perjantai 22. kesäkuuta 2012

Tallinna

Moikkaa,

Postauksen sisältö: ensin teksti, sitten video päivän asusta sekä ostoksista ja lopuksi kuvat.
Reissuun lähettiin Innan ja Jaakon kanssa jo puoli 10, sillä laiva lähti 11:30 Helsingistä :) Vähän tuli kiirus laivaan, kun oli niin jumalaton ruuhka keskustassa. Ehdittiin kummiskin, ja matka Tallinnaan alko. Mitään kummempia suunnitelmia meillä ei ollut, kuhan vaan päästiin ekaks syömään! Kaikilla oli niin hirvee nälkä! Laiva rantautu sittrn 14:00 ja suunnattiin Amarilloon, siellä syötiin hyvät ruuat ja meillä oli semmoset pari tuntia aikaa shoppailla. Rahaa menikin ihan kiitettävästi, ja oltiin jo erittäin valmiita menemään laivaan! :) Laivassa sitten viime hetken shoppingit Taxfreessä ja kotona ollaan! Kävin vielä pyöräilemässä joskus 22:00 Karolle ja Kaisalle viemään niitten tuliaiset.. Kiitettävän pitkä päivä takana!:D Huomenna sitten lähetään mökille viikoks, ja yritän sieltä postata jos netti suostuu! :) Sitten video ja kuvat! Tykkäsittekö ostoksista? :)           
         

152 kommenttia:

  1. Hehee mun on nyt pakko kysyä että kuka tuo mies on? :D

    VastaaPoista
  2. kivoja ostoksia, varsinkin se lippis. :)

    VastaaPoista
  3. noissa laivalta saatavissa lumenen tuotteissa on ainakin joskus tosiaan suomen- sekä englanninkielinen nimi, eli sävy on kanervia joka on englanniksi heathers :-) mutta siis asiaan, oot tosi ihana ja kiva postaus!

    VastaaPoista
  4. Olitpas ihana tos videol :D! Keitä noi tyypit on joittenkaa olit siel tallinnas ? Ja voiapua en ikinä raaskis ostaa korviksia 13 e !!!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana farkkutakki ja piristävää kattoo sua, kun oot väsynyt :DD

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana farkkutakki ja sua on piristävää kattoo kun, oot väsynyt :D

    VastaaPoista
  7. vähän kivoja ostoksia :) mut siis apua osaatko auttaa että missä/miten voi tehä bannerin ku haluaisin omaan blogiin mut se on nyt vähän vaikeeta?!:D

    VastaaPoista
  8. tuo sun takki on kyllä rakkaus<3 ;)

    VastaaPoista
  9. toi vika kuva on tosi hieno! :)

    VastaaPoista
  10. harry potter XDD voi toista ku o iha väsyny :D

    VastaaPoista
  11. toi videon alotuskuva oli jotenkin hirmusöpö !

    VastaaPoista
  12. Haluan sun hiukses, lahjotatko ? :3

    VastaaPoista
  13. oot ihanan höpsö :) ja toi harri potteri kohta :DD

    VastaaPoista
  14. oli kyl ihuna matkaa joo pitää myöntäää!!! siis tallinna i loveit!!!♥ mut siis toi sun lippis on tosi ihana ja oot todella kaunis ja sun hiukset on ihanat!!!:)))))

    VastaaPoista
  15. oi vähän toi sun asu oli ihana!<3

    VastaaPoista
  16. ei hitto noi sun kuvat XDXDD totaalinen repeytyminen

    VastaaPoista
  17. Nii hauska kohta 6:30 haha ! mutta tykkään tosta vimpasta kuvasta niin malli kuva ( huomasin että olit iha aivan sekasi)

    VastaaPoista
  18. Vähän on Amarillon ruuassa ulkonäkötaso erilainen, kun vertaa Suomeen. Täytyy kyllä todeta, etten välttämättä ois tuota annosta syönyt, vaikka tykkäänkin kovasti. Näyttää jotenkin kerran syödyltä o:
    Ihanaa, pian Poriudutte! ;) Täällä ollaan vielä yhdessä osassa, jos ootte keskustaan tulossa jonain tiettynä päivänä ja koen, että jaksaisin kanssa, saatan tulla! Katsotaan miten käy. Ois kiva bongata sut ihan livenä (:

    VastaaPoista
  19. kiva video ja ihanat kuvat ! :) ootpä nätti nuissa kuvissa(8

    VastaaPoista
  20. onks ne inna ja jaakko jotain sun sukulaisii? :-)
    ja entiiä sanoitko, mut paljon noi kukkaballeriinat makso? ::D hyväää jussiii sofia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaakko on mun isoveli ja inna on sen tyttöystävä :) ne makso 12 e

      Poista
  21. Paljo ne kengät makso?

    VastaaPoista
  22. ihania ostokia ja oli varmaan mukava reissu! :)

    VastaaPoista
  23. Paljo ne ballerinat makso? Oli meinaan aivan ihanat!!:)♥

    http://kaisas-life-through-the-lens.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. ei perkele tätä blogia voi ennää lukia ku määääääää niiiiiiiiiiin raivostun!!!!!!!! ooooot niiiiiiin nolo ei vittu mennee hermot :DDDDDDDDDDDDDDDD
    ääääääääää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no älä sitten lue tätä blogia?:DDD mikö ongelma??

      Poista
    2. onks tää se sama "äää" tyyppi ku tuol alempana XD

      Poista
  25. Ihana Sofia, ja aivan mielettömän hyviä ja ihania kuvia! Oot kaunis!

    VastaaPoista
  26. Tallinnan risteily, laiva jossa on ruotsin lippu??? :D

    tosi kivoja kuvia! (:

    VastaaPoista
  27. haha vähäks nauroin tolle ''mä en enää muista mitä mä olin sanomassa harry potterista mut kummiski...'':DDD
    ja toi vika kuva on iha sika hieno:)

    VastaaPoista
  28. Mul on blogi jolla on jotai kymmenen lukijaa. Se on sillee todellaki mun itteni näkönen, mut tuntuu et se ei riitä ja et se on liian lapsellinen tai jotai, koska mä oon tosi semmonen lapsenmielinen ja tykkään yksisarvisista ja sateenkaarista :DD ja semmosia ihmisiä jotka semmosesta tykkää on tosi pieni osa enkä haluis koko lukijakuntani koostuvan niistä.. Vaikka sä oot sanonu että tärkeintä on et blogi on omannäkönen, ni pitäiskö mun silti vaihtaa sateenkaareen viittaava bloginnimi joskuks toiseks.. Mulle on myös hirveen vaikeeta keksii blogin nimee :/ ja pitäskö mun ottaa vähän kypsempi asenne sen blogin kanssa, nii että ihmiset haluis lukee sitä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nooo, kumpi sulle on tärkeempää; se että sulla on paljon lukijoita ja blogisi on semmonen kun muut haluaa, eikä omannäköses vai että sulla on vähän lukijoita ja blogisi on semmoinen kun haluat?:)

      Poista
  29. Jos 7 eurolla oot saanu ton lippiksen, niin ei oo aito :)

    VastaaPoista
  30. aina kun luen sun blogia tuun tosi hyvälle mielelle :) mutta mistä toi sun lippis on ja paljon makso? haluun tollasen :) <3

    VastaaPoista
  31. Hei olisko millään mahdollista että aina kun oot käyny shoppailemassa tms. niin laittaisit videon lisäks kuvat niistä ostoksista? Näkis paremmin kuvissa ja mä en aina jaksais kattoa noita videoita kun ne on niin pitkiä :-( Ois ihan supermahtavaa, vaikka sun videotkin on tosi kivoja niin kuvat ois kans kivoi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. otan joo aina kuvia kun jaksan ja on joku kuvaaja :)

      Poista
  32. voin sanoo ettei oo aito lippis :) monet ostaa just virost noit kopioit ja aitoi ei millää 7 eurol saa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on Ed Hardyn huppari Turkista, mikä ei oo aito. Mutb ei se haittaa. Ei kukaan siitä välitä.

      Poista
  33. Hui sulla on kohta 2000 lukijaa! (: Hyvää juhannusta !! (:

    VastaaPoista
  34. ihanan pitkä postaus <3 ostokset tosi kivoja!!

    VastaaPoista
  35. Noi korvikset on ihan ihania:) Ja noi kengät... Toi kuva mis sul on lippis niin sä näytät siin toosi nätiltä.:) Ja hyvää Juhannusta!!!

    VastaaPoista
  36. HArmmitaaax sua kun nuo jotkut valittaa kun oot emmi videoissa ?:( mua ainaki käy sääliks sua. <3 mä ainakin haluu nähä sua emmin videoissa ja emmiä sun videoissa !! !!!! :::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei harmita, ja ei muo tarvii sääliä sen takia :D sääli niitä anonyymejä, kun niillä ei nähtävästi oo muuta elämää ku kitistä ja haukkua anoina : D

      Poista
  37. MAHTAVA TOI VIKA KUVA ! :) ja heii niin jostaa luin sun sellasest ''dietti'' videosta, nii onks se tulos? :)

    VastaaPoista
  38. mikä toi viimenen kuva on XDDDD

    VastaaPoista
  39. IHANIA!!! Toi viimine kuva on oikeest iha vtu hieno!!! <3
    p.s Oot laihtunu iha sikan :O !!

    VastaaPoista
  40. Upeita kuvia! :) Ja hei jtn rajaa tolle kauneudelle.. <3

    VastaaPoista
  41. Toi lippis ei käy sulle ollenkaan, sain traumoja kun katoin miten ylös se sulla jää. Oisit ostanu yhen koon isomman nii sit ehkä ois käyny. Ja noi sun jalat noissa farkuisa HYI, oikeesti sun reidet ottaa sillee kiinni toisii et noi jalkojen alaosat ( pohkeet) jää tolle oudon rumasti toho :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten sä nyt enään ikinä voit elää normaalia elänmää kun sulle jäi niiin hirveet traumat mun lippiksestä.....??

      Poista
    2. koska järkytyin aivan liikaa tosta! ja noi sun jalat, äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää en haluu nähä niitä enää ikinä! voitko aina kirjottaa ennen kuvia että niissä näkyy sun jalat niin en järkyty!

      Poista
    3. oonko nyt ihan hakoteillä vai onko sun pointtis siis se että ihminen on "hyi" jos sen reidet ottaa yhteen ja niissä pitäs olla sellanen rako välissä että se olis kaunis tai ns. hyväksyttävä? miten vielä voi olla näin ahdasmielisiä ihmisiä, en ymmärrä

      Poista
    4. ei hyvää päivää, ootko tosissas ? :D jos sun elämän isoin ongelma on sofian lippis ja farkut niin onkohan sulla elämää ollenkaan....:)

      ps sofia ihana video ja ihana postaus :) ja aiiiivan ihanat noi kummatkin korvikset<3 varsinkin noi jotka oli tosi pitkät :) ihana toi harry potter kohta :D oot kaunis! :)

      Poista
    5. äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääSILMIÄPOLTTAAÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

      Poista
    6. kill it with fire before it lays eggs

      Poista
  42. Vinkki. Älä ota hevosesta ikinä suoraan edestäpäin kuvaa, tulee näyttämään todella rumalta, näyttää et hevonen ois sillo kunnon tankki tai sotanorsu:)

    VastaaPoista
  43. sofia oot nii kaunis!
    btw, stalkkeroin ton Tallinna -videon kommentteja youtubessa ja huomasin kommentin jossa kerrot eronnees laurista? mitä tapahtu O_O siis jos vaa haluut kertoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meijän asioita miks niin tapahtu, mutta ollaan joo erottu

      Poista
  44. eiku anteeks, ei se ollu toi tallinna video (:

    VastaaPoista
  45. sää ooot niiinniiiniiiin kauunissssshhh!!!! <3<3 oon kade :)

    VastaaPoista
  46. mistä oot ostanu ton lippiksen, oon ite koittanu löytää ?

    VastaaPoista
  47. siis et oo muka varma onks toi lippis aito vai ei :D no voin kertoo, ei todellakaan oo aito, varsinki ku noin halvalla sait.

    ja tuossa farkkutakissa näkyy toi koko L=large vaikka peittelitki sitä :D

    ketä noi inna ja jaakko on?

    vähän siistii sulla on kohta jo 2000 lukijaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaakko on mun isoveli ja inna on sen tyttöystävä :)

      Poista
    2. nauroin kun siin näky se L ja sofia koitti viel peittää sitä :D:D:D:D:D:D:D:D::DD

      Poista
  48. Aaivan ihania kuvia ja ostoksia! :)

    VastaaPoista
  49. mites juomapuoli tallinnasta? tuliko paljon osteltua :) siellä, kun ei välitetä ikärajoista, niin helppo ostaa ihan mitä vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mihin mä niitä olisin tarvinnu?:D

      Poista
    2. no tota... aivan samat lait on ku suomessa, eikä todellakaan ihan mitä vaan ostella : D t. virolainen

      Poista
    3. virossa saa myytyä itteensä vaikaa 1000€ hinnalla! Jaa virulaiset on juoppojuoppo seppoja

      Poista
  50. Moikka Sofia, haluisin sanoo täs alus et oot ihan huippu ja ihailen sua!:) Mut sitten asiaan. Olitteko tuolla Tallinnassa jonkun bussin kyyissä kiertelemässä niitä kauppoja vai kävellen vai miten?:D Eli oliks teillä esim. joku Kantamatkojen juttu? Jaa sitten, kävitte varmaan joissain kauppakeskuksissa/kaupoissa. Muistatko nimiltä hyviä? Muuten voitko sit viel kertoo mitä veit sun kamuille tuliaisiks? ;) Kiitos älyttömästi jos vastaat! (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan kävelten kierreltiin niitä kauppoja :) käytiin semmoseessa kun virukeskus, siellä oli kaikkia hyvi´ä vaatekauppoja :) vein kavereille karkkia laivalta :)

      Poista
  51. oooo.. toi vimppa kuvA ON NIIIN SIISTI!! <3

    VastaaPoista
  52. oot laihtunu sikana! kannattaa "olla varovainen", ettet vahingossa osta liian isoja vaatteita. mulla kävi niin ku olin laihtunut, että ostin esim paidat sen kokosina kun olin tottunut mutta huomasin, että pienempikin olisi ollut parempi :)

    VastaaPoista
  53. Aww Sofia toi video on kyllä aivan ihana! :DD + ihania ostoksia!

    VastaaPoista
  54. VOII IHANA OOT KU VÄHÄ TOSSA SÄÄDÄT!!<3 ihania ostoksia ja mie tykkään noista ballerinoista!:) ja heii mieki oon menos tallinaa heinäkuus!:)

    VastaaPoista
  55. miks mul ei näy et täs ois yhtää kommentii? :oo

    VastaaPoista
  56. Ihana farkkutakki ja muutenkin oot ihana :3

    VastaaPoista
  57. Näytät ihan mallilta noissa joissain kuvissa ja oot tosi nätti ja se on just kivaa kun vaan höpötät noilla videoilla

    VastaaPoista
  58. http://kauniskiilto.blogspot.fi/ löysin tämmösen kivan blogin ajattelin laittaa sen tänne jos joku innostuu lukemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö toi on sun oma blogis niin mitennii "löysit sen" ootko ees joku huomionhakune tai jtn
      ?:D

      Poista
  59. Uusi lukija, oot ihana!

    VastaaPoista
  60. turhaa yritit peitelle ton farkkutakin suurta kokoo se näky silti ;) oot vieläki ihan yhtä suuri (L=large) kun ennenkin vaikka ootkin laihuttanu. vielä -10 kg niin oisit sopivan kokonene :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeks.. mutta oootko oikeesti noin tyhmä??:DDDDD

      Poista
    2. ^^^aahahahahahahahahaa komppaan anoo, sinä senkin veit multa sanat suusta! :D:D:D::D:::D:D::D:D:D

      Poista
    3. määritä mulle mikä on "sopivan kokonen" ? haha, sulla on sofia oikee asenne! nauraa noille pitääki :D:D

      Poista
    4. ensinnäkää eihä sofia mitää piilotella yrittänyt ja sitäpaitsi sofia on sopivan kokonen just tollasena! Toi ano yritti tolla kommentillaan varmaan vaan saada sulle sofia huonon mielen.. oot hoikka ja nätti !

      Poista
    5. L koko ei ole lapsikulta iso koko. Eikö teillä oo muuta tekemistä ku tulla sanoo millo toine on sopivan kokonen. :--D eikö uskalla muulla ku anona kommentoia ellei teillä oo sama tilanne ku mulla 8'o eli mulla ei oo käyttäjäää:) onko teille opetettu että mitämietttii sitä ei oo aina pakko kertoo, koska samalla voi pahottaa toisen mielen. :)

      Sofia toi lippis sopii sulle iha suber hyvi ihana <3 oot nättiiiiiiiiiiiii <3

      Poista
    6. kyllä säälittää miten joillekkin vaan se laiha on ainut oikee vartalotyyppi, eikö teitä yhtään hävetä ajatella miten kapeekatseisia te ootte? mun mielestä kaikilla on oikeus sellaseen vartaloon kun ne haluaa, oli se sitten neljäkymmentä tai kaheksankymmentä kilonen. mun mielestä sofialla on kaunis vartalo ja ei varmaan missään vaiheessa tullu mieleen että ne koot voi vaihdella ihan sen tehtaan mukaan ja myös sun pituus/hartioiden leveys voi vaikuttaa siihen mihin kokoon päädyt. teillä on vissiin ihan helvetin hyvä sosiaalinen elämä kun ihmisen koko merkitsee teille noin paljon

      Poista
    7. komppaan anonyymia. sofia ei oo mitenkään suuri ja koot vaihtelee valmistajan ja merkin mukaan. ja mun mielestä sofia näyttää kyllä laihemmalta kun ennen eikä sen tarvii laihtua enää yhtään ellei se ite välttämättä halua. tollaset dissaajat vois välillä kattoo peiliin eikä tarttis puuttua siihen onko sofia 10 kg lihavempi vai laihempi. se on just hyvä tollasena jos se vaan on ite tyytyväinen itteensä!

      Poista
    8. Voi jumalauta, teillä tietyillä anonyymeillä on taas varmaan tarve ihan oikeasti peitellä hattukokoanne (enintään XXXXXS), noin pienillä ja ahdasmielisillä aivoilla varustettuja kun olette. :D Kommentoisitte edes jollakin nimellä, vai eikös raukoilla edes siihen kantti riitä?

      Sofialle taas tsemppii jaksaa näitä pienihattuisia kommentoijia, oot suloinen ja hirmu nätti. :) Tätä blogia (jotkut kommentit poislukien) on ilo seurata.

      Poista
    9. anonyymi, jos sofia ois halunnu peittää takin koon, hän luultavasti olis leikannut sen pois :D:D
      ja ei sofia siulla oo mitään hävettävää siun vaatekoossa, kateelliset vaan huuteleee !♥

      Poista
  61. ihan sika kivoja kuvia oot ottanu ja nois kuvis mitkä on otettu laivan kannelt näytät ihan mallilt :-) voisit ottaa useemmin kuvii ku ne on tosi kivoja:)

    VastaaPoista
  62. Moikka sofia oon täs yrittäny lataa noit hd videoit ja ettii jonkun hyvänmuokkaus ohjelman mut en kertakaikkiaa löyä joten osaatko auttaa? movie makerille niit ei pysty lataa o.o

    VastaaPoista
  63. voi hei huhhuh mitä kommentteja! sofiako muka lihava/isokokonen? ei luoja teitä.. sofiahan on just sopiva:) jos tosta ottais sen 10kiloo pois ni sofiahan olis ihan olematon!
    ~ neiti 21v

    VastaaPoista
  64. Ihanat kuvat!

    ------> Miten järkkärillä saa noi kuvat suurennettua? Kiitos jos tulee vastausta :)

    VastaaPoista
  65. Oli varmaa hauskaa! Ja tuli tosi kivoi ostoksii/kuvii : )

    VastaaPoista
  66. ihania ostoksia(: osaatko neuvoo miten saaat postauksen loppuun tonne noi toiminto jutut esim just noi lui yms?(:

    VastaaPoista
  67. nää sun videot on vaan niin ihania! vaikka tekisit kahden tunnin mittasen turhan höpöttelyvideon jaksaisin sen silti kattoo hymyssä suin. oot ihana!

    VastaaPoista
  68. Oi toi lippis on ihana ja sopii sulle niin hyvin. Oot muutenkin niin kaunis ja oot kyllä laihtunu paljon! :)

    VastaaPoista
  69. miks poistit juhannus postauksen?

    VastaaPoista
  70. empäs oo ikinä nähny laivan kannella hiekkalaatikkoa :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on koirien paska/kusilaatikko D:D:D:D:

      Poista
  71. hyväksyksä sun lukijat fb kavereiks? =)

    VastaaPoista
  72. Oot taas niin kaunis, ja toi vika kuva on hieno. C: Ja mäkin haluisin tollasen Ed Hardyn lippiksen. xD Tai kerran näin semmosen kauniin capin jonka halusin, mut se oli liian kallis. :(

    VastaaPoista
  73. kuiskaa* ''ei oo kauheen kiva että camel toe näkyy niinku me kaikki tiedetään'' ;)

    VastaaPoista
  74. (saattaa tulla toista kertaa ,ku en tiiä hyväksykö se tän ipadilla...D:) mut oikeest näilt anonyymeilt tulee joskus iha sika noloi ja järjettömii juttui... :/

    VastaaPoista
  75. Löysin youtubesta videon jossa teet kanapiirakkaa. Kokeilin heti sitä ja oli toosi hyvää! :) Voitko tehdä lisää kokkaus videoita?

    VastaaPoista
  76. Sofia oot ihan paras tossa ku sanot shhhh!:D IHANA<3 lisää tämmösii viedoit missä oot väsyny!:) :D

    VastaaPoista
  77. Moikka Sofia! ♥

    Ihana postaus taas jälleen kerran :) Video oli vähän sekava, huomaa et olit vähän väsyny reissusta :D:D Noi siun ostokset oli kivoja, varsinki toi farkkutakki ja huulipuna! Ooot kaunis ♥
    Ihanaa et jaksat kirjotella ja olla välittämättä kaikista noloista haukkujista, jotka on vaan kateellisia siulle ♥

    VastaaPoista
  78. toi farkkutakki on ihana! tuol terranovassa on tosi kivoja vaatteita oon itekki löytäny sieltä kaikkee kivaa:) mut se on harmi ettei sitä oo suomessa:(

    VastaaPoista
  79. seittemäs kuva on upee ! kiva postaus muutenki (: !

    VastaaPoista
  80. tooosi hyvä postaus!!! (_:

    VastaaPoista
  81. ps. oot ihan uuden näköne! vaau! oon nii ylpee, soffeliini.

    VastaaPoista
  82. Kun oli toi huulipuna,niin se " kanervia" oli suomeksi siinä !:)

    VastaaPoista
  83. eikää oot niin ihanan pirtee aina näissä videoissa !! oot ihana persoona muutenkin mitä täältä blogista oon nyt lukenu ja videoita kattonu :-) ja ihania ostoksia !

    VastaaPoista
  84. täskään videossa ei ollu niinku melkeen mitäää asiaa. Sekoolit vaan jotain?!?
    PS.kannattaas puhuu videoilla selkeemmin!!

    VastaaPoista
  85. Liity mun lukijaksi!!<3

    VastaaPoista
  86. mun blogin osoite on: www.kiianblogii.blogspot.fi

    VastaaPoista
  87. kiva postaus tää :--) jäi vaa mietityttään et eks yritä laihuttaa, mut silti söit tommosta ruokaa amarillos? :o

    VastaaPoista
  88. AAAAAAAAAAAAA! oot niin ihana :) ja pirtee ja positiivine! ja kaunis :)

    VastaaPoista
  89. Oot tosi nätti! Hyvää kesää! :)

    VastaaPoista
  90. ihania kuvia & kaunis sofia ! (-: ää.. kun katoin ton videon ja luin tän koko postauksen, niin olin sillei ''pakko päästä tallinnaan'' :Dd

    voitko tehä joskus kynsienhoitovideon ? vai ootko jo tehnyt, kun en tiiä, koska liityin ihan vähän aika sitten lukijaks, niin en oo varma ootko tehnyt.. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo tehny, ja en kyl tiiä kynsistä paljoo mitään... että saapi nähdä teenkö :)

      Poista
  91. Millä laival olitte?:) Ihana toi lippis<3! oon ettiny tollast pitkää mut ne on nii kalliita:( mut ooooot tooosi kaunis ja ihana:)

    VastaaPoista
  92. Olin juuri eilen tuolla samalla laivalla ja tallinnassa kanssa Olympus nimisessä hotellissa:) Vai olympia joo mut ihan sma:D Oot ihana!

    VastaaPoista
  93. Mistä noita lippiksiä saaa ! minäki haluan :DD

    VastaaPoista
  94. olin siu kaa samaa aikaa tol laivalla:) näinkiii siut ja olin iha paniikis ku tajusin:D:D tuijotin sinuu kyl aika pitkän tovin, ja sori siitä oikeesti:) istuit siin ikkunoitte edes olevil puupenkeil ja mie istuin tolpan toisel puolella(: kylsie miut huomasit. olin ite menos pärnuu siit viikoks perheen kaa, mut onneks teil oli kiva reissu(:

    VastaaPoista
  95. näää sun videot o tosi kivoi mut täs olit jotenki ylipirtee...:D oke jooo tiiiän et olitväsyny mut ooot tosi nätti ja täää o kiva blogi:D:D

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla