sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kuntokuurin päivittely osa 1

Moikkaa,

Kuntokuuri on virallisesti alkanut! Miten se on mennyt tällä viikolla? Noh, hyvin ja huonosti.
Alkuviikko meni tosi hyvin, mutta viikonloppuna kaikki vähän levähti käsiin :S
En syönyt karkkia yhtään torstaihin asti. Sitten mun piti lukea kokeeseen ja retkahdin pieneen karkkipussiin :( Ja perjantaina ja lauantainakin söin vähän... Tähän täytyy tulla muutos, ja sallin karkit vaan ja ainoostaan lauantaina, piste! Tiistaina kävin salilla, torstaina koululiikunta ja muuten en oo "urheillut" kauheesti.
Tähänkin täytyy tulla muutos, elikkä kaks kertaa salilla + lenkit/vko! :)
Toisaalta on hyvä tehdä virheitä, ja oppia niistä.. Ei saa olla liian ankara.
Aijon tehdä ittelleni päiväkirjan tätä kuntokuuria varten, eli merkkaan sinne mitä oon syönyt ja miten oon liikkunut. Niistä sitten katon mitä pitää parantaa! :) Näytän sitten seuraavassa päivittelyssä sen, ja kerron onko se toiminut yms :)
Elikkä,
ensimmäisellä viikolla oikein tein
: en syönyt epäterveellisesti (paitsi to-la), kävin salilla, söin paljon hedelmiä.
ensimmäisellä viikolla väärin tein: sorruin karkkiin, söin epäterveellisesti to-la, en liikkunut tarpeeksi
korjattavaa muihin viikkoihin: liiku enemmän, karkit pois, säännölliset ruoka-ajat
         

172 kommenttia:

  1. hei tähän aiheeseen liittyen... mitä housuja käytät salilla? käytätkö lökäreita, sortseja vai niit kireitä trikoita tai mitä ne nyt on? (videolla varmaa näkisin mut pakko nyt kysyy), ku tuntuu et ku ite käytän salilla lökäreitä ni kaikki muut naiset/tytöt tuntuu käyttävän vaa just niit kireitä
    trikoita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käytän lökäreitä aika usein, mutta omistan parit urheilulegginsitkin :>

      Poista
  2. Olen kanssasi samaa mieltä tuossa virheistä oppii-jutussa Sofia. Olet vahva ja sä jos joku pystyy tähän. Tsemppiä kuntokuuriin! :)

    VastaaPoista
  3. Hei muuten, ton marinoidun kanan ois voinut pestä :) Äiti yleensä pesee iskälle koska se ei tykkää valmiiksi maustetusta :D Mutta kiva video!

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä tsemppiä, kyllä se siitä alkaa sujumaan! Olisi muuten kiva, jos aina välillä voisit kanssa pävitellä, onko paino pudonnut ja kuinka paljon. :)

    VastaaPoista
  5. Jeee,oon eka!! ♥ mut hyvä soffe, alku vaikuttaa lupaavalta, pystyt siihen ja me tuetaan sua ja patistetaan salille ja pysyttelemään erossa karkista!! :)) tsemppii!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ekapa hyvinkin >:D

      Poista
    2. sanoin läpäl ... :D siis et oon eka ;D kaiken muun sanoin tosissaan :>>>>> go soffe go !!!!♥ you are my life's sunshine♥ :33

      Poista
    3. Joo, ihan uskottavaa oi läppäjuttu!! Naurattaa ku ei voi myönää virhettä, vaikka oot anonyymillä! xD xD xD

      Poista
  6. Hei Sofia suosittelen viherpirtelöö aamupalaks! :) Puhdistaa suolistoa! Kaveri alkoi syömään viherpirtelöä aamupalaksi, eikä mitenkään muuten muuttanut ruokavaliota, ja laihtui 10kiloa!! Laita blenderiin: salaattiruukku, kaks banaania, kaks avokadoa, paljon paljon PAKASTE marjoja (mustikat on ehkä parhaita tähän) ja hunajaa sen mukaan kuinka makeaa haluaa! Voi laittaa myös esim taateleita tai luumuja tai pähkinöitä sekaan! Sulla on vapaat kädet :) Mutta erittäin hyvä, raikas ja TERVEELLINEN aamupala! Tulee iso annos tällä ohjeella, ja säilyy jääkaapissa monta päivää!
    Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa hyvältä :) kiitos!

      Poista
    2. mulla on ollu semmone juttu et oon pakottanu itteni semmoseen juttuu et vaikka en tykkää esim. parsasta (hyi yök) tai mustaviinimarjoista ja puolukoista yms. nii käytän niitä kaikkiin pirtelöihin jne. :) et kannattaa syyä semmosiaki terveellisiä ruokia mistä ei tykkää, mikä ei tapa,se vahvistaa! ;) Tsemppiä !

      Poista
  7. Ihanaa Sofia! Oon niin oottanu näitä kuntokuuri - postauksia, koska ittekkin alota taas vähän paremmin :) Tuli muuten mieleen että jos ostat ittelles ruokaa niin maksatko sen omilla rahoilla? Ja kuinka usein ostat ittelles ruokaa? Tsemppii kuntokuuriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joskus maksan omista, mutta kyllä ne porukat maksaa :)
      ja ostan itselleni sillon kun tuntuu että haluun jotain muuta ruokaa kun mitä kaapista löytyy :D

      Poista
  8. älä välitä mitä muut jumppailijat ajattelee siitä että kuvaat.. voit sanoo et kuvaan blogiin jos kattoo oudosti

    VastaaPoista
  9. hyvin se viikko silti meni vaikka vähän retkahditkin ! :) itse suosittelen juomaan smoothieita, sillä ne on terveellisiä ja hyvän makusia :)

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä! Pärjäät varmasti yhtä hyvin kuin viime kuntokuurillakin! (:

    VastaaPoista
  11. Onks teil uus pyötä? :D mut joo stempii tooooooosi paljon <3 oot niin ihana

    VastaaPoista
  12. Ihana kuulla susta pitkästä aikaa :) Ja virheistä oppii, eikä tollaset suht. pienet lipsahdukset sun suunnitelmaa kaada. Ens viikko menee paljon paremmin, tiiän sen :)!

    Ite oon muuten todennut, että maustamaton jugurtti, marjoja ja mysli sekotettuna pirtelöks on tosi hyvä välipala :) On sopivan kevyt mutta kuitenkin sen verran täyttävä että pärjää seuraavaan ruokaan asti.

    Voisitko tehdä videon salilta, kun meette emmin kanssa?

    VastaaPoista
  13. Odotin koko viikon postausta tai edes tekstiä ja kuvia mutta nyt vihdoinnnnnn:)!!!!

    VastaaPoista
  14. oot ihan sairas, laita vähän valoja päälle

    VastaaPoista
  15. Hienoa Soffe! Oon niin samaamieltä sun kanssa noista jutuista :) Onneeea:) Laitatko semmosta mitä syöt juttua`? (mulla on google tili en jaksa kirjautua :D joten ano)

    VastaaPoista
  16. Tsemppiä kuntokuuriin! Ihan hyvin se jo edistyy :)

    VastaaPoista
  17. Tsemppii sofia (:! itekki oon käyny nyt 11 kuukautta salilla ja aina se into meinaa välillä kadota, mut sitte ku katon näitä sun videoita tulee enemmän semmone fiilis et kyllä mä pystyn siihen ! sofia oot ihana ja mun esikuva :3

    VastaaPoista
  18. mulla kävi ihan samallailla ! :D pitää ensviikolla tsempata ettei tarvi taas katua:)

    VastaaPoista
  19. Tsemii kuntokuurille!!!

    VastaaPoista
  20. Tsemppiä! :) itelläni tuo kuntokuuri ei oo koskaan onnistunut, vaihtelevista syistä :DDD
    Kannattaa myös nukkua tarpeeksi (8-9 tuntia, mutta ei liian paljon) niin se edistää :)

    VastaaPoista
  21. Tää on tyhmä kysymys mutta oon kasilla ja 169cm ja painan 54kg. Oonko läski. Pitäskö laihduttaa? Mulle on sanottu että oon ruma ja maha on kasvanu. Harrastan urheilua 2-3 kertaa viikossa lenkkeilen ja käyn salilla. Kaverit haukkuu ja pilkkaa.. En tiedä onko se leikkiä mutta kuulostaa aidolta. Sori valitus mutta en jakssa enää tällasta että pitäs olla täydellinen ja kaikkee.. Se vaa huutaa ja valuttaa mulle.. Siis kaveri..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ainakaan kuulosta kovin läskiltä.. Älä välitä mitä muut ajattelee, jos olet tyytyväinen itsees! Ihmisessä ei muutenkaa oo tärkeintä ulkokuori..

      Poista
    2. vastaan nyt tähän että et todellakaan ole! itse olen 165cm ja 58kg enkä silti ole lihava. oot ihan normaali, semmoset "kaverit" jotka haukkuu ei oo kavereita ollenkaan

      Poista
    3. Itse olen 160cm/68kg ja terveydenhoitaja sanoi että erittäin hyvä paino ja näytän terveeltä. Uskokaa tai älkää,paitakoko XS ja housut M , ja olen tyytyväinen itseeni. Kertokaa omia mielipiteitänne tähän:-)

      Poista
    4. Tommoset "kaverit" ei oo kavereita! minua on haukuttu, ei kyllä tosin läskiksi, ja tiedän miltä se tuntuu. Jätä semmoset "kaverit" omaan arvoonsa, ja hanki parempia ;) ja muista, että paino vaihtelee eri ihmisillä syystä tahi toisesta, esim. painavammat luut... :) ja Tsemiä Sofia <3

      Poista
    5. Eri ihmisillä painoarvot vaihtelee syystä tahi toisesta, esim. painavammat luut yms. Jätä semmoset "kaverit" omaan arvoonsa, ei ne oikeasti ole sitten sun kavereita, jos tuollaiseen pitää alentua... ;)

      Poista
    6. Mää oon kans 169 ja painan tasan 60kg! ja silti mulla on aika tikut jalat! En ymmärrä misä se paino on :D varmaa lihaksissa tai jossain hmm.. Mutta et todellakkaan oo läski!! Ite tykkään jos on muotoja ja eikä oo iha tikut jalat jne, siksipä yritänki täsä vähä lihoa..

      Poista
    7. itsekkin olen 162/62 ! mulla on sama vaatekoko kuin sinulla paita xs ja housut m. mutta olen silti tyytyväinen :)

      Poista
    8. XDXDXDXDXD

      hyi vittu ootte kaikki läskejä

      Poista
  22. Mitä teen ko haluaisin käydä salilla, mut ko sanoin siitä mun vanhemmilleni nii ne vaa nauro, eikä ollu yhtää kannustavii :(
    Ja ko haluasin ihan oikeasti laihtua! Toinen ongelma on se kun asun niin kaukana kaupungist nii en oikee pääsis salil ilman kyytejä...
    Ja joo pystyyhän kotonaki tekee kaikkee, mut salil on semmone erinlaine tunnelma nii siel antaa kaikkes!
    Mitä tekisin, olisko jotai ideoita? :) Oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ongelma ;P;P mut aattelin et alan käymää ulkona lenkillä kävelemäs/juoksemat/pyöräilemäs :):):):)

      Poista
    2. miks ihmees haluut laihtuu? ei sun tarvii olla mikään tikku.

      Poista
  23. hyvä välipalavaihtoehto on myös proteiinipatukat yms :) niis on kaloreita jonki verran, mutta pitää nälän aika hyvin poissa, jos ei oo aikaa muuta syödä. :) ja hyvä että syöt lihaa, siit saa myös paljo protskuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA HABA PAINAA ENEMMÄN KUIN LÄSKI, RAKAS <3

      Poista
  24. Kun puhuit noista välipaloista, niin kannattaa kokeilla semmoisia Valion Hevishot-juomia (jos et oo jo kokeillu) Ne on mun mielestä hyviä ja sopii välipalaksi.En kylläkään sitten tiiä kalorimäärästä yms.

    VastaaPoista
  25. jee hyvä sofia tsemppiä hirmusti! <3

    VastaaPoista
  26. Tsempppii (: muista ettet lopetaa kokonaa syömistä jaksaa paremmin kun syö tavallinen ruoka ei lihota ! mutta limsa ja vaaleet leivät ois hyvä jättää pois :) mää pidän täällä peukkui pystyssä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaasan jälkiuuni ruisleipä pitää nälkää (mitä itellä oon huomannu) paremmin ku tavallinen ruisleipä. suosittelen!

      Poista
  27. Oon tämmönen joka ei silleen tiedä salilla käymisestä melkeen mitään, koska en oo koskaan silleen käynyt salilla, niin otatko ikinä pyyhettä ja onko salilla jotain suihkuja?:D Koska eikö sen jälkeen oo hiki ja käytkö sen jälkeen suihkussa?

    VastaaPoista
  28. Tosi lupaavasti lähti alkuun :)

    VastaaPoista
  29. mulla menny tää viikko vähä samoin...oon urheillu ja ollu syömättä herkkuja koko viikon, MUTTA tänää sorruin syömää liikaa suklaakakkua...:( vituttaaaaaaa mutta ens vk paremmin..ehkä pitäs olla ylpee että muute meni nii hyvin mut mietin vaa kokoaja et tulokset ois paremmat jos EN ois syöny sitä kakkua..tsemppiä meilleee!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihminen saa olla sellanen ku sattuu olemaan ja sortua saa kuntokuurillakin, mutta myös täytyy hallita itsensä: esim. 50 g karkkia viikossa tekee ihmeitä tai lasillinen colaa. sillä saa ihan kevyesti herkuteltua :)

      Poista
  30. Toivottavasti onnistut tässä! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  31. Voi Sofia ! Hirmuisesti tsemppiä taas kuntokuuriin! Oot vahva ja sä pystyt siihen ! Sä taas innostit muakin alottamaan, lenkille siis ----> :D Kiitos siitä sulle :) Toimit mulle valtavana motivaation lähteenä. Oon sanonut tämn sulle ennenki, mut haluan sanoa sen uudestaan : sä oot mun esikuva ja roolimalli. Sun kaikista postauksista ja tietenkin susta saa niiin paljon voimaa, kun nyt esimerkiksi on vähän vaikeet ajat menossa. Tää kuulostaa ehkä oudolta ja muuta, mutta ilman sua ja sun blogia olisin varmasti masentunu ja entistä surullisempi. KIITOS Sofia, että oot olemassa. <3 !

    VastaaPoista
  32. Tosi ihanaa,että sä jaksat kertoo meillekkin miten on menny,jo se motivoi meitäkin-tai siis ainakin mua liikkumaan ja syömään erveellisesti(: Mä tiiän että sä pystyt tähän!!Ehkä hölmö kysymys,mut mitä sä laitat siis juoksulenkille päälle ku on kylmä? PS.Oot ihana<3

    VastaaPoista
  33. Noista patukoista.

    Suklaapatukoissa on vähemmän kaloreita, mutta ne on paljon epäterveellisimpiä, kuin fitness patukat.. Hiilihydraatit, sokerit ym, ne kannattaa katsoa, eikä kaloreita jos haluaa saada syötyä ns terveellisesti.

    VastaaPoista
  34. Vinkki kanan valmistukseen: Jos ostat maustamatonta kanaa niin mausta sitä hunajalla ja sitten mausteita tulee tosi hyvää :) Hyvin se lähtee käytiin pikkuhiljaa :)!

    VastaaPoista
  35. Mä ite ainaskin tykkään tehä smhootiita!(entiiä kirjotetaanko sitä noi) siihe tarttee vaan pakasta marjoja esim. mustikoita ja mansikoita ja mauan mukaanhan voi laittaa vaikka banaania, itse yleensä teen mansikka banaani smoothien ja sitten maustamatonta jugurttia/vanilja jugurtti, ja hieman maitoa :) . Mun veli lisää siihen sokeria mut mun mielestä se maistuu hyvälle ilamnkin, omasta mielestä aika terveellistä esim välipalaksi ! :)

    VastaaPoista
  36. Olet ihanan näköinen ja otan tuosta ruoka jutusta mallia haittaako?
    Ja tsemppiä hurjasti!

    VastaaPoista
  37. Kiva postaus! :) Annoit mulle taas kerran hyvän vinkin :D toi, että kannattaa alottaa silleen vähän kerralla. Koska mä koitan kans vähän pitää jotain tällästä kuntokuurin tapasta, mutta se loppu heti ku alotin tosi ankarasti, että kaikki herkut pois, pelkästään tummaa leipää jne.

    Mutta alotan nyt vaikka sillä että vähennän herkkujen syömistä :)

    Muutes, mä harrastan kilpauintia, ja treenaan 6 kertaa viikossa, ja treenit kestää 2-3 tuntia, mut silti, ku katon peiliin, en oo tyytyväinen mun vartaloon :o tunnen oloni lihavaks ja muutenki ...
    Mut en voi oikeen lisätä tätä urheilua kaan koska urheilen joka päivä ainakin 2 tuntii D:

    VastaaPoista
  38. asukko sä muuten yksin vai vanhempies luona?? :) Onnee kuntokuuriin!!

    VastaaPoista
  39. Ihana postaus ! Onnee sulle siihen kuntokuuriin ja toivottavasti pääset siihen määräänpäähän minne haluutkin :D Pidän tääl peukkui sulle !

    VastaaPoista
  40. Ihana ihanempi ihanin sofia!! <3 tsemppiä sulle kuntokuurin kanssa :)

    VastaaPoista
  41. ihana sofia! vähän tällee fail et katon tota videoo ja tekee nii itteniki miei rueta kuntoilee mut sit syön samal sipsii x) Pitäs varmaan itekki rueta kuntoilee :D TSEMPPII!!!

    VastaaPoista
  42. Noit patukoit ei kannata syödä, koska ne on melkei ku normii suklaapatukkaa söis! Suosittelen et jos tulee joku herkkunälkä et söis kaikkii hedelmii, marjoi ja pähkinöit!! mut noi läkerolit on just jees ;)zemppii tohon kuntokuuri juttuun kyl sä onnistut mulki on tollane nyt mieles :D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep. alppeneiden ym. pääraaka-aine on kuitenkin sokeri. pähkinöitä, hedelmiä ja vettä ni voi alkaa tulokset näkymään. ja aamuisin puurolautaselline, leipää ja maitoa/vettä.

      Poista
  43. Heippa! Sulle tulee varmasti tositosi paljon tämmösiä 'kävisitkö katsomassa blogini' -juttuja, mutta jospas määkin nyt sitten omani linkkaisin :D Oon aloittanu tän blogin pitämisen ihan vasta, kerron siellä mun omista liikunta- ja ruokatottumuksista :) Oon tosi mielenkiinnolla seurannu just varsinkin näitä sun kuntokuurijuttuja :p Käyppäs vilkasemassa jos saman ikäisen tytön viikoittaiset liikunnat kiinnostaa! :)
    http://kaaisuu.blogspot.fi/

    Ps. Tsemppiä ihan sikana, ite oon puottanu painoa 7 kiloa, josta nyt on tullut salilla käynnin yhteydessä ja herkuttelun uudelleen aloitettua kyllä reilu kilo takaisin :D Kyllä sää onnistut, kaikki on mahdollista! Teet juuri niinkuin susta parhaalta tuntuu, mutta älä pakota itseäs mihinkään!

    VastaaPoista
  44. hei! tossa videolla sanoit, että olet perso makealle.. niin itse olen myös, mutta olen alkanut tekemään niin että, kun meillä on pakastimes kaikkee mansikkaa ja mustikoit.. ja sit on ei pakastimes mut muuten nii banaanii ja tälläst.. nii oon tehnyt niist pirtelöä aina ku makean himo yllättää.. ku niissä ei ole mtn sokeria ja näin.. :D ajattelin vain kertoa et jos tämä jtnki auttaa tähän sun juttuus!: )

    VastaaPoista
  45. ANTEEKSI JO HETI ALKUUN, mutta pakko sanoa, koska haluan nimenomaan TSEMPATA sua, en mollata :)

    Noissa molemmissa on tosi paljon sokeria! Mehut kannattaa jättää kokonaan pois, c-vitamiinit saat kyllä hedelmistä, jos niitä useita popsit päivän aikana. Laihdutuksessa tärkeintä on juuri sokerin ja rasvan minimointi (eheh, tiedän, että tiesit tämän jo :P). Suosittelenkin sulle vaihtamaan ton patukan (jos niitä välttämättä haluat syödä) siihen kevytversioon, alpen light:iin, jossa on n. 62 kaloria patukassa, siis PUOLET vähemmän!! Sokeria on myös paljon vähemmän. :) Jos mehua tekee mieli, kokeile light-mehutiivisteitä. Itselläni pelastava enkeli makeannälkään on pepsi max.

    Olet tosi hellyyttävä tyttö, kirjoittele ihmeessä jatkossakin tänne näitä sun kuntokuuri-juttujasi, lueskelen mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
  46. Hyvä että alat laihduttaa!!! Sen huomaa sun kasvoista ja mahasta että sun kuntokuuri on lipsunu! Sanon tän nyt iha suoraa, mut et oot tosi läski !!
    Noh, oma ongelmas ku oot päästäny ittes tollasee kuntoo XDDD

    LÄÄÄÄSKI !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et oikeeasti oo tosissas? tosi säälittävää tulla mollaan heti......kanttii varmaan ite kattoa eka peiliin ennen ku tulee muita arvosteleen...

      Poista
    2. lol, ei kyl huomaa mitään, sofia näyttää ihan normaalipainoiselta, ei kyllä _yhtään_ läskiltä

      Poista
    3. Mitä peiliin kattomista mul on ? Terveydenhoitajan mukaan mul on ihanne paino :) joten pidä suus kiinni!

      Poista
    4. ensireaktioni sofiasta: normaalipainoinen ! :) ei näytä yhtään läskiltä, sofiaaaaaa,haluun sun hiukset,huoneen,kasvot,vaatteet,silmät JA KAIKEN!! oot ihana ♥ kaunotar ♥

      Poista
    5. joo mullakii on täysin ihannepaino, mut en silti mee haukkumaa toisia?? harrastatkohan ees mitää urheiluukaa et onko sulla lihaksia yhtää? Ja sen verran että terve ihminen ei tuu tänne haukkumaa toisia läskiksi:) mut hyvää viikkoo vaa sullekki. Sofia oot ihana:) ja paljon tsemii! kannattaa tosiaan nostaa liikunnanmäärää jos haluaa painon putoavan:)

      Poista
    6. Mutta luonteessa olis aika paljonki parannettavaa..

      Poista
    7. eka ano voisit kattoo sielt peilist sun sisintä mikä näköjää on aika paskaa....

      Poista
    8. ehkä ihanne paino, mutta selvästikkään kaikki ei ole kunnossa sun pään sisällä ;) toivon mukaan ne ruuvit siellä pääkopassas kiristyy ku vähän kasvat isommaks, kakara.

      Poista
    9. Joooo ei luoja! mutta arvelisin että tämä tyyppi ei ole tosissaan ja huvikseen vaa kirjottaa nauraen tommosta:/ Tosi tyhmää, mutta joo ymmärrän silleen, että itekki voi hetken mielijohteesta kirjottaa jottain tosi lapsellista... tyhmää kumminki..tosi tyhmää.

      Poista
    10. Aika säälittävää tommoi tulla sanomaa vaa jotai tollast, mikä ei ees oo totta XD Mun mielestä (ja varmasti monien muidenki mielestä) sofia ei ole mikään läski! :) Ootko sä kateelline sofialle siitä ku sil on nii paljo ihailijoita vai mikä onfelma sul oikee on? Katsoisit peiliin ennenku tuut tänne levittelee tollasta paskaa, kiitooooos! (:

      Poista
    11. eka ano, ooon pahoillani, ettet nää sielt peilist sitä sisäistä rumuuttas:( jos tuut tollee haukkumaa just sil hetkel kun toinen tarvii tsemppii nii taitaa sul olla asiat aika huonosti. Sofia on rohkee ku tekee videoita ja kertoo itestää ja näyttää ittensä! ps. sun on paha huuella anoon :)

      Poista
    12. No oikeesti sofia ei näytä yhtään ylipainoiselta vaan normaalilta, ja sitä paitsi naiset joissa on muotoja on paljon kauniinpia kuin latta rintaiset " laatikko " tytöt joilta vaan luut törröttää. Mun itseni mielestä oon normaali mut ihan vaan koulus jotkut vastaan tulevat haukkuu ja se ei oo kivaa mut sillo vaa enemmä tietää et haukkujat purkaa omaa epätäydellisyyttään muihin, luulenpa et ihmiset jotka haukkuu ettii muista virheitä että tuntis ittensä paremmaks ja samalla tekee itsestään täyden idiootin. Tsemppiä sofialle vielä ihan hurjan paljon!

      Poista
    13. No oikeesti sofia ei näytä yhtään ylipainoiselta vaan normaalilta, ja sitä paitsi naiset joissa on muotoja on paljon kauniinpia kuin latta rintaiset " laatikko " tytöt joilta vaan luut törröttää. Mun itseni mielestä oon normaali mut ihan vaan koulus jotkut vastaan tulevat haukkuu ja se ei oo kivaa mut sillo vaa enemmä tietää et haukkujat purkaa omaa epätäydellisyyttään muihin, luulenpa et ihmiset jotka haukkuu ettii muista virheitä että tuntis ittensä paremmaks ja samalla tekee itsestään täyden idiootin. Tsemppiä sofialle vielä ihan hurjan paljon!

      Poista
    14. öö mitä vittua te valitatte mulle?? urheilen 5 kertaa viikos niinku toiset.. kröhömmmm sofia.. siis ei oo mun ongelma mut sanoinpaha vaa et läski mikä läski ku jokkut tääl yrittää olla iha symppis sillee joo jesjes mut toi paistaa vaaa nii läpi.........

      Poista
    15. me valitetaan sulle ^^ sun paskasta asenteesta ja haukkumisesta. Ketään ei kiinnosta sunlaisen kypsymättömän kakaran mielipiteet, varsinkin kun ne on loukkaavia ja epätosia. Joten voi mennä sinne sisimpääs ja miettii toisen tai kolmannenkin kerran, ennen kuin laitat ilkeän komentin sinulle tuntemattoman ihmisen blogiin. (:

      Poista
    16. ja se raapii sun persettäs niinki paljon kuin?

      Poista
    17. okei, jos nyt tehtäis joku kysely, et oisko mieluummin tollain niiku sofia kel on kauniit muodot vai tollain niiku sä joku luinen lauta? öööööö arvaappa pari kertaa et kumpi? jos sun mielest SOFIA on LÄSKI nii huh huh sul on aika ressaava perhe varmaan ku pitää liikku koko ajan ja olla lauta. no mikäs siin jos ei ajattele ulkonäköö kaikin puolin. ja sul ei oo YHTÄÄ MITÄÄN sanottavaa anonyymiin, et auo päätäs jossaa muual

      Poista
  47. Ihanaa, että saa itekkin innostusta lisää näistä sun videoista ja kuntokuurista :) Suosittelen esimerkiksi mysliä aamupalaksi tai välipalaksi. Kannattaa valita semmonen tavallinen mysli, missä ei ole kauheasti lisättynä mitään. Myös jotkut murot ovat hyviä, mutta suurin osa on myös melkoisia sokeripommeja! :D Hyvä aamupala on myös semmonen että laittaa pakastemustikoita pohjalle siihen päälle jogurttia, kuten itse laitan valio A+ mustikkavadelmaa (taisi olla?) ja siihen päälle Ei suolattuja cashew pähkinöitä ja pellavansiemeniä vähän ;) Itelläni sama, että syön pastilleja melko paljon makean nälkään, kannattaakin aina valita sokeriton vaihtoehto :)Ja hedelmiä voi käyttää moniin tarkoituksiin aamupalassa esim juuri myslin ja jogurtin päälle pilkkoo tai syö pelkälleen!

    VastaaPoista
  48. Niin ja elovena voima-kaura patukat on ainakin ihan hyvä ja terveellinen valinta! :P

    VastaaPoista
  49. Vitsi, heti ku katoin tän ni itekki alko tekee mieli mennä lenkille :D ! Tsemppii kuntokuuriin!

    VastaaPoista
  50. Tsemppiä sofia sä pystyt siihen :):) !! <3
    + http://kiiiiaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yhdyn kiiaan, u can do it my fried♥
      yritän tässä sivussa itsekkin :D

      Poista
  51. voi että miten ihanan pirtsakka video,jälleen kerran :--)! Mulla itelläkin alko pienimuotonen herkkulakko jouluun asti ja tästäkös sitä inspistä saikin! keep going girl ;>

    VastaaPoista
  52. Moi!
    Tää sun blogi on kyllä ihan loistava! Oon seuraillut tätä jo jonkin aikaa ja täytyy sanoo, et teet ihanan monipuolisia postauksia! :) Vaikutat aina sun videopostauksissa niin pirteältä ja iloiselta ja niistä tulee hyvä mieli mullekkin! :) Tää kuntokuuri on vähän antanu inspiraatioo mullekkin, joten kiitos siitä! B)
    Oon ite yleensä aamupalalla syöny maustamatonta bulgarian jugurttia sekoitettuna pieneen määrään jotakin hilloa tai sitten turkkilaiseen jugurttiin. (btw. molemmat maistuu hyviltä ihan sellaisenaankin, ja niissä on vähemmän sokeria kuin tavallisessa jugurtissa.:) ) + sitten jotain mehua tai rasvatonta maitoa ja muutaman porkkanan.:) Oon hyvin pärjänny tollasella aamupalalla kouluruokailuun.
    Hurjasti tsemppiä sulle !! :)

    Ps. taidan mennä virran mukana ja mainostaa myöskin blogiani ;D
    http://thedreamer95.blogspot.com/

    Voimia ja jatka samaan tahtiin! :)

    -Minttu

    VastaaPoista
  53. Sä oot nii ihana ja pirtee persoona! Rakastan lukee sun blogiis ku se vaikuttaa jotenki nii aidolta, etkä sä esitä jotain mitä et oikeesti oo! :---)
    Hei, mulla oli koulussa puhetta painonhallinnasta. Muistan sen verran, että sun ikäisesi tarvitsee suunnilleen päivässä 1200 kcal ja jos haluaa laihtua, täytyy yrittää syödä sen verran ja liikkua hyvin. Mutta muista, anna kehosi palautua 1-2 päivää, jolloin et esim. käy lenkillä tai muutakaan liikuntaa hirveästi. Jos jokapäivä liikut ja et syö paljoa, niin siitä ei ole mitään hyötyä ja huomaat loppujen lopuksi, että paino ei ole pudonnut melkein yhtään! muttajoo eipä täs muuta, halusin vaa kertoo, voi kyl olla et tiesit sen jo, mut varmuuden vuoks laitoin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin noin 2000 kcal päivässä! Anteeksi virheestäni! (:

      Poista
  54. Tsemppiä!
    Mut saanko kysyä et miksi laihdutat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toiset laihduttaa vaikka muitten mielestä ei tarvitsisi. jos kerran sofia ei ole tyytyväinen painoonsa ja haluaa pudottaa painoaan niin että on tyytyväinen omaan peilikuvaansa niin eikös se ole hyvä asia jos haluaa olla tyytyväinen omaan ulkonäköönsä :)

      Poista
    2. mun mielestä on säälittävää ja noloa ihannoida laihuutta. ei ne vaatteet istu sulle sen paremmin eikä susta tuu kuitenkaan tyytyväinen vaik nyt sanoisit mitä.

      Poista
  55. Vitu läsku saatana perkele ponttooni herra varjelf faaaat!

    Tuliko nyt kauhee tsemi?

    VastaaPoista
  56. Moi Sofia!

    Ite tein aikoinaan niin, että yks päivä viikosta oli ns. "karkkipäivä" eli sillon söin mitä huvitti, herkkuja ja muita vähän epäterveellisempiä ruokia mut muina päivinä katoin mitä söin :) Se oli helppo tapa pitää itteni kurissa eikä tarvinu kokonaan luopua herkuista. Ja ai että niitä herkkuja sitte osaski arvostaa sunnuntaisin! Kannattaa kokeilla (:

    -Janica

    VastaaPoista
  57. TSEMPPII SOFIA ! <3 sä pystyt siihen kyl ! :)
    älä välitä noist anoista, ne on ite läskei, ja purkaa pahaa oloonsa tänne ja esittää koviksii ja nii ..

    VastaaPoista
  58. voiihh !! tää sun blogis on kyllä niin ihana :D! löysin tän kuukausisitten ja oon seurannu tätä :D ja SEMPPIÄ !! Kyllä sä tossa kuntokuurissa pysyt :D
    mä sain ittekki inspiraatiota tosta videosta !
    + http://neewe.blogspot.fi/
    Sofia oot ihanaa <3!!

    VastaaPoista
  59. Sofiaaaa tsemppiä ! :----)


    ihana video again & valtavasti oikeesti tsemppii sulle ♥♥

    VastaaPoista
  60. Hyvä Soffe : ) Pari pientä mokaa alkuun mut kyl se siitä lähtee.

    VastaaPoista
  61. Oot mahtava ! Tsemppiä kuntikuurin kanssa <3:)

    VastaaPoista
  62. Sofia, oot ihana! Oon aina tykänny susta ja sun postauksista/videoista. Oot niin luonteva ja mukavanoloinen. Olen huomannut ajattelevani samoin joistain asioista kuin sinä, vaikka olenkin 4 vuotta nuorempi(juu, olen 12, toivottavasti se ei mitenkään haittaa). Olet mahtava ja tsemppaava tyyppi ja toivontankin sinulla tsemppiä siihen kuntokuuriin:) Oot ihana<3

    VastaaPoista
  63. moi sofia ! mie olen yrittänyt laihduttaa niin monen vuoden ajan ja aina vaan olen retkahtanut herkkuihin ja ajatellut, et jos mä nyt pari syön nii ei se haittaa. sillon en syönyt aamupalaa paitsi silloin tällöin jonkun jogurtin. sitten kun aloin syömään terveellistä ja ravistevaa aamupalaa, (joka aamu lautasillisen puuroa, leivän ja jogurtin sekä lasin vettä.) Minä aloin laihtua, koska sitten ei tehnyt niin paljoa mieli mitään muuta ja jaksoi pitkään pelkällä aamiaisella. seuraavan kerran söin sitten noin 12 aikaan ja sitten normaalien rutiinien mukaan, mutta kaikki ylimääräinen naposteltava oli helppo jättää pois. toivottavasti tästä neuvosta on hyötyä. love you sofia, tsemppiä ! sä pystyt siihen !

    VastaaPoista
  64. En jaksa uskoa, että pidät TÄTÄKÄÄN lupausta. piti tulla designskins, emsokisan voittajalle video, synttäriarvontaa, kuukauden suosikit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö, emsokisan voittajalle tuli video? Ja kyllä sä varmaan itekki ymmärrät että sofia on lukiolainen. Paljon tekemistä koulun kanssa ja tietty kavereiden näkemiset. Ja väitätkö ettei sofia oo koskaan pitäny lupauksia?

      Poista
    2. linkkaapas se videotervehdys minjalle? en mä sellasta oo nähny?

      Poista
    3. tuskimpa se tervehdys sulle on jos se on MINJALLE ?:)

      Poista
  65. Hei, olisi kiva, jos voisit tehdä hiusten hoito videon, siis missä näytät miten hoidat hiuksiasi päivittäin, tiedän että olet sellaisen tehnyt jo , mutta olisi kiva silti ja ynmärrän,jos et halua/jaksa. Ja oikein paljon onnea kuntokuuriiin!!!!!!!!!!! kyllä sä onnistut, luotan suhun ja yritän ottaa sinusta mallia ;)

    VastaaPoista
  66. Ei oo tarkotus mitenkää hoputtaa mut millonkahan tulee se iltarutiini-postaus?:) Tsemppiä kuntokuuriin!;))

    VastaaPoista
  67. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  68. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  69. hei. pienenä vinkkinä terveelliseen syömiseen (ei ehkä vaikuta laihduttamiseen, mutta kuitenkin) kannattaa yrittää syödä mahdollisimman "puhdasta" ruokaa eli sellaisia ruokia missä olisi mahdollisimman vähän lisäaineita. esimerkiksi mehu...mielummin juo mehua missä on luonnollista sokeria kuin jotain keinotekoista makeutusainetta... mutta tosi paljon tsemppiä sinulle ja toivon että saavutat tavoitteesi:) T:toinenkin kuntokuurilla oleva

    VastaaPoista
  70. aloin lukijaksi :) haluatko alkaa lukijaksi: ponipoppoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  71. oot tosi sulonen hölöttäjä! :D hyväntuulinen video, katsoin jopa loppuun asti, koskaan en jaksa videopostauksia yleensä kattoa. tsemppiä kuntokuuriisi! niin ja joo, mukavaa pikkunaposteltavaa/välipalaa on pakastetut banaaniviipaleet. :-)

    VastaaPoista
  72. Tsemppii oot ihana ja sul on ihana blogii <33


    Käykää lukees ! ---> http://ilovemylife851.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  73. Marinadin voi pestä pois ihan vedessä huljuttelemalla :) Toki hienoinen maku siinä säilyy mutta joo.

    VastaaPoista
  74. mulla on kanssa kuntokuuri meneillään ja voin omasta puolesta neuvoo vaan, että jos pystyt niin syö hiilareita mieluiten vaan reenin jälkeen:) mulla ainakin on ruvennu paino putoon tehokkaammin.

    VastaaPoista
  75. tosi kiva video jälleen kerran!! :))

    http://elamansuloisinvirhe.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  76. Postausten taso ja määrä ovat valitettavasti heikentynyt :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä:(

      Poista
    2. Perustele? Ite en oo huomannut, paitsi jos vertaa kesään jolloin ymmärrettävästi oli enemmän aikaa postata, mutta postausten taso on mielestäni samaa kuin ennen (: Senhän Sofia jo itsekin tiesi että joutuu postailemaan harvemmin (mutta minusta hämmästyttävän usein, jos vertaa minun ja monen ystäväni koulunkäyntiin; aikaa postaamiselle ei jäisi) kun käy nyt lukiota.

      Poista
    3. ymmärrät kai että lukiossa käyvän vapaa-aikaan kuuluu muutakin kun bloggaaminen ja lukijoiden tyytyväisenä pito?

      jaksan kyllä oottaa postauksia :)

      Poista
    4. jep, samaa mieltä olen! Tosin postausten taso ei kauheasti ole laskenut, onhan ne vieläkin ihania ♥ Tosin määrä on heikentynyt ja odotan aina kuin kuuta nousevaa, että olisit tehnyt jo seuraavan postauksen! Olen varsinkin innostunut itsekin tästä 'kuntokuurista'. Itselläni se tosin pätee vain herkkujen vähentämiseen ja liikunnan lisäämiseen! (;

      Poista
    5. järki käteen? ensinnäkin, sofia käy lukiota ja se varmasti vie tosi paljo energiaa, ja toiseksi sofialla on omaki elämä eikä kaikki kokoajan voi pyöriä blogin ympärillä....

      Poista
  77. soffe vilkases sun sähöposti :----) ♥ PIAN !

    VastaaPoista
  78. Noista fitness patukoista saa enemmän energiaa ku noista toisista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://kalorilaskuri.fi/kalorikulutus

      tuolta voi laskea kalorinkulutuksen päivittäin :)

      Poista
  79. Mulle tuli tästä videosta tosi positiivinen olo ja se inspiroi muaki alottamaa tän kuntokuurin mitä oon tässä jo monta kuukautta yrittäny! :D oot tosi ihana Sofia. Voisitko sä joku päivä tehä semmosta videoo missä kokkailisit/tekisit ruokaa? :) vaikka jotain terveellistä tai jotai sun lemppari ruokaa.

    VastaaPoista
  80. teksit välillä kunnon postausta niinkö tekstii video ja kuvat samaan syssyyn. ja ostosten esittelyä ja tee blogi kirppis

    VastaaPoista
  81. ihan vaan ystävällisenä vinkkinä :) kun tota välipalaa mietit niin esim rahka on tosi hyvä! varsinkin jos salilla käyt :) ite tykkään syödä esimerkiks turkkilaista jogurttia ja ananasta sen seassa, eikä oo ees kallista. sellanen iso pönttö kaupassa maksaa reilu pari euroo ja siitä riittää :) tai sit marjoja sekaan tai mitä tykkää. mut se on kyll hyvääää :D

    VastaaPoista
  82. Voi vitsi ku kiva/hauska video:D Ihanaa et osaat olla noin avoin asioista kun ite olisin varmaan jättäny näyttämät et ostin suklaamuroi;D Oli pakko liittyä lukijaks!

    VastaaPoista
  83. Toivoisin et tekisit enemmän postauksii, koska teet melkeen ainoastaan viikonloppusin.

    VastaaPoista
  84. Ihan huippua, et oot taas päässy kiinni ns. terveellisiin elämäntapoihin! On mahtavaa seurata sun edistymistä kaikessa tässä :)

    Ite alotin kolme viikkoa sitten karkkilakon, johtuen mun järkyttävästä suklaansyönnistä. Oon ian koukussa suklaaseen ja aina nälän yllättäessä koulussakin turvauduin suklaapatukkaan kiskalta. Sit päätin alottaa karkkilakon, ja oon onnistunut siinä tosi hyvin ainakin tähän mennessä. Siällytän siihen myös Nutellan ja muut pähkinäsuklaalevitteet, koska ne on yks mun heikkouksista. Mulle toimii näköjään parhaiten, että ei ole mitään karkkipäiviä, vaan kaikkipois-menetelmällä! Tänään annoin itselleni luvan syödä vähän Nutellaa, eikä se enää tunnu edes maistuvan niin hyvältä ! :D Tulipa romaani, mutta ajattelin vaan kertoa omasta kokemuksestani :)

    VastaaPoista
  85. Tsemppiä sulle!:)
    Mikä muuten emmin blogin osoite on?:)

    VastaaPoista
  86. OLET UPEA, KAUNIS JA IHANA JA PARHAIMPIA BLOGGAAJIA! JA SULLA ON AIVAN TOSI MIELLYTTÄVÄ ÄÄNI (:(:

    VastaaPoista
  87. Yksi kysymys, että miten pitkä matka sulla on teiltä salille tai kaupungille?

    VastaaPoista
  88. minkä takia sulla on blogi ? se että kirjoitat kerran viikossa tänne ja pahoittelet kuinka koulu on vieny kaiken sun ajan nii plaa ei kiinnosta. yks ja hailee enää onks sulla tää blogi vai ei koska et Kirjota tänne enää mitää

    VastaaPoista
  89. Hei ihan hirmupaljon tsemppiä ja noi Läkerol-pastillit on varmasti hyvä karkin korvike ! ;3 Tosi hauska video, oot aika hehkee alotuskuvassa. xDD

    VastaaPoista
  90. Sun fbs on kuva mis lukee "iskoleiri senkus jatkuu" niisiis ootko isosena :o? vaisiis mikä leiri?

    VastaaPoista
  91. Voi luoja noita joitain kommentteja tuolla ylempänä! Joku selvästi elämäänsä kyllästynyt ihmisraukka tulee nyyminä huutelemaan tollasia idioottimaisuuksia tänne pönkittääkseen omaa alhaista itsetuntoaan. Hyvä ettet välitä noista urpoista :) Mutta mutta, oli ihana video taas! Nää sun videot on aina päivän pelastus, itsellekin tulee hyvä mieli kun oot niin pirteä :)

    P.S Vaikuttipas hyvältä toi ruoka, voisin itekin joskus tehdä :P

    VastaaPoista
  92. heips,

    tää ei liity kyllä tähän aiheeseen mutta kuitenkin
    olen meijän koulun nuorisotiedottaja täällä turussa ja mun pitää tehdä juttu blogeista ja nettisivustoista ja aattelin et saisinko kenties käyttää sun blogin nimeä esimerkkinä hyvästä blogista? siis tää juttu tulis vaan meijän koulun lehteen ei mihinkään muualle :)

    VastaaPoista
  93. KOSKA KIRJOITAT TÄNNE BLOGIIN? aika vähäsellä on ollt nyt tämä sinun postailu?

    VastaaPoista
  94. sori ragetus mut oisko mahollista et vähä enemmän postailisit?:-D

    VastaaPoista
  95. harmi ku et oo postannu... :/ mut ymmärän et sul on elämäki. tää oli sit asiallista!

    VastaaPoista
  96. Tuntuu siltä et mun on pakko kommentoida sulle. Tää kommentti ei liity tähän postaukseen.. Laitoin youtubeen hakuun soffeliini kun etin jotan vanhaa videota. Sit aloin selailemaan niitä ja kattelemaan kunnes mun eteeni ilmestyi video 'kiusaaminen'. Et usko kuinka liikuttunu olin videosta, hymyilin koko videon ajan kun olin niin ilonen kuinka rohkee oot ja vahva. Kunnes tuli kohta 10.55 kun purskahdin itkuun. Yritän tälläkin hetkellä pidättää itkua. Mua on kiusattu. Mua kiusattiin 7 ja 8 luokalla. Ala-asteella ei oikeestaan ollenkaan, ainakaan muista niin. 9 luokalla ei enää kiusattu. Mulla oli kanssa pääaiheena toi läski. Ensimmäiseks tulee mieleen kun seiska luokalla oli tutustumisleikki. Jokaisen piti sanoo oma nimi ja samalla kirjaimella alkava adjektiivi. Mun nimi alkaa siis S kirjaimella enkä keksinyt mitään kunnes joku poika huusi PONTEVA..
    Oon lukenu sun blogia varmaan 1-2 kuukautta. Oon monesti kattonu sua ja nähny sun sisimmästä samat arvet mitkä mulla on. Oon monesti miettiny et ootko koulukiusattu ollu. Susta jotenkin näkee sen. Se varmaan johtuu siitä kun itselläni on aivan samanlainen fiilis. Vieläkin pidättelen itkua. Taistelen joka päivä itseäni vastaan. En ole tyytyväinen. Mutta oon päässy kiusaamisesta yli niin ettei mua enään kiusata, mutta sisällä on syvät arvet jotka muistuttaa mua joka päivä. Kohta 11.45 kosketti mua. Olisin niin onnellinen jos tuntisin sut! samanlainen ystävä ku sä oot. ollaan koettu sama. sen näkee meistä. Mulla on tasan 1 ystävä ja kaveri.

    Mut soffe, tsemppii sulle! Oot upee ihminen. Sulla on ihania ystäviä. Toivon sulle kaikkea hyvää. Meinasin laittaa sulle s-postia, mut laitoinkin tänne. Toivon et jaksat lukea. Muista oot vahva ja kiusaajat on alempana meitä! =)

    VastaaPoista
  97. E postauksia näy...

    VastaaPoista
  98. Ihana Blogi sulla nään sussa nii paljo samaa ku mussa!(: Käy lukee meijä blogii jos jaksat(: http://pinkkejaponeja.blogspot.fi/





    VastaaPoista
  99. oi tsemppii sulle sofia! :) on varma, et pystyt siihen! älä välitä noist joistaki anonyymeistä, sä oot ihana!

    VastaaPoista
  100. voi helvetti soikoo, tää blogi jää ny . en jaksa enää tulla jokapäivä miljoona kertaa kattoo et joko oisit ihanana ihmisenä tehny postauksen, mut joka kerta joudun myöskin pettymään kun et oo sitä postausta tehny -_- blogista tullu täys paska, koska viivästytät näitä postaus välejä. ja ei kiinnosta kuinka et kerennyt tekemään, aina toi sama selitys. e-i k-i-i-n-no-s-t-a

    VastaaPoista
  101. Sait haasteen! Käy kattoo se tuolta --> http://satuuuh.blogspot.fi/

    Ja oi että oot vaan niin ihana ihminen!!<3 tsemppiä kuntokuurissa (:

    VastaaPoista
  102. Jotakin eloa blogiin ?!!

    VastaaPoista
  103. etkö enää tee blogia? postauksesta jo lähes 10 päivää...
    Käyn katsomassa sivuasi n. 3h välein ja ei ikinä mitään uutta:( kurjaa

    VastaaPoista
  104. sofia oot kaunis ja taidan kattoo sun blogia vähä liikaa mutta ei voi mitään ku oot niiiiiiiin ihana<3:D

    VastaaPoista
  105. sofia oot ihana ja taidan katoo sun blogia jo liika mut ei voi mitään:D<3

    VastaaPoista
  106. millon tulee uutta postausta?:) sori tälläne, mut mullon tylsää, ja nyt on joku blogilakko että monet lopettaa blogeja, mut onneks tää blogi on vielä pystyssä! tai ei kirjota kuukautee.

    VastaaPoista
  107. postausten määrä vähentyny :( yritä vielä soffu <3

    VastaaPoista
  108. Òon pettynyt siihen,että oot alkanu "äyhäämään" videoissa ja teksteissä mitä muut sanoo.

    VastaaPoista
  109. perustakaa anot ite blogi niin tajuatte ettei sitä kerkee joka päivä päivittää. jeesus.
    Ite oon nyt karpannu yli kuukauden ja oon tajunnu, että kantsii kattoo kaloreiden sijaan hiilareiden määrä. Ensin pidin joku kolme viikkoo tiukkaa linjaa ja sitte kerran viikossa herkkupäivä. Muutama kilo on lähteny ja rasvaa palanu, vaikka en oo liikkunu muuten ku pyöräilly kouluun. :) Mäki oon niin herkkuperse (= perso makealle :D) ku olla ja voi, ja olihan se alussa semmosta että herkkunälkään piti vetää metvurstia tms. :D ite oon ainaki kokenu karppaamisen hyväksi keinoksi ja kokeiluksi. Jos haluat vähähiilaristen ja HERKKURUOKIEN reseptejä niin käy kirjottaa vaikka kommentti mun blogiin. :) cestmavieama.blogspot.com
    ps. oot hassunhauska :'D

    VastaaPoista
  110. Jätäppä kaikki namit pois jos laihdutat, missä itsekuris?

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla