sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Here I am!!

Moikkaa,

Tuntuumpa hassulta olla taas täällä, mutta samaan aikaan tosi hyvältä :) Jokaisen huulilla on varmaan se kysymys, että miksei musta oo kuulunut tääällä blogin puolella, noh, videossa kerron tästä ja paljon muustakin enemmän, Mutta unohdin videolla vissiin sen mainita, että miksen oo tänne tullut ees ilmottelemaan miksen kirjota; no asiahan on se, että mulla ei ollut tarkotus pitää näin pitkää taukoa, tai taukoa ylipäätään. Sitten huomasin, että hups, aikaa viimesimmästä postauksesta on jo noin kaks kuukautta. Ja ehkä mun pitäisi siitä pyytää anteeks, ja ymmärrän teidän turhautumisen siitä, kun en oo voinut edes mitään ilmoitella, mutta niin kun sanoin, ei ollut tarkotus pitää näin pitkää aikaväliä postauksien teossa.. No tässä sitä nyt ollaan taas :) Ja sen sanon vielä, ettäää multa on turha kysyä koska tulee seuraava video tai postaus, koska mä en oikeesti osaa yhtään sanoa. Joskus ei tee mieli postata yhtään, joskus taas tekis mieli postata joka päivä.. Se vaihtelee niin paljon.
Mutta viiiideo on tossa alapuolella, kyselkää jos jäi kysyttävää ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :) Kiitos niille jotka jaksatte pysyä mun blogin rinnalla, vaikka tää ei niin kukoistakkaan kuin ennen. Ja niin, wanhojen tanssi postaus tulee kyllä :)

            

29 kommenttia:

  1. ihanaa että oot taas täällä! :-)

    VastaaPoista
  2. Mietinkin just eilen koska postaisit taas, kun bloglovinissa ei oo näkynyt aikoihin että olisit kirjottanut jotain. Tosi kiva, kun päivittelit :) Nii joo, ja ihana koru!

    VastaaPoista
  3. mitkä noi biisit on tossa lopussa?

    VastaaPoista
  4. Heeiiii! Ihanaa ku tulit takas!:) ei mitään kiirettä/paineita tän blogin suhteen, kyllä me aina jaksetaan oottaa sun postauksia. Teet vaan niinku ite haluat:)ja mikä toi viimenen kappale tossa videossa on? :)

    VastaaPoista
  5. Voi ihanaa, kun tulit taas kirjottaan! Tää on mun lemppari blogi ja kyll ainakin oon ite jaksanu venaa postauksia ja ei sillä oo välii tuleeko joka viikko postaus kuhan vaan sillon tällön! :)

    VastaaPoista
  6. Ei mitää stressii kannata ottaa tästä blogista:) antaa mennä vähä niiku omalla painollaa ja oman fiiliksen mukaan! Ota vaa rennost ja postaa ku on semmone olo ja jos ei oo postaus oloo ei tää blogi täält mihikää katoo (:

    VastaaPoista
  7. Finally! Ihanaa kun tulit pitkästä aikaa postaamaan!

    VastaaPoista
  8. kiva sofia kun muistit taas:)MUTTA miten kyssät julkasit muttet muistanut koko blogia?:DD

    VastaaPoista
  9. Moi!! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! Harmi vaan et koko video oli sitä kuinka sä vaan kerroit miks et oo postannu pitkään aikaa.. olisin halunnu tietää mitä sulle kuuluu ja niistä vanhoista.

    ..

    VastaaPoista
  10. Sofia älä ota paineita tän blogin takia, keskity vaan niihin tärkeempiin asioihin kuten koulu ja ihmissuhteet. Sitte vasta mietit blogia :) Me ymmärretään hyvin että sulla ei oo paljon aikaa blogiin ja pysytään kyllä sitkeästi lukijoina! :D Sulla on vaan niin ihana blogi et tän lukemista ei voi lopettaa ! Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  11. Moikka! Mun mielestä kukaan ei oo suoranaisesti tilivelvollinen ilmoittamaan, milloin tekee postauksen. Mutta periaatteessa, kun on ansainnut tosi ison määrän lukijoita, olisi kuitenkin suotavaa edes jollain tapaa ilmoittaa. Jotkut innokkaat fanit käy joka päivä kattomassa, oisko tullu postausta, mutta joutuvat koko ajan pettymään. Ymmärrän, että ihmisillä on kiireitä, mutta siihen tarvitaan vaan yksi lause. :/ Mä oon monesti lopettanut blogin lukemisen, kun oon huomannut, ettei postauksia vaan tule, vaikka kuinka päivittää sivua (okei, liioiteltua :D). Ei yhden lukijan lähtö oo maailmanloppu, mutta ei se ilmoittaminen oo kuin pieni teko. En halua haastaa riitaa, tää on vaan mun mielipide. :)

    VastaaPoista
  12. Koska meinasit laittaa sen hiustuton blogin puolelle:)?

    VastaaPoista
  13. Älä Sofia turhaa provosoidu niistä jotka itkee sun postaustahdista, antaa valittaa! :) Meitä on kyllä jotka jaksaa oottaa sun postauksia. Pysy ittenäs ! :))

    VastaaPoista
  14. :) <3 tää oli hyvä postaus, koska otit niii asiallisesti vastaan sen paskamyrskyn mikä oli kun et postannut. keep on going girl <3

    VastaaPoista
  15. Voooi ku oot niin aikuistunu nyt ku oot lukion kakkosella! eh eh, aprillipäivä meni jo.
    Puhu enkkuu sit ku opit ääntämään :)

    VastaaPoista
  16. Moi :) Olen 16-vuotias tyttö, joka on 159 cm pitkä. Painoni on jotain 67 kiloa. Olenko mielestäsi ylipainoinen? Tahtoisin laihtua johonkin 59-60 kiloon, joten olisko sulla vinkkejä? :)

    Kiitos jo etukäteen.

    yeah

    VastaaPoista
  17. Vaikka et pitkään aikaan ollu postannu niin ei jaksa kuitenkaan viittä minuuttia kuunnella kun jauhat siitä miksi et nyt ole postannut pitkään aikaan :D Mielummin pitkän hiljaiselon jälkeen kuuntelee jotain laadukkaampaa sisältöä

    VastaaPoista
  18. Mikä toi biisi on, joka soi vikana tossa sun höpöttelyn taustalla? :) Oon yrittäny ettiä sitä tosi kauan, mut en vaan saa päähäni, mikä sen nimee..

    VastaaPoista
  19. heii voisitko tehdä taas Emmin kans semmosen että teiltä kysytää kysymyksii ja sit vastaatte videolla!:D

    VastaaPoista
  20. ihanaa kiitos! Kerranki joku bloggaaja, jolla on oikee asenne elämää!

    VastaaPoista
  21. Toi on just toi ongelma, ku on nuori ja sitku tulee alkoholit sun muut kuvioihin, nii huomaa, et kaikki muu kaatuu. Varsinki ku sä oot ollu aika pitkää ns. '' kilttityttö '' ja ahkera opiskelija :D Ku esim mä oon aina ollu koulussa 7 tyttö, eli saanu aina jotain seiskoja kokeista tai kutosia, nii ku tuli alkoholi, miehet, sun muut jutut kuvioihin nii ei se paljoo mun kouluun vaikuttanu, paitsi pari kertaa tuli niitä nelosia, ku ei '' kerenny '' lukemaan. En nyt tietenkää voi tarkkaan tietää, oonko oikeessa, mut yleensä tää vaihe tulee jokasel, turha siit hermostella. Ota ittees niskasta kiinni, äläkä odota vaa pelkkiä ysejä tai kymppejä, mut lue silti niihi kokeisii ja tee tehtävät, voit silti elää elämääs täysil, ilman et koulu on se '' ykkönen '' :D Vaik koulu on tosi tärkee tulevaisuuden kannalta!

    VastaaPoista
  22. Ihana video! Mikä toi viimenen biisi on? :)

    VastaaPoista
  23. sun naama on menny pilalle polttelun takii & muutenki sun ääni on pahempi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahahahaha!! anna mun kaikki kestää. ääni alkaa muuttua vasta jonkun 10 vuoden ankaran tupakoinnin jälkeen :D

      Poista
  24. Kivaa ku oot takasi Sofia ja mukava nähdä Sua <3 -ja kuten jo oikeet fanit on sanoneet, me jaksamme ootella posteja, koska ymmärrämme että tässä iässä on niin paljon touhua ja menoa välillä että joutuu priorisoimaan asioiden välillä ja se voi tarkoittaa sitäkin että tingitään postausten määrästä. Mutta nou hätä, niin on käynyt useille. Mutta parempi myöhään ja vaikka vähempikin kuin ei milloinkaan. Kiitos Sofia, oot rakastettava ~~~~♥~~~~♥~~~~

    VastaaPoista
  25. olipa kiva kuulla susta :) mä aion ainaki jatkaa sun blogin lukemista, vaikka postaukset tulis kahen kuukauden välin, koska niinku sanoit tää on sun blogi ja sun elämä. jos ihmiset ei jaksa odottaa tai ei pidä niin minkätakia ne lukee tätä? en kans ymmärrä :D no jokatapauksessa, tsemppii sulle lukioon ja voimahali <3 oot ihana! vinkkinä sulle, kannattaa aikatauluttaa että mihin kellonaikaan luet kokeisiin ja mihin aikaan meet salille jne. se auttaa yllättävän paljon. seuraavaan postaukseen toivoisin ihan kameralla otettuja kuvia, kun sulla kuitenki se järkkäri on. kuntoilusta ois kans tosiaan kiva kuulla, mut kaikki aikanaan :)

    VastaaPoista
  26. koska teet uutta postausta?:))Tee joku meikki video!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla