tiistai 15. toukokuuta 2012

Korkokenkä -koulu

Moips,

Piitkään oon jo luvannu tehä teille tämmöstä videota, missä kerron vähän perusteita miten kävellä korkokengillä :) Sain sen myös vihdoin valmiiksi, joten here you go! Toivottavasti on apua! :)
                             

3 kommenttia:

 1. anteeks mut mikä toi porras siksak kävely on......

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä ihan mieletön itseluottamus, pakko olla kun videoita kattelee. Oot vasta 15 vuotias ja puhut korkokengistä kuin ammattilainen, kävelet oikeesti hyvin ja kerrot asioista hyvin. Uskallat kertoa ja opettaa, vaikka taatusti tiedät, että tulee näitä "et sä osaa" "ei se noin mene" "Ylimielinen", kommentteja. Ihan mieletöntä Sofia!
  Itse en todellakaan tiedä korkkareista yhtään mitään ja en osaa kävellä sellasilla. Sulla näytti kävely oikeesti hyvältä, joskus näkee just niitä, jotka ei osaa kävellä, jokin asento päin prinkkalaa ja koko kävely näyttää kamalalta.
  Ole ylpeä itsestäs! Toivottavasti jaksat aina olla ihana oma ittes, välittämättä muista. Jos joskus törmään (epätodennäköistä) suhun jossain niin taatusti tulen repimään hihasta. Ole ylpeä siitä mitä olet. Loistavaa Sofia!

  VastaaPoista
 3. Ja viekä lisäys, tossa kohtaa kun rupeat kävelemään "portaita", teidän takana tais olla joku, joka pilkko polttopuita? :D Meinaan toi ääni, mikä kuuluu, on tuttu. Isällä samalainen vekotin kotona. Haha!

  VastaaPoista