimmiten takkuisuus suihkun jälkeen vaikka kuinka hoitoainetta laittaisi!:)

    VastaaPoista
  3. 8.90e dödöstä? :DDD hirvee hinta, mä ostan niitä yleensä alle vitosella!!! :-D

    VastaaPoista
  4. ihanaa että vanha sofia on palannut
    Vaikutit välillä tosi kusipäiseltä noissa videoissa syksyllä

    VastaaPoista
  5. Positiivista, että osaat esittää noi rintsikat ilman sellasta näytän-nämä-siksi-että-näkisitte-rintani- ajatusta, ja että pystyt puhumaan tollasistaki asioista häpeämättä (moni bloggaaja ei pysty!), oot upea :) Ja sitten, ootko huomannut kasvaessasi sellasta tunnetta että haluat kokeilla rajojas ja tavallaan itsenäistyä ettet ehkä haluaisi olla niin läheinen vanhempiesi kanssa? (suomen kielessä vaikea esittää näitä asioita....:D)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. kuinka monta helvetin kertaa ihmiset on failannu tän

      Poista
    2. mmmmmm ärsyttävää.

      Poista
  7. muuten kiva, mutta kun sanot yms, kuulostaa jotenki hölmöltä :D Sano mieluummin ynnä muuta sellaista tai jotai :D

    VastaaPoista
  8. hei, nyt kerron sulle yhen jutun ku on monta kertaa pitänyt. se lausutaan ''gess'', ei ''guess'' :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muaki on häirinny aina ku sanot ton guess:D

      Poista
    2. Sofia on sanonu parikin kertaa että se sanoo sen guess, että kaikki tietää mistä puhutaan. Kuulemma monet on ollu vähä ulkona jos sofia on sanonu pelkkä gess

      Poista
  9. guess merkki lausutaan ''gess'' :)

    VastaaPoista
  10. minkä merkkiin toi sun eyeliner on, ku toi sun rajaus on nii pehmeennäköin ? :)

    VastaaPoista
  11. Voisko näissä postauksissa olla kuviakin enemmän mukana ? :)

    VastaaPoista
  12. En mitenkään utele sun kokoa, mutta minkä kokoisia noita rintsikoita (ja yleensäkin) prismassa on? Että löytyykö sieltä esim. A70-80 kokoa? Kiitos ihanasta videosta, tätä oon odottanut :)

    VastaaPoista
  13. onks sulla jo joulukalenteri?


    kiva video lisää näitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei sitte muuta kysyttäväää ollu!??!???!XDD vähä enempi niinku aikuismaisii kysymyksii.;))) yleensä 5-vuotiailta kysytään noin! xDDD

      Poista
    2. Ei sitte muuta kommentoitavaa ollu?? Vähä enemmän niinku aikuismaisia kommentteja, yleensä 5-vuotiaat kommentoi noin!!

      Säälittävää

      Poista
  14. tää sun blogi on aivan ihana! voisin vaikka sanoo, et tää on mun suosikkiblogi (:

    http://aaddaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Ihana video <3
    Voitko tehdä videon sun huulipunista?

    VastaaPoista
  16. Jos mä oikein muistan, niin ne on luvannu ensviikolla lunuta jopa etelään asti, joten kyllä se joulufiilis sieltä jo tulee :D

    VastaaPoista
  17. mulki on samanlaiset rintsikat ja rakastan noita tosi hyvät ja tukevat mut ei mitkään hirveen kestävät mutta mielyttävän tuntuset päällä ah prisma ! :D ja oot hirmu kaunis <3

    VastaaPoista
  18. Piätsä paitaa tolleee että sun rintsikat näkyyyyyyyyyyy!!!!!!!A!??!?!!!A!!ÖQÄ
    LMLÄ
    QMÄL
    QWSML
    ÄMSQ
    OÄMQDw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos videon tarkotus on näyttää mitä on ostanu ja niinku suosikit, nii en usko et se tollai normisti pitää :D valot pääälle heei

      Poista
    2. niimpä, ja oisko sen pitäny piettää sit sillai et ois nuo rintsikat sit joku t-paita ja sit toi farkkupaita ,ja sit ku se alkas esittelee niit liivei nii se ois alkanu höseltää sitä t-paitaa pois jne. et se piti noita liivejä ton paidankaa niinku tavallaa tätä videoo varten et sen ei tarrtis alkaa riisuu kaikkee et se ois voinu näyttää ne . ja hyvä video sofia! :)

      Poista
  19. Oi jes,video :) ja mäki oon todennu noi rintsikat tosi hyviksi,kävin just pari päivää sit ostaan ne. :) tukee just oikeista kohista ja näyttää hyvältä ;) että käykääs ostamassa ! noei vaa, suosittelen vaan jos on vaikee löytää hyviä. btw, hyvä video ja sulla on tosi ihanasti hiukset täs :) ootko sää sofia kokeillut hiuksiin semmosta "donitsinmuotoista" juttuu? :D en osaa selittää mut se on semmonen nutturajuttu et hmm... jos laitan tähän nyt linkin semmoseen videoon: http://www.youtube.com/watch?v=9farzQTWOC8 <-- ei oo pakko tehä noita lettejä, ja tommosia löytyy paljon noita nutturavideoita esim jos laitat hakuun vaik : korean bun yms . :)

    VastaaPoista
  20. seurustelkko viel? :o kun et oo puhunu mitää :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi luoja tuut myöhässä! vissii joku 4kk sitten jo sano ettei enää seurustele ja on sanonu sen aika monta kertaa ja pyytäny ettei siitä enää udeltais!

      Poista
    2. ou gaaaad... mieti!

      Poista
  21. Ite en ois uskaltanu vilauttaa rintsikoita blogissa :D mut hyvä et sä teit, tosta oli varmast monille apua :-) muutenki noi kaikki tuotteet vaikutti kivoille ja tuli heti miel lähtä ostelemaa kaikkee :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei vittu miten siitä on apua kellekkään jos joku näyttää tissit blogissaan XD

      Poista
    2. ^ XDDDDDDDDDDd älä

      Poista
    3. milla, tarkoitat kai rintaliivit

      Poista
  22. booooobs!!! eivaa :D rohkasevaa kyllä näyttää tälleen netissä rintsikat PÄÄLLÄ. ite en tie viittisinkö

    VastaaPoista
  23. Mä oon vähän erimieltä noista jostain tuotteista: Oon ostanu monta kertaa Rimmelin luomivärejä ja ne on niin huonoja, ei tartu luomeen ja väriä ei muutenkaan tartu..:DJa sit toi käsirasva on just semmosta että kadet jää hirveen tuntusiks:D

    VastaaPoista
  24. "ei kauheen kallis tää dödö, vähä alle 10 euroo" SIIS MITÄ? SEHÄN ON TOSI KALLIS DÖDÖKS! mut kiva video, olet kaunis ja tämmösiä lisää:) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa lukee toi vika rivi tosta postauksesta ;)

      Poista
  25. oli hyvä kun uskalsit näyttää noita rintsikoita ja tuoda sen esille että prismasta saa hyviä, nimittäin mulla on ongelmana löytää semmosia joten kiitos paljon vinkistä, olet rohkea:) ! mutta saanen kysyä että minkälaisia rintsikoita suosittelet esim lindexistä? (push uppeja, bomb shellejä, vai ihan vaan toppauksettomia rintsikoita) kiitos paljon jos vastaat! olet kaunis.

    VastaaPoista
  26. MITÄ VITTUAAAA XDXDXDXDXD KIVA STRIPPARI OOT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti hanki elämä.

      Poista
    2. mitävittua mä just luin? strippasko sofia täs videos? ei . näytti vaa hyvät rintsikat, nothing else

      Poista
  27. mitä sun vanhemmat ajattelee kun näyttelet tollee ittees videolla ? ootko iha järjissäs? etkö olis voinu näyttää iha vaan ne pelkät rintsikat ettei ne o sun pääl :o?.

    VastaaPoista
  28. mulla oli tota samaa käsirasvaa, mut vähän ajan käytön jälkeen se alko haisemaa kamalalle, eikä mua ainakaa houkutellu käyttää sitä enää :(

    VastaaPoista
  29. oot ihana ja rohkee ku uskallat kans tolleen 'vilauttaa' :) mulki on vaikee löytää oikeesti hyvii ja sellasii 'ei hankaavii' rintsikoita :/ tästä oli apua, prismaan siis ! :D

    VastaaPoista
  30. Ihana postaus♥

    Miten oot saanu ton formspring jutun tohon sivuun? :)

    Kiitos, jos autat! ((:

    VastaaPoista
  31. ihana sofia.. tiiäks tykkään tosta sun avoimuudesta! ihan huippu. ja ei tost rintsikka jutusta tuu mitään , ihan normi asioita... p.s oot tosi kaunis. tuli muuten mieleen et kun sä oot pitänyt ittees lihavana ja näin mutta silti olet aina pukeutunut tosi kauniista ja sillai ettei sitä sun lihavuutta huomaa. mietin et ite pukeudun aina sellasiin mua oikeesti paljon suurempiin vaatteisiin. jos oisit tehny sellasen postauksen missä kerrto tai näytät vaikka sun kaapista mitä vaatteita ja mihin lihavan ihmisen kannattaa korostaa asuissaa. tosin nykyäänhän sä olet tosi paljon laihempi kun sillon ehkä kaks vuotta sitte. .. oisko mitään ideaa? en haluu antaa tätä kommenttia mitenkään siis silleen pahalla vaan pelkkää hyvää tarkotin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä hemmettiä, tääki on varmaa jonku ilkimyksen kirjottama kommentti naamioituna kivaksi.
      viiraako sulla päässä, jos luulet että sofia ottaa hyvällä kommentin jossa haukut sitä moneen otteeseen lihavaksi?
      voi herran isä

      Poista
  32. siis todella mautonta näytellä rintsikoita blogissaan sillee että ne on päällä. hyi stna

    VastaaPoista
  33. Oot todella kaunis, ja oon ennenkin kattonut sun videoita youtubesta, mut nyt tänään tulin vast ensimmäisen kerran sun itse blogiin! Oon niin ihastunut noihin sun videoihin, ja ylipäätäs koko blogiin! Jatka samaanmallii :--)

    VastaaPoista
  34. öö miks noita rintsikoita ei voinu näyttää kädestä vaan ne piti näyttää päällä ?!
    YOUTUBESSA TISSIEN NÄYTTÄMINEN... hmm haetko ees huomiota ? ps. etkö oo kuullu miten tollasille hutsuille käy ? viimeaikoina näistä uutisista on kuultu aika paljon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi luoja oot säälittävä

      Poista
    2. no ei sofia koko tissejään näytellyt ;D ei tässä maassa voi tehä enää mitään ilman että joku rupee inisemään ¦/

      Poista
  35. hei sofia. tuli sellanen mielee näin joulunalla et eiks sulla oo se Fjallraven reppu? minkä värisenä ja minkä kokosena se sulla on? ootko tykänny siitä? oliks sulla punanen se? mietin tässä omaa joululahja toivettani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja haluat ilmeisesti ihan samanlaisen kun sofialla? ok.......

      Poista
    2. mitä sit jos se vaik haluu JUST samanlaisen ? ongelma?

      Poista
  36. Paljonko maksoit tosta lumene natural coden huulipunasta?

    VastaaPoista
  37. Mä oonki miettiny tosi kaua et mimmosii rintsikoita prismassa on :DD en oo ikinä vaivautunu kurkkaa mut vois kyl käydä kattoo. Tiiäksä onks prismas stringei :D ?

    VastaaPoista
  38. Sä oot niin ihana ku sekoot sanoissas!♥
    Hyvä video!(;

    http://janzkunkuvausblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  39. noi rintsikat on sika hienot! pitääki mennä kattoo :) onks ne push upit vai sellaset täytteettömät :D

    VastaaPoista
  40. siis mitä helvettiä:DD ehkä oisit voinu kuitenki jättää näyttämättä noi rintsikat? oisit vaikka sanonu et mitä kuosia niissä sitte on jos pitää nii yksityiskohtasesti kertoa mut joo toi meni kyl vähä yli et ne on sul päällä ja näytät videossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sofia näytti olkaimia ei mitään muuta, mitä pahaa siinä on? :D ihan sama ku kesällä näkyis olkaimet topin alta.

      Poista
    2. ^ ai susta tossa näky vaan olkaimet? XD voi vittu. joo ei siis mua haittaa, ette ihmiset varmaa oo enne rintsikoita ihmisen päällä nähny ku tämmöne show pitää nostaa

      Poista
    3. katoppas toi video uudestaan, se näytti kyllä muutakin ku pelkät olkaimet

      Poista
    4. OLKAIMIA? mitäsekoilet, ne oli ihan rintsikat, leopardit

      Poista
    5. Anonyymi 26. marraskuuta 18.05 ei oo tainnu kattoa koko videota xD

      Poista
    6. No näytti kyl enemmän ku olkaimet :Ddddd

      Poista
    7. kyllä se näytti vähän muutaki kun olkaimia...

      Poista
    8. voi toinen anonyymi sofia vilautti kyllä muutakin kun olkaimia.................................

      Poista
    9. sofia näytti olkaimia ei mitään muuta, mitä pahaa siinä on? :D ihan sama ku kesällä näkyis olkaimet topin alta. <---- olkaimet näkyy topin alta, mautonta. Vilauttelu blogissa, TODELLA mautonta. Ja siinä näkyi koko rintsikat, ei vaan olkaimetXD

      Poista
    10. myönnän virheeni, katsoin väärin :) en kyllä siltikään nää tossa asiassa hirveesti mitään pahaa koska ite koen sen silleen että olis ihan sama olla bikinit päällä :)

      Poista
    11. nii jos ei vielä kellekkää tullu selväksi ni näky muutaki ku olkaimet !!!!! voi huhhuijaa ämmät täällä taas vauhissa, iiks näky rintsikat! oikeesti hankkikaa elämä... ei sofiasta mitää huoraa tullu vaikka vinkkasikin prismasta löytyvän hyviä rintsikoita. se on tytöt ihan normaalia että me kaikki käytetään niitä ja tarvitaan niitä aika ajoin lisäää. kasvakaa jo

      Poista
    12. miksi teijän tarvii toistaa toisiinne?? Jos joku sanoo yläpuolella saman asian niin miks tarvii kommentoida sama asia sataan kertaa niinku tässä ? Ihmiset voi käyttää aivoja -.-

      Poista
    13. Kasvattakaa pennut eka tissit ja sit tulkaa huorittelemaa jos toine suosittelee rintsikoita ja ne näkyy videossa ku teillekki rintsikat on ihan arkipäivää!

      Poista
    14. Anonyymi 29. marraskuuta 2012 20.52

      No, ehkä sen takia, ku sofia ei ollu vielä huväksyny kommentteja, että niitä muut näkis! :)

      Poista
    15. miks tosta asiasta pitää nostaa hirvee haloo??!! kesällä näkee aina rannalla ihmisiä bikinit päällä, eikä bikineiden ja rintsikoiden välillä suurta eroo oo:-D

      Poista
    16. Aivaan XD se vaan häiritsi mut nyt tajusin sen hyväksymis jutun :PP
      mut oon samaa mieltä: Anonyymi1. joulukuuta 2012 20.13

      Poista
  41. paljo toi lumenen nude huulipuna makso?

    VastaaPoista
  42. sofia auta mua must tuntuu et mä oon niin yksin :( mun elämästä poistu just niin iso pala et sitä ei vaan kestä. mua masentaa mennä huomen kouluun, en kestä sitä kiusaamista enään! ns mun on pakko laihduttaa
    ei voi elämä enää paskemmin mennä.

    anteeks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sua kiusataan? :( Paljon sä painat ja oot pitkä? Älä kuuntele muiden mielipiteitä !

      Poista
  43. sulla on kohta 4000 lukijaa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikä ihme et on niin paljon ♥ sofia on niin ihana! sofia on aito, aktiivinen ja sillä on ihana persoona ♥ onnea sulle sofia ku on niiin paljon lukijoita ! :):) t: tyttö oulusta ;)

      Poista
  44. vähän mautonta näyttää rintsikoita, varsinkin kun pidät niitä päällä. mitä sun vanhemmat ajattelee kun näyttelet rintsikoitas? olis ehkä eri asia jos olisit näyttänyt ne niin, ettei ne ole sun päällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on sama homma ku ois bikinit päällä! c'mon hei oikeesti! älkää ottako kaikkee noin tosissaan!!!

      Poista
    2. Voi ziisus teijän kaa! Elkää jaksako :DDD

      Poista
    3. sehän tossa videossa just sano että ei oo tarkotus näytellä niitä sillee dingdong you know, vaan kehua niitä ja näyttää millaset ne on.

      Poista
  45. mitä meikkivoidetta käytät? =) ihana video taas jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofia käyttää lumene natural code sävy 12 fudge :D

      Poista
  46. Ookko jouluihminen? :)

    VastaaPoista
  47. Kun sullahan on toi nikon d3100 ja mullakin on, niin kattelin sun vanhoja videoita ja huomasin että niissä videoissa oli automaattitarkennus, joten ajattelin että onko siis nikon d3100 kamerassa se ? :D Mä en oo löytänyt sitä ainakaan. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eks sofial oo myös videokamera, mikä tarkentaa automaattisesti :)

      Poista
    2. sofia kuvaa kyllä noi videot videokameralla :) ja sori, vastasin sofian puolesta.

      Poista
    3. voit kattoo gigantin sivuilta. :) siitä lisätiedot osiosta pitäis löytyä !

      Poista
  48. Prismas on ihan tosissaan löytyy samoja merkkejä ku mitä alusvaateliikkeissä ja mun mielest on helpompi mennä ihan prismaa ku mihinkään erikoisliikkeisiin ostelee. Mieluusti pulitan 50 euroa hyvistä rintsikoista ku jostain lindexin tai henkkamaukan pilipalihöskistä jotka on ylihinnoitettuja laatuunsa nähden.
    Et ei sitä tosiaa kannata hävetä tai alkaa vakuuttelee ettei muuten koskaa osta mitää ku tuli vähän sellanen tunne tos videos et sitä vähän yritit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse en halua pulittaa rintsikoista 50 e, kun saan samalla hinnalla 3 omasta mielestäni hyvälaatuset "pilipalihöskät" :)

      Poista
  49. Mulla on jtn sellasta ainetta, että kun sitä laittaa niin kiharat suoristuu välittömästi :) iha mahti ai ainetta

    VastaaPoista
  50. Ootko koskaan käyny riihimäellä??? :D Kiva postaus,oot tooooosi nätti<3

    VastaaPoista
  51. Se adidaksen dödö maksaa vähä alle neljä euroo ja se hajuvesi on 9,95e

    VastaaPoista
  52. Se adidaksen dödö maksaa prismas vähä alle neljä euroo.

    VastaaPoista
  53. Jos oisit näyttäny bikinit samalla tavalla , niin tälläst paskamyrskyy ei ois tullu. mikä siinä on niin kauheeta jos Sofia nyt näyttää rintsikat`? ois joku kuitenki kysyny et minkä näköset..

    VastaaPoista
  54. Vastaukset
    1. joo pitäis varmaa hankkii silarit

      Poista
    2. haha, tosi pienet onki !! ihan normit on kyllä. (ei sillee niinku oisin kattellu ;D )

      Poista
    3. Oliks toi sarkasmii?:D

      Poista
    4. Normit :D nojaa , normeja isommat kylläkin!

      Poista
  55. Lindexin rintsikat ei oo todellakaan mitään laaturintsikoita, saati sitten tollaset prisman rimpulat :D Ite ostan rintsikkani ihan alusvaateliikkeistä, jossa rintaliivit on oikeesti laadukkaita :)(Tarkoitukseni ei ole loukata tai olla törkeä)
    Ja muuten, jos et ole kokeillut Aussien hoitoaineita tai niitä 3 minute miracle tehohoitoja, niin kannattaa kokeilla! Paljon laadukkaampaa ja parempaa, kun tommonen Doven markettiroina! Eikä ees maksa paljoa, noin 10€ pullo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna muut ostaa mitä haluaa! toiset ostaa sitä sun "markettiroinaa" ja toiset kalliimpaa. näin se elämä pyörii..

      Poista
    2. -_- vittu mikä idiootti

      Poista
    3. mitä säny dissaat kaikkea mitä sofia ostaa? jos sen mielestä ne rintsikat on hyviä tai se hoitoaine mikälie on hyvää, niin bitch please! ole vaan hiljaa

      Poista
    4. tää maailma pyörii siten just, että houkutellaa ihmiset ostamaan kalliimpaa vaikka tosiasiassa ne kalliimmat tuotteet on ihan samanlaisia mitä nää marketin :)9

      Poista
    5. Siis eikö se oo ihan sama mistä ostaa ja millä hinnalla, mutta kuhan pystyy pitää ittensä siistinä?

      Tottakai nyt alusvaateliikkeissä ne on laadukkaita, koska kauppa keskittyy pääosin vaan niihin. Hinnat pysyy korkealla, koska leipä saadaan myytävästä tuotteesta, alusvaatteista. Niin sanotuissa "budjettiliikkeissä" (H&M, Lindex,...) ei ole varaa panostaa laatuun, sillä sitä myöten hinnat nousee koska kustannuksen arvo on korkeampi. Kuitenkaa he eivät myy "rikkinäisiä" tuotteita, vaikka laadultaan tuotteet eivät kestäisikään kauaa.

      Sitä paitsi mun mielestä ainaki Aussie on nykyään tavaratalo kamaa kerta niitä Anttilassaki on myynnissä... Ylihinnoteltua paskaa, ei ees toimi.

      Poista
    6. ei sulkaa vissii rahast kii..

      Poista
  56. Oot tosi kaunis!! <3

    sarskukarhu.blogspot.fi
    saa käyä liittymässä jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  57. Oot oikeesti yyli nätti

    käykääs kattoos

    http://ilovemylife1005.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  58. ihana sofia!!! sulla on ihan paras blogi 4-ever ! ♥ oot ihanan avoin ja et esitä mitään, niinku jotku tekee,mut sä oot semmonen aito ! ♥♥

    VastaaPoista
  59. noi rajaukset sopii sul tosi hyvi!! :)

    VastaaPoista
  60. Huhu kuka maksaa dedorantist 8 € ja sanoo sitä viel halvaks o_O valoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kuule lueppa korjaus videon alta! o_0valoja!

      Poista
    2. No ei lukenu sillo ku laitoin ton kommentin O_o

      Poista
  61. Tosi hienoo kun uskalsit tuoda esille myös tälläsen, voisko sanoo "aran" asian, eli noi rintsikat. Mun mielestä oli tosi rohkeesti tehty enkä saanu yhtään sellasta mahtailevaa kuvaa, joku saattaa oikeesti miettiä mistä saada hyviä rintsikoita. Love u, sofia <3

    VastaaPoista
  62. Sulla on ehkä ihanin blogi ikinä! täs mun: http://iwillloveyoutomorrow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  63. Oot sofia tosi ihana ja kiva kun laitoit linkit noihin videoihin. Ite yritin ettiä noita videoita mut en löytäny:P. Noista oli hyötyä.
    Käy kattoo sofia mun blogi www.lifewithansku.blogspot.com

    VastaaPoista
  64. dääm, mite joku voi olla noin kaunis :>

    VastaaPoista
  65. huhhuh mulla ei vaa riitä ymmärrystä näitä ihmisiä kohtaa täällä!:D
    mitävittua oikeesti?! jos sofia näyttää rintsikoitansa, ja vaa sen takii et se haluu kertoo niistä sen et ne on hyvät ja kannattaa ostaa jne, nii miks siitä pitää alkaa jauhaa? joku sano tuolla ylhääl päi et 'kiva strippari oot' wtf?! tuossa ei oo mitää strippariii!:DDDDD jos sofia on esim rannalla bikinit pääl, ni ei siitä tuu tämmöstä meluu.:) bitch please nyt oikeesti
    thänks:)

    VastaaPoista
  66. Mun blogi osoite: www.meandmymakeup1.blogspot.com.
    Sori ku ilmotan siitä mutta haluaisin lisää lukijoita,koska sit voin pitää kisan. Ja suurin osa mun lukijoista on mun kavereita ja kaikki ei ees tykkää meikeistä nii aika turha ois tehä. Pliis liittykää mun blogin lukijaksi.

    VastaaPoista
  67. Voitteko käydä mun blogissa osoite:www.meandmymakeup1.blogspot.com
    Koska haluaisin lisää lukijoita et voin pitää meikki kisan josta voittaa meikkejä yms. Ja mulla on vasta 4 lukijaa ja yks niistä oon mä ja loput on sellaisiin jotka mä tunnen ja 2 niistä ei tykkää meikeistä. Joten aika turha tehä. Pliis liittykää lukijaksi.

    VastaaPoista
  68. Sofia: Minkä merkkistä eyelineria suosittelet? (Ei mitään kauheen kallista)

    VastaaPoista
  69. Kiva video :) ois cool jos ottaisit kuvan mis ois sun kaikki huulipunat samassa läjässä! :--) en tiiä mikä tääki kommentti oli mut nii ois siistii :D:D:D:D

    - milla

    VastaaPoista
  70. Moi! Tää on tälläinen toivepostaus homppeliini, niin voisik tehä postauksen missä neuvot muokkaan panneria :) kun en oikeen osaa ja silleen :/


    Vintageunicornz.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. banneria* tos se kertoo : http://www.youtube.com/watch?v=-nm2Kg_i8M4 se on video mis se vastaa sen eniten kysytyimpiin kysymyksiin ja se vastaa siihe iha ekana :):):) toivottavasti oli apua!

      Poista
  71. Mitä hittoo ihmiset XDDD en kestä, repeilin ihan hulluna ku luin noita kommenttteja... Miten rintsikoiden näyttäminen tekee hutsuks XDDDDD bitches please hankkikaa elämä :D

    Sofia oot kaunis ja rohkee nainen :) jatka samaa mallii vaa!

    VastaaPoista
  72. Noi ritskathan vois olla vaikka paita. ei tosta huomaa välttämättä että ne on rintsikat jollei sofia ois sanonu

    VastaaPoista
  73. Eikä, mulla soi toi Rihannan biisi päässä ennen kun aloin lukee tätä, ja sitten tää video alko sillä kohalla mikä mulla päässä soi!:D Ääh ja nyt mä haluan ostaa molemmat noi huulipunat mitä esittelit, ihan sairaan ihanan värisiä :)!

    VastaaPoista
  74. Mitä toi natural coden nudepuna makso?

    VastaaPoista
  75. siit tietää et on suosittu blogi mitä enemmä haukkuvia anoja :D

    VastaaPoista
  76. siis mitä helvettiä? näyttää vähä olkainta nii tällästä paskaa heti täällä? kattokaapa muita bloggaajia ja niitä miten niitten tissit oikee pursuaa ulos ja rintsikat näkyy ja ihqq vittu :DD oikeesti huhhuh...
    teillä ei sit varmaa ikinä olkaimet vilku tai mitää :OOOo niiiiin säälittävää oikeesti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki tein ton virheen et sofia ois näyttäny vaan pelkkiä olkaimia mut se oikeesti kyllä vilautti niitä rintsikoitaki :D ei kyllä siltikään mikään paha asia

      Poista
    2. Eohä niillä 12v vilku ku ei ne rintsikoita käytä ja tyylii kotonakii salaavat asiaa ja sitku vähä näkee niii äiti apuvaa soffe näytti rintaliivei....

      Poista
    3. Niinpä,, joillaki on vaa pakko päästä jauhamaan paskaa että toiselle tulis paha mieli....

      Poista
    4. olkain? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd, voijumalauta oot idiootti eka ano. jos sun mielestä rintsikat noi kupit jne on sun mielestä OLKAIMET ni voi jumavitunlauta......................

      Poista
  77. Idioottimaisia kommentteja taas täällä. Lopettakaa toi ainainen arvostelu, ihmetyttää kuin te ees kehtaatte kommentoida tollasta toisen blogiin. Jos ei miellytä, älkää lukeko/katsoko videoita, ihminen joka tekee tätä harrastuksenaan ja omaksi huvikseen, sekä teidän viihdykkeeksenne, ei varmastikaan tällaisia kommentteja ansaitse. Järjetöntä kuin ilkeeks on nuoret menny, huhhuh. Olet Sofia ihana!

    VastaaPoista
  78. ihana blogi sulla :) liityin lukijaks! http://jossuih.blogspot.fi/ < tuossa mun blogi, liity ihmees lukijaks jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  79. Oot ihana! <3 :) Ja tykkään sun blogist + sun videoist :))
    Voitko kertoo mulle miten saisin paremman blogin ja antaa vinkkei ? :)
    Forever-young-petra.blogspot.com (Voitko liittyy myös lukijaks? :D )
    Ja lähetä vaik sähköpostil jos voit :) ( meijerpetra4@gmail.com )

    VastaaPoista
  80. ÄÄ oon nii kade sulle jos toi takana oleva sänky / sohva on sun oon ain halunnu tollase )---: mut tosikivoi videoit & postauksii sulla jaja oot tosi nättti ! (: Iloista joulunodotusta sulle !

    VastaaPoista
  81. ÄÄ oon nii kade sulle jos toi sun takana oleva sänky / sohva on sun koska oon aina halunnu itelleni tollasen )--: sun videot ja postaukset on tosi kivoja mitä niitä nyt vähä kattelin (: ja oot muute tosi nätti ! ei sulla ois suositella mitään kivoja huulipunia ? haluisin kokeilla ainakin jotai aika punasta mutta voit suositella jos haluut ja ehdit (: Mukavaa joulun odotusta sulle ! <3

    VastaaPoista
  82. Millon tulee iltarutiini-video?:)

    VastaaPoista
  83. Sitä mä vaan että moni täällä sanoo että "huhhuh mite uskalsit näyttäytyä rintsikoilla netissä iiiks" ni siis onha monilla jotaa bikinikuviaki? mä en vaa voi tajuta mitä eroa on bikineillä ja alusvaatteilla, iha oikeesti :DDDD tyhmää

    VastaaPoista
  84. katoin ton Sinisterin trailereita nii hyi kauhee :DD mut haluisin kyllä nähä sen silti vaikka mulle jää helposti "traumat" kauhuleffoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äää mul on nii ikävä sun postauksiiiii.. ): mut toisaalta ymmärrän että sul on kaikkee muutaki tekemistä, mutta silti.......>:

      Poista
  85. Sua odottaa haaste mun blogissa ! (:
    http://born-to-killer.blogspot.fi/2012/12/haaste_1.html

    VastaaPoista
  86. Videos jaksaa aina vaan piristää, sun hymyki on jo sellanen ihana:) ! saaa käydä tsekkaamas > http://onlydreamingabout.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  87. Oot ihana, oon seuraillu sun blogias kauan anonyymina, mut nyt liityin iha lukijaks blogin tehtyäni :)

    http://missionoflife-marika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  88. ihana blogi!!!:)

    http://dreams-nea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  89. TOI ETTÄ SOFIA NÄYTTI OSTAMIAAN RINTSIKOITA ON TÄYSIN SAMA KU SE KUVAIS VIDEON BIKINIT PÄÄLLÄ hei herätkää ihmiset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tätä mäkin tarkotin mun kommentissa, mutta ilmeisesti Sofia ymmärsit tarkoitukseni väärin, kun olit poistanut kommentin?

      Poista
  90. ÄLÄ TEE LUPAUKSIA JOITA ET VOI PITÄÄ!!!! Sähän lupasit tehdä niitä kuntokuurin päivittelyjä kerran viikossa mutta ei niitä näy tulevan XP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä ja susta on muutenki tullu aika laiska tän blogin suhteen:( no oot kuitenku mun idoli <3

      Poista
    2. Niinpä!! Sofia lupas tsemppaa kirjottaan ees joka toinenpäivä mut nytki on kulkunu yli viikko!!

      Poista
  91. MISSÄS SE SILLE TYYPILLE OMISTETTU VIDEO LUUHAA?

    VastaaPoista
  92. aivan. älä lupaa, jos et pidä lupauksistas kii :) simple? lupasit tehä siitä kuntokuurista sitä juttua, mut eipä näy eikä kuulu (eikä tarvi laittaa koulun piikkiin). muutenkin äly vittumaista lukee tätä blogia koska postaat tänne muutamas viikos tyylii kerran kans. vuhuu, funnyfunny. menetit lukijan yeah.jatka samaa mallii ni sulla ei o enää paskaaka lukijoita♥ xoxoxoxoxo

    VastaaPoista
  93. Kuntokuuripäivitystä ei voi tehdä jos ei ole kuntokuurilla -näinhän se on.

    VastaaPoista
  94. missäs on sofia kuntokuuri päivittelyt..? :)

    VastaaPoista
  95. tekisiit useemmin postaauksii !! oot ihana ja kaikkee <3 ja enne oli nii kiva lukee sun blogii joka päivä ja nytte aina ootan niin innolla että olisko tullu postaus mutta ei....): mutta kiva ku nyt postasit:)

    VastaaPoista
  96. Niin mitä toi eye liner makso ja toi guessin koru?
    Oot ihana,kaunis ja rohkea nainen. Muuten hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  97. Moi Sofia, rakastuin tohon sun farkku paitaas, mistä se on ostettu? :)

    VastaaPoista
  98. se Guess lausutaan GESS ja kaiken lisäks nekin on vaan hopeoituja koruja, että ei mitään aitoo hopeeta.

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla