sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

One thing

Moikka,

Sanon jo heti alkuun, että tää ei tuu oleen semmonen ns. kunnon postaus, vaan vähän puran yhtä asiaa :)
Elikkäs, muo vähän harmittaa kun osa on teistä niin kärsimättömiä... Jos en oo pariin päivään postannut, niin heti tulee vihasia kommentteja tänne blogiin tai formspringiin että mikset jo postaa?? sun blogin on ihan tylsä kun et ikinä kirjota ja sitä rataa.. Mä en halua, että tästä blogista tulee mulle pakonomaista, mitä se jo vähän on. Toivoisin teiltä arvostusta ja kärsivällisyyttä, silloin mäkin jaksan aina tulla teille kirjottelemaan ilosin mielin koska tiedän että jaksatte kyllä odottaa :) Syy, miksi en oo tällä viikolla kirjotellut on se, että olin Tampereella koko viikon. Halusin irottautua vähäksi aikaa blogista, ja olla vaan. Ja me haluttiin tehä muutakin Miisan ja Saaran kaa kun olla koneella. Otin kyllä sieläkin pari videota ja kuvia, joten en unohtanut blogia kokonaan.
Joten, toivoisin teiltä enemmän kärsivällisyyttä, että mulla riittää intoa kirjotella, ja teillä halua lukea tätä blogia! Kiitos :)

57 kommenttia:

  1. Jes vihdoin uus postaus! :)

    http://helouuuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just tämmöset ihmiset on niitä ärsyttävämpiä..

      Poista
  2. vaikka itse en blogia kirjoita, niin uskon kuinka ärsyttävää on kun ihmiset valittavat siitä jos ei pariin päivään postaa ... sinulla ja muillakin bloggaajilla on varmaan muutakin elämää kun vain ja ainoastaan blogi!!

    Sulla on ihana&paras blogi ja tätä on ilo lukee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja jos ei olis muuta elämää, ei olis myöskään mitään postattavaa :)

      Poista
    2. ^^
      Sofia minusta on väärin se , että jotkut valittaa , koska siihen ei ole mitään syytä.Ei niitten tarvii lukee sun blogia , jos niillä ei oo yhtään kärsivällisyyttä:)Ilmoitit ihan selvästi postauksena , että lähdet viikoksi Tampereelle, joten ei tule postauksia, mutta kaikki ei näköjään ymmärrä sitä.
      Mä jaksan odottaa postauksia ja eikä niitä tarvii odottaa aina koskaan pitkään.Sinulla on oma elämä ja blogisi on pieni osa sitä niin kuin muillakin.Toivottavasti minun '' romaanini'' auttoi asiaa ja toivon , että muut kommentoijat lukisivat kommenttini.
      T:Jonsku ikuinen lukiasi.:)

      Poista
  3. Tosi inhottavaa että tollasia kommentteja alkaa sataa. Mun mielestä blogi kuin blogi on hyvä silloin, kun ei postata pakosta vaan sillon kun huvittaa ja on asiaa :)

    Sun blogi on just ihan mahtava just tälläsenä, että jatka vaan täysin samaan malliin, niinkun ilmeisesti fiksuna ihmisenä aiotkin :))

    Oot ihana <3

    VastaaPoista
  4. Hups, sori ku laitoin ton komman et: ''jes, uus postaus'' Ku laitoin sen ennen ku luin ees tota, mut siis ei kannata välittää noista tollasista kommista jne... Täähän on sun blogi ja sä saat tehä postauksia niin harvoin/usein ku haluut! :)

    http://helouuuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ymmärrän miten sua ärsyttää :P Ja jos niit postauksia alkaa pakosti tekeen niistä tulee vaaa tylsiä :P

    VastaaPoista
  6. Niin onhan toi ymmärrettävää, mutta sullahan on 2373 lukijaa, että et voi oikein muuttaakkaan, koska tämä sun blogi on niin ihana ja oot aina niin pirtee, että kyllä sua melkee joka päivä haluaisi katsoa, mutta tietenkin sun kuuluu elää omaa elämää eikä olla koko ajan tietokoneen äänessä väsää postausta..

    VastaaPoista
  7. Näin sut Tampereen spirit storen edessä, mutta en kerennyt tulla moikkaamaan, kun leffa alkoi. :(
    Mä jaksan ainakin odotella, vaikka kuukauden sun postausta, sillä toivon että tästä ei tuu sulle niin pakonomasta ja mahdollisesti lopettaisit sen takia bloggaamisen. Seurailin meinaan hetki sitten blogia, joka lopetti juuri tän takia. :( Anyway nauti vielä kesälomasta, ennen kuin lukio alkaa! :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä blogaajatki saa lomaa pitää =)

    VastaaPoista
  9. tulit mua vastaa asematunnelissa:Dd sori jäädyi vähä mut olisin kyllä moikannu jos en olis koomannu nii pahasti:Dddd

    VastaaPoista
  10. Mua ei ainekaa haittaa vaikka et kirjotteliskaa, sun blogia on tosi kiva lukee!(:

    VastaaPoista
  11. Toisaalta vaan hyvä, ettet kirjota koko ajan tänne. Osaa arvostaa näitä postauksia enemmän. Itse ainakin odotan joka postausta, kuin lapsi karkki kaupan ovella ! (:

    VastaaPoista
  12. Ei haittaa vaikka et kirjottais viikkoon, ymmärretään kyllä. Sun kohdal postauksia jaksaa odottaa sillä odotus palkitaa aina!!:))

    VastaaPoista
  13. aivan! toivottavasti jatkat tän blogin kirjottamista pää korkealla, muuten mulla on iso aukko sydämmessäni, kuinka oudolta se kuulostaakaan :'(

    VastaaPoista
  14. Sulla on oikeus välillä irrottautua blogista. Jos siitä tulee pakkopullaa nii sitä ei jakseta edes lukea. Unohda kärsimättömät lukijat, joilla ei näköjään tunnu olevan muuta tekemistä kun sun blogin kyylääminen joka toinen sekunti!

    VastaaPoista
  15. Tieteskää sun ei tarvi olla koko ajan postaamassa, et sä elä tätä blogia varten :) Jajoo, tottakai aina ootan, että postaat ja sun blogi on mun lemppariblogi, mutta en nyt menis laittaan sulle mitään vihaisia kommentteja siitä, että sulla on omakin elämä :) muttahei, nyt on enää pari viikkoa lomaa, niin nauti siitä ! äläkä välitä mistään vihaisista kommenteista jos niitä tulee, ne lukijat vaan niin tykkää sun blogista ja oottaa että postaat, mutta postaat sillon ku susta tuntuu ♥

    VastaaPoista
  16. niijust, tottakai sulla saa olla muutaki elämää ku kone ja blogi :) pitäähä se ny herrantähden lukijoiden ymmärtää, säkin oot ihminen :D

    VastaaPoista
  17. oon täysin samaa mieltä muaki vituttaa et saat tommosta kommenttii!!! Eihä tää blogi oo sun elämä ja sulla on varmasti monia muita tärkeempiäki juttuja. Mietin että jos sua itteä helpottais nii voisit vaikka päättää jonku esim viikonpäivän jolloin aina postailet tai vaikka pariki tiettyä viikonpäivää viikossa. Sit ei ainakaa tulis ehkä nii palji valituksia ja sulla jäis aikaa muullekki eikä tarvis samallai olla ressiä blogista, josta sitä ei pitäs olla yhtää!!! Tämmöne ehotus vaa:) ja kiitos että oot panostanu näi hulluna, harvoja näi hyviä bloggareita on, oot mun lemppareita!:-) <3

    VastaaPoista
  18. no voih ! :( mä olen kyllä varmaankin facen kautta kysynyt 2 kertaa että milloin taas vähän postausta, mutta iloin mielin kirjotin sitä ! :)

    VastaaPoista
  19. Älä sofia ota suotta mitään paineita niistä kommenteista, mä oon jo nyt hämillään siitä, kuinka paljon jaksat aina päivitellä tätä blogia.. Mä ainaski jaksan, koska tiiän sen olevan sen arvosta (:

    VastaaPoista
  20. Sul on hei muutakin tekemistä kun blogi!!

    VastaaPoista
  21. säää näytät niin paljo vanhemmalta ku oot ! :----D luulin eka että oot jotain yli 18 :D:D

    VastaaPoista
  22. miks toi Miisa on niin tutun näkönen ? onkohan se ollu kenties modena gosussa? :D jotenki tuli sellanen olo, kun joskus kävin gosussa, & näyttää niin tutulta :D varmaanki oli vaan siihen aikaan, mitä mä siellä kävin.

    VastaaPoista
  23. Ärsyttävää että ihmiset jaksaa valittaa vaikka bloggaat tosi usein muihin bloggaajiin verrattuna. :)

    VastaaPoista
  24. Mäkään en kyllä ymmärrä tollasta hoputtelua, ainakaan jos se on sellasta vihasta :o

    VastaaPoista
  25. Pakolla tehtyjä postauksia ei ole kiva lukea. eli ihan oman ajan mukaan postaa... onko miisalla blogia ?:)

    VastaaPoista
  26. mäki näin sut 27 bussis yks päivä aika alkuviikost, sori katoin sua varmaa hetke aika jäätävästi jos ees huomasit :D kaveri oli nähny sut kans gt llä:D

    VastaaPoista
  27. mä oon kans samaa mieltä (:. ei mua haittaa vaikkei sulta tuliskaa mitään postauksia päiviin, saa sulla olla muutaki elämää ku blogi. kyllähän mä käyn melkee joka päivä aina kattomassa tän, mut en mä silti oleta että täällä ois joka päivä jotai : D.

    ja hei tosi kiva oikeesti tää sun blogi, ehkä pahas mitä nyt näistä luen (:

    VastaaPoista
  28. Suositteletko h&m:n 0,95 euron kasvonaamioita?

    VastaaPoista
  29. Ainahan noit vihasia hopotteluja tulee kun on suosittu blogi ja edes ihan pikku postautauko. Mutta pidä nyt vaan hauskaa ja nauti kesästä!

    VastaaPoista
  30. Muaki alkais ärsyttää jos kauheesti hoputeittais, mut en millään jaksais kirjottaa. Tykkään sun blogista just sen takii et kirjotat aina, kun on oikeesti jotain kerrottavaa. :))

    VastaaPoista
  31. tajuun kyllä ettet ehi aina postailla, ja se on mullekkin ihan ok. ainakin on jotain mitä sitten odottaa. mut sit toinen, sun blogis on kuitenkin jo niin suosittu että ainahan tollasta kommenttii tulee ja se on vaan jätettävä vähemmälle huomiolle. muista kuiteskin, että otat nuokin kommentit palautteena ja tajuat että sulla on ruutujen takana tuhansia ihmisiä jotka oottaa saada tietoo sun elämästä! :)

    VastaaPoista
  32. lisää postauxii!!!!!!!!

    VastaaPoista
  33. olis tyytyväisiä että edes kirjoittelet !!

    http://kukkasaariiikko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  34. Ne hoputtaa sua, koska ne tykkää sun blogista :)

    VastaaPoista
  35. tää asia on kyllä niin totta!!:) sähän postailet tosi usein verrattuna muihin bloggaajiin!:))

    VastaaPoista
  36. Ooi Sofiaa! Kenelläkään ei pitäisi olla mitään nokan koputtamista sinun bloggaamisestasi! Vaikka sinun postauksia tulee tietyin väliajoin, aina postaukset pistävät niin hyvin silmään ettei niinkään määrällä väliä vaan laadulla...! Sinun blogi on todella siisti ja monipuolinen.
    Ihanaa tietää että sinunlaisiasi on!

    Muuten mistä päin Tamperetta tämä kuva on? :)

    VastaaPoista
  37. Ilmota jos pidät taukoa!!

    VastaaPoista
  38. eihän sun tarvi ottaakaan niistä kommenteista mitään stressiä, postaa sillon ku susta hyvältä tuntuu äläkä välitä vaikka tääl oiski näitä kärsitämättömiä (ja anteeks, mut myös lapsellisia) lukijoita, menkööt etsimään sit jonku joka tosissaan jaksaa postaa jokaisena vuoden päivänä jotai kymmenen kertaa jos ei kelpaa

    VastaaPoista
  39. heii mistä tuo sun kuvassa oleva ihana villapaita mahtaa olla ? <:

    VastaaPoista
  40. en älyy kyl et miks pitää hoputtaa tollee :oo mut oot ihana ja yks syy miks alotin bloggaamisen <3

    VastaaPoista
  41. mmikä sun formspring on ? :) PS, sun blogi on ihana ja kaikki videot kans ♥

    VastaaPoista
  42. sun blogin on ihan tylsä kun et ikinä kirjota...

    VastaaPoista
  43. hiihihi näin sut tollon treellä ::) mut en uskaltanu tulla moikkaa .:(

    VastaaPoista
  44. On kiva kun postailet :) Mutta jos et postaiskaan, en vihais sua ikinä :)
    Mä en tajuu, et miks jotkut tulee hoputtaa...

    VastaaPoista
  45. hei kaimani, turhaa sä noista kommenteista välität! sulla on hei muukin elämä, kun tää blogi! miettikää nyt itekki, kuinka se oikeesti stressaa... että joutuu "pakolla" tänne kirjottamaa, vaan sen takia että sais meiät lukijat tyytyväisiks /:

    VastaaPoista
  46. Aaw, oottepa kaikki nättejä ! (:
    Ja niinku moni on jo sanonu niin, ei sun tartte kirjottaa joka päivä jos se ei tunnu siltä että itse haluat kirjoittaa.
    Kyllä me suurin osa jaksetaan oottaa. (:

    VastaaPoista
  47. OOT NIIIIIIIN NÄTTI :) OISIMPA MÄÄKIN 15 JA SUN KAMU hahah :D mut joo oot ihana : >

    VastaaPoista
  48. hei, nyt on ihan pakko kysyä mikä on sun kuppikoko? Ihan kysyn vaan ku vertaan omiani :)

    VastaaPoista
  49. Juuri niin tuollainen hirvee painostaminen on todella epämukavaa.. Sofiallakin on muutakin elämää kun bloggaaminen:)! Ja kunnon lukijat jaksaa odottaa eikä valita!

    VastaaPoista
  50. Juuri niin! Tuollainen valittaminen on todella epämukavaa ja Sofialla on muuta elämääkin kuin bloggaaminen:) Kunnon lukijat eivät valita ja jaksaa odottaa!:))

    VastaaPoista
  51. Hei sofia sulla on aivan mielettömän IHANA blogi ja sä jos joku osaa tehä videoita, oot aivan huippu ihminen,sulla on aivan ihanat hiukset, ja sulla on nätit kasvon pirteet oot tositosi kaunis!:) Hyvää loppukesää sulle sofia!:)

    VastaaPoista
  52. Mun mielestä on tosi tyhmää hoputtaa:-) sun blogis on tosi hyvä ! Ja ootte nätteij. Älä välitä niistä kommenteista! Mun mielestä on ihan mukav juttu ettet kirjottele ihan joka päivä koska sillon kirjottaisit pakosta ! Sun postauksia on ihana lukee !! <: mut su blogis on ihan sairaan hyvä <3!!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla