torstai 25. lokakuuta 2012

Päläpälä

Moikkeliis,

Musta ei ookkaan nyt vähään aikaan kuulunut mitään.. Syy tähän on ollut kiire. On ollut tällä viikolla joka päivä 9:30-20:30 aikataulu. Ja tämä on siksi koska meillä on nuvaryhmän kanssa semmonen auditiontihommeli, en oikein voi kertoa siitä enempää :)
Mutta nyt ajattelin tulla kirjottelemaan kaikesta mitä mieleen juolahtaa, että tästä postauksesta tuskin punasta lankaa löytyy!
No mun viikko on ollut aikalailla koulua ja tätä auditointia... Ei oikeestaan muuta. Oon nukkunut tosi huonosti, mutta onneks viikonloppu kolkuttaa jo ovella! Ollaan menossa kaveriporukan kanssa grillailemaan laavulle perjantaina :) Nooh, voikohan sitä enää sanoa "grillailuksi" tähän aikaan vuodesta.. :D Vuokrataan semmonen kota johon pääsee sisälle! Tulee varmasti kivaa :)
Pakko muuten tässä sanoa, kun monet sanoo, että vaikutan videoissa niin ihanan positiiviselta ja mukavalta, sitten kommenteissa vaikutan kuitenkin kusipäältä ja ylimielisestä. Joo on totta, etten aina jaksa vastailla kommentteihin ihanasti ja positiivisesti ja mitä vielä.. Mutta ei se musta tee kusipäätä tai ylimielistä.. Mäkin oon vaan ihminen ja sanon joskus töykeästi. Kun yleensä vastailen kommentteihin illalla ja en enää jaksa laitella jokaselle hymiöitä ja  vastata kauheen monipuolisesti niin siitä saa varmasti helposti semmosen kuvan että oon töykeä yms.. Ja siksin vastaan iltaisin kun en päivällä koskaan ehi kun oon koulussa ja illalla siihen löytyy semmonen mukava kolonen koska voin aina vastailla kommentteihin :)
Se siitä.. mitäs vielä.. Niiin, Nelli ja Elsa ovat molemmat suurtakin suurempia One Direction -faneja ja haluaisivat päästä tätä kyseistä bändiä kattomaan (ilmeisesti?) New Yorkkiin! Ja olishan se tosi hienoa, ja he pyysivät josko voisin linkata heidän kisakuvansa mistä tykkäämällä pääsee lähemmäksi voittoa ;) Eli kyseessä on siis kilpailu, jos tajusitte?:D Joten auttakaa näitä ihanaisia tyttöjä kattomaan 1D:tä ja tykätkää heidän aiivan uskomattomista(!!!) kuvista!! :) Elsan kuva: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5081b58032bab3.33786146 ja Nellin kuva: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5082aca2b53166.67527145
Kaisan ja mun vastauksia tulee vissiin viikonloppuna jos ehdin lataamaan :) Kun niitä on moni kysellyt. Ja kyllä, iltarutiini -videotakin teen heti kun kerkiään!
Tähän loppuun voisin iskeä jotain aivan sattumanvaraisia (ja aika vanhojakin) kuvia. Hyväää kohta alkavaa viikonloppua!! :)

49 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi vika kuva susta! :))

    http://yksi-pala-minusta-wilma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voieei Sofia oot niin ihana, kiitos!! <3 Tää merkitsee mulle ja Elsalle ihan mielettömän paljon! Toivottavasti ääniä alkaa nyt kertyä. :p

    Ja juu, palkintona on siis matkaliput ja majoitus Nykiin, keikkaliput ja vielä tapaaminen 1D:n kanssa. Aah kuulostaa nii mahtavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kävin äänestää sun ja elsan kuvii :) mut tää on vähä ärsyttävää ku nyt ku te pyysitte nii kaikki muut olettaa et sofia vois mainostaa niittenki kuvia......

      Poista
    2. mäki tykkään one directionista.

      Poista
  3. äänestin kumpaanki kuvaa ! :-)

    VastaaPoista
  4. http://sub1d.7am.fi/browse/1

    ja pliiiiiiis äänestäkää tätäkin kuvaa tä on mun kaverille elämää suurempi juttu <3

    VastaaPoista
  5. niin upee toi vika kuva ! IHAN TAJUTON MÄ EN KESTÄ OIKEESTI !!!

    VastaaPoista
  6. Onks toi huppari lindeksistä ? :) jos on nii mul on samanlainen :p

    VastaaPoista
  7. http://sub1d.7am.fi/browse/1


    pliis äänestäkää totakin ihan elämää tärkeempi juttu kiitti kaikille ketkä tykkää tosta kuvasta <3

    VastaaPoista
  8. Rakastan sun blogii :3 oot ihan sika nätti!

    VastaaPoista
  9. Awww sun hiukset on niin ihanasti tossa vikassa kuvassa! ♥

    VastaaPoista
  10. Oot tosi kaunis, ja sun blogi on ihana :) <3

    VastaaPoista
  11. IHANAT HIUKSET TOS VIMPAS KUVAS !!! <3

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä et ole mitenkään ylimielinen, etkä varsinkaan kusipää. En tajua miten jotkut luulevat, että sinun pitäisi aina olla kauhean positiivinen ja muutenkin kovin ystävällinen. Mutta oot todella nätti ja mun mielestä ihana bloggaaja ja rakastan katsoa sun videoita :)

    VastaaPoista
  13. Kiva pikku postaus!! :)) Ois kiva jos lähi tai kauko aikoina tekisit Sofia's day videoita!! Ja sinä olet iihana ja kaunis ja... ja... ja kaikkee!! :))

    VastaaPoista
  14. Voisitko mainostaa myös mun ja mun kaverin (mie oon elli ja mun kaveri on eve) niin siis meijän kuvia,

    http://www.sub.fi/onedirection/#e/5084217cdc6626.84693909

    http://www.sub.fi/onedirection/#e/50841df17d0657.81199923

    http://www.sub.fi/onedirection/#e/508539a087a5b5.11108324

    http://www.sub.fi/onedirection/#e/50841c02919d05.58978174

    VastaaPoista
  15. Hei en oo varmaan koskaan kommentoinu, mutta nyt sain vihdoin aikaseks ! :D Eli sulla on Sofia tosi ihana blogi, ja tykkään tosi paljon sun videoista, koska oot niissä niin ihanan ilonen & luonteva :-) Ja sitten vielä että voi harmi, kun aattelin saaneeni loistavan idean, et hei, voisin pyytä Sofialta jos se vois kertoa sen postauksessa siitä 1D -kisasta ja pyytä ihmisiä äänestämään mua ja mun kaveria, mut kappas! Joku muu viisaampi oli kekannut sen aikaisemmin ! :-D Ja en nyt tässä viitti sitä enää mainostaa tai pyytää mainostamaan koska en haluu tehdä tästä Sofian blogista mitään mainostussivustoa ! :-D

    VastaaPoista
  16. Pakkoko on tänne sofian blogiin alkaa tyrkyttää noita kuvianne... Jos sofia mainostaa TUTTUJEN / KAVEREIDENSA blogia tarkottaako että teidänkin pitää heti linkata omanne tänne (ellei he siis oo sun blogin lukijoita? :o) No mutta kuitenkin. Kommentoisitte jotain asiallista ettekä tyrkyttäis omia kuvianne... Toivottavasti sanoin asian nätisti enkä ilkeästi. Ärsyttääpähän vaan pikkuisen, kun tällasen "kuuluisuuden" (sori sofia mut oot nii ihana <3) kommenteissa suurin osa on "äänestä muakin pliis, mainosta munki blogia". Mielipiteet mielipiteet, ja tässä oli omani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä vittua tuut valittaa tänne ku ihmiset tyrkyttää kuviaa KUN ET EDES TIEDÄ KEITÄ NÄÄ HENKILÖT ON KENE KUVIA SOFIA MAINOSTI? XD

      ja its en kyllä äänestä ketään tossa kilpailussa, todella epäreilua että sosiaalisessa mediassa olevat tyrkyt voittavat.

      Poista
  17. http://www.sub.fi/onedirection/#e/5086f3037e9aa8.12645626

    heei :----) ois tosi ihanaa jos voisitte mennä tykkää tästä, oisin oikeesti tosi ilonen ! kiitos x

    VastaaPoista
  18. mooi tykkään sun blogista iha älyttömästi:3 sun videot on tosi kivoja ja kuvat kans! mut nii semmosta mul ois et ku tuol subil on sellanen kisa, mis mul ois mahdollisuus voittaa liput nykiin, pääsisin one directionin keikalle ja järjestetyn päivän 1Dn ja muiden voittajien kanssa:) Mun mahdollisuudet voittaa on ihan älyttömän huonot, ja tää ois mun yks ainoista mahdollisuuksista nähdä mun idolit:)! Nii aattelin et voisitko pikkusen mainostaa tätä kuvaa http://www.sub.fi/onedirection/#e/5082ad22616cc5.75443842 Eli siis pitää mennä tohon linkkiin ja tykätä tuosta kuvasta:) Ois tosi kiva jos voisit jonku pieni muotosen mainostuksen tehä:) kiitos jo etukäteen jos viitsit ees miettii tätä:)!xx

    VastaaPoista
  19. Ihana toi vika kuva susta !!!! oon ihan koukussa sun blogiin (::

    VastaaPoista
  20. :3 kiva postaus tv: poikaseuraaja

    VastaaPoista
  21. ootko lopettamassa bloggailua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks sofia ois lopettamassa? sillä ei vaan yksinkertasesti oo aikaa kirjottaa joka päivä uutta postausta :D

      Poista
  22. nyt kaikki rupee tyrkyttään tänne noita one direction juttui cx

    VastaaPoista
  23. some day i will mwwt you sofia. ....some day. ....

    VastaaPoista
  24. some day i will meet you sofia. ....some day. ....

    VastaaPoista
  25. oot tosi kaunis ja ymmärän että sullla on ollu kiireitä !!!! :) tsemppii <3

    VastaaPoista
  26. Tee taas myday!;D Oikeesti oon kattonu kaikki miljoona kertaa läpi youtubesta ja myös emmin, terkkui sille(: Liittyisin lukijaks jos ois google-tili,mutku ei oo omaa blogii,ni en sitä tarttee(:

    VastaaPoista
  27. Menkää kaikki vaa ryyppää ku mä oon kipeen :(

    VastaaPoista
  28. kirjottelet nykyää paljo vähemmä :(

    VastaaPoista
  29. Vaikka olisit väsyny ni tuo lukijoille vittuilu menee yli. Pitäs vähä osata silti kunnioittaa lukijoita........

    VastaaPoista
  30. äää sun hiukset tos vikas kuvas <33

    VastaaPoista
  31. ihanasti sun hukset tuos viimeses kuvas! ♥

    VastaaPoista
  32. http://meandmyselfwithjjespe.blogspot.fi/ Voitko liittyy munki lukijaks? :) Tykkään sun blogist tosi paljo, ja sun videoist ! Lisäääääää.

    VastaaPoista
  33. sä oot niin kaunis :) <3

    VastaaPoista
  34. Hei Sofia, turha kysymys: meinaakko ostaa iPhonelles niitä DesingSkinssejä, kun mä harkitten ni olis kiva tietää oliko niin hyvät että munkin kannattaa ostaa? Ei mulla muuta, muutaku et i <3 sofia's!!

    dancing-on-roses.blogspot.com

    Pakko mainostaa kehkeh

    VastaaPoista
  35. sori mutta mun on pakko nyt kommentoida tästä... Kun puhut lätkästä niin voisitko yrittää sitten puhua noilla oikeilla termeillä tai sitten miten se peli on oikeesti mennyt. Kerho teki 1.erässä 1 maalin ja IFK teki 2. erässä 2 maalia ja taas 3. erässä kerho tasoitti 2 - 2 ja varsinaisen peli ajan jälkeen tulee jatkoaika. En siis mitenkään halua dissata tai mitään mutta mun korvaan toi vaan särähtää, kun olen pienestä asti seurannut. Muuten kyllä pidän blogistasi oikein paljon :)

    VastaaPoista
  36. Tosi ihana tuo kampaus viimeisessä kuvassa!:) Omistaispa sitä itsekin tuollaiset hiukset.

    VastaaPoista
  37. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155349831151917&set=a.150580204962213.21039.100000307022885&type=1&theater varmaa sullon noin vanhoi kuvia facessa XDXDXD yök oot ruma

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla