maanantai 20. helmikuuta 2012

Kiitos, thank you, tack, merci!

Moikkaa,

Tänään kun tulin koulusta, rupesin miettimään asioita.. Kuinka hienolta tuntuukaan pitää blogia, ja saada teiltä niin paljon kaikkía ihania ja kannustavia kommentteja! Sitten mietin, että oonko koskaan kiittäny teitä siitä? En varmaankaan, joten tein teille ihan pienehkön kiitos -videon :)
Saan joka päivä uskomattomia s-posteja, mitä on ilo lukea.. Joku ei oo tehnyt itsemurhaa sen kiusaamisvideon takia, kun sai siitä voimaa...toinen kertoi selvinneessä aivoverenvuodosta..toinen sanoo, että olen hänen esikuvansa..toinen toivoo olevansa kuin minä.. USKOMATONTA!
En olis koskaan uskonut, kun tein blogin että mulla olisi näin paljon lukijoita ja näin suuri vaikutus ihmisiin! Joten en voi muuta sanoa kuin kiiitos teille kaikille lukijoille ja muille seuraajille, kun ootte ollu mun tukena ja ootte muutenkin vaan niin ihania! :)
Alhaalla videota, ja kuvia perjantaista sekä kuva mun uuudesta hiusväristä :)



33 kommenttia:

  1. Ennemminkin meidän pitäis kiittää sua! Mua on myöskin kiusattu vähän samoista syistä kuin suakin ja oot saanut mut tajuamaan, että oon ihana juuri tällasena. Vaikka en oo täysin tyytyväinen omaan vartalooni, niin tällanen mä olen enkä voi muuksi muuttua. Kiitos, kun oot saanut mut jaksaan! Oot ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooon samaa mieltä (: & hei voisitko pistää mahd pian sen aamuvideon :)?

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos kuulu kyllä sulle. Miten jaksat tehdä videoita niin usein ja..... Paljon muuta! Meidän pitäisi kiittää suo

      Poista
  3. hah kattosin eka et sul ei oo paitaa :D mut oikeesti tä kiitos kuuluis sulle! jaksat tehä videoita nii usein, oot muutenkin niin upea, ja oot mun lemppari bloggaaja ikinä :)

    VastaaPoista
  4. Oi, meidänhän se pitäisi sanoa sulle SUURI KIITOS! ♥ muuten osaatko auttaa sen wet'n wild peitevärien (vai mikälie misson vihree, punane, keltane yms)kanssa?(= kun en muista mikä autto mihinkin, TUHANNESKIITOS SULLE, JOS AUTAT JAJA MUUTENKIN <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vihree on punottaville alueille, valkonen on kasvojen niihin kohtiin mihin valo osuu, eli esim poskipäät, nenän varsi (highlight), roosan värinen sävy kirkastaa ja se keltanen peittää, jotkut sanoo että sitä pitää käyttää silmien alle kun se peittää verisuonien sinisyyttä, mutta itelleni se on liian keltanen silmien alle, eli käytän sitä pienille näpyille :)

      Poista
  5. Kiitos sullekkin! :--) Mä oon saanu sun videoista uutta voimaa. Ennen käytin vaan tylsiä vaatteita ja aika samanlaisia päivittäin. Nykyään koitan käyttää erilaisia vaatteita ja koruja yms (--: K-I-I-T-O-S et oot antanu uusia voimia!

    VastaaPoista
  6. Ole hyvä vain ♥ Sun videoista ja teksteistä mä itse oon saanu valtavan hyviä vinkkejä ja sä oot ihan oikeesti mun esikuva ! :D Onneks löysin sun blogin :)

    VastaaPoista
  7. kiitos itelles kun pidät ihan parasta blogia!! :--)♥

    VastaaPoista
  8. Toistaiseksi meikitön20. helmikuuta 2012 klo 22.27

    Moi!
    Ihana blogi! :D Aattelin kysäsäistä sulta, kun tiedät meikeistä.
    Minkälainen meikkivoide olisi hyvä ja pitääkö meikkivoiteen päälle laittaa vielä puuteria vai ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä itse tykkään lumenen meikkivoiteista :) lumene natural color.
      ja yleensä meikkivoiteen päälle laitetaan puuteria, että meikkivoide pysyy :)

      Poista
  9. nuo sähköpostia lähettäneet varmaan tykkää kun kerrot täällä mitä ne sulle on kirjotellu? vaikket kerrokaan nimiä niin en silti usko että ne tykkää. vai kysyitkö luvan kertoa nuista, esim tuosta itsemurhajutusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa, mulle lähetti just kaks tyyppiä s-postia , että oli tosi otettu kun mainitsin heidän tarinansa videolla :)
      ja kukaan ei voi tietää keitä mä oon tarkoittanut, joten enpä usko että se niitä henkilöitä haittaapi.

      Poista
  10. tänää aamul siis eilen aamul vois sanoo löysin sut iha sattumalt youtubest sit päätin kattoo sun yhe videon vaikutti kivalt ja lopputulos oli se et katoin sun kaikki videopostaukset (:

    VastaaPoista
  11. Sori kun pistän tähän postaukseen, mut teetkai sen kuivashamppoo videon? Ois tosi mieluisa :) Ja mahtava blogi sulla♥

    VastaaPoista
  12. kiitos ittelles ku pidät tätä blogia! oot ihana! :)

    VastaaPoista
  13. tosta sun mekostaki huomaa et oot laihtunu ku meinaa valahtaa

    VastaaPoista
  14. Sulla on aivan ihanat hiukset (-: ! Haluiaisin tietää että kuinka usein värjäät hiuksiasi ja värjäätkö kevyt vai kestovärillä:)? Entä koska olet aloittanut värjäämään hiuksiasi:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua... vissiin kestovärillä ?: D ja värjäsin ekan kerran kuudennella luokalla

      Poista
  15. miten ihminen voi olla noin kaunis !! että käy kateeks, oot iha täydellisen kaunis :( ja kiitti et pidät blogii, tää on parhaimpii blogeja mitä oon ikinä lukenu! <3

    VastaaPoista
  16. Sulla on tosi kiva blogi jota oon ite innostunu lukemaan :--) Tein tänään oman blogin ja ois kiva jos sulla ois jotain vinkkejä miten pitää blogia tai postauksista :) saa myös liittyä lukiaksi jos haluaa nähdä miten selviän oman blogin pidosta :) http://onelife--tanjaaaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  17. tää oli tosi kiva bostaus ja oot tosi nätti ja sulla on ihania vaatteita ja toivottavasti et käsitä väärin mut oot laihtunu ihan hirmusesti ja saat olla ylpee ittestäs ! jatka samaaan malliin ::)

    VastaaPoista
  18. olen uusi seuraaja ja kysyisin mistä löytää sen kuntoilukertomus videon josta puhuit ''asioita'' videossa? vai oletko vielä julkaissut sitä :)

    VastaaPoista
  19. KIITOS :) kiitos tosta videosta oli kiva tietää miten kaikki on vaikuttanju niin positiivisesti suhun ja kuinka ihmiset on pyrkiny muuttumaa (ainaki jotenki?) sun vudeoiden "avulla" tai silleen (; ei voi muuta ku, kiittää sua että alotit bloggauksen! :) ♥

    VastaaPoista
  20. Ihana mekko :))
    Vitsi säikähin ku tossa lopussa tuli se ihme damdadadadam-musiikki :D
    Rakastan tätä sun blogia, vaikka en kyllä ole liittynyt lukijaks :) Seurailen YouTubesta videoitas ja ah! Rakastan niitä. Ihailen sun tapaas kirjottaa blogia ja tehdä videoita.

    VastaaPoista
  21. Aww oot ihana! :) Löysin sun blogin joku aika sitte ihan vahingossa ja jäin lueskelemaan. Sit onnistuin kuitenki hukkaamaan sun blogin, mutta koska jäit tosi hyvin mieleen ni etin sut uudestaan =) Mäki oon muuten Hämeenlinnasta btw!

    Kirjotat vähän saman tyyppisistä jutuista ku minä eli jos kiinnostaa ni vilkase mun blogi :)

    www.alifeworthlivingg.blogspot.com

    VastaaPoista
  22. oot ihana. IHANAIHANAIHANAIHANA! oikeesti, miten voikin saada näin paljo uutta innostusta elämään.. jatka samaan malliin, oot paras!!! ♥

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla