maanantai 29. lokakuuta 2012

Umpikuja

Moikka,

Varoituksen sana; jos odotat videota, hienoja kuvia tai kukkia ja ruusuja täynnä olevaa postausta, ei kannata lukea :)

Tässä postauksessa aijon siis avautua pitkästa aikaa (ellei eilisen postauksen kännykkä -avautumista lasketa) tekstimuodossa. Yleensä avaudun videoilla, ja niin se onkin ehkä helpompaa, mutta haluan nyt tällä kertaa kirjottaa :) Vaikkakin uskon, että en pysty ilmasemaan itseäni yhtä hyvin kirjottaen ja tulee varmasti jonkin verran väärinymmäryksiä, niin yritetään nyt kummiskin!
                                 
Asiani koskee mitäs muutakaan kun painoani, ja sen tuottamia paineita. Tai no, yleisesti ottaen mun vartalo aiheuttaa taas mulle suurta päänvaivaa. On aiheuttanut jo viimesen kuukauden... Joka ilta ja ennen kun menen nukkumaan mietin mun painoa ja sitä kuinka mun pitäis laihduttaa.. Kuinka olisin onnelisempi jos olisin laiha ja parempikuntonen.. Nyt monet ajattelee varmasti, että "mitenniin sun pitäis muka laihduttaa, oot just hyvä tollasena?" tai "sähän oot jo laihtunut ihan sikana, susta tulee anorektikko tota myöten" tai jotain vastaavaa..
Joo, olen laihtunut sen -10 kg ja oon tosi ylpee siitä! Nyt oon päästänyt itseni taas lipsumaan, ja lihonut noin 3 kg.. Ei kuulosta paljolta, mutta mulle se on.. Ei ehkä fyysisesti, mutta henkisesti. Lipsuminen saattaa johtua siitä kun ollut niin paljon kiireitä viime aikoina, sali on jäänyt koko ajan vähemmälle ja vähemmälle.. Ruokavalioon on tullut karkit sunmuut taas takasin.. Haluan eroon tästä!! Haluan takas sille, "jee ihanaa salille! -mielentilalle.. Tai kyllä mä nytkin haluaisin salille lähteä, mutta aina keksin jotain tekosyitä?? Miksi miksi miksi?
 En halua oikeesti vaivata mun päätä joka ilta sillä ajatuksella, että en riitä itselleni (korostan; itselleni) tämmösenä, ja herätä aamulla toisenlainen ajatus päässäni "kyllä mä oon ihan ok tämmösenä, ei mun tarvii laihduttaa".. En jaksa enään ajatella noin... Ja niin, haluan näyttää paremmalta itseni takia, en muitten. En siksi, että joku näkee mut kauniimpana, tai että ihannoisin laihuutta.. Haluan tuntea oloni hyväksi ja katsoa peilistä todeten "Dääm, ompas mulla hyvä kroppa!"..
Tuntuu, että toistan tätä samaa hemmetin kaavaa elämässä.. Nyt laihdutan ja pidän sitä yllä!! Sitten retkahdan.. Sen jälkeen taas teen tiukemman kuurin ja taas retkahdan.. Ja sitä rataa..
Nyt pystyin pitämään kuurini yllä melkein vuoden, mutta sorruin taas.. Ja tää syö muo sisältä niin paljon! Muo niin ärsyttää ja sapettaa ja ketuttaa ja kolhasee itsetunnosta ja kaikesta!! Ymmärrättekö mitä haen takaa?
 Oonko mä sitten itseni mielestä oikeesti ja aidosti ok tälläsenä mitä oon jos en kerta tee tälle mun vartalolle mitään? Tai teen, mutten pysy siinä?? Sitäkin oon miettinyt monesti, mutta tullut aina siihen tulokseen, että ei, mä en ole tyytyväinen itseeni tämmösenä ja haluan laihtua, mutta mun päällä ja aivoilla on niin kova itsetahto ja ne ei tahdo kuunnella mua!! Makes sense? Don't think so..
Haluan tästä noidankehästä pois! Haluan olla oikeesti vihdoinkin, ekaa kertaa elämässäni tyytyväinen itseeni! Mulla on ollut siihen monta mahollisuutta, mutta ei.. Aina onnistun tyrimään sen jotenkin!
Monet teistä ehkä osaskin jo arvella, etten enää liiku niin aktiivisesti ja yritä laihduttaa tosissani.. Myönnän, oon joillekkin valehdellut käyväni salilla viimeksi viikko sitten, mikä ei oo totta.. Anteeks.. Mutta muo oikeesti vaan hävettää myöntää, että annoin ittelleni periksi.. Yritän ehkä luoda ittelleni jotain idylliä, että kyllä mä oikeesti liikun tai jotain..
Mutta on tässä asiassa valoisakin puoli, nyt mä voin alottaa (taas kerran) alusta, ja oikeesti tehdä tälle asialle jotain! Ensimmäinen vaihe on myöntää virheensä ja oppia niistä.
Ja onneks, oi onneks mulla on teidät! Te tsemppaatte aina niin ihanasti, ja unohdan aina kiittää teitä miten ihania te oottekaan ja miten kannustavia <3 Vaikka en tunnekkaan teistä melkein ketään henkilökohtasesti, voin silti sanoa, että te ootte mulle tosi tärkeitä! :)
Auttakaa muo pysymään mun päätöksessä, joohan? Ja nyt mä teen lupauksen; päivitän aina  kerran viikossa video- tai tekstimuodossa mun uuden KUNTOKUURIN -kuulumiset!! :) Mitä oon tehnyt, oonko tehnyt mitään, oonko saavuttanut jotain uutta, mistä voin olla ylpeä ja sitä rataa.. Kuulostaako hyvältä? :)
Kiitos jos jaksoitte lukea tänne asti, ja jos seisotte mun takana :) Mä toivon, että tähän ei tuu mitään "Sofia, älä laihduta, oot just hyvä tommosena!!", "Ei sun tarvii laihduttaa enää" tai muuta semmosta. Koska mä itse tiedän mikä on mulle parasta, ja koska on hyvä lopettaa laihdutus :) Eli en oo menossa liian pitkälle, älkää huoliko!
Olipa ihanaa purkaa omia tunteita pitkästä aikaa.. Päästä vähän syvemmälle, ettei aina oo niin pintapuolista! :)
312 kommenttia:

 1. Tsemppiä hurjasti! Kyllä sä pystyt siihen. :)

  VastaaPoista
 2. mulla oli joskus vähän samanlaista, mutta en tarkotuksella yrittänyt laihtua vaan jättää herkut sun muut pois, ja joskus kun siinä onnistuin, laihduin yli 5 kiloa kun oli muutaman viikon syömättä, mutta enään en siihen pysty ja se harmittaa! :/

  VastaaPoista
 3. Koita pärjätä, tuli kyllä tosi huono fiilis mut taas samaan aikaan hyvä fiilis että uskallat kirjottaa ja avautua!

  VastaaPoista
 4. Oot oikeesti niin rohkee, monikaa bloggaaja ei varmasti kertois omista ajatuksista kautta sitten painon pudotuksista noin avoimesti. Nyt kyllä, mun on pakko sanoa että hui että oot kaunis, ja just sopiva tommoisena. Mutta, sehän ei ole meistä kiinni, laihdutat ittes siihen pisteeseen asti, että voit sanoo sitte peilistä katsoen että olen kaunis ja sopiva juuri tämmöisenä (: Eli todellakin olen puolellasi koko prosessin ajan ja tee semmossia videoita viikosta, että miten söit, monesti kävit salilla, mitä oisit voinut tehdä paremmin, miten on painonlasku lähtenyt käyntiin, jotain sellaista olisi kiva kuulla videolla (: ja ne salikuvat on tosi kivoja! itse voin sanoa, että olin pyöreämpi noin vuosi sitten, mutta sain painoni alas, ja arvaa millä? sillä että näin niitä salikuviasi ja minulla tuli tarve saada iso mahani pois. nyt olen 163cm ja 55kg, olen enemmän kuin tyytyväinen! kiitos sinun <3 oisin voinut julkaista tämän tekstin nimellä, mutta halusin pysyä näin " salamyhkäisenä " ihmisenä (: olet esikuvani, joten toivon, että todellakin otat itseäsi niskasta kiinni ja voisit myöhemmin sanoa itsellesi, että pidät itsestäsi juuri sellaisena kuin olet! toivottavasti kukaan _ei kukaan_ tule pysäyttämään sitä! uskon että moni ihminen on puolellasi, älä välitä ilkeistä anonyyymeistä (jota en yritä olla) ne ovat vain noloja haukkujia! mutta turhat löpinät sikseen, olet ihana bloggaaja, todella kaunis ja kaikkea hyväää sulle ++ onnea (;

  VastaaPoista
 5. Vautsi, hieno postaus :) Tsemppiä laihdutukseen, vaikka mun mielestä ootkin jo täydellinen ♥ Itse sitä on kuitenkin omasta vartalostaan aina kriittisin, joten ymmärrän hyvin tuon sun turhautumisen. Hienoa että ymmärrät lopettaa ajoissa, mutta joskus siinä "huumassa" se raja kuitenkin hämärtyy, eli olehan varovainen. Anoreksia nyt on viimeinen asia mitä mä sulle toivon! Tsemppiä Sofia, meiltä lukijoilta saat varmasti kannustusta jos tuntuu ettei omat voimat enää riitä :)
  *voimahali*

  VastaaPoista
 6. hei no mut totta kai aina lipsuu vähä päätöksis ja varsinki tollanen laihdutusjuttu! Mullaki on ollu monesti kauhee tsemppaus ja sit se vaa jotenki laantuu? Mut tää on ihanaa ku susta saa tsemppausta omaanki treenii, joten tee vaa tollasii kuntokuuripostauksii ja kaikkii sellasii ku niist saa tsemppii itellekki tosi paljon :)

  VastaaPoista
 7. Ootko värjänny hiukset?:o ei pahalla mutta edellisessä postauksesta sun naamasta huomas että se on taas pyöristynyt :s tsemii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks tohonki piti tunkee ei pahalla ku sanot kuitenki pahalla

   Poista
 8. Onnee kuntokuurii sofia!<3 toivottavast saat ittestäs sellasen et oot tyytyväinen! Mun mielestä sä oot upee nytki ja sisältä täyttä kultaa <3

  VastaaPoista
 9. tee sellanen projekti mis kuntokuuril lähtee sekä sä ja sit sun lukijatki vois lähtee siihe mukaa, se ois tosi kiva :) ku monil varmaa samoi ongelmii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! Kannatan:)

   Poista
  2. hei tää on tosi hyvä idea!!

   Poista
 10. vähän ohi aiheen menee mutta ihanat hiukset tossa vikassa kuvassa :-) !

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä kovasti Sofia! Me kaikki sun fanit ollaan täällä kannustamassa sua ja potkitaan sua persauksille, jos et muista kuntokuuria päivittää tänne :) Ittekkin oon maailman huonoin pitämään missään paino ja terveelliset elämäntavat jutuissa kiinni siitä ja nyt koitan alkaa tsemppailemaan sun kanssa :)

  VastaaPoista
 12. paljo tsemii tos:)!! mullaki jääny toi urheilu taas nyt pari viiko aikana ja en oo vaan yksinkertasesti jaksanu vaikka tiiän sen hyvä fiilikse sen jälkee ku on urheillu ja näi u know;DD ehkä mäkin nyt sun innostamana otan ittee niskast kii myös:)! hyvä postaus sofia!

  VastaaPoista
 13. Tsemppii iha hurrrrjan paljo! :----)hyvä ku sulle tuli hyvä mieli siit ku avauduit (: Ootan innol kuntokuuripostauksii! 8)

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä et oo lihonu eikä sun tarvi laihuttaa, mutta jos susta itestä tuntuu että haluat olla hoikempi niin pidä se että et syö arkipäivänä karkkia/muuta herkkua, mutta syöt sillon viikonloppuna. jos tekee mieli karkkia, juo kaakaota. ja jos haluat pitsaa, tee ite koska se on parempi!!! käy salilla ja jos laiskottaa lähtä ajattele "tätä mä oikeesti haluun, nyt laiskottaa mutta tulee hyvä mieli kun saa hien taas kerran pintaan!" eikä se haittaa jos se juttu lipsuu, koska oikeesti mun mielestä oot tosi hyvä tollasena!<3

  VastaaPoista
 15. Ihana teksti <3 tää anto mullekkin uutta puhtii yrittää päästä eroon turhista kiloista joita on aina ollu! Olis ihanaa jos voisit joskus kertoo esim. jotain hyvii vinkkejä millä oot saanu painos putoomaan. Sulla on aivan mahtava blogi ja paljon onnee uuteen kuntokuuriin <3 :)

  VastaaPoista
 16. Voi rakas, toki onkin sun oma päätös mutta älä oo niin ankara itelles!<3 tää ei siis tarkoita että "pyh mitä sä ny laihduttamaan, oot iha ok tollei", vaan sitä että jos oot lipsunu niin älä ajattele sitä niin vihasesti itseäs kohtaan. Toki voi vähän jututtaa itseään ja kiristää solmua tiukemmaksi sen löystyttyä (jessus mikä vertauskuva XD) jos on sattunut lipsumaan. Ja haluankin sanoa että sä et ole maailmassa ainoin "huono ihminen", kuka tekee lipsumisvirheen. Kukaan meistä ei oo täydellinen ja kaikki me joskus epäonnistutaan teoissamme / sopimuksissamme. Mutta se ei tarkota että "musta ei oo tähän, pläh". Nimenomaan sä oot huikee esimerkki siitä, että ei saa antaa periksi! Tiiätkö miten hulluna eräs pyöreämpi tyttö lukee sun blogias (ystäväni) ja pitää sinua esikuvanaan? Hän ei taida olla varmasti ainoa - olet minunkin esikuvani. Mutta sofia. Haluan vain sanoa, että sinä olet blogin kirjoittaja. Sinä olet myöskin ihminen. Sinä olet hyvä ystävä. Joten olet siitä syystä niin upea ihminen, kun et leiki mitään huippu kuuluisaa kuka käskee managerinsa tsekkaamaan fanipostinsa. Ei, vaan sinä oikeasti välität meistä jonkin verran henkilökohtaisesti. Ja niin mekin välitämme sinusta. <3 en halunnut kuulostaa ylimieliseltä, mutta toivottavasti asia tuli positiivisella mielellä niinkuin sen oli tarkoituskin.

  VastaaPoista
 17. Mä en tiedä, sopiiko tää tähän, mutta haluisin neuvoja laihuttamisen alottamiseen, oon kyllä sen jo alottanut ja lopettanut ja alottanut ja ... semmosta, mutta jotenkin ei enää huvittais ees yrittää,kun koulussa tulee niin väsyttää vaan ja haluu olla vaan, mutta ois kiva jos voisit kertoo jotain ;)

  VastaaPoista
 18. munki pitäs laihduttaa, mut en tiedä onko se kauheen tervettä nyt, ku mulla on leukemia.. ja sen takia en saa mennä salille tai sen tekemien lonkkamuutosten takia kävellä vielä edes kilometriä.. milläs sitte tässä laihdutat ko ei saa tehdä mitään ;p onneks sentään syöminen on vähentyny, ku mulla loppu kortisoonilääkitys, joka aiheuttaa nälkää.. ja halusin kans ihan vaan pysyä nimettömänä..

  VastaaPoista
 19. Mä oon taas vakavasti alipainonen ja tykkään mun vartalosta mut vihaan mun kasvoja ja sen takii haluun vaa laihduttaa koko aika... Mä toivon että sulle ei oikeesti tuu mitään syömishäiriötä, mut on oikein laihduttaa kunhan et tee sitä väärällä tavalla eli jättämättä syömättä ruokaa. Mut toi on just hyvä että liikut paljon ja syöt terveellisesti, tsemppiä! :D

  VastaaPoista
 20. ite mietin tätä samaa asiaa tosi usein... Mullaki tulee aina kaikenlaisia tekosyitä kun pitäs salille lähteä.Ite en varsinaisesti alkanu laihduttaan vaan yritin jättää kaikki herkut pois ja urheilla enemmän. Mutta yleensä aina viikonloppusin lipsahdan ja sitten se napostelu jatkuu pitkin viikkoa... Jossakin vaiheessa päätän taas alottaa kuurin ja sitten jossakin vaiheessa taas lipsahdan.Tätä samaa rataa se jatkuu.... Ja aina joskus kun katson peiliin mua suoraan sanottuna yököttää! Koulussakin saa kuunnella jatkuvasti kuittailua tästä aiheesta. Ja mä oon aina ollu myös aikalailla kaikkia mun kavereita isompi ja sit vaan ihaillu toisten ihania vartaloita.. Mut oot tosi rohkee ja monikaan ei uskaltaisi avautua tälläisistä asioista.Mutta tsemppiä laihduttamiseen sofia ja innoitat varmasti vielä monia muitakin mun lisäksi(:! Onnea sulle<3

  VastaaPoista
 21. jee ei vitsi ! ollaa iha samassa tilanteesa ! i know this feeling ! tää on just sitä myös mää sisällä itsessä aattelen ! :D mut tsemppii! mäki oon nyt alottanu puhtaalta pöydältä ! taas.. oot muute iha sairaan nätti ja sulla on ihanat hiukset ja tyyli ! :)

  VastaaPoista
 22. Innoitat varmasti monia tällä postauksella. Ihanaa kun uskallat avautua tälläisestä asiasta, monikaan ei pystisi siihen..(: Tseppiä tosi paljon ja paljon haleja(:

  VastaaPoista
 23. en kyllä ajatellut tekstiä lukiessani, että hei sähän oot jo laiha/susta tulee anorektikko, jos laihdutat enempää, koska mun mielestä asia ei oo niin :D ootko koskaan tehny painonindeksin mittausta? tarkoittaen, että mikä on sun paino pituuteen verrattuna.. mitä kuvia oon nähnyt, niin oot mun silmään vähän ylipainoinen, joten terveyden kannalta ois hyvä laihtua ja ainakin liikkua enemmän. usein kun lihavuus altistaa monille sydän- ja verisuonitaudeille ja syöville, se on vaan fakta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sofia ei kyllä oo nii lihava et ois riskialttiina sairauksille, yleensä se on sairaalloisen lihaville vaarana et ne sairastuis. sofia ei todelllakaan oo sellane!

   Poista
 24. kyl sä voisit laihuttaa :)

  VastaaPoista
 25. Paljon tsemppiä Sofia! Mitä nyt blogin perusteella saa käsityksen niin sä oot tosi vahva ja kypsä nuori naisenalku ja mä oon varma, että susta kuullaan vielä tulevaisuudessa oikeesti laajemminkin, koska sä oot antanu ajattelemisen aihetta ja voimaa niin monelle nuoremmalle ja kyllä, myös mulle, vaikka olenkin jo 18v :D Sä oot mun mielestä jopa parempi bloggari verrattuna sua monta vuotta vanhempiin bloggareihin, kiitos sun monipuolisuuden.
  Vielä sä saat karistettua ne takaskin tulleet sua häiritsevät kilot pois, koska sulla on niin paljon tahdonvoimaa ja itsevarmuutta, että sä jos kuka pystyt siihen!
  Mahdottoman paljon onnea sulle tuohon kuntokuuriin taasen ja kiitos sulle itsellesi siitä, että sinä itse omalla ihanalla persoonallasi teet tästä blogista lukemisen ja seuraamisen arvoisen<3!

  VastaaPoista
 26. ettet vaan ois kateellinen ku et saa poikii ku oot nii lihava? vähä haiskahtaa siltä nytte..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D:D samaa mieltä

   Poista
  2. tai jos sä olisit vaa hiljaa :) ^^

   Poista
  3. ei jumalauta...

   Poista
  4. mee muualle jos ei oo muuta tekemistä kun haukkua!

   Poista
  5. :D????? kaikki pojat eivät ajattele onko tyttö lihava vai ei, ainakaan ne kypsimmät ja fiksuimmat. Eikä sofia sitäpaitsi ole lihava.

   Poista
  6. XDDD ei tuo voi olla tosissaa

   Poista
  7. ensinnäkään sofia ei oo lihava.. jos aijot haukkuu toisii ni tulisit vaa omalla nimelläs kommentoimaan. vai etkö uskalla? mä uskon ainakin että jos joku poika tykkää sofian luonteesta ni ulkonäöllä ei paljoa ole väliä ja sitäpaitsi sofialla on myös tosi kauniit kasvot. kaikki pojat ei ajattele onko tyttö lihava. ja voihan olla vaikka että poika on ns. samankokoinen kuin sofia. mee pätee näitä asioita muualle, voin sanoo ettei sinustakaan kovin kivalle tuntuis tuollasia kommentteja lukee omasta blogistas!

   Poista
  8. niin kerta sofia ei ole lihava tyttö vaan vähän pullukka :)

   Poista
  9. sama !:D:D:D:D voi nolo oikeesti. Jos et laihdu nii et totamenoo saa kyl ketää. kaikkiha jää su alles :DD

   Poista
  10. jos poika oikeesti tykkää tytöstä nii sitä ei varma haittaa jos on hiukan lihava? oon itekki normaalia isompi ja silti oma kulta on <3 mielummin jotain mistä ottaa kii ku sellanen tikku :))

   Poista
  11. Siis mitä ihmettä.. Se minkä kokoinen joku ihminen on ei tarkoita sitä etteikö vastakkainen sukupuoli voisi hänestä tykätä. Ja mun mielestä Sofiassa ei ole mitään vikaa, ihana luonne ja hyvännäköinen tyttökin kaikin puolin ! (:
   Mutta siis koko ei merkitse mitään että eikö henkilöstä voisi pitää ja ei kaikkien tarvitsekkaan olla sitä 30 kokoa.

   Voisitte oikeesti miettiä mitä sanotte, esimerkiksi anonyymi joka sanoi ''sama !:D:D:D:D voi nolo oikeesti. Jos et laihdu nii et totamenoo saa kyl ketää. kaikkiha jää su alles :DD'' Niin mietippä hetki, kuka haluaa olla ihmisen kanssa joka käyttäytyy ja sanoo näin lapsellisesti ?

   Mutta hei, tsemppiä Sofia sinulle ! (:

   Poista
  12. Kaikilla ei oo kato google tiliä ja en tosiaa aio tehä sellast että saisin omalla nimellä heittää pari kommenttii :D Huoh oikeest:DDDDDDDDDD

   Poista
  13. huoh miten noloa!! nauroin ku luin noita kommennteja! katokkaa itseenne peiliin ja sen jälkeen tulkaa haukkumaan. Must sofia on ihan tavallisen kokonen ja jos haluaa laihduttaa nii siitävaan, siitä ei tule anorektiokkoa hetkessä! Ite oon (sanon nyt suoraan) aika laiha, mut en silti mitenkää aliarvioi mun esim. ystäviä että onko ne vähän isompia kun mä, koska tiedän että olen itse aika pieni, ja ihmisen koolla ei ole väliä!! ajatelkaa nyt itse jos teitä tultais haukkuu läskeiks vaikka näätte ite ettei asia niin ole !!!!!!!huoh mitä jengiä!

   Poista
 27. Jos sulla on koko ajan tekosyitä olla menemättä kuntosalille , päätä että nyt menen sinne . Ja myös motivoija on tavoitteet , jos sanot että nyt mun pitää laihduttaa 3kg , niin sen onnistumiseksi on luvattava itselle , että jos tosiaan se 3kg tippuu voi ostaa vaikka himoitsemansa kengät/laukun tai jotain muuta . Mutta jos ei onnistu ei voi ostaa himoitsemaansa tavaraa . Tämä todellakin toimii .Usko .

  Tällä tavoin se unelmien vartalo tulee ja rahaakin säästyy.

  VastaaPoista
 28. Paljonpaljonpaljon tsemppiä Sofia! Sä kyllä pystyt siihen, ja oon aivan varma et vielä joku päivä sä oot täysin tyytyväinen sun kroppaan, koska sä oot (vaikken sua henkilökohtasesti tunnekkaan) just sellanen ihminen, että sä pystyt saavuttamaan sen mitä sä haluat!:) Me lukijat ollaan täälä sun tukena. Vaikutat aivan mahtavalta ihmiseltä, ja sitä sä kyllä myös varmasti oot<3 Paaaljon voimia!:)

  VastaaPoista
 29. Tiedän niin ton laihdutus tunteen! Itse olen monta kertaa aloittanut ja aina se on johonkin tyssännyt. Muistan kuinka suunnilleen marraskuun lopussa vuosi sitten olin saanut -4 kg, mutta sitten kun koitti joulu ja kaikki herkut.... ei ei ei siihenhän se laihdutus sitten jäi. D: Nyt oon taas päättänyt yrittää ja tällä kertaa onnistua! Tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
 30. Musta on hienoa että pystyt tälleen avautumaan blogissas aiheesta jonka moni kokee aika araksi. Mä oon normaalipainoinen ainakin tietääkseni, mutta VIHAAN itseäni kaikin puolin. Oon 165cm ja 58kg, mikä on ihan normaali paino. Mut haluaisin vaan just niinkun sanoit tuolla, haluaisin pystyä katsomaan itseeni peilistä ja aijattelemaan että olen kaunis ja sopusuhtainen. En halua olla laiha koska laihuus on kaunista, vaan haluaisin olla hyvässä kunnossa ja elää terveellisesti. En oo pariin vuoteen harrastanut MITÄÄN liikuntaa paitsi kaks tuntia viikossa nää pakolliset koululiikunnat. Nyt alan oikeesti tsemppaamaan ja toivotan sullekkin onnea! Oot ihana ja vahva, ja ennenkaikkea määrätietoinen. Go Sofia!

  VastaaPoista
 31. Tosi kivaa kun välillä kirjotat enemmän! Ja tsemppii kuntokuuriin! ;) itsellänikin vähän samantyylinen tilanne, niin kun sulla on tällänen kuntokuuri saan varmaan itsekkin intoo samaan!:))

  VastaaPoista
 32. mulla tulee reilu viikon päästä vuosi täyteen ilman karkkia. olin ihan varma ette pysty siihen, mutta kun tarpeeksi paljon uskoo ja luottaa niin se onnistuu. joten jos vain tarpeeksi uskot, luotat ja yrität niin kyllä se onnistuu. tsemppiä kovasti!! :)

  VastaaPoista
 33. Voisitko tehä sellasen postauksen mis on esim joku sun saliohjelma tai suunnilleen mitä syöt yleensä tms...

  VastaaPoista
 34. Hei tsemppii tosi paljon! Samassa veneessä ollaan... Ite laihdutin kevään ja kesän aikana 9 kg, mut nyt viimisen kahen kuukauden aikana en oo mitään muuta tehnykkään ku repsahdellu :( Tiedän siis tasan tarkkaan, miltä susta tuntuu. On vaan niin raivostuttavaa ku vaikka kuinka päättäis, et nyt tää loppu, niin ei! Ensimmäisen viikon jälkeen ei sit tunnukkaan enää niin pahalta, mutta se aloitus! Nyt oon taas päättäny, et vanhojentansseihin mennessä saan ne loput kilot alkuperäisestä tavotteesta. Ja mua ärsyttää kans toi "Oot hyvä tollasena", siis joo varmasti oonki, mut siittä vaan tulee itelle niiiiin hyvä olo ku voi kattoo itteensä peilistä sillee et "vau, oonpas mä kiinteytyny!". Oikeesti kauhee vuodatus nyt tänne, mut tuntuu vaan tosi hyvältä huomata etten oo ainoo, joka näitten asioitten kans painii :) Kiitos Sofia, pelastit mun päivän!

  VastaaPoista
 35. Mua auttaa ainakin lähinnä se siitä lipsumises etten ala päättää et nyt alotan virallisesti tekee tätä ja tätä ja syön näi ja näi. Jos sä haluat tuntee ittes hyväs ni tee pieniä muutoksia, vähän kerrallaan. Jos oot kärsimätön ninku mä niin varmasti tulee olemaan vaikeaa. Mutta jestas että se on sen arvoista! Älä rupea heti yhes päiväs muokkaamaan sun elämäntapoi ihan toisenlaisiksi koska sä kyllästyt siihen parissa kuukaudessa ja lipsut. Ihan realistisesti ajateltuna mun mielestä siinä voi mennä melkeen vuosi(a) että ne uudet tavat alkais jollain tavalla olla jo rutiininomaisesti, riippuen toki sun nykyisistä elämäntavoista, enhän mä tiiä miten paljon todellisuudessa sä niitä herkkuja syöt ja millaset ruokailutottumukset sulla on ja miten liikunnallinen oot.

  VastaaPoista
 36. Moikka Sofia!

  Ois mahtavaa jos jaksaisit tehä sellasen postauksen, jossa kertoisit just enemmän että miten saat motivaatiota ja kertoisit sun syömisistä jne. Oot ihana, tsemppiä paljon <3

  VastaaPoista
 37. Kyllä sä pystyt siihen! Btw ei laihatkaa aina oo hyvä kuntosii..:)

  VastaaPoista
 38. Tsemppiä Sofia! <3
  Tollaset vaiheet kuuluu laihduttamiseen ja aina joskus tulee takapakkia. Ja eikös toisaalta niinkin, et mitä hitaammin muutokset (tässä tapauksessa laihtuminen) tapahtuu, sitä pysyvämpiä ne usein on :)

  VastaaPoista
 39. Oon ihan varma että saat lisää tsemppiä kun päivittelet blogiin sun laihduttamisen tuloksia yms :) ! Me tuetaan sua kyllä <3

  VastaaPoista
 40. TSEMPPII!! oon kade sulle,ei mul ois pokkaa kirjotella tollasii asioita mun blogii!! :D

  VastaaPoista
 41. Vastaukset
  1. taijat ite olla?

   Poista
  2. taijat ite olla...

   Poista
  3. tätä tulin etsimään kommenteista. repesin.

   Poista
  4. vittu mahtaa olla tylsä elämä sulla? :D

   Poista
 42. Oii! Sua ois niin hyvä ja pitääki pitää roolimallina, koska ihanaa että kerrot avoimesti miltä susta tuntuu JA mitä aiot tehdä! Paljon tsemppiä, inspiroit myös minua pysymään vastaavissa tavoitteissa! Kiitos!

  VastaaPoista
 43. hei juo paljon vettä Sofia se polttaa kaloreita! hiirmusti vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistä lähtien veden juomisella on laihtunu? :D:DD

   Poista
 44. Ihana postaus:) mullaki on aina ollu sama et oon kaveriporukassa se pisin ja isoin, vaikks en ikinä mikää "läski" oo ollukkaan. Katon joka aamu itteä peilistä ja vihaan sitä mitä nään, sit lähtee innstus opukeutumiseenki ja vedän päälle vaa pahimmillaa lökärit ja ison hupparin..välillä sit taas on niitä aikoja ku oon suht tyytyväinen kroppaani mutta sillon sitä just lipsunki herkuttelemaan ku ei just pitäs ku tuloksii on alkanu tulla, ku ne tulee nii helposti takas. Tykkään mun naamasta mut seki on alkanu pyöristyy...oon kans alottanu nyt kuurin, et syön terveellisesti ja teen illalla kotona lihaskuntio ja sit pari ertaaviiikos juoksee ja kerran uimaan! Mulla on sängyn vieressä seinällä lappu joho merkkaan joka aamu painon, nii saan tsemppausta siinä ku nään ku se laskee!! Alkupaino oli 72kg ja pituuttahan mulla on 171cm! Nyt 2 viikon jälkee painan jo 70,3 !!!:) hullulla tsempillä kieltäydyn kaikista herkuista :D 65kg ois se mun tavote millon alan olla jo tyytyväinen! Kyllä me pystytää tähän!!!

  VastaaPoista
 45. Oli ihana lukee pitkää tekstiä, tsemppiä!

  VastaaPoista
 46. Rohkeasti kirjoitettu! :) Mustakin tuntuu usein samalta,kaipaa sitä tunnetta ku oli aina urheilemas ja sen semmost.Mutta nyt kun aloin yli vuosi sitten seurustelemaan niin ei ollu enää niin paljo aikaa itselleen niin se lopahti.Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 47. Heippa!

  Hyvä postaus! Kannattaa aloittaa pienillä muutoksilla niinkuin joku jo ylempänä totesikin. Viikkoon kannattaa sisällyttää erilaista liikuntaa, kevyttä ja sitten vähän raskaampaa, aerobista ja lihaskuntoa. Kotona pystyy jo tekemään paljon erilaisia liikkeitä ja suunnitelemaan itselleen erilaisia ohjelmia, joita on kiva toteutella. Kävelylenkillä voi tehdä spurtteja ja kokeilla jaksaako juosta esim 15min tai 30min ja siitä pikkuhiljaa nostaa. Ja tietysti salilla on mukavaa tehdä erilaisia ohjelmia. Siihen kannattaa pyytää ammattilaisen apua, jos ei ole ihan varma miten tehdä liikkeitä tai jos haluaa, että saat salista mahdollisimman paljon irti :) Mutta kannattaa muistaa, että vaikka laihduttaa, niin sitä ei kannata tehdä väkisin ja kyllästyttää itseään heti. Täytyy olla armollinen itselleen ja kehua pienistä saavutuksista ja kaikkein tärkeintä; täytyy antaa itsensä nauttia kerran viikossa jostakin herkusta, ilman, että tulee huonoa omatuntoa!
  Toivon paljon jaksamista tässä asiassa ja odotan jo innolla tulevia postauksia aiheeseen liittyen! :)

  VastaaPoista
 48. Kannattaa Aloittaa joku vakituinen harrastus niin ei tuu ainkaa lepsuiltua :) toi on oikeesti toimiva vinkki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oikeesti hyvä idea! En tiiä minkä näkönen/kokonen olisin ilman tanssia:) Suosittelen! Tsemii tooosi paljon ! ! ! :D

   Poista
 49. Tsemiii tosi paljon! You can do this!

  VastaaPoista
 50. Moikka! oon seurannut sun blogia jo pidemän aikaa, mutta nyt uskallauduin kommentoimaan. Tosi rohkee ja hyvä postaus! Tiedän niin miltä susta tuntuu, sillä oon itse kamppailut aivan saman asian kanssa jo monta vuotta. Sain kesällä tyttären, joten nyt on vielä suurempi tarve päästä raskauskiloista eroon. Ja samoin, ihan vain itseni takia. Muut ei aina tunnu ymmärtävän, että miksi se asia painaa niin paljon. Vinkkinä voin sanoa, että ei kannata ottaa suuria toiveita kuurin muodossa vaan tehdä mielummin elämäntapa muutos. Laihduttaa tasasesti sopivaan kuosiin itselleen. Ottaa itselleen sopivasti herkkuja pois ja lisää hieman liikuntaa arkeen. Ei tee ns. liian rankkaa kuuristaan. Saat toki tehdä aivan omalla tavallasi, mutta halusin antaa vain vinkin :) Tsemppiä ja jaksamista! Aloitin oman blogin kuukausi sitten. Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa! teeleksa.blogspot.com (väärinpäin askeleet ;))

  VastaaPoista
 51. Tsemppiä, Mullaki aina vähän lipsuu ku oon käyny salilla tai lenkillä tms nii heti tulee herkkunälkä äh :c oonpariki kertaa pystyny olee ilman, Mut ei se joskus vaa onnistu :C

  VastaaPoista
 52. tsemppiä laihduttamiselle? mitä vittua :DDD sähän oot ihan normaali painonen mut sun blogillas on aika paljon lukijoita ni suosittelen miettimään mitä sä tänne pistät. jos kirjotat kui läski oot yms ja oot normi painonen ni mitäs kaikki syömishäiriöiset, ja _oikeesti ylipainoset tästä tuumii? eipä tykkää hyvällä luultavasti.

  itelläni on syömishäiriö ja oon parantumassa siitä kokoajan, ja luen sun blogiis, ja tuntuu aika lailla paskalta lukee tällästä koska tunnen mun olon ny taas vitun lihavaksi. kiitos tästä <33333 -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt jaksa oottaa tosta ittees...tää asia koskee Sofiaa eikä sua....mikä ihmeen ongelma muilla on tuntee olonsa läskiks jos toinen haluaa treenata oman kroppansa puolesta. Ja nimenomaan TREENATA TERVEELLISESTI.Monet muutkin tekee sitä.
   Ja tää on muutenkin Sofian blogi ja se kirjottaa tänne mitä sen elämäs on, jos et kestä lukee nii lopeta

   Poista
  2. Itselläni on ollut kans syömishäiriö ja tiedän kyllä mitä se on. Mutta älä syytä Sofiaa sun paskasta olosta, ei kukaan pakota sua tätä blogia lukemaan. Jos Sofia ei ole tyytyväinen vartaloonsa, niin se ei liity sun syömishäiriöön tai muiden ylipainoon mitenkään. Omasta syömishäiriöstäni huolimatta olen ollut pitkän aikaa tyytyväinen vartalooni, mutta alkoi ahdistaa, kun olen lihonut eikä vaatteet mahdu päälle joten aion pudottaa vähän painoa. Kyse on mun OMASTA terveydestä ja hyvästä olosta eikä sairaalloisen laihuuden ihannoinnista. Pitää olla realistinen kuva itsestään. Syömishäiriö taas on mielen sairaus, jossa näkee itsensä liian lihavana ja vertailee itseään muihin. Joten tsemppiä sulle syömishäiriön kanssa, mutta lopeta Sofian syyllistäminen. Hän ei ole syyllinen sun syömishäiriöös. :)

   Poista
  3. emmä syytä sofiaa mun syömishäiriöstä. ja luen sofian blogia koska ei oo ennen vastaan tullu tällästä postausta

   Poista
 53. tsemppiä multakin! :) ja mä ainakin ymmärrän sua hyvin .. vaikka ite olen (JOO KYLLÄ sanon sen nyt ihan suoraan!) erittäin laiha ja tällee ni osaan jotenki miettiä ton asian siltä kannalta, et jos ite olisin ylipainoinen/mielestäni liian isokokonen, et ajattelisinko mä vaan että "oon just hyvä tällälaille" - luultavasti en. ja suosittelen oikeesti kertoo sun kavereille hyvin ton asian et saat sellasta kannustusta sit läheisimmiltäkin jne. ja pyydä ihmeessä sun kaverit sun kanssas lenkille, salille etc. koska se tekee siitä oikeesti 50 ( KYLLÄ ( kertaa kivampee ja mieluisampaa. ota vaikka viikosta tietyt päivät, jolloin sun on "PAKKO" tehdä jotain laihduttamisensuhteen, ja valitse taas vaikka pari päivää jollon voisit vaikka käydä ees lenkillä kaverin kanssa, ja sitten _1_ päivä jollon sun ei oo "pakko", mut sillä en tarkota et suosittelen sulle menee kauppaan ostamaan kilon karkkia ja mässyttämään niitä. mee sillon vaikka rauhalliselle kävelylle ihan miettimään asioita, ja ajattele kuinka MONTA IHMISTÄ oikeesti kadehtii sitä, et jos oikeesti oot laihtunu 10 kiloa, vaikka ainakaan mun mielestä et oo ikinä ollu mikään järisyttävän lihava. jotkut ei pysty siihen, sä pystyit. oo ylpeä, mä ainakin olen! :) ja toivon nyt ettet sä, etkä kukaan muu ymmärrä tätä sillälailla et oon täällä silleen että "NONII SOFIA LAIHDUTA JO, SUN ON PAKKO LAIHTUA" tai sillä tavalla ku tarkotan täl tekstillä ihan pelkkää hyvää sulle. ja sitte siiite repsahtamisesta, ni yritä saada sun kaverit mukaan sellaseen esim. että ei vaan yksinkertasesti syödä karkkia ja tällasta. pyydä ne vaikka kuukaudeks mukaan sellaseen, vähentäkää niitä hese- & ravintolakäyntejä sun muuta. mut toivon että tästä oli nyt sulle jonkinnäköstä "ILOA" (tuskin) ja tsemppiä tosi paljon täältä päin, pidän sulle kyllä peukut pystyssä! <3

  VastaaPoista
 54. Ei vitsi mie oon yrittäny ihan samaa samoilla kriteereillä kun sinä sofia ! En oo tosin vielä onnistunut, mutta sä onnistut varmasti ! tsemppiä, you can do that ! ♥

  VastaaPoista
 55. hyvä että haluat laihtua ITSELLESI etkä MUILLE. :)
  vähänhän se aina heittää että miten ahkerasti jaksaa tehdä..itellänikin tuleee aikoja jolloin ei yhtään kiinnostais tai jaksais. tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 56. Tekis kauheesti mieli kirjottaa joku oloas parantava romaaniteksti, mut ei mul kai muut ku , TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 57. kauheesti tsemppii sulle!<3

  VastaaPoista
 58. Moi Sofia ! :)
  Mullakin on toi sama tunne.
  Yritän laihduttaa,jotain lähtee,mutta sitten tulee takaisin ! :(
  Itse ainakin tein TOSI tiukan ohjelman mulle !
  Kun viikon aina jaksoin sitä noudattaa,niin viikonloppuna palkitsin itteni lasillisella kokista ja pienellä suklaapatukalla ! :)
  Mun ohjelmaan kuulus mm 3 lasii vettä päivässä (vähintään) ja et salaattii päivän aikana paljon ja ei mitään makeeta ! :)
  Kaikenlaista tollasta. Tein myös siihen sellattiin,et teen joka päivä 30 vatsalihasta,20 selkää,10 MIESTEN punnerrusta ja tasajalkahyppyjä 50 ! :)
  Myös joka toinen päivä kymmenen sammakkohyppyä ! ( Kyykystä kurkotetaan kattoon ja siitä alas ja nii :D)

  Ja kun sanosit,että koulun takia oot varmaan saanut kiloja takasin,ni uskon kyllä tohon ! :)
  Mullakin on tällä hetkellä menossa elämässä tosi rankka vaihe !
  Ensimmäistä kertaa psykologille,läheisen kuolema,kokeet ja läksyt sun muut. :( Laihdutin tätä ennen,mutta kun sain kuulla et joudun itsemurhan yrittämisen takia psykologille ja mun läheinen kuoli,lopetin laihduttamisen hetkeksi ! ( Tottakai katsoin mitä syön jne ) !
  Kun elämässä on rankkaa ja on hirvee ressi ni ei jaksa laihduttaa,kokemusta on ! Tekee vaan itelle kiusaa jos ressissä ja muussa koittaa laihduttaa ! Hoida kouluhommat loppuun,karkota ressi ja sitten laihduttaminen alkaa ! :)
  Oo tiukka,ja palkitse ittes ku onnistut !
  TSEMPPIÄ ! <3 <3

  VastaaPoista
 59. Tsemppiä! Jos voit niin laita vinkkeä jatkossa myös ::))

  VastaaPoista
 60. toi lipsuminen on mullekki tuttua,kun haluis niinku elää terveellisesti yms. Kohta huomaaki olevan taas mussuttamassa jotain herkkuja sitte tulee vaa semmonen et "kyl mä huomenna"..mut juu. TSEPPIÄ!!:)

  VastaaPoista
 61. Tsemppiä mäkin päätin sunnuntaina just että nyt alkaa terveellisempi elämä ja haluan laihtua(: ! Joten et oo yksin tän asian kanssa

  VastaaPoista
 62. tsemppii! itekin haluisin laihduttaa mut keksin ittelleni vaan jotain teko syitä aina. Kavereitten housun koko 0n 36 mulla oli 38 ja nyt huomasin että se onkin 40 se on hirveä tunne vaikka se ei ole iso koko mutta kun huomaa lihonneensa taas joten ymmärrän tuon että ei 3 kiloa vaikuta suurelta mutta itse sen huomaa

  VastaaPoista
 63. tsemppii sulle!:) mä jaksan aina uskoo suhun!

  VastaaPoista
 64. Miis videota ei tullu youtubeen? :D Ja tsemppiä sulle Sofia!! <3

  VastaaPoista
 65. Täälä ilmottautuu toinen saman asian kanssa painiva!! Alotin 'laihduttamisen' ja kaikki oli hyvin ja pietin itteni kurissa ja sitte retkahin ja en vaan saa itteeni enään kuriin :(

  VastaaPoista
 66. tsemppiä♥! ite alotin tännään salilla käymisen, eli tästä se lähtee!

  VastaaPoista
 67. Mulla on aika paha olo joskus lukee tätä sun blogia. Ei silläe ett blogisi olisi huono tai tyhmä. Mutta puhuit usein panoistasi, ja että koet olevasi pyöreä. Ihottaa lukea kun joillakin ihan oikeesti, siis ihan oikeasti on vakavia painoongelmia..niin vakavia että ne ihmiset voi kuolla. Ja monesti kehut paljon ystäviäsi ja rakkaitasi, se on hienoa! Mutta joillakaan ei ole niitä, ei ketään läheistä ja sellaista kenenkanssa voisi puhua. Tämä inhottaa.

  VastaaPoista
 68. Ihana postaus !!! TSEMPPIÄ HIRMUSESTI ! :-))) Oon lukenu sun blogii aika kauan ja oot mieletön !!! =)

  VastaaPoista
 69. Tuntuu jotenkin tyhmältä tulla tämmösenä pikkusena kannustaan sua tai ylipäätään kommentoimaan mitään mutta so what :D

  Sä tiiät itse missä meet ja haluutko laihduttaa. Siihen asti kun pysyt normaalin ihmisen mitoissa, se on sun oma päätös. Mulla on ollu monta kertaa tuo sama; alotan ja teen kunnolla, kunnes oon laiska ja haen karkkipussin kaupasta.

  Kaikki (ainakin 90%..) näistä ihmisistä on varmasti sun tukena, oot kuitenkin niin suuri juttu monelle lukijalle :)!!

  VastaaPoista
 70. Ite mietin samaa asiaa tosi usein , ehkä vähän liiankin usein.. Eikä se helposti lähde pois mielestä kun koulussakin saa kuunnella samaa kuittailua jatkuvalla syötöllä. Eihän sitä kukaan tietysti pysty parissa päivässä eikä viikossakaan muuttamaan elämäntapojaan. Tietysti jokaisella joskus laihduttamisessa on vaikeampia ja helpompia vaiheita. Joskus tuntuu siltä , että voisi asua salilla tai lenkkeillä yötä päivää , mutta joskus tuntuu että mitä järkeä tässä on? , minusta ainakin. Mutta haluun vaan sanoo et oot tosi rohkee , kun avaudut tälläisistä asioista blogiisi. Monikaan ei siihen pystyisi. Hurjasti tsemppiä sulle sofia!(:<3

  VastaaPoista
 71. onko ''noloa'' jos 14 vuotias käy salilla? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo noloo, mut se ei oo terveellistä keholle; se voi lopettaa pituus kasvun täysin ja paikat voi revähdellä.

   Poista
  2. no ei se ihan noinkaan mene että paikat paukkuu ja jää lyhyeksixD riippuu pikkasen mitä tekee.... herranjestas valoa

   Poista
  3. Ai liikkuminen ei oo terveellistä keholle ja voi lopettaa pituuskasvun? Mitä paskaa sä oikeen jauhat?

   Poista
 72. mulla on ihan sama ongelma... :D mut tsemppii sulle!:) saan tästä varmaaan ittellenikin uutta puhtia!:)

  VastaaPoista
 73. Kadehdin sua, kun sä jaksat yrittää ja ns. "nousta ylös", vaikka tuntuu että ensin on ihan pohjalla. Sä oot kaunis, muista se! :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 74. mulla on niin sama tilanne! muutama kuukausi sitten kävin monta kertaa viikossa lenkille ja en syönyt herkkuja enkä juonut limsaa ja söin leivistä vaan ruisleipää. Mulla tippu paino muutaman kilon mut nyt kaikki on taas tullu takas ja vielä paljon enemmänkin.joka päivä päätän et nyt haluun laihtua mut aina vaan retkahdan.ois ihanaa jos voisit antaa jotain vinkkejä.
  tsemppiä rakas Sofia <333

  VastaaPoista
 75. tsemppiä! sä pystyt tähän! (:

  VastaaPoista
 76. Uskon, et blogin hyödyntäminen tos asiassa on tosi hyvä juttu ja varmaan toimiva (: Nyt vaan otat ittees taas niskasta kiinni! (me autetaan)<3

  VastaaPoista
 77. tsemppiii Sofiaa !! Ja jos tuntuu et vitsi ottasinko karkin en ota en ota otan otan nii kannatttaa laittaa niiku joka viikko joku 5 euroo säästöö mikä sulla menis karkkii ni sitte puolenvuoden/vuoden päästä otat ne sieltä säästöstä ni sulla on jo huima summa ja sit sillä shoppailet ittelles jotai kivaa ! ja sitte aseta ittelles jotai että niiku jos nyt kuntoilen tän viikon ni voin ostaa itttelleni jotai koska se tsemppaa ihmistä ainakin mulla on toiminut! Turha mun on täs mitää ruokavaliost ruvetpaasaa ku tiet ne jutut jo mut TSEMPPIII KOITOKSEEN <<3 ooot ihana !

  VastaaPoista
 78. TSEMPPIÄ! Oot oikeesti ihan sika rohkee ku uskallat avautuu blogissas :). Aina ku katon sun videoita nii jotenki tulee hyvä mieli. En tiiä mist se johtuu, mut oot tosi energinen ja ilonen, nii ehkä se johtuu siitä :). Toosi paljon tsemmpiä ja haleja <3

  VastaaPoista
 79. Monille voi salille lähtöön olla suurempi kynnys kuin oikeasti se treenaaminen, onko sinulla näin? Oletko kokeillut kotona treenaamista/jumppaamista/lenkkeilyä? Kotiin voi ostaa ihan alle 50eurolla esimerkiksi jumppakuminauhan ja käsipainot. Näiden avuilla voit monipuolisesti treenata myös kotona, menemättä salille (esim. kun sää on huono tai ei jaksa laittautua) myös treenin intensiteetti voi olla parempi kotona kun ei ole kukaan katsomassa ja voi hikoilla ja huohottaa niin kovaa kuin on tarve.

  Minun tapauksessa monet treeniblogit saavat myös nostettua motivaatiota, vilkaise esimerkiksi http://eioorakettitiedetta.blogspot.fi/
  Toki tavoitteet ovat varmaankin erilaiset mutta kukapa ei haluaisi kroppansa näyttävän tuolta ja mm. ruokavalioon saa paljon hyviä vinkkejä!

  ps. katsele myös vaikka youtubesta jotakin kotitreeni videoita, mukava tehdä niiden tahdissa!

  VastaaPoista
 80. stemppii hei!(: Mun mielestä oot ihan älyttömän kaunis ja ihana, mutta sehän ei oo meistä muista kii ootko sä kaunis omasta mielestäs, mutta toivottavasti pääset tavoitteeseesi! Ootan innolla uusia postauksia!(; Ja ihan pakko sanoo, että tapa jolla mä katon elämää ja sen kulkuu on muuttunut aivan erilaiseks sen jälkeen kun aloin seuraa kun blogia. Oon saanu ihan älyttömästi inspiraatioo ja ideoita sulta ja en voi muuta sanoo kun kiitos! Kun kirjoitit ettet oo koskaan voinut olla itseesi tyytyväinen. Näin moni ihminen haluaa lukea sun kirjoituksia ja odottaa aina innolla milloin pääsee taas kuuntelemaan sun päivänkuulumisia ja musta sitä voi jo sanoo saavutukseks.. älä oo niin ankara itsees kohtaan<3

  VastaaPoista
 81. Tsemppiä Sofiaaa ♥ kyllä sä pystyt siihen (;

  VastaaPoista
 82. mä todellakin tiiän miltä susta tuntuu! mulla on aina ollu samal taval ton laihuttamisen kanssa ja on vielki, käyn nykyään salilla ja oon aina ilonen et pääsen sinne. pidin itteeni kurissa, mut nyt seki on lässähtäny ja käyn kyl salil kerran viikossa (+ käyn tanssimas frendinkaa) nii siltiki syön melkee koko ajan niiku aina ennenki ja viel sillee et syön huonosti ja paljon, joten parin viikon kurissa pito lässähti. ja se syöminen alkaa ällöttää mua ihan sairaasti ja ärsyttävää et syön paljon ja koko ajan :D. (toistan itteäni)

  mutta nyt mäki alotan skarppaamaa ruokavalion ja liikkumisenkaa!
  Tsempppii sulle toivottavasti pääset niihin tavoitteisiin missä tunnet olos hyväks !

  VastaaPoista
 83. Oon ite samassa jamassa, hirveesti tsemppiä sullekki! (:

  VastaaPoista
 84. Anoreksiaan ei tietenkään noin vain sairastuta, mutta haluan varoittaa kuitenkin - älä ikinä siirrä vielä terveitä tavoitteitasi pitemmälle, koska muuten et tule ikinä olemaan tarpeeksi laiha itsellesi. Minulle kävi niin, että lopulta en uskaltanut syödä mitään ja liikuin älyttömiä määriä päivässä. Sen allekirjoitan, että pienellä painonpudotuksella oli positiivinen vaikutus itsetuntooni (joten ymmärrän sinua hyvin), mutta sitten kaikki meni yli. Elämäni on suoraan sanottuna yhtä helvettiä, josta on vaikea nousta ylös, mutta varmasti mahdollista. Et tahdo siihen pisteeseen, jossa et uskalla juoda edes vettä, et tahdo työntää kaikkia ihmisiä pois luotasi sen takia, että voisit laihduttaa rauhassa tai käydä kymmeniä kertoja vaa'alla päivässä ja ahdistua 100g nestetasapainon muutoksista.

  Omaan anoreksiaani vaikuttavat totta kai myös muut tekijät, mutta tiedän ihmisiä, joiden anoreksia on puhjennut juuri itseensä tyytymättömyyden ja laihduttamisen takia.

  Ps. Olen seuraillut blogiasi jo kauan aikaa ja pidän tästä kovasti. Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä. <3

  VastaaPoista
 85. Anoreksiaan ei tietenkään noin vain sairastuta, mutta haluan varoittaa kuitenkin - älä ikinä siirrä vielä terveitä tavoitteitasi pitemmälle, koska muuten et tule ikinä olemaan tarpeeksi laiha itsellesi. Minulle kävi niin, että lopulta en uskaltanut syödä mitään ja liikuin älyttömiä määriä päivässä. Sen allekirjoitan, että pienellä painonpudotuksella oli positiivinen vaikutus itsetuntooni (joten ymmärrän sinua hyvin), mutta sitten kaikki meni yli. Elämäni on suoraan sanottuna yhtä helvettiä, josta on vaikea nousta ylös, mutta varmasti mahdollista. Et tahdo siihen pisteeseen, jossa et uskalla juoda edes vettä, et tahdo työntää kaikkia ihmisiä pois luotasi sen takia, että voisit laihduttaa rauhassa tai käydä kymmeniä kertoja vaa'alla päivässä ja ahdistua 100g nestetasapainon muutoksista.

  Omaan anoreksiaani vaikuttavat totta kai myös muut tekijät, mutta tiedän ihmisiä, joiden anoreksia on puhjennut juuri itseensä tyytymättömyyden ja laihduttamisen takia.

  Ps. Olen seuraillut blogiasi jo kauan aikaa ja pidän tästä kovasti. Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä. <3

  VastaaPoista
 86. Tsemppii (: ! Kyllä sä pystyt siihen :) !!

  www.vilmas--life.blogspot.fi

  VastaaPoista
 87. Hyvä kun teit tän postauksen! Ja se että sä itte haluat muutosta on tärkeintä! Mä oon saanu kuulla ihan tota samaa, tyyliin oot kaunis tollasena kun olet, ei sun tarvi muuttaa itseäsi muiden vuoksi ym. Mutta ei! Ehkä se olenkin just mä joka sitä muutosta eniten haluaa, ja oman itseni vuoksi! :) Jatka samaan malliin! Go girl! Saan susta energiaa! <3 :)

  VastaaPoista
 88. Ihana postaus ! :) tosi paljon tsemppiä ja voimia ! <3

  VastaaPoista
 89. Oli ihana kuulla sun avautumistas : ) Potkin sua persuksille ja kovaa jollet muista laittaa tänne joka viikko sitä kuntokuuri juttua. Tsemppiä sulle Sofia! Jollet muista treenata tuun ihan ite sun henkilökohtaseks valmentajaks ;D ♥♥♥

  VastaaPoista
 90. Voi tyttöpienoinen! oon sua 5 vuotta vanhempi, mutta kropaltani aika samanlainen ennenkuin sammunut rakkaus liikuntaa kohtaan sai uutta kipinää :) Paino on lähtenyt tasaisen hitaasti ja ennenkaikkea oon kiinteytynyt ja mikään ei oo niin ihanaa, kun läheiset ihmiset kommentoi että ootpä sä hoikistunut! :) sen tunteen eteen jaksaa painaa hommia, vaikka tietenkin oman hyvinvointi on se päälähtökohta

  Mua ainakin motivoi hulluna tällaiset jutut ja auttaneet painonpudotuksessa:

  -laadukkaat ja pirtsakat treenivaatteet motivoi lähtemään salille ihan erilailla kun vanhat rönttä t-paidat ja kollarit. Kannattaa ehdottomasti panostaa!!
  -hanki joku ihanan tuoksuinen suihkusaippua jolla saa lotrata suihkussa treeninjälkeen, aromaterapiaa :)
  - merkitse kalenteriin kaikki liikunnat, salilla käymiset, lenkit. yksikin merkintä viikossa näyttää paremmalta kuin nolla! ja siihenkin vähän koukuttuu ja haluaa että niitä merkintöjä olis mahd. paljon ;)
  - treenikaveri, esim lenkeille. aika menee paljon nopsempaa
  -ohjatut tunnit, esim. bodypumpissa tulee tehtyä 800 lihaskuntoliikettä yhteensä ja steppi puolestaan vastaa 10 kilsan lenkkiä. yhdessä hikoilu ja ohjaajan tsemppaus buustaa jatkamaan :)
  - kauppaan heti treenin jälkeen, tekee mieli ostaa vain terveellisiä juttuja :)ja karkkihyllyn ohi on mailman helpoin kävellä
  - kouluruokailussa/lounaalla skippaa leipä jos otat riisiä/pastaa/perunaa, kaikki ylimääräiset hiilarit joita ei käytetä soluhengitykseen(=elintoimintoihin yms.)muokataan varastorasvoiksi
  -salli itsellesi cheat-päivä, jolloin saa syödä herkkuja kohtuudella, paljon toimivampaa kuin totaalikieltäytyminen ja repsahtamista ei tapahdu niin helposti.
  - vettä ja unta paljon, aineenvaihdunta kiittää ja jaksaa :)
  - kehonhuolto! pilatesta, joogaa, bodybalancea, venyttelyä. tuo vaihtelua ja on silti tehokasta, ja voi tehdä ihan kotonaki ja etsiä netistä vinkkejä
  - aamuaerobinen, josta Jutta Gustafsberg myös toitottaa. pari kolme kertaa viikossa jos aikataulu antaa myöten, tyhjällä vatsalla 30-45 min lenkki matalalla sykkeellä niin rasva palaa :)

  Toivottavati sait jotain irti :) Tsemppiä hirveesti ja anna itsellesi armoa :) hitaasti ne pysyvät tulokset tulee :)

  VastaaPoista
 91. KAUHEESTI TSEMPPIÄ!! :) <3

  VastaaPoista
 92. ei kannata masentua liikaa parista lisäkilosta :) Lähet vaan uudelleen yrittämään ja yritä pysyä tavoitteessa miettimällä miks teet sitä :)

  VastaaPoista
 93. Voi mä tiiän niiin ton tunteen... Ja toi kuntokuuri -viikottainpäivitys kuullostaa tosi loistavalta! :) Ja jos et kiireiden aikana meinaa muistaa, uskon että eiköhän sulla ole muistuttajia ;D Tsemppiä sulle! Itsekkin koitan nyt Oikeasti taas ryhdistäytyä, kiitos innoituksesta !! <3

  VastaaPoista
 94. Ymmärrän mitä haet takaa sillä, että tiedät kelpaavasi muille, mutta itse et ole tyytyväinen kroppaasi. Harmihan se on ettet voi olla tyytyväinen itseesi, mutta jos olet päättänyt karistaa kiloja ollaksesi sujut itsesi kanssa, niin en voi muuta toivottaa kuin tsemppiä! :) Kunhan vain muistat tehdä muutoksen terveellisesti, etkä ryhdy millekään hurjalle dieetille. Salli itsellesi kuitenkin herkuttelupäivä, ja ota asenteeksi se ettei yksi keksi "ei-herkkupäivänä" maata kaada. Aina on uusi päivä ja mahdollisuus palata raiteille. Älä ruoski liikaa itseäsi, siitä ei seuraa mitään hyvää, terveisin syömishäiriöinen. Paljonpaljonpaljon tsemppiä, ja terveellisiä elämäntapoja. <3

  VastaaPoista
 95. moi sofia!
  mun siskopuoli alotti laihuttamisen ehkä vuos sitten, se kävi melkein joka päivä lenkillä tai salilla. tällä hetkellä se sairastaa syömishäiriöö. se on normaalipainonen mutta tietysti tän ongelman takia se laihuttaa vieläkin (tiiät varmaan mitä muutakin tähän sairauuteen liittyy..) älä sä päästä ittees samanlaiseen kuntoon! siitä kärsii muutkin ku vaan sä ite. välillä mua pelottaa että se tekee itelleen jotain ku se on masentunu ja sillä ei oo kauheesti kavereita. mut tsemppii sulle laihuttamiseen!<3 sun blogi on paras!<3 muista että liika laihduttamisesta on ainoastaan haittaa, ei hyötyä.

  VastaaPoista
 96. Tsemppiä sulle soffe!! Sä pystyt siihen :) ja nythän oot julkisesti luvannut että teet joka viikko postauksen jostain kuntokuuriin liittyvästä, niin et oikeen voi lipsua siitä ku meitä on suuri joukko sua muistuttamassa!! :)

  VastaaPoista
 97. KUULLOSTAA TODELLA HYVÄLTÄ!!! TSEMPPIÄÄ!!<3

  VastaaPoista
 98. tiedän milt susta tuntuu, mä monesti yritin kunto remonttia en niinkään laihduttaa. ( tuloksetta =( )
  Ei siihen auta muu kuin tahdon voima ja kaverien tuki.
  Jokaiselle tapahtuu niin sanottuja "repsahduksia" mutta ne kasvattaa :)
  Sofia sä oot vahva ja sä pystyt siihen :)
  Tsemppiä kauheesti <3

  VastaaPoista
 99. KYLLÄ SÄ PYSTYT SIIIHEN ! tsemppiä sinne 1 (::

  VastaaPoista
 100. Tiiän miltä susta tuntuu! Ajattelen tota samaa kans joka päivä... Mut meillä on kohta noi terveystarkastukset nii aijon siellä ihan pokkana kysyä että oonko edes vähän lihava tai ylipainonen.

  Mä oon kyl koittanu vaikuttaa jotenki tähän asiaan. Söin ennen ihan valtavan isoja annoksia ruokaa + herkkuja useemman kerran viikossa.. Nyt syön aamupalaks mysliä, sitte koulussa syön sillein sopivasti ja välipalaks tyyliin jonkun hedelmän ja sitte päivällinen kotona ja vielä iltapala. Mut en syö enää todellakaan niin isoja annoksia mitä ennen! Ja oonhan mä muutaman kilon laihtunu, mut ku katon peiliin, niin tunnen itteni kuitenki lihavaks.

  Ja se herkkujen syönti vaikuttaa oikeesti asiaan. Mä söin ennen paljon herkkuja, nyt syön suunnilleen kerran kuussa vaan, jos vietän iltaa kavereiden kanssa tai jotain.

  Ja kavereista puheen ollen, neki tukee mua tässä :) Toivottavasti sunki kaverit tukee sua ja auttaa sua pääsemään sun tavotteeseen.

  Tulipas taas pitkä teksti :D Nomutta, tsemppiä Soffe ! ♥

  VastaaPoista
 101. sofia oot ihan hirveen kaunis! :----) ja kyl me lukijat tuetaan sua täältä ruutujen toisilta puolilta aina.♥

  VastaaPoista
 102. tsemppiä!! ootko kokeillu vaihtaa lajeja ja erillaisia urheilumuotoja ettet kyllästy? esim uinti, kuntonyrkkeily ja ryhmäliikuntatunnit vois piristää ja tuoda motivaatioo takas :)

  VastaaPoista
 103. voin sanoa että noin 85% ihmisistä ei tuu ikinä olemaan tyytväisiä painoonsa.ensin laihdutetaan sitten aletaan keräämään lisää massaa että tulisi lihasta ja sen jälkeen alkaa kaikki proteiini juomat ja jauheet.Toivottavasti et itse retkahda noihin protsku juttuihin ja muihin "en voi syödä tota koska muuten oon saanu liikaa hiilareita tän päivän aikana" ja muuta. veljelleni kävi noin ja musta se on ärsyttävää jos mennään esim ravintolaan ja veljeni ei voi syödä mitään jottei hän ylittäisi esim kalorimäärää tai saa liikaa hiilareita

  VastaaPoista
 104. En ole sitä mieltä että olet lihava vaan sitä että olet kurvikas neitonen ja lisäisin tähän vielä olen itse laihduttanut about 2 vuotta ja olen laihtunut 20kg kun jaksaa vaan yrittää ja uskoo itseensä niin sinäkin soffeli poffeli pystyt siihen :)

  VastaaPoista
 105. Mä niin tiedän mistä sä puhut! Kuulostaa niin tutulta... Ite oon kans joku aika sitten laihduttanu jonkin verran ja sillon oli niin hyvä olo ja oli ylpee ittestään sitten se vaan loppu. Ajattelin kauan että kyllä välillä voi hellittääkin ja liipa laapa,tuntu vaan että paisu ja paisu vaikkei niin oikeesti kauheesti ees ollu. Joka ilta mietti, että "huomenna alkaa uus elämä,huomenna meen sinne lenkille,huomenna syön terveellisemminen" ja blaablaa. Aamulla taas aatteli ettei asiat niin huonosti oo ja että samaan malliin vaan. Aivan! Nyt oon taas vaihteeks saanu itteeni niskasta kiinni ja tuntuu että nyt on enemmän aikaakin urheilla. Toivon vaan että tä innostus ei _taaaas_ katoa! Tsemppiä sulle tosi paljon. Oon varma että tuut onnistuun tässä. Ehkä mäkin saan vähän motivaatiota tähän sun blogin kautta! You can do it!(:

  VastaaPoista
 106. kyl sä pystyt siihen kun oot jo kymmenenki kiloo pudottanu! niskasta kiinni se on vaan asenteest kii:)! oot vahva ja pystyt siihen! tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 107. Oot sopiva just noin!!! Eli ihana <3 mut jos toi ny lähtee toho nii tsemppiii!!!!! :))) <3<3<<3

  VastaaPoista
 108. mikä siinä on että ihannoitu kroppa jonka kaikki haluaa = älyttömän laiha ja isot rinnat ?

  miks kaikki ei voi olla sellasii mitä on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin, mutta harvoilla laihoilla on isot rinnat. ellei silikonit......

   Poista
 109. mulla oli ihan samanlaisia ajatuksia.. rupesin laihduttamaan, ja muutin elämäntavat ja aloitin rankan liikunnan. laihdutus lähti vähän käsistä, alunperin mun piti saada pari kiloa pois. laihduinkin yhteensä n. 25kg (enkä ollut edes ylipainoinen).. mulla oli ihan samoja fiiliksia kun sulla nyt, muutama kilokin ahdisti. toivottavasti sulle ei koskaan tuu syömishäiriöö :) mut jos haluut jotain vinkkei, niin mm. nää vois auttaa (ellet jo tienny); juo paljon teetä, kuuma täyttää vatsaa, juo vettä, suunnittele ruokapäiväkirja, tee jotain kivaa kun tavoitepaino on saavutettu :) itselläni ainakin toimi että kun olen laihduttanut 5kg pidän hemmottelu-päivän tai ostan vaikka uudet farkut.. Tsemppiä laihdutukseen..

  VastaaPoista
 110. ei varmaan kauheesti lohduta tai tsemppaa mutta, kannattaa aina ajatella että, asiat voisi olla huonomminkin esim. paino ei putoaisi vaikka kuinka koittaa ja jättää herkut pois ja käy lenkeillä ym.
  olet laihtunut tosi paljon ja se on hienoa ja kasvonpiirteistä huomaa selvän eron, kun vertaa vanhoja kuvia uusiin niin huomaa saman tien selvän eron.
  olet tosi kaunis, haluisin samanlaiset hiukset kuin sulla: ihunat <<33
  tsemppiä!!

  VastaaPoista
 111. tiiän ton tunteen, et muut sanoo normaalipainoseks ja että ei tartte laihduttaa, mutta ite tekis mieli.. Muista Sofia että helposti tulee sitten laihdutettua liikaa, kun aattelee että pari kiloa vielä. Ja sulla tosiaan ei oo mitään ylipainoa joten sinuna ottaisin tän enemmänkin kunnonkohotuksena. Oot oikeesti Sofia kaunis, älä vaian laihduta liikaa äläkä ajattele liian itsekriittisesti :)

  VastaaPoista
 112. on hienoo et jaksat ottaa ittees niskasta kii ja tarttuu haasteeseen, sulla on selkee ja vahva tavote! pidät tosta vaan kiinni, kyllä sä onnistut :)

  en haluu jakaa mitään laihdutusvinkkejä kun et (kiellosta huolimatta sanon tän) niitä oikeesti tarvii, mutta mulla tää tapa ainakin toimi: jäin dieetille, jossa sain syödä päivässä korkeintaan 400 kaloria. söin sillon kun nälkä oli kovin tai tuntu että pyörryn, mut tottakai olin alussa tyhmä ja söin mitä eniten teki mieli. se oli sit muroja tai patonkia eli päivän kalorimäärä täytty nopeesti. sit aloin syömään vaan vihanneksa, hedelmiä, maustamatonta jogurttia, marjoja ja ruisleipää (ensin pienen voinokareen kanssa, sekin jäi parissa päivässä pois) ja koko dieetti meni ohi kun vettä vaan! noi ruuat nimittäin pitää nälän hyvin kurissa :)

  nyt varmaan kaikki miettii että oon joku anorektikkopelle joka tulee tänne tyhmänä neuvomaan sofiaa laihduttamaan. ei, mun mielestä sofia on täysin sopivan kokoinen, joten tarvetta painonpudotukselle ei mun mielestä oo. oon kuitenkin ollu ite samassa tilanteessa kun sofia ja tiiän kyllä tunteen kun joka ikinen päivä katot ittees peilistä ajatellen vaan että "näytän kamalalta". valitsin aina vaateostoksilla tumman värin koska se saa näyttämään pienemmältä ja kun muut vaihto liikuntavaatteet pukuhuoneessa niin mä suostuin riisuutumaan vaan vessassa koska en halunnu esitellä mun "läskejä reisiä". kukaan ei ikinä haukkunu mua, olin ite ainoo joka ne viat mussa näki.

  toi dieetti vahvisti mua tosi paljon, paino putos keskimäärin 7 kg ja mahduin kokoa pienempiin vaatteisiin. sukuilaset kylläkin kauhisteli mun annosmäärää ja hymähteli kun en suostunu syömään jälkiruokapullaa, mutten antanu sen haitata koska toi sukulaisten painostus oli vaan yks haaste: ei saa antaa periks, olis ollu tekosyy retkahtaa sen takia ettei mummolle sanota ei.

  mutta siis, toi dieetti on kyllä tehokas, pikkuhiljaa annoskoon voi nostaa siihen 1000 kaloriin päivässä, sekin on kuitenkin vaan puolet mitä "täyskokoisen" naisen pitäis syödä. en mä tiiä pieneneekö siinä jotenkin mahalaukku, kun ei mulla enää oo nälkä vaikken söiskään kauheesti. sit kun oot toipunu siitä ruoan määrän alkuromautuksesta niin jaksat alkaa käydä lenkeilläkin, mä käyn noin 2-3 kertaa viikossa, eikä tunnu missään ! tähän tarvitaan vaan tosi luja tahto, välillä oli tosi vaikeeta kieltäytyä herkuista. tunnen vieläki huonoo omaatuntoa jos syönkin aamupalaks suklaavanukkaan enkä omenaa, mutta se lähtee sillä että käyn illalla lenkillä. voi kuulostaa ihan hullulta, siltä se mustakin kuulosti aluks, mutta tähän jää koukkuun ! ei laihduttamiseen, vaan terveeseen elämäntapaan. oon pitkään ihastellu huippumalleja ja niitä onnekkaita jotka saa poseerata voguen sivuilla uutuusmuodit päällä ja tän ansiosta mulla oli itsevarmuutta lähettää hakemus mallitoimistoon: ja pääsin sisään! onnee sullekkin sofia, oon ihan kympillä kannustamassa sua :)

  VastaaPoista
 113. Kyllä sä pystyt siihen! Ihanat kuulostaa toi kuntokuuri teksti tai video :)) Oi, niin haluasin tulla sun personal traineriksi! Muista Sofia, oot mun esikuva ja paras mahdollinen sellainen!

  VastaaPoista
 114. Ymmärrän sua, vaikken samassa tilanteessa ite oo ollukkaan, mut kunhan yrität parhaas ja yrität tehdä ittes onneliseks niin se riittää! On hyvä ettet ota mistään tai kenestäkään ulkopuolisesta tekijästä paineita ittees :). Tsemppiä!

  VastaaPoista
 115. Mä pystyn täysillä samaistumaa suhun! Mä löysin onneks äskettäin tankotanssin. Pitkästä aikaa oon innostunu jostain liikunnallisesta harrastuksesta ja nyt salilla käyminenki motivoi paljon enemmän ku haluun parantaa lihaskuntoo et pystyn kehittymää tossa lajissa. Suosittelen todellakin kokeilemaa jos sieltä vaa alkeistunteja jostain löytyy :)

  Oot Sofia upee tyttö, mä tuen sua ihan superpaljon täältä ruudun takaa :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 116. Oot ihana ja tosi kauniss:) Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 117. Tsemppiä kovasti! Kunpa mäkin osaisin edes aloittaa ns. Kuntokuurin kun en pääse suunnittelua pidemmälle:(

  VastaaPoista
 118. Paaaaaaaljon tsemppiä! :) Muista myös päivittää kuntokuuris tänne, niin voin ottaa siitä mallia, ku ite pitäis kans vähän kiloja karistaa, mutta luin just voicen sivulta, että 1-1½-2 tunnin kävelylenkit laihduttaa noin 500-1000 kaloria. Aattelin ihan koittaa tuota kävelytaktiikkaa, ja syödä säännöllisesti. Tsemppiä sinne! Motivoit täällä jokaista!
  http://kkatanblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 119. Tsemii sofia! uskopois sä pystyt siihen :)!

  VastaaPoista
 120. ihana toi kuva! kaunis! :) onnee laihdutukseen! <3 oot paras bloggaaja,
  aina!

  VastaaPoista
 121. tiiän ton tunteen ja mietin ittekkin samaa melkein joka päivä, varsinkin koulussa! päätän kans et vitsi alotan nyt lenkkeilyn et tulis parempi kunto ja käyn 2 kertaa lenkillä mut siihen se sit jää:D TSEMPPIÄ! koska tiiän et toi ei oo helppoo;)

  VastaaPoista
 122. mäki haluisin laihduttaa ja mulla on koko aja sama tunne ku sulla.Mullaki on sama juttu..jos vähä aikaa laihdutan nii taas retkahdan enkä jaksa,ja sit alotan taas alusta.Mutta tsemii sulle siihe laihdutuksee paljon! (: oon lukenu sun blogii kauan ja oot aivan mahtava tyyppi! (: ja sun hiukset tos kuvas on ihanat! (:

  VastaaPoista
 123. Jos tällä on mitään väliä, niin mun mielestä kaiken maailman kuurit sun muut on turhia, eikä auta ketään mihinkään. Okei, voi tuntua hyvältä kun on jollain "kuurilla kohti laihtumista" mutta oikeastihan se on vaan sitä että sä totaalisesti kiellät itteltäs jotain, tai sanot ittelles että nyt teet näin etkä missään nimessä saa tehdä noin. Jos sä yhtenä päivänä kiellät iteltäs tietoisesti esim karkit, niin sen päivän ajan sun tekee ihan älyttömästi mieli karkkia. Eihän semmosessa ittensä kurittamisessa ole mitään järkeä. Kannattaa tietysti elää terveellisesti, liikkua ja syödä hyvin, mutta itselle pitää myös sallia ne löysäilylle omistetut illat ja pienet retkahdukset ilman hirveää itsetunnon romahdusta tai itsensä sättimistä -se ei kumminkaan auta mitään, päinvastoin. Rento elämäntyyli ja ruokavalio ei välttämättä aina tarkota hirveetä mässäilyy, vaan sitä että syöt terveellisesti sen verran että maha on sopivan täynnä (eli ei ähky) ja joskus myös niitä herkkuja. Kun ruuan ei anna viedä joka ilta ja päivä liikaa ajatuksia, niin elämästä tulee paljon helpompaa ja salillekin on helpompi lähteä. Tietty aina ei jaksa ja joskus kannattaa puskea ittensä sinne salille koska sen jälkeen tulee voittajafiilis, mutta semmonen turha "kroppa sanoo ei ja väsyttää ihan liikaa, enkä millään jaksa mutta nyt on pakko lähteä!!" meininki kokonaan pois! Se helpottaa paljon sun oloa, usko pois.
  Ja muista että oot just sopivan kokonen siihen asti kun sun kokos tai painos ei häiritse sun elämää (meinaan siis fyysisellä tavalla) tai ole haitallista sun terveydelle! Kantsii vaan unohtaa se ittensä kurittaminen niin olo paranee huomattavasti!

  VastaaPoista
 124. PALJON TSEMPPIÄ SOFIA!! ja täytyy myös tässä samalla itseasiassa kiittää sua! luin tekstin jopa pari kertaa ihan ajatuksella ja tajusin että munkin täytyy nyt vaan ottaa niskasta kiinni ja sitoutua laihikseen,joka on alkanu ja loppunu tuhansia kertoja! Joten kiitoksia <3 ja vielä kerran paljonpaljon tsemppiä!!

  VastaaPoista
 125. Sofia! Ihanaa että purat paineita ja tota postausta olikin kiva lukea koska ymmärrän mitä ajat takaa!! :) Ittelläni on just päinvastanen ongelma et oon 157cm pitkä, painan 41,8 kiloa ja oon 13-vuotias.. lääkäri sanoi että mun pitäis vahvistaa mun reisilihaksia, mikä on ihan totta ja haluisin vahvistaa.. :( Se on vähän vaikeempaa ku laihduttaminen kun en ollenkaan edes liho ja oon aina ollut aika hoikka tyttö.. asiasta kukkaruukkuun! Millon teet videopostauksen?? rakastan niitä kun oot niin ainutlaatuinen ja sulatat aina mun sydämen sun sulosilla jutuilla ja ku oot vaa niin rohkee <3 oon yrittäny olla vähän niiku sä ja ihailen sua!! <3 :)) i love u ♥

  VastaaPoista
 126. toi on käyny mullekkin monesti. Mutta tseppiä hitaita muutoksia niin hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 127. tsemppiä paljon sulle sofia ! :)

  VastaaPoista
 128. Tooi on hyvä että osaa avautua asioista jotka vaivaa!! (: tsemppiä sitte vaa sille sun laihdutuskuurille tai mikskä sitä nyt sitten voikaan sanoa mutta kuiteskin!! :D poikkeen nyt vähän asiasta mut ootko värjänny hiukset??? O.o

  VastaaPoista
 129. Todellaki tee toi viikottainen juttu, innostat VARMASTI muitaki tsemppaa ja liikkumaan !:---)

  VastaaPoista
 130. En oo ihan varma että lähetinkö jo tän kommentin koska kone sekoilee.. :D Mutta kuiteski on hyvä, että osaat avautuu asioista jotka suo vaivaa!! ((: mutta sitten vaan tsemppiä sinne sun laihdutuskuurille!! :D Mä poikkeen nyt vähän asiasta, mutta ootkos värjänny hiukset ruskeeks?? O.o

  VastaaPoista
 131. mulla on ihan sama :( pistää ärsyttää kattoo kaikki XSS kokosia tyttöjä ku ite on se m-l vaikka vasta 16vuotias iteki.. joka päivä melkeen itken ku peilaan että mitä vaatteita laitan ku jokasessa pursuaa makkarat ulos tai näyttää muuten vaa ihan hirveeltä päällä:( siks ostan aina isompia vaatteita ku tartteisin ettei kaikki pursua ulos .. tiiän tarkalleen miltä susta tuntuu.. :/ oon yrittäny laihuttaa varmaan 3vuotta mutta tuloksetta..

  -amanda

  VastaaPoista
 132. jos et oikeesti ehi liikkua nii kannattaa alottaa hiilihydraatiton ruokavalio, sun pitää vaan syödä tosi vähän hiilihydraatteja päivän aikana (googleta vaikka ketoositila tai hiilihydraatiton ruokavalio), ja liikuntaa ei tarvi ollenkaan, laihdut _pelkällä_ ruokavaliolla! ja se on varmaa jos oikeasti syöt mahdollisimman vähän hiilihydraatteja (alle 50 g TAI alle 20g olisi vielä tehokkaampaa)ja tulokset alkaa näkymään tosi nopeasti! voithan toki tän lisäksi käydä salilla jos haluat vielä kiinteyttä :) mutta suosittelen jos sulla ei aika riitä siihen liikkumiseen :))

  VastaaPoista
 133. Kivaa vaihtelua tällanen syvällisempi tekstipostaus ja ei voi kun ihailla sun asennetta. Monet ois tossa vaiheessa jo masentunu ja antanu periks, mut sä et lannistu vaan jaksat yrittää uudestaan, mikä on ihan mahtavaa! Tolla asenteella pääset pitkälle. Tsemppiä tosi paljon ja muista aina, että sulla on monta tuhatta lukijaa tukemassa sua :) <3

  VastaaPoista
 134. Tee just nii kun ittestä tuntuu hyvältä. Jos tuntuu siltä ettet viihdy kropassas niin laihduta. Jos taas tunnet oloas hyväks sun vartalossa älä laihduta,

  VastaaPoista
 135. ihana kuva tuossa lopussa ! <3 mutta niin onnee sulle, vaikka et laihduttamista tarvii mun mielestä ;) toivottavasti tuut olemaan tyytyväinen ittees ja kaikkee muuta hyvää (:

  VastaaPoista
 136. En jaksanu lukee kaikkii kommenttejan, niin en oo varma onko tällästä jo... :D Mut siis, mulla on sama tunne aina kun oon yksin kotona, ja kukaan ei mua häiritse. Joskus sain hirveen raivarin (kesti varmaan n.1H)
  et huusin koko sen ajan itellen et "mÄ OON LIHAVA!". Toki oon viel (sua) paljo nuorempi ja silleen et en saa laihduttaa... Sit mun itsetunto laski TODELLA paljon, kun olin terveys trkastuksessa, ja terkari höpötti siinä ylipainosta et mä en saa laihduttaa ja blaah, mut siltikin oli rivien välistä luettavissa että se ns.haukkui mua. Se oli muistaakseni kakkosluokalla. Mut en mäkään oo vielä saanut itteeni kasaan. En vieläkää hyväksy itteeni ihmisenä, vaan pikemminkin mursuna.. -.- Mut TSEMPPII!! Toivon että pystyt pian olla ittestäs ylpee. (Toki ei se oo niin helpoo) P.S. oot tosi nätti!

  VastaaPoista
 137. Sä pystyt siihen kyllä Sofia! Pidät vaan pääs kylmänä ja ajattelet sitä lopputulosta minkä sitten haluatkin. Lupaat vaan ittelles, että nyt meet sinne salille. Uskon suhun tosi paljon ja oli tosi rohkee postaus, kuka tahansa ei tollasta uskaltas kirjottaa! Huimasti tsemppiä <3

  VastaaPoista
 138. -,-'
  Ootko muka ylipainone???!

  VastaaPoista
 139. Joskus kyllä tulee paha mieli itelle ku luen näiy painojuttui, juu ei tarviis. Mull on vakavia painotan vakavia paino ongelmia. Olen yrittänyt paljon! Sulla kun on ehkä max. 5kg ylimääräst tuntuu vähältä. Totta kai jotkut on pinnallisia ja tavottelee täydellist kroppaa mut silti. Ei mun ystävät ainakaa tsemppaa missää laihdutuksess -,-'

  VastaaPoista
 140. jos se yhtää helpottaa nii et todellakaan oo ainoo joka ajattelee tollasia.. eikä pienestä takapakista kannata murehtii se on iha normaalia että välillä lipsuu syömään herkkuja mut kyllähän sitä ny välillä saaki hemmotella ihteensa:) mutta mun mielestä sulla menee tosi hyvin ja tsemppiä jatkoo! oot upee ja oot innostanu muakin vähentämään herkkuja ja liikkuun, kiitos siitä! C:

  VastaaPoista
 141. En lukenut kaikkia yli 150 kommenttia ylempää, joten voi olla että joku on jo tästä sanonut, toivon että tän jaksaisit lukee (: Laihduttaminen on asia, joka voi olla terveydellisistä syistä tosi hyvä ja näin, mutta kun oon lueskellut näitä juttujasi niin sun laihduttaminen alkaa mennä "huonoks laihduttamiseks" eli laihduttamisen motiivina tuntuu olevan itsetunnon kohottaminen. Okei, sitähän se yleensä on "sitten ku oon ton painonen, oon tyytyväinen" mutta ei, se ei mee niin. Kun on laihtunut tiettyyn pisteeseen, jossa ajattelee olevansa tyytyväinen itseensä alkaa huomaamaan itsessään muita "virheitä" tyyliin "miks mun nenä on vino?" "en osaa laulaa" "käytän tylsii vaatteita" jnejne. Eli laihduttaminen itsetunnon kohottamisen takia ei auta itsetuntoa. Terveyttä se voi auttaa tiettyyn pisteeseen asti. Sulla on _ehkä vääristynyt kuva itsestäsi, oot todella kaunis ja persoonallinen nuori neiti, ja on tosi ihastuttavaa kattoo sun höpinöitä videoilta (: kiitos niistä! Mutta se että laihtuisit tiettyyn painoon asti, ei välttämättä vie mahdollista pahaa oloasi itsestäsi pois. En haluu millään tavalla loukata, enkä tosiaan tiiä miten ajattelet ittestäs mut lyhyesti, se huono itsetunto on tavallaan sun päässä, ei vartalossa, JOS sulla siis on huono itsetunto (vaikuttaa hieman siltä) Tällanen netissä heitetty yks kommentti ei varmasti muuta mitään, mut toivottavasti sai ajattelemaan (:

  VastaaPoista
 142. voi sofia, onpa kurjaa että susta tuntuu tolta :( oot kuitenki tosi sievä ja sopusuhtanen tyttö! en oo ikinä ylipainonen mutta halusin kuitenki viimekesänä vähän pudottaa painoa. kävin ja käyn edelleen noin kolme kertaa viikossa reenaamassa ( mikä ei todellakaan ole mikään hurja määrä), sen lisäksi vähensin leivän syömistä, vaan aamulla ja illalla, pienensin myös pikkuhiljaa annoskokoa (eli just se että ei syö ähkyyn), ja hirveenä karkkihiirenä lupasin itelleni että kerran viikossa saan ostaa karkkia ja muuten syön jos tarjotaan :) viis kiloa lähti että heilahti ja ei menny ku pari kuukautta! :) kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 143. Onnee sun laihdutukselle (; ja muuten luetko blogia nimeltä Own Special Place ? Koska mua se blogi on auttanu tosi paljon (; ja siis mun mielest olis kiva jos kertoisit joka viikko siitä miten sulla on menny ton laihdutuksen kanssa (; ja vielä kerran tosi paljon tsemppiä sen laihdutuksen kanssa ja kyllä sä siihen pystyt jos vaan jaksat yrittää (;

  VastaaPoista
 144. Kyllä sä pystyt ja mä ainakin oon sun tukena!!♥♥ Ja kivalta kuulostaisi, että tekisit joka viikko siitä sun kuntokuurista edes jonkunlaisen postauksen, kannatan. :D

  VastaaPoista
 145. iha mahtava toi sun lupaus! ja oot meille lukijoille tärkee joten pidäthän tost sitte kiinni?;) meki muistetaa varmasti kannustaa ja tukee sua!

  VastaaPoista
 146. tsemppiii hirveesti! (:: aloitin vasta vähä aikaa sittte lukee sun blogii mut onneks alotin, kosk sul on tosi ihana ja joteki "todentuntuinen" blogi (;

  VastaaPoista
 147. hei tsemppiii sulle ! oot muute tosi ihana bloggaaja ja tollane rohkee kuka uskaltaaa avautuu näi monille ihmisille esim. painosta yms.. tää on yks mun lempiblogeista ja hei , tsemii viel ! :-)

  VastaaPoista
 148. Mitkään kuurit ja dieetit ei vie sua sinne päämäärään minne haluat ja jossa pysyisit vuosia. Eihän siinäkään oo mitään iloa lopulta jos pysyt kuurissasi vuoden ja sit kaikki kilot tulee takasin. Nyt tyttö hyvä, rauhotu ja unohda dieetit. Laihtuminen on todella helppoa kun ottaa sen oikeasti rennosti, mutta päämäärätietosesti. MITÄÄN ei saa kieltää, mutta ei myöskään ajatella "no voin mä syödä suklaalevyn, pitsan ja ranskalaisia ja vähän karkkii vaikka söin eilen ja toissapäivänä kans.

  Tee itelles selkeitä tavoitteita. Lyhyellä, että pidemmälle aikavälille, jotta motivaatio pysyy yllä. Mikään "haluun näyttää hyvälle" ei oo kamalan selkee ja se on niin liukuva käsite. Pidä tavote koko ajan mielessä, mutta älä anna sen kuitenkaan rajottaa elämää.

  Yks tärkein on, että älä syö liian vähän. Tiedät mihin se johtaa ja on johtanut. Se salille raahautuminen kannattaa, mutta ilman ruokapuolta tuloksia ei tule. Mitään ei tapahdu yhdessä yössä, eikä kahdessa. Kuukauden jälkeen muutokset alkaa huomaamaan ja se motivoi tosi paljon.

  Terkuin tyttö, joka vihdoin tajusi homman jujun. Ennen 160/75 ja nykyisin 160/50. Olo on varmempi, kauniimpi ja voin paremmin.

  Mikään ei oo mahdotonta. Tsemppiä ja itsekuria mukaan. Pidä mielessä mitä haluat ja tuut onnistumaan. Muista myös herkutella välillä ;)

  VastaaPoista
 149. tiiän ton tunteen ku ite alotin joskua laihuttamaan mut siitä ei meinannu tulla mitään mut sit aloinki myöhemmin laihtumaan niin sairastuin anoreksiaan ja oli lähellä etten joutunut sairaalahoitoon:/ mut sit onnistuin lihomaan ja nyt oon onneksi ihan normaalipainoinen:) kannattaa vaan olla tosi tarkkana noiden asioiden kanssa, mietin aina itse että ei musta mitään anorektikkoa tule mutta niin vain kävi:/ nyt en kyllä päästäisi itseäni ikinä samaanlaiseen kuntoon kuin silloin:) tsemppia<3

  VastaaPoista
 150. Tsemppii :) Pystyt kyllä ;)

  VastaaPoista
 151. Vautsi, pystyin samaistumaan tähän tekstiin täysin! Tuntu ihan että olisin ite kitjottanu tän.. Ite opiskelen amiksen toisella vuodella, oon lihonu ylä-asteelta päälle +20kg, ja aina aattelen ''nyt aion laihduttaa oikeasti.. ja pitää siitä kiinni'' mut _aina_ oon retkahtanu herkuttelemaan..
  Itseki aion nyt ottaa itseä niskasta kiinni!
  Tsemppiä sulle tosi paljon kanssa!! :----)

  VastaaPoista
 152. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 153. Ihana lukea blogeista välillä just jotain tälläistä syvällisempääkin. :) Voit ajatella, että et onneks ole ainoa: voin samaistua txtissäsi täydellisesti tohon iltaisin miettii, että ei ole ok ja aamusin ajatus onkin toisenlainen. Se on välillä kyllä aika rankkaa. :/
  Joo kuntokuuri olis kiva postaus vaikka just kerran viikossa, kyllä se siitä taas lähtee. Oon sun tukena täysin. :)

  Ihana blogi sulla, löysin tän joskus youtuben kautta ja oon ollut lukija jo pitkään. :>

  http://katrisdays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla