perjantai 20. huhtikuuta 2012

Päivittelyä again

          

55 kommenttia:

  1. huusit ehkä liikaaki

    VastaaPoista
  2. vierumäki on ihan mahtava paikka!! oltiin siellä just luokan kaa ja oli tosi hauskaa pidä sinäki hauskaa siellä! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja nää sun v-postaukset :) Youtube johdatti minut blogiisi, sinun alotin itse bloggaamisen! :) ++Sitten, oon aika uusi ja en osaa kaikkia toimintoja. Miten nuo "Toiminto" jutut esm. LUIN, LIKE, DISLIKE saadaan?

    VastaaPoista
  4. :)
    Miten oot saanu noin paljon lukijoita??

    VastaaPoista
  5. oot nii kaunis :) ja must oot myös laiha oon lukenu sun blogii vast 1kuukauden ja tän avul tiiän hyvii tuote merkkei ja pysyn ajan tasal, oot mun lempi bloggaaja ikinä<3 katon kaikki sun videot luen sun blogii joka päivä ja mul on myös kysymys sulle: voitko joskus tehä videon mis teet jotku hienot kynnet :) ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kyllä osaa laittaa kynsiä mitenkään...... :D

      Poista
  6. '' teen teille koko viikonlopu pituse video '' :D

    VastaaPoista
  7. huh säikähdin ku kajarit oli täysil! että kyllä ääni kuuluu ;)

    VastaaPoista
  8. onko toi vierumäki heinolassa?

    VastaaPoista
  9. Vau, pikkasen olit kauniina tossa edellisessä videossa + olet kyllä aina. Sulle sopii toi väri ja kivat kulmat! Näytän sellaselta tosi raikkaalta :)

    VastaaPoista
  10. puhuit ainaki tarpeeks kovaa ... :D:D

    thekeytomadness.blogspot.com
    blogissani on arvonta tällä hetkellä käynnissä, kiitos jos käyt katsomassa :)

    VastaaPoista
  11. Oon jo pitkään miettiny et katotko ikinä näit videoit enneku laitat nettiin vai teetkö vaan videon ja laitat sen heti? (; oot niiiiin kaunis! :))

    VastaaPoista
  12. hei muuten kun sä oot lenkillä niin missä kannat kameraas? tai siis kun musta aina tuntuu että lenkillä en haluais ees kännykkää enkä avaimia taskuun kun ne häiritsee :D vai olitko vaan kävelemässä? =)

    VastaaPoista
  13. olitko siis missä muotinäytöksessä? ku mä olin tänää (perjantaina) illalla siel vierumäel scandic hotellissa, siel miss oli se joku fashion united homma :D:D? Jos olit siellä ni kenen kannustus joukkona toimit vai olitko vaa kattomassa sitä?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin juu ihan samaisessa muotinäytöksessä :) keilaittiin siinä samalla, ja katottiin muotinäytöstä sivusilmällä

      Poista
  14. hui pelästyin ku äänet oli aluks täysil :D mutjuu, kaunis oot :)

    VastaaPoista
  15. Oot niin kaunis ja noi viedot niin parhaita! Lähetin sulle sähköpostii:) Onnee sul ja Lauril!:)

    VastaaPoista
  16. r.i.p kuulokkeet
    oli äänet koval ja huusit vittu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. levätkööön he rauhassa tuolla taivaan kodissa :)

      Poista
  17. noo ei sehaittaa jos et osaa tehä kynsii mut voiks joskus tehä videon mis opetata laittaa eritavalla kajaali??? oot ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eipä kajaalia voi pistää muuta kun vesirajaaan (ylä- ja alaluomelle) ja voi sillä toki rajata yläluomen tai levittää sitä koko luomelle..

      Poista
  18. haha voi vitsi, bongasin sun jonkun videon youtubesta kun katoin että toi tyttö näyttää tossa jotenki tosi tutulta, sit katoin sen videon mut sit aattelin et nääääääää samannäkönen vaa ku joku... mut sit tulin tänne ja huomasin et oot from hämeenlinna ja en tajuu mistä sut tiiän mutta näytät niin tutulta!!!!!! :D tai sit oot vaan samannäkönen jonkun kanssa tai oon bongannu sut jossain kaupungilla..... oot vissii lyskalla (en tiiä mistä tän tiedon kaivoin mutta kummiskin) mutta et ois sattumoisin joskus ollu kaurialassa? :D ite olin siellä yläasteen enkä oikeesti mitää muuta keksi et oltas oltu samassa koulussa tai sitten ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en o kyl koskaan ollu kaurialan yläasteel :D oon lyseolla joo

      Poista
  19. järkyttävin video ikinä

    VastaaPoista
  20. jumankauta mä säikähdin :D:D mut mä olin tuolla kans kuukausi sitten, noi asunnot oli ihan superihania !

    VastaaPoista
  21. löysin youtubesta sun videon kiusaamisesta, katoin sen kokonaan ja sit huomasinki et oon selannu sun blogia vaikka kuinka kauan :) liityin lukee, videot on kivoja ja oot mielettömän kaunis c: !

    VastaaPoista
  22. minkä kautta lisäät noi kuvat tai siis ku mul nykyää tulee et mun picasa verkkoalbumi täynnä osta lisää tilaa , ni pystynks tekee jtn et saisin ladattuu lisää kuvii mun blogii ilman et joudun ostamaan mitää ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä tein uuuden käyttäjän tänen bloggeriin ja pistin sen tän mun blogin toiseks kirjottajaks :)

      Poista
  23. Oon tykästyny sun blogiin. Lähes joka päivä katon tubest sun videoit! :) Must on tosi tyhmää ku porukka haukkuu sua, mut vaikutat silt, että et ota sitä ittees, ja osaat sanoo siint takas, mikä on tosi hyvä juttu.

    VastaaPoista
  24. Sä teet tosi hyvii voideoita!<3 oon kattonu kaikki ainaki 5 kertaa:)

    VastaaPoista
  25. nauroin vitusti liikaa ku tuol formspringis joku oli tullu ragee sulle ku sen kuulokkeet oli menny paskaks koska huusit tos videos? XD ihmiset rajottakaaaaa

    VastaaPoista
  26. Moi,haastoin sut tekemään mun blogissa tälläsen jutun niin jos sulla on mielenkiintoo nii käy kurkkaa :) http://jennajoo.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  27. Tää sun blogi on tosi kiva, ja on inspiroinu mua nii paljon et aion alkaa kirjottaa omaa blogii. En vaaan MILLÄÄN meinaa keksii mitäö hyvää nimee, en haluu mitään tavanomaista "this is my life" , "my life" yms mitä kaikilla on.. Olisko sulla mitään vinkkejä miten ja millä perusteella se nimi pitäs valita ja miten semmosen vois keksiä? :) ps. Oot TODELLA kaunis, ihan ku jossain elokuvissa ne naiset.. ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hmm... tosi vaikee kysymys.. mun mielestä sen blogin nimen pitäis jotenkin kuvastaa sun blogia tai sitä millanen sä olet. Jotain mikä ilmentää sun olemusta :)

      Poista
  28. Sul on tosi hyvä blogi! Oon seruannu tätä jo tosi kauan! Pitöis varmaa liittyy lukijaks... :)

    silentremix.blogspot.com

    VastaaPoista
  29. Tää ei kyl liity aiheeseen, mut huomasin vast äske ku kattelin sun profiiliis et oot 15 ?! :oo oho;D siis sust vois kuvitella et oisit paljo vanhempi!!! Oot niin kauniski ja muutenki tollane kukka;D mut hei hyvää kevään jatkoo sulle<3(:

    VastaaPoista
  30. En oo ennen nähnyt sun blogia, mutta löysin ton kiusaaminen - videon youtubesta. Alko itteeki itkettää ku sinäkin itkit ja kerroit kiusaamisesta. Ja tosi hyviä neuvoja, itseänikin kiusataan aina silloin tällöin, mutta nyt tajuan miten siihen pitää suhtautua..
    Huomasin muuten tossa kun katsoin noita videopostauksia sulta nii sä oot ihan hirveen nätti, siis oikeesti! Sulla on ihanat silmät, ja kaunis suu ja sun hiuksetkin on upeet!
    En oikein oo blogi-ihmisiä enkä tykkää lukea yleensä blogeja mutta tykkäsin sun blogin aiheista, ja toi kiusaaminen -video kosketti mua niin oli pakko tulla tänne kommentoimaan :) ja aika jännää että oot mua 3 vuotta nuorempi, mutta silti sä tunnut siltä järkevämmältä persoonalta, osaat suhtautua kiusaamiseen hyvin. Ja näköjään kiusaaminen onkin jo loppunut.

    Hyvää kesänodotusta sulle! :)

    VastaaPoista
  31. vau.sun postaukset on ihan mahtavii ! oot niin pirtee ja rento ja nätti (-: mul on elämäs ollu vähän vaikeeta , mut sun postaukset on auttanu mua jaksamaa.isot tsemit sulle , oot ihan mahtava(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vautsi, kiitoksia ihan superisti :> !!! ihanaa, että mun postauksista on ollut apua

      Poista
  32. Oot niiiin superkaunis oikeasti! Ajattelen aina joka kerta ku katon sun blogia, että haluaisin olla samanlainen ku sää :) Hei lisää postauksia kehiin!!!

    VastaaPoista
  33. Voisitko tehdä taas myday-videon, Emmin kanssa videon tai jonku meikkitutoriaali-videon? : )

    VastaaPoista
  34. Sofia, arvaas mitä. Näytät jotenkin nälkäpelissä siltä tytöltä, Katnisilta. Kohteliaisuutena siis. Katoin sen just pari päivää sit ja mietein ketä mulla tulee siitä tytöstä mieleen, no sinä tietysti! Ei mulla muuta ja joo tää oli tärkee :)

    VastaaPoista
  35. oot nii kaunis :) ja hyvä et sul on kivaa siellä !

    http://onelifeoneloveoneboy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  36. Missä postaukset on :C

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla