tiistai 21. kesäkuuta 2011

-

As you can see, oon vähän muokkaillu tätä ulkoasuu :) Sanokaa mitä pidätte, ja bannerin kanssa on nyt vähän vaikeuksia kun toi blogger sanoo että oon ladannu kuvakiintiön täyteeen... Joten saapi nähä mitä bannerin käy. Eli mitä pidätte? Onks tää parempi, vai se harmaa? :)

10 kommenttia:

 1. mä en oikee tykkää sun blogista , ku et panostatähän YHTÄÄN kirjotat tänne niin turhia asioita välillä ja postaukset ei oo mielenkiintoisia. Ja tää oli asiallinen ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: :D kiitos erittäin rakentavasta kommentista :) omapahan on mielipiteesi, mutta sulla on ihan törkeen väärä kuva panostamisesta! (:

  VastaaPoista
 3. Mie oon ihan eri mieltä, kun anonyymi. Kyllä miusta on ainakin mielenkiintosta tietää esim. mitä pakkaa matkalle mukaan, miten meikkaa ja millasista vaatteista tykkää. Mitkä asiat sitten on turhia? Jokaisella on oma mielipide mikä on turhaa. Ja panostamisesta, monet muut ei laittele videoita ollenkaan blogeihinsa ja täällä niitä löytyy reilusti, eikö se sitten ole blogiinsa panostamista? Varmaan olisi muutakin tekemistä, kun kuvailla päivät pitkät kaikenlaisia videoita, eikö totta? :D

  VastaaPoista
 4. Johanna: totta joka sana :) mutta kaikilla on omat mielipiteensä

  VastaaPoista
 5. harmaa oli parempi :))

  VastaaPoista
 6. toi on hyvä mis on molemmat kuvat ! (:

  VastaaPoista
 7. Tiina: joo enköhän mä ton pidä :)

  VastaaPoista
 8. OON TÄYSIN SAMAA MIELTÄ TON ANONKANSSA ! selität kuinka otat lämpäsuojan mukaa mut et suoristajaa jne :DD hössötät liikaa ja sullo tylsii juttuja

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: voi kultarakas, miks sä puhut asioista joista sä et ees tiiä? mä otin suoristajan mukaan, ja hiustenkuivaajan mille lämpösuoja on myös tarkotettu! Ja mun blogia ei oo pakko lukea jos sun mielestä mä hössötän liikaa tai mulla on tylsiä juttuja :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla