lauantai 19. toukokuuta 2012

Shoppatsup

Moikkaa,

Toinen postaus jo tänään.. :D Mutta esittelen siis mun ostokset teille mitä ostin tänään.. Vähän tuli törsäiltyä mutta joo.. Ja toivon, että tähän ei tuu mitään "miten sulla on varaa? oot lellitty kakara!" -kommentteja, koska omatpahan ovat rahani ja käytän miten tykkään.
Lisään sitten myöhemmin tähän postaukseen ne kuvat ostoksista, koska pakko saada tää video tänään ulos! :)
               
 Tanssahtelin vähän XD
 

121 kommenttia:

  1. Oi ihanat hiukset sulla ja noi sun vaatteet <3

    VastaaPoista
  2. Ensimmäinen kaikista tykkääjistä ja kommentoijista:D

    VastaaPoista
  3. Millon se kysymysvideo tulee? :DD

    VastaaPoista
  4. Ihanat korvikset!!!!

    VastaaPoista
  5. Hei, millo te meette sinne leirikouluun helsinkiin? kun me ollaan menossa myös sinne leirikouluun ja lähdetään nyt maanantaina.:)
    hihiih pakko huomauttaa että sulla on tossa paijassa reikä kainalossa:D:D oli tosi hauskaaa:D vaan niin ootteko yötä siellä helsingissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me mennää 29. pvä :) mä tiedäääään :D ei olla

      Poista
    2. aaivan! :) me ollaan siellä viikko tai siis tullaan perjantaina pois, kun onha meillä suuntaansa matkaa se joku 600km ni ei sitä ihan päivässä kehtaa ajaa.. ja tuo sininen "mekko" oli aivan ihana! vois itekki ostaa:)

      Poista
    3. Ano missä asut???

      Poista
    4. oulun lähellä, enempää en halua kertoa. huomenna me mennään turkuun ollaan siellä 1 yö ja tiistaina sieltä helsinkiin perjantaina ajataan suoraan takaisin helsingistä kotia.:D

      Poista
    5. ano asutko pudasjärvellä? :D:D

      Poista
  6. Tykkäsin :):):) katoin just noita mekkoja itekkin, mut sit emmä oikee tykänny tost yläosast jaja lempiostos.. emmä tiä, kaikki oli kivoja :) mut nyt on pakko kysyy, mite sulla on varaa? saatko niinku viikko/kuukausirahaa ja sit oot säästäny vai antaaks porukat rahaa kun pyydät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) muttaniiin, oon jo selittänyt iihan sika monta kertaa "miten mulla on varaa" elikkä; saan porukoilta kuukausirahaa ja äiti ja iskä anto mulle täks viikonlopuks rahaa koska tässä oli kaikennäköstä :)

      Poista
  7. Tositositosi ihanat ostokset sulla ♥ ! Todella hienoja vaatteita :) Toi appelsiinin hajuinen "juttu" oli kyllä kiinnostava, taidan itse käydä ostamassa tuota! Ihmeen halpaakin :o
    Ja noi sun hiukset ovat aivan mahtavat! Todella hienot! Likelikelike :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja ostoksia! Noi H&M:n tunikat/mekot oli ihania!

    VastaaPoista
  9. Hehe mulla on samanlaine body splash citrus passion 'hajuvesi' :D paitsi pinkkinä(:::

    VastaaPoista
  10. Ihanat hiukset!:) Mua jäi häiritsee ku sul oli hiuksii korvikses kiinni ::D:D:

    VastaaPoista
  11. oisitko mahollisesti tarkottanut minttu mustakallioo tai jotain vastaavaa? se ainakin tulee ensimmäisenä mieleen nais ''koomikoista'' :D ihania vaatteita jälleen kerran!

    VastaaPoista
  12. Tai ei puhuitkin blondista.. no ei sitten mitään.. :D

    VastaaPoista
  13. ooi vitsi ihanat ostokset (: <3

    VastaaPoista
  14. ihanii vaatteit + sääki ;) <3

    VastaaPoista
  15. voi että rakastan noita sun uusia hiuksia!! noi on niin makeet! kuolen kateudesta :(

    VastaaPoista
  16. Olisko Krissen kanssa ollut Kumman kaan Heli Sutela? Hmlssähän on ne Tomaatteja, tomaatteja -stand-up-festarit menossa, niin ei ihmekkään jos ne on kaupungilla pyöriny...

    VastaaPoista
  17. Miten sun hiukset voi pysyy noin hyvina vaikka värjäiletkin niitä aika useasti? :) Itse värjään noin kerran 3kk ja menee entistä huonommiks ;( Iik, voikunpa olis joku hyvä teho hoito hiuksille :) Mun lemppari oli ehdottomasti se sininen mekko, missä oli sitä ihanaa 'pitsiä' ♥

    VastaaPoista
  18. Mistä muuten saat rahaa niin paljon et voit ostella? :P ja kuvaatko siis ihan järkkäril nää videot? mua ärsyttää tosi paljon ku mul on kans järkkäri muttei videotoimintoo, ni sitte pitäs jollaa kännykäl kuvata jossa 2 megapixelii :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saaan kuukausirahaa 100 e :) ja kuvaan mun videokameralla

      Poista
    2. Oho! Saat kyllä todella paljon kuukausirahaa. Itse sain aikanaan 20€. No tämä on tätä nykyaikaa. Opinpahan säästämisen merkityksen. En todellakaan tuhlaillut rahojani vaatteisiin, vaan säästin sen verran, että näin vanhempana voin tuhlailla hieman enemmän ja kykenin ostamaan asuntooni tarvitsemai tavarat itse, enkä tarvinnut vanhempien rahoja siihen :)

      Tosin varmasti säästätkin paljon :)

      Poista
  19. ihania ostoksia kaikki! :P mulle iski shoppaus into.

    VastaaPoista
  20. Ooii ihania noi kaikki varsinkin noi tunika/hameet :)) <3 Ja etsä mikää lellitty oo ku mulki on menny sellane 300e kesävaatteisiin :DDD + se huivi oli aivan ihana!!! :)

    VastaaPoista
  21. Tosi kivoja ostoksia :) Ja noi mustat korkkarit on ihanat!

    VastaaPoista
  22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  23. Äota tätä kysymystä ns. ittees ! Siulta on varmaan kysytty sata ja miljoona kertaa tää, mut käytkö sie jossain töissä, kun käyt sillee aika usein shoppailemassa! Tää kysymys ei siis todellakaan oo tarkotettu sillee "pahaks" ! Tai sillee, en osaa selittää:D::DD::DD Mut kai tajusit?!

    Kuitenkin, ihania ostoksia :) Ittelläniki on noita sokoksen kukkatoppeja jo kolme. En osannu päättää yhtä, joten ostin noi kaks samaa mitkä sieki + sinikukallisen :)) Oot ihan älyttömän kaunis, ja siun hiukset on ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis mä saan kuukausirahaa 100 e, kun se on mun lapsilisä :)
      noi kukkatopit on kyllä ihania...

      Poista
  24. Kivoi ostoksii olit löytänny juu. :)))

    VastaaPoista
  25. sulla on aivan ihana blogi! :) on siitä kyllä jo aikaa ku liityin, mutta tää on eka kerta ku kommentoin, eli aivan ihana blogi ja ihanaa ku postaat niin usein! :)

    VastaaPoista
  26. noi hiukset sopii sulle tosi hyvin :) siitä tulikin mieleen et sun hiukset on kasvanu ihan sikana tän blogian seuratessa :) siitä tulikin mieleen et saisko sellasta hiuspostausta mis kerrot miten hoidat sun tukkaa. kuink ausein värjäät? mitä shamppoota käytät ja sun muuta :) olis tosi kiva sellane ? nii ja oikeesti noi kaikki vaatteet istuu sun päällä tosi kivasti :) oot todella NÄTTI T: janika

    VastaaPoista
  27. Mä justiinsa tilasin pari päivää sitte henkkamaukast tollasen sinisen mekon!:DD

    VastaaPoista
  28. oot niin nätti. ja oot laihtunu niin paljon. oot niin naisellinen :) ja ihanat noi sun hiukset ja toi hamekki niin sika nätti :) äöäö :) meen ihan sekasin :))

    VastaaPoista
  29. ihania ostoksia :) tarkotikko Miitta Sorvalia ? :D

    VastaaPoista
  30. Oi toi ekassa kuvassa oleva kukka toppi on ihana ja sit toi sininen mekkoo♥♥:) Kaunis sofia noi hiukset käy sulle tosi hyvin!♥

    VastaaPoista
  31. Hei jos etit maximekkoo, niin jos sulle tulee vaan mahdollisuus niin kannattaa poiketa mangossa :-) Siellä nimittäin oli aikas paljon kivoja maximekkoja! Noi sun hiukset on aivan ihanat<3

    VastaaPoista
  32. miks käytät reikästä neuletta :-D

    VastaaPoista
  33. ihan sairaan kivat hiukset! et todellakaa värjää niit! :D

    VastaaPoista
  34. miks se kaveri video ei oo täällä :)

    VastaaPoista
  35. lol hetiku noi h&män mekot oli kokoo M nii näytät sen siinä mut sitku ostit sokokselta noi topit ja ne oli isompaa kokoo nii piti peittää, lol :DDDDDDDD

    VastaaPoista
  36. noi sun mustat korkokengät on ihan sika hienot ! ja muutenki kivat ostokset :)

    VastaaPoista
  37. tiiätkö vieläkään kenet näitte siel seppäläs?

    VastaaPoista
  38. oon niin kateellinen sun hiuksilles! :D

    VastaaPoista
  39. ihania paitoja! oon niin kateellinen ku en ite ikinä löydä mitää mistää.. ja jos löydän ni jonku parisen vaatetta ja se siitä:D noi sun hiukset on kans tosi kivat! värjäskö saaraki hiuksensa vai näänkö mä vaa väärin..?:D

    VastaaPoista
  40. noi vaatteet saa sut näyttämään entistä läskimmältä, kannattais opetella ostamaan omalle kropalle sopivia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä noi pukee mun vartaloo erittäin hyvin :))

      Poista
    2. no jos tykkäät näyttää raskaana olevalta (toi raitakukkatoppi) niin mikäs siinä

      Poista
    3. No hei, onks sul itelläs varaa arvostella muita?? Ja ei siin oo mitää pahaa, koska jos sä oot ittes mielest hyvän näkönen ja kokonen ni sehän on vaan hyvä!

      Poista
  41. tää ei nyt liity tän postauksen aiheeseeen, mutta. Mistä se sun rippimekko olikaan ja paljo makso suunilleen? Mä tarvitsisin pikaisesti sen tyylistä mekkoa mutta kun ei mistäään löydy! Etin sitä sun postaustakin siitä mutta kun en vaan yksinkertaisesti löydä!KIITOS ja voitko vaikka linkkaa sen mekko postauksen tähän :)

    VastaaPoista
  42. oikeesti miks sun pitää olla noin kaunis?(: oon niin kateellinen sulle ! Ja ihanat ostokset<3 Mäki oon muuten sofia, mikä on sun toinen nimi ?

    VastaaPoista
  43. Sä oot ihan hurjan kaunis =))))))))

    VastaaPoista
  44. Oli kyl kauniita noi ostokset!! <3

    VastaaPoista
  45. Voitko muuten tehdä kevätjuhlameikki-tutoriaalin, semmossseen pirteen ja raikkaan,
    että ei kauheen tummaa? :)

    VastaaPoista
  46. Mun mielestä noi su hiukset näyttäis paremmalta jos toi tyvi ei olis noin tumma. Sinuna en tekis noille mitään ja antaisin ton tumman haalistua auringossa :) Mut on kyl ihanat hiukset ja ihania ostoksia ! <3 Voisitko laittaa kuvan tosta appelssiini jutusta että näkis sen vielä lähempää? :) Hyvää kesää sulle! :)

    VastaaPoista
  47. moikka :) oon kattellu sun blogia jo pitkään ja nyt vasta tuun sun lukiaks ja noi sun uudet hiukset on ihan mahtavat !♥ i like :) mutta myös toi 4 kuva on ihan superhyper ihana♥! malli ainesta ! :D mutta käyhän kattelemas munki blogii! ois kiva saada lisää lukioita :):http://loveatfirstsightpipsa.blogspot.com/ :):):):)

    VastaaPoista
  48. ihanat liukuvärjätyt ja kivoi vaateita!(:

    VastaaPoista
  49. Kirjotin ittelleni blogia niin, että se ei ollut näkyvissä kenellekkään muulle paitsi itselleni, mutta tänään päätin rohkaistua ja laittaa blogin julkiseksi :) Vihdoinkin sain sen nyt siis julkiseksi ja olis kiva Sofia jos voisit jonkinnäköistä kommenttia mulle antaa, vaikka alussa onkin. En viitsinyt jättää 2kk aikana tehtyjä postauksia nyt näkyviin, vaan aloitin puhtaalta pöydältä :)Ja niin, oot upee Sofia ♥

    http://yksi-pala-minusta.blogspot.com

    VastaaPoista
  50. ihan sikakiva toi kukkatoppi ja nätit hiukset!! :)

    VastaaPoista
  51. Ihania noi sun uudet ostokset ja noi uudet kuvat on ihania! osaat poseeratatosi hyvin :9 oon kade :S

    VastaaPoista
  52. Uus banneri on ihana, oot tosi nätti! :-)

    VastaaPoista
  53. Haluun tollasen tuoksun :-D
    Ja muuten olis postaustoive: kuvaa videolle teidän talo :-)

    VastaaPoista
  54. Ihanan kesäisii vaatteita ja nuo hiukset! aivan I H A N A T !!!!!
    Tuntuu et kaunistut vaa päivä päivältä:))
    Rakastan sun postauksii ja ootki mun lempibloggaaja:-)

    VastaaPoista
  55. Miten sä teet sen et voit taas lisätä kuvii, jos sul menee se lataus täytee?? Siis ku oot sanonu jollekki et teet uuden käyttäjän ja lisäät sen sun blogin kirjottajaks, et mite se tehää?? :OO (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis teen uuden käyttäjän bloggeriin, ja sitten tällä mun vanhalla käyttäjällä lähetän kutsun sille mun uudelle käytäjälle : D

      Poista
  56. Sulla on kiva blogi, oon seuraillu tätä jo jonkun aikaa ja oot yks lemppareista mitä seuraan :-) ois kiva jos tekisit jonkun meikkivideon kesäsestä pirteestä ja nätistä meikistä joka on myös aika helppo :)

    VastaaPoista
  57. Vau oot tosi kaunis! Ja noi vaatteet sopii sulle hullun hyvin! hyvät ostokset ite tykkään tosta h&m sinisestä mekosta. (: ja kuvat! aivan täydellistä. (:

    VastaaPoista
  58. Kivoja ostoksia ! varsinki nuo kukkatopit :) ja ihan sairaan hyvin sopii toi huivi toho asuun, tekee siit just naisellisen ;)

    Oon myös harkinnut ostaa tollasen H&M tuoksun, tosin sen punasen :D

    VastaaPoista
  59. Toi huivi on ihan äly ihana! taidan mennä varmaa huomenna ostaa samanlaisen! :D Ja ois pikku pyyntö jos voisit tehä sellasseen kevätjuhla meikin tai semmosen kivan kesäsen vaaleen u know? :D

    VastaaPoista
  60. ihania ostoksia ja niin kesäsiä kuvia :> ja toi bannneri on ihana<3 ja noi hiuksetki on tosi kivat :>

    VastaaPoista
  61. Noi hiukset on ihanat! Sopii toosi hyvin sulle! :)

    VastaaPoista
  62. Kaunis oot ja sulla on upee tyyli! <3

    VastaaPoista
  63. Mä luulen et toi hajuvesi oli varmaa aika hyvää, ku ite oon semmonen tuoksujen hamstraaja. xD Mut sul on oikeesti hyvä blogi ja kiva ku bloggaat aika usein. :) Tätä on kiva lukea!

    VastaaPoista
  64. ihania vaatteita ja oot ihan sairaan kaunis (: toi lindexin paita sopii sulle hyvi(:

    VastaaPoista
  65. Mä aloin alunperin seuraamaa sun blogia siitä syystä, että olin nähny sun laukkusisältöpostauksen youtubessa, ja pidin sun äänestä niin paljo =) Oikeesti sun ääni on ihan mahtava! Mä ite olen köyhästä perheestä kotosin, eikä mulla nykyäänkään ole varaa ostella vaatteita kun ehkä kerran vuodessa tms. mutta silti pidän sun blogista ihan älyttömän paljon! Piristävää luettavaa ku itellään menee huonosti, kiitos! =)

    VastaaPoista
  66. Eka kattoon että sulla oli hirvee juurikasvu!

    VastaaPoista
  67. moikka sofia
    olet kaunis
    mitä sinulle kuuluu

    VastaaPoista
  68. Tosi nättejä noi molemmat kukkatopit! (:

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  69. kiitti kun kerrroit sen finezzan olemassaolosta! kävin siellä tänään ja löysin täydellisen mekon yo-juhliini :)

    VastaaPoista
  70. HELP!! Mitä voin tehä kun mun blogiin ei voi enää laittaa kuvii tai siinä tuli tällänen kun oisin laittanu siihen postaukseen kuvia! : Kuvat tallennetaan Picasa-verkkoalbumeiden tiliisi ja ne sisältyvät kuville varattuun 1 gigatavun ilmaiseen tilakiintiöön. Hankkimasi lisäsäilytystila jaetaan useiden Google-tuotteiden kesken. Lisätila lasketaan ilmaisen kiintiön päälle. Lisätietoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en lataa picasan kautta, niin en osaa sanoo :S

      Poista
  71. ihanat hiukset ja oot nätti ! :)

    VastaaPoista
  72. mäkin ostin kappahlista tollaisen samanlaisen topin ku sulla! tosi hyvä päällä ja keveä :)

    VastaaPoista
  73. Moi , voitko tehä hiustuton ? Oot toooosi nätti , ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
  74. haluisko joku kertoo miks täl muijal on näi paljo lukioit?

    VastaaPoista
  75. oot tosi upee nainen! näytät niin hyvältä<3 noi vaatteet sopii sulle täydellisesti:D

    VastaaPoista
  76. Ohania vaatteita <3 etenkin ton toisen kuvan toppi! =) Sulla on hyvä maku =)

    T: Heidi

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla