lauantai 5. toukokuuta 2012

Muut meikit

Moikkeliis,

Ja hyvää lauantaita :) Ah ihanaa, mä oon saanu olla koko tän päivä yksin kotona syöden jätskii ja kattoen leffoja kun porukat on jossain serkkutapaamisessa!! :)
Multa on kyselty niistä muista meikeistä, ja ajattelin että esittelen rasvat teille :) Koska niihin "muihin meikkeihin" olis tullut vaan n. 5 meikkijutskaa..
Ja älkää välittäkö pienistä sanasekoiluista ^^ (esim toi H&M bodyshop -juttu)
             

86 kommenttia:

  1. Kävin äsken hankkimassa tota porkkanarasvaa, en oo vielä kerennyt kokeilemaan, mutta tuoksuu ihanalle. Aika kallista on, mutta toivottavasti täyttää toivomukset. Mulla on varmaan puolet samoja rasvoja kun sulla :)Same taste , buddy.

    VastaaPoista
  2. nuo sinun valkoset rajaukset näyttää ihan järkyttäviltä..ihan tällee btw

    VastaaPoista
  3. nuo sinun valkoset rajaukset näyttää ihan järkyttäviltä..ihan tällee btw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tota.... :D jos on järkyttävä rajaus, voisit sanoa vaikka ''mistä ostit ton rajauskynän? mietin vaa ku on niin erikoisen näkönen sun kasvoilla.'' ja vaikka perään vielä että en tarkoittanut pahalla :) toi ''JÄRKYTTÄVÄ!'' kuulostaa niin sellaselt.. töykeeltä. en mäkään siitä liiemmin tykkää, mut asioita voi jättää myös sanomatta.jos kerran sofia haluu kokeilla jotain erilaist ni älä heti mee tuomitsee sen asua tai kampausta tai meikkiä, vaan sano vaikka vaan ''oot hyvä pohjustamaan mut silmämeikistä en kauheesti tykkää. kokeile jotain muuta väriä valkosen tilalla, sinistä? :)'' ja jotain muuta positiivis viel perää . negatiiviset asiat voi ilmaista hienovaraisemminkin. ja ''ihan tällee btw'' voi jättää pois ja laittaa tilalle ''sori :('' terv. toinen anonyymi

      Poista
  4. tää oli huippuvideo pitkästä aikaa! ja toi oli paha, ku esittelit tota avonin rasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ku puhuit siitä pakkasesta ja teit sen ilmeen :D

      Poista
    2. ei niiku negatiivisesti vaan positiivisesti :D

      Poista
  5. Hitsi.. mie haluisin kokeilla tuota porkkana rasvaa :) mutta ku en tiiä mistä sitä saisin ostettuu :/

    VastaaPoista
  6. Kuinka kauan aijot vielä pitää tätä blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D en mä oo mitään päivää päättänyt koska lopetan, lopetan sitten kun siltä tuntuu

      Poista
  7. hihi lauri on ihana<3

    VastaaPoista
  8. sulla on niin ihana ääni:DDD ja ihan paras blogi sulla!:)

    VastaaPoista
  9. Miks et tee enää sun huonees videopostauksia? =o

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. ooi oot sofia niin ihana! c:

    www.mydreamwordll.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Suosittelen sulle muitakin Avon tuotteita!!!!
    Mulla on avon tuotteit PALJON ja ne on hyvän tuoksuisia ja toimivia!!!!

    Sun blogi on paras!

    VastaaPoista
  13. Joo o..tässä ollu vähä itelläkkin mitään tekemätön päivä. Ollu huikan tylsää, ja vaihteeks täs tuppu kyläs mitään menoo:D

    VastaaPoista
  14. Noi pakkasvoiteet muuten on tosi vaarallisia! Se ettei tunne kylmyyttä, on vaan huono juttu! Et huomaa jos esim posket jäätyy ihan tunnottomiksi ja siitä voi joutua jopa kuolioon, eli ei kannata käyttää!

    Paljon parempi vinkki kovaan pakkaseen kasvoille on reilu kerros meikkivoidetta ja päälle vielä paksua puuteria eli esim meikkipuuteria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mutta ei tänä talvena ollut ainakaan niin kovia pakkasia että olis kuolioon voinut joutua..

      Poista
  15. Miksen mä löydä tota Lumenen heleyttävää päivävoidetta? Oon kattonu joka kaupasta, et onks se siel. Kaikki muut lumenen jutut on, paitsi toi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti sitä ei oo lopetettu..

      Poista
    2. Eilen oli kun näin kaupassa sellaisen.

      Poista
    3. Sama homma (siis en oo löytäny)! Oon nähny tommosia samannäkösiä tuubeja, mutta aina esim. "itseruskettava voide kasvoille" ym. :s

      Poista
  16. Noi DSM:mmän rasvat on aivan järkyttävän ihania!! ja ootko käyttäny yves rochelin rasvoja? jos olet niin mitä mieltä oot niistä ollu ? :)
    Ja noista DSM:mmän ravoista että eiks niihin oo tullu joku paketti jossa myydään ihan hyvällä hinnalla noita vähän enemmän kerralla siis sellane iha semi kokone paketti, ootko kuullu? ku ite käytän myös dsmmän rasvoja niin just tilasin sellasseen paketin! :) on meinaa hyvä ja riittosa ja varmasti kestää vähän pidempää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo käyttänyt :( mä en itseasiassa tiedä...

      Poista
  17. Mä suosittelen sellasta päivävoidetta kasvoille kun The Body Shopin Aloe Soothing Day Cream.
    Kosteuttaa ainakin mulla tosi hyvin ja ihan hajustamaton. Hyvä puoli on se, että sitä voi myös käyttää kaikkiin tommossiin sekotuksiin(itse sekotan meikkivoiteeseen.)

    Toinen mitä suosittelen, on semmosseet Acon tuotteet. Aco-tuotteita saa mun mielestä apteekista?

    Ihana toi sun paita! <3

    VastaaPoista
  18. Mä tykkään hirveesti kattella sun videoita!
    PS.Oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  19. Ku sanoit siin alus et käytät sitä rasvaa, vaikka jos teet itseruskettavaa, ni meten teet sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. murskaa aurinkopuuteria ja sekottaa sitä kosteusrasvaan

      Poista
  20. Teet luomivärin pohjustusainetta :o kuinka sitä voi tehä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meikkivoidetta, peitevoidetta ja kosteusrasvaa sekasin :>

      Poista
    2. Aa (: pitääpäs kokeilla ;>

      Poista
  21. Näis sun videois on se huono puoli, että tekee mieli mennä itekin ostaa monia sun esittelemiä tuotteita :D

    Ite suosittelisin Sebamedin kosteuttavaa vartalovoidetta ja Dermosilin ihanaa saksanpähkinältä tuoksuvaa käsirasvaa :)

    VastaaPoista
  22. ethän sä ees esitelly mitään kajaaleja tai kulmakyniä yms? :O

    VastaaPoista
  23. Voikko tehdä siitä luomiväripohjustus-jútusta postauksen niinku miten se tehään ja sillee mieluusti videolla :) + tiiän kuinka inhoat näitä blogikysymyksiä mutta ei oo pakko vastata jos et halua mtn saat muutettua noita otsikoita esim toi ku sul on tos pupsit ja nii edellee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jo voin :) siis sieltä kun (ulkoasu) laitat noita gadgeteita, niin siellä yleensä on se kohta missä on se otsikko, niin niistä voi muuttaa

      Poista
  24. tee uus banneri :) meinaa oot muuttunu aika paljon tosta :)

    VastaaPoista
  25. Tykkäsin täst videosta !Sä oot niin pirtee&positiivinen ;) levität hyvää mieltä lukijoilles !

    VastaaPoista
  26. Yhdyn edelliseen! :> Nää sun videot on ihanan positiivisia, energisiä ja kivoja!! :) Varsinki toi The Body Shop pieni purkki esittely ''tätä ei saa helposti kii miinus miinus miinus miinus'' :DD Oot ihanan positiivinen! ♥ :)

    VastaaPoista
  27. mitä leffoja katoit?

    VastaaPoista
  28. Cliniquen moisture surge intense on ihan h u i p p u a naamarasvaa tosi kuivalle iholle, ainakin mulla kiristää ihoa ihan sairaasti suihkun jälkeen ja iho tyylii hilseilee poskista ja talvel tilanne on viel parempi, mut luojan kiitos löysin ton voiteen! suosittelen kaikille jos löytyy tosi kuiva iho ( tai kuiva sekaiho jolle tota myös suositellaan purnukan mukaan). Kallista kyllä on mut on sen arvonen!

    VastaaPoista
  29. Pystyisitkö mitenkää leikata näitä videoita tai jotain ennenku laitat nää tänne? tai keskittyä ees vähän paremmin kun vähän häiritsee tommoset "sekoomiset" sanoissa ja muissa. Ja kun sun ajatukset tuntuu katkeevan. Ja jossain videois röyhtäilet ja ku sekoat sanoissas alotat semmosen "blölölö" tapaset ja päristelet esim että "prööt" tms. Ja juutut liikaa sanoihin mitä sanot väärin, kyllä varmaa kaikki tajuaa sun pointin. Ja kun esittelet tuotteet ja et muista mistä ne on, nii voisitko ottaa selvää mistä ne on ennenku teet videot? Ja jos ei selvii, niin sit ei selvii. Ja kun sanot esim että "en jaksa hakea" niin ehkä ne vois kaikki kattoa valmiiks ennenku teet videon. Sun videot kestää sen takia niin kauan kun keskityt kaikkeen epäolennaiseen niin paljon. Pointti oli, että voisitko keskittyä paremmin videoihis tai leikata niitä Tottakai tommonen spontaanius on parempi ku "käsikirjotettu" mutta kun sun videot tuntuu niin hajanaisilta.
    Oot muuten tosi pirtee ja tykkään luke sun blogia ja kattoa videoita ja ymmärrän ettei sulla oo aina varmaan aikaa paneutuu tähän blogiin ja videoihin niin paljon, mutta joo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkun tossa lopussa totesit, mulla ei oikeesti mitenkään riitä aika vielä editoida/leikata niitä videoita.. Mun mielestä näissä videoissa tulee ilmi sellanen aito minä, kun mä sekoilen sanoissa ja teen niitä ilmeitä.. Se on minä, enkä mä oo sellanen järjestelmällinen, ja mun mielestä videot on ihan sika tylsiä jos niissä vaan selitetään kaikki suoraan läpi ja that's it :)
      Mutta joo, mä yritän vähentää sanoissa sekoilemista ja yritän vaikka valmistautua videoihin paremmin

      Poista
    2. Mun mielestä se on just hyvä ku sä sekoilet:DD ja ei aina voi muistaa mistä joku tuote on ostettu tai jos sen on vaikka saanu joltakin.

      Poista
    3. aina ei voi olla täydellinen. Mun mielestä nää tämmöset videot on kivempia ku semmoset ylipaljo leikelty. oot niin ihana ku jaksat tehä tämmösiä ja kaikki varmasti ymmärtää sen että sulla on muutakii tekemistä ku leikellä jotain videoita mutta silti teet niitä niin usein ja se on iso plussa muiden lisäks ! ++++

      Poista
    4. ei, elä ala leikkaa näitä, nää on just parhaita tallasinaan ja sen takii just katon näitä, ku oot sellanen ''aito'' !

      Poista
  30. Mullaki on toi Avonin sa ite susittelen kaikille Orion PHARMA Humektan perusvoide sitä voi käyttää naamaan ja vartaloon ihan kaikkialle, saa apteekeista

    VastaaPoista
  31. Mitä rasvaa suosittelisit mulle käsiin,kun mulla on "kuivahko" iho ja tavallinen muuten? Haluaisin mieluiten hajustamatonta.(: Kiitos,jos vastaat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oriflamen hand treatment mask rasva on kuulemma tosi hyvää :) en oo ihan varma onko hajustamatonta

      Poista
  32. heey sanoit tossa videolla että teet meikinpohjustusvoidetta ja itseruskettavaa, voisitko tehä siitä videon ? :D

    VastaaPoista
  33. Siis en tajunnu käytäkkö sää vai itseruskettavaa :o ? ja oot tosinätti tyttö ja sulla on tosi tosi hieno blogi! onkos my day videota tulossa joskus? ne on meinaa parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käytän joskus kesäsin :) kiitos! on joo joskus tulossa tietenkin :D

      Poista
  34. oon katellu näitä sun videoita ja kattelen kyllä myöhempiikin postauksii, ja oon ihan koukussa ::::: DD pakko oli tulla sanoo et ooot ihan älyttömän mukavan olonen ja ihana ihminen ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  35. mul on toi vika bodyshopin rasva mansikkana ja mangona oon tykänny sairaasti. mä suosittelen kuiville käsille oriflamen hand treatment mask rasvaa siin tule mukana hanskat, se on ihanan paksuu laitan sitä aina yöks käsiin ja sit ne hanskat i love it<3<3<3 suosittelen kaikille

    VastaaPoista
  36. ooot söpö:D "nii aattelin että HAAA ! "

    VastaaPoista
  37. Voitko tehä videon miten näytät miten teet sun luomivärin pohjustus aineet? <3<3 sun blogi on maailman paras!!!!!!!

    VastaaPoista
  38. mahtava video, ja sulla on ihan sika ihana luonne! :>

    kävisitkö kattomassa ja kertomassa mielipiteesi>> :>

    http://imdaydreaming-annika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  39. Ite suosittelen kaikille niille, jotka saa noita Oriflamen esitteitä, niin semmosta Pure nature soothing face cream aloe vera & arnica extract voidetta, joka on maailman kosteuttavin ja pehmeyttävin naamarasva IKINÄ! Tykkään siitä ihan sikapaljon. Hintaa en muista oisko joku 6-8€? Mutta joo, ihana video ja maailman paras blogi, kuuluu niihin mitä selaan aina heti ku pääsen koneelle :)

    VastaaPoista
  40. Kerroit, että teet ite itseruskettavaa ja luomivärin pohjustusaineeen, voisitko tehä siitä videon ? (:

    Sulla on ihana blogi!! (; ++ tää on mu lempiblogi kaikista se one :D:D:D

    VastaaPoista
  41. Tee se luomenpohjustus aine! siis siitä video :D

    VastaaPoista
  42. kiva video! mut mite voi tehä itseruskettavaa itse ;o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon jo vastanu aika monta kertaaaa... mutta murskaat aurinkopuuteria ja laitat kosteusrasvan sekaaan

      Poista
  43. hahahahaa ihan perus H&M'n rasva ja saa the body shopista :D:D Sä oot aivan mahtava ja tosi ihana blogi !! :))

    VastaaPoista
  44. Onko sun äidinkieli varmasti suomi kun sanaja et muista tai tiedä missä muodossa ne sanotaan??
    Aivan hirveää kun irvistelet kameralla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo ihan on suomi, ja älä kattele jos tekee pahaa :))

      Poista
  45. mua melkein säälittää et joutuu pistää tollasii rahoja rasvoihin :/ tai siis varmasti sen arvostakin jos kauheen kuiva iho, mulle vaa tekee pahaa kuulla noi hinnat ku ite en joudu käyttää yhtää mitää rasvoja, päivastoi naama tuntuu oleva liia rasvane.. tietääkö joku muuten siihen mitää "kotikonsteja" ? otan mielellää vastaan :)

    www.ronjjau.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en kyllä nyt yhtään tajunnut tätä sun kommentin pointtia.. :D

      Poista
    2. hän tarkoitti luultavasti sitä että rasvat ovat helvetin kalliita ja sydäntä riistää kuulla niitten hinnat, ja ei itse käytä rasvoja koska naama rasvottuu paljon, ja pyytää apua muilta, että tietävätkö he kotikonsteja jolla saa naaman kuntoon......... sofia et voi olla oikeesti noi tyhmä xd

      Poista
  46. Mulla on toi minkä esittelit viimeseks, siis toi mansikkarasva ni mäkin tykkään siitä, ihana tuoksu ja kivan kosteuttava :> +mulla oli ennen se so kiss me rasva mut musta sekin oli ihan ok.

    VastaaPoista
  47. Mullakin on tollanen käsirasva, joka sulta oli loppu :D
    mut mun mielestä niitä myytiin seppälässä :D mut voi tietty olla et myyään muuallakin.
    näin sun videon youtubessa sen, mis kerroit kiusaamisesta, ja se oli ihana.
    Siitä huomasin sun blogin osotteen ja nyt lueskelen tätä täällä, ja tää on ehkä ihanin blogi ikinä:)

    VastaaPoista
  48. Saat mut aina hyvälle tuulelle ! (8

    VastaaPoista
  49. miten teet itseruskettavaa & silmien pohjustusainetta? :) kiitos jos voit vastata :)

    VastaaPoista
  50. Misrä tota porkkanarasvaa saa ostettua :O

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla