sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Jeeeeii

Heijsan :)

Tänään oon ollu pyörimässä kirpparilla ja löysin kivoja juttuja :) Näytän ne huomenna!  Käytiin myös porukoitten kanssa syömässä kiinalaista, nomomon :) Sen jälkeen lainattiin vielä leffa ja katottiin se yhessä, perfect sunday :)
Mutta arvatkaas mitä? Kaks ensimmäistä osaa vastauksia teijän kysymyksiin, here u go! :)

9 kommenttia:

 1. hei voitko tehdä postauksen että miten hoidat sun hiuksia? sulla on ihanan pehmeen näköset hiukset:) tai jos sulla on jo semmonen tehty nii voisitko linkata koska en löytäny ainakaan:) oooot ihana!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: joo oon tehnyt :) toivotttavasti miellyttää :) ja kiitos !!
  http://wouldikissyou.blogspot.com/2011/08/ikuinen-ongelma-nimelta-hiukset.html

  VastaaPoista
 3. voitko tehä jotai postauksii mis esittelet kaikkee lempi juttujas ja meikki postauksia (: ne o kivoja(: kynsi lakka esittelyki ois kiva(: mut mulla o yks ongelma, oon 12.v ja en pysty tekee blogia aikka joillai 10.v on jo blogi ja mun kaverillaki o. ni miks en pysty, ja miten pystyn sit tekeen sen?:O kiitti jos autat mua(;

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: joo voin tehdä :) hmm... kyllä sun pitäis pystyy tekemään ihan normisti blogi? Ehkä sun kaverit valehteli niitten iän siihen ikäkohtaan? En nyt muista kysytäänkö siinä blogin luomisessa missään kohtaa ikää... Jos kysyttiin, niin pieni valkonen vale ja pistä ikäsi vanhemmaksi :)

  VastaaPoista
 5. oon kokeillu laittaa ikää 40, 20 eika oo hyväksyny:(

  VastaaPoista
 6. Hei tykkään hirveesti seurata sun blogia oon 15v tyttö... :))Yhdessä videossa esittelit kaikkia tuotteita iholle jossa oli esim kasvovesi ja kasvomaito ja sanoit että alakerrassa(?) on akneen sopivia tuotteita.. :)) jos viitsisit niistä kertoa ? Kun otsa on aika arka aihe minulle kun tuppaa niitä finnejä olemaan vähä liikaa itseni mielestä ja ulkonäköni on sen takia vaikea asia minulle! (: ps. sun meikki postaukset on ihan älyttömän kivoja ja osaat meikkaa tositosi hyvin ja oot tosi kaunis (:

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: ompa kummallista :o muista tarkistaa että kaikki kohat täsmää ja on oikein !
  Anonyymi: kiitos :) siellä alhaalla oli ohjeita aknen hoitoon :) ! kiitos vielä!

  VastaaPoista
 8. sulla on tosi kiva blogi! :) liityin lukijaks.

  miiakaroliina.blogspot.com

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla