torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai

Moii,

Tänään on helatorstai ja päätin "sen kunniaks" tehä teille videon :) Vähän kuulumisia ja tulevia juttuja kertoilen.
                                 

47 kommenttia:

  1. Heej ! <3 Rupesin lukemaan blogiasi toissa päivänä :) (en tiiä mite kirjoitan toissa päivänä mut ihan sama? :D) ja sun videot ja blogisi on ihanat/ihana :))<3<33 Oot niiiin kaunis :) <3 Ja mä tarkotan sitä ! Meillä on luokkaretki kans! :) mut se on kait 28 päivä taaiii 9 päivä... ? No jaa en tiiä :D mut toivottavasti näkisin sut :)) Ku sä oot tavallaan niinku mun esikuva . :) t. yks 13v tyttö porvoosta :)

    VastaaPoista
  2. hei tee My day huomenna kun saara tulee teille :) siitä tulis muuten ihana my day !

    VastaaPoista
  3. miks korkokenkä kävely -postaukseen ei voi laittaa kommenttii?

    VastaaPoista
  4. laita kuvaa/videoo sun mekosta! ja silleekans et se on sun päällä

    VastaaPoista
  5. voisitko tehdä mu day videon huomennaa? :)

    VastaaPoista
  6. voisitko tehä huomenna My day videonn? :)

    VastaaPoista
  7. joo tee myday video huomisesta! tai vaikka koko viikonlopusta

    VastaaPoista
  8. Mikäs sua niin lukiossa jännittää? :) Se kuule menee ohi ennen ku huomaatkaan! Ainoa ero lukion ja yläasteen välillä on se, että lukiossa koealueet on ~100-300 sivua ja kokeet hieman haastavampia. Vastuu on myös sinulla itselläsi eli suunnittelet itse lukujärjestyksesi. Ehkä lukion tarkoitus, yleissivistävän koulutuksen tarjoamisen lisäksi, on kasvattaa nuoret yliopistoon / ammattikorkeakouluun. Siellä sitten olet vastuussa myös siitä a) tuletko luennoille paikalle b) mitä kursseja otat c) milloin haluat tentin tehdä.

    Ei kannata lukiosta turhaa stressiä ottaa. Kymppejä et tarvitse mihinkään. Itse en niihin tähdännyt, vaan kirjoitin ulos keskiverto paperein ja valmistumisen jälkeen tarvitsin papereitani alle kuukauden ajan, kunnes sain paikan haluamastani yliopistosta. Eli opiskelin kolme vuotta ja tarvitsin papereitani alle kuukauden verran :)

    VastaaPoista
  9. Heissansaa! Sun blogi on tosi kiva ja nää videot ihan superkivoja! :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. voi teitä jokka joutuu huomenna perjantaina meneen kouluun, ite makaan kotona sohvalla ja dataan :D mut joo kiva video oli (:

    jenninkertomukset.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Heei mä en tiiä miks mut mua kiinnostaa että paljonko teet yleensä kotitöitä? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. silleen semisti :) siivoon oman huoneeni, tyhjennän tiskikonetta, imuroin jne

      Poista
  12. mulla tuli mieleen että kuvaatko järkkärilläs, vai jollain videokameralla? :0

    VastaaPoista
  13. ois kiva jos tekisit joskus postausta mis kirjottaisit mitä oot theny yms eikä ois pelkkää videoo koska kyl noi videot on tosi kivoja mut mulla ei koneessa äänet jostain syystä toimi nii ois kiva tietää ku tykkään sun blogist kuiteski niin paljon :):)

    VastaaPoista
  14. joo anteeks kun näin myöhään täällä kirjoittelen mutta olen koko illan kattonut sun kaikkia videoita youtubesta ja tykkääään niin paljon sun _kaikista_ postauksista sun kaverit on tosi kauniita ja sä myös ja sä ooot tosi hauskan ja kivan huumorintajuinen tyttö :) ja mua itekki rupes innostaa tekemään blogia muttten sitte tiedä jaksaisinko ruveta tekemään mutta sulta sain jotenkin innostusta blogin tekemiseen .. ja mua kanssa kiusataan kkoulussa kun oon vielä ala-asteeella ja toi sun kiusaamis video teki musta vähän vahvemman et jaksan kuunnella niit kiusaajia mutta ei mulla muuta kuin kehuttavaa hyväää viikonloppua (: terveisin nea täältä jostain kaukaa kirjoittelen

    VastaaPoista
  15. hei ois kiva jos tekisit arki meikki postauksen:) siis tollasesta meikistä mikä sulla nyt on :):) ?

    VastaaPoista
  16. juu tekisit vaan my dayn ja ootko muuten lyseolla kun mun serkku on siel ja se selosti siitä liikenne päivästä mulle jotain :DD pliis tekisit sen my dayn!!!!

    VastaaPoista
  17. Sulla on kyllä ihanat hiukset! Liukuvärjäys sopis varmaan tosi hyvin :)

    http://www.ellataimi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. miks sun ed. postaukseen ei voi kommentoida?

    VastaaPoista
  19. Oon tässä jo ehkä pari kuukautta lukenu siun blogii ja oon oikeesti tykästyny todella todella paljon! Siun jutut on niin aitoja että niitä on kiva kuunnella ja kun sie puhut tuolla ihanalla hämeen murteella nii kuulostaa vielä kivemmalta, näin itä-suomalaisesta :D Oot todella kaunis ihminen! :) tsemppiä sulle jatkossa :)

    VastaaPoista
  20. minkä merkkinen sun videokamera on? :D

    VastaaPoista
  21. Sä oot laihtunut tooosi paljon! Sä näytit hoikistuneen jaloista ja mahasta. Toi sun korkokenkä -koulu video oli muutes kans tosi kiva. :) Sä oot niin sulonen, kun sä puhut noilla videoilla ja sekoat sanoissas. ;)

    VastaaPoista
  22. Oon uus lukija!:) sun blogi on tosi kiva ja oot nätti!

    VastaaPoista
  23. Voiko ihminen olla noin kaunis?! Ah oon niin kateudesta vihree täällä! Voi että! Ja oot niiiiin paljon laihtunu! Onnea siitä! Tsemppiä jatkoon! :))

    VastaaPoista
  24. löysin sun blogin youtube-videoiden kautta. tää on tosi kiva ja sust saa pirteen ja positiivisen vaikutelman! videot on tosi hyvii ja niit on kiva katella :)

    VastaaPoista
  25. Sulla on tosi kiva blogi, ja oon iha jumissä tähä ;;D
    oot oikeestaan mun idoli, koska mä jotenki ihailen sua, koska oon saanu itelleni paljo luottamusta mun oman laihutuksen suuntaan. Sain innostusta ku oot laihtunu nii paljo sen sun kuntokuurin avulla ;;) tsemppii vaa jatkoonki!

    jaja, asia joka mun piti kysyy oli se, et minkä merkkinen se sun poskipuna tuubi oli? ja mistä sä sen ostit? kiitti jos viitti vastata ku en ite löyä sitä postausta missä siit kerrottii.

    <3 ::)

    VastaaPoista
  26. Sulle on haaste mun blogissa!:)

    http://kaisas-life-through-the-lens.blogspot.com/

    VastaaPoista
  27. http://zennalive.blogspot.com/
    Voisitko käydä tsekkaamassa mun blogia vaikka se onkin aika surkea ja ihan alussa...

    VastaaPoista
  28. Ei millään pahalla mutta mun mielestä teet ehkä vähän liikaa videoita oon meinaan lukenut sun blgia nyt annyymisti mutta teen kyllä omankin lifestyle blogin mutta siis niin jos voisit keskittyy johki muuhunkin kun näihi videoihin olis myös meinaa kiva jos kirjottaisit päivistäs :D ja tyyliin kerran tai taksi viikossa MAX. oikeesti näitä videoita ei jaksais meinaa kuunella tota sun ääntäs joka päivä .D SORI OLI PAKKO! :DDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arvaas mitä? mulla on ratkasu sun ongelmiin! Älä kato mun videoita sitten!! :))))

      Poista
    2. Lalaaalaa oon ton anonyymin kanss ihan samaa mieltä ja toivottavasti moni muukin ja ti sun ääni sofia on ihan järkyttävä viel kun joudun kuuntelemaan sitä ainakin 5 kertaa joka viikko kun ollaan HARMIVAAN samalla luokalla -.- OOT SOFIA NOLO! ja ihan saatanan perseestä!

      Poista
    3. oot joo ihan varmasti joku meijän luokalta :D:D:D mä tunnen meijän luokan tytöt sen verran hyvin, ettei kukaan tulis kirjottamaan tommosta, mutta muuten ihan hyvä :) ja sunhan on erittäin hyvä puhua kuka on nolo ja perseestä.. :D

      Poista
  29. oisit tehny sun viikonlopusta videon eli ei my day vaa my weekend videon joka ois kestäny piiiiiitkää C : Ja älä missään nimes vähennä videoiden tekemistä koska niit on nii kiva kahtoo;))

    VastaaPoista
  30. mistä voi ladata movie makerin? et voitko laittaa linkin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä tiiä.. meillä se tuli tän koneen mukana

      Poista
  31. Lisää videoita! :) -Jenni

    VastaaPoista
  32. Miten ne sano et oot muka lihava sähän oot tosi kaunis muijja pojille melkosta silmän ruokaa ;)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla