torstai 20. lokakuuta 2011

We found love

Heelou,

Tänään oon ollu liikkumassa kello 14:00 asti! Oon ollu salilla Emmin kanssa ja sen jälkeen tanssitunnilla :)
Huomenna olis tarkotus mennä vesijuokseen! Se kuluttaa oikeesti ihan sikana kaloreita! Alhaalla pieni video, mikä jäi kyllä vähän kesken, mutta joo! Myös ehkä vähän parempi kuva mun uusista hiuksista! :)
Ja vielä pieni avatuminen.. sain tänään(kin) yhen tosi kamalan ja mieltä pahottavan kommentin.. En haluu kertoo kenestä kaverista tää nyt on, mutta kuitenkin. Siinä puhuttiin jotain että mun nimeltä mainitsematon kaveri näyttää ihan keharilta, ja tommoset pitäis sulkee pois maailmalta ettei mummot kuole sydäreihin.
Oikeesti, mitä ihmettä??? Ja yllättäen tää kommentti tuli anonyymilta.. Mulle tulee niin pahamieli tommosista, varsinkin kun ne koskee mun ystäviä! Mulla ei niinkun sanat riitä, muuta kun että sinä rakas anonyymi mee ittees ja kato peiliin! Argh, tommoset raivostuttaa niin paljon! Kiitos ja aamen!!

28 kommenttia:

 1. Mie rakastan lukee sun blogii,oot ihana ja toi kuntopäiväkirja on hyvä idea! (pitäs varmaa kokeilla joskus itekki):D

  VastaaPoista
 2. Mills: kiva että pidät :) ja toi kuntoäiväkirja on oikeesti hyvä tapa pitää yllä liikuntaa :)

  VastaaPoista
 3. OIKEE ASENNE > "sinä rakas anonyymi mee ittees ja kato peiliin! " hyvin sopii sulle noi uudet hiukset btw (:

  VastaaPoista
 4. sairasta kommenttia tulee kyllä ihmisiltä! miten ees kehtaa sanoo tollasta.. kyseinen anonyymi on varmaan itse täydellisyys... pistää ketuttaa tollanen :/ tosi raivostuttavaa.
  mutta ihanat noi sun hiukset ! love it :)
  hyvää syksynjatkoo sulle ! ♥

  VastaaPoista
 5. tyksin blogist ja oon samaa mieltä !:) mäki saan aina ikävii kommentei mun blogii anonyymeilt, mietin et voisin laittaa sen eston takasi.. meinaa mua aina dissataa, siis et "LAIHDUTA LÄSKI" tms et "laihduta pari kiloo ja tanssi sitte" ... et joo hyvää päivää ANONYYMEILLE! mut joo, tyksin sun hiuksist! :) ps maanantaina kiinnitä huomiota mun SUUHUN! ;)

  VastaaPoista
 6. oi sofia noi hiukset <3 niijajoo mä kai muistaakseni laitoin sulle fb:s viestii nii vastaa siihe :D siis jos sulle on tullu ::D:D ku tää dementia...tiedät mut.

  VastaaPoista
 7. No tommosista ei kannata välittää ! Eikä ystävyyttä ja ulkonäköö voi todellakaan verrata. Näyttäköön vaikka lumiukolta, jos juttu luistaa ja kaikkee. (: ja mun mielestä kaikki sun kaveris ketä oon täällä nähny niin on tosi nättejä ! (: toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ! (:
  mut joo, kyllä tommoset tuntuu pahalta. :< tyhmiä ihmisiä ! =(

  VastaaPoista
 8. hitto toi tukka näyttää kyllä hyvältä! paitsi taisin jo aikasemminki sanoo..:D

  VastaaPoista
 9. kannattaaki "vähä" laihduttaa.

  VastaaPoista
 10. EI VITSI ON KYLLÄ JOLLAI POKKAA TULLA SUN BLOGII HAUKKUU SUN KAVERII.... LUULEEKS NE ET SÄ OOT SAMAA MIELTÄ VAI ONKS NE MUUTE VAA SEKOPÄITÄ ?? VARMAA ITE JOTAI TOSI KAUNIITA IHMISIÄ KU TULEE TOISIA TÄNNE NIMETTÖMÄNÄ HAUKKUU....

  VastaaPoista
 11. Missä sä käyt salilla? Itekki oon Hämeenlinnasta ja haluisin salille mut en tiiä missä ois sopiva hintaluokka jne :) olis kyllä ihan kiva päästä ku mitään urheilua tai muuta en harrasta :)!

  VastaaPoista
 12. iiihanat hiukset=)

  VastaaPoista
 13. Ärsyttäviä noi tommoset anonyymit

  VastaaPoista
 14. mitä mieltä oot tosta kamerasta? itellä ois toi ostolistalla, ja voi että, sulla ainakin näyttää tulevan tosi kivoja videoita! mut joo, onks sulla mitää huonoi puolii tosta? ja onko kamerassa sun mielestä kova ääniku tarkentaa videoissa, musta on outoo et ihmiset valittaa tollasesta!! mut minkäs jalustan siat synttärilahjaks, onko tietoo minkä hintanen oli? :) ps. sulla on aaiiivan ihana blogi! :) - nella

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: no sanos muuta! kiitos, ja hyvät syksynjatkot sullekkin! :))
  CH: anonyymit <3 mutta kiitos :) ja joo mä kiinnitän ;)
  ainou: kiitos, ja joo vastasin :)
  Ppompula: niin kai sitten.. mutta se on vaan tosi vaikeeta, niin kun sanoit :)
  Nelli: haha, kiitos!! :)
  Anonyymi: en oo tietääkseni puhunu tässä laihduttamisesta, mut miten vaan :)
  Minni: Käyn siellä keskustassa, Hesburgerin vieressä sen nimi on Kuntokeidas :) se maksaa 7,50 e per kerta, mutta se kyllä kannattaa! Siellä on erikseen naisten puoli, ja sit semmonen yleinen puoli! On kyllä tosi hintansa veronen, ja hyviä laitteita :)
  Anonyymi: kiitos :)
  Anonyymi: no niin on!
  Anonyymi: On tosi hyvä kamera! Ja hyviä videoita kyllä kuvaa! Ainoo huono puoli on että se kuvaa vaan 10 min kerralla.. mutta ehkä sen saa jotenkin muutettua jos ostaa isomman muistikortin???? En tiiä :D Ja ääni on juu voimakas! Ja kameran jalusta on nimeltään SLIK U8000 ja makso noin 80 e :) ja kiitoksia vielä!

  VastaaPoista
 16. oo uus lukija, ja sulla on iha himo hyvä blogi. Näin kerra kaverilla sen su näppy poisto video ja si rupesi selaa muutenki sun blogia(: I LIKE<3 harmittaa ne kirjottajat jotka haukkuu su kavereita, ne o nättejä niinku sääki(: Ja noi ruskeet hiukseet on ihanat<3

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: kiitoksia paljon kaikesta !:)<3

  VastaaPoista
 18. Missä viipyy kysymysvideoooott??? :D:D::D

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: kyllä ne tuleeeee :)

  VastaaPoista
 20. ihana blogi sulla (: olen jo vähän aikaan seuraillut anonyymina, koska omaa blogii en nyt oo tekemäs jnee (:(: EI KANNATA ILKEIST KOMMENTEIST VÄLITTÄÄ; SUN KAMUT VAIKUTTAA SUPERMUKAVILT JA NÄTTEI ON (:(: antaa pissisten tuijotella omaan peiliinsä, turha niitte tulla tänne vinkuu :D:D! HYVÄÄ SYKSYY (: <3

  VastaaPoista
 21. Anonyymi: kiitos :) ja niimpä, syksyn jatkot sullekkin :) <3

  VastaaPoista
 22. VITUN ANONYYMI !!! EIKÖ SE YKS KERTA JO RIITTÄNY ! JOS SULLA EI OO MUUTA ASIAA NII PAINU !! SUN EI TARVI TULLA TOISTEN HIENOJEN IHMISTEN BLOGIA KOMMENTOIMAA ! ja noi hiukset sofia <3

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: sano muuta!:D ja kiitos <3

  VastaaPoista
 24. we will never stop.
  From all of us evil anonyms whit love.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi: we have noticed that very well :) from all us who are brave enough and put our name on below :)

  VastaaPoista
 26. ihanat noi sun hiukset♥ ja voiks tehä lisää näit videoit ne on ihania!<3

  VastaaPoista
 27. sunshine-julia: kiitti! :) ja totta kai !

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla