maanantai 21. lokakuuta 2013

Meikkitutoriaali

Moiksuu,

Hyvä ja mielenkiintonen otsikko, kukaan ei varmaan ikinä arvaa mikä tän postauksen aihe on.. No anyhow, ootte toivonut aika paljon jonkinlaista meikkitutoa, joten tässäpä sitä tulee! :)

              

57 kommenttia:

  1. Kaunis meikki <3 ja muutenkin kaunis (:

    VastaaPoista
  2. todella kaunis meikki!

    VastaaPoista
  3. En voinu kattoo tota viedeoo koska latas koko ajan...

    VastaaPoista
  4. noi luomet näyttää tosi suttusilta ja muutenki sitä pitäis häivyttää enemmän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaan sä ton kommentin laitoit ei Sofian kaaliin mene sitten millään,että sen ei tarvitsisi tehä meikkitutoja,koska se ei niitä jumalauta osaa tehdä!

      Poista
    2. samaa mieltä ja toi ruskee luomiväri menee liian leveesti, eikö se yleensä kuuluis laittaa sinne ulkoreunaan/kulmaan wtevr. :)

      Poista
  5. rrrrrakastan sun meikkivideoita!! <3

    VastaaPoista
  6. Laitatko videon Tubeen?:) kuva ei taaskaan näy..

    VastaaPoista
  7. Pretty.fi nettikaupasta saa Real techniquesin siveltimiä ja niitä käyttää tosi monet youtubegurut ja ne on just tommottii ku sanoit tossa :) Suosittelen, niitä on kehuttu paljon :)

    VastaaPoista
  8. "Mutku ei niistä saa vaikka nyppis kuinka!" oot ihana :D
    ja etsä mitään meikkiä tartte :)

    VastaaPoista
  9. Tää sun blogis on ehkä vähän tylsistynyt. Aina vaan samat postausaiheet ja blogi pyörii paikoillaan :/ En sinänsä sano tätä sillä että haluaisin valittaa, mutta blogiin vain menee mielenkiinto kun aina vaan postaat niinsanotusti samalla tavalla.

    Ja ei, en tarvitse "jos ei kiinnosta niin älä lue" kommentteja, ilmaisin vain mielipiteeni. Ja en luekkaan enään, juuri yllämainituista syistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä!

      Poista
    2. Samaa mieltä blogi pyörii ympyrää

      Poista
    3. valitettavasti minäkin samoilla linjoilla... ennen oli jopa jotain mielenkiintoisia juttuja kun täällä kävi kurkkimassa. nykyään tuntuu junnaavan paikoillaan ja olevan ns. väkisin väännettyä :/ löytyyköhän sellaista uutta bloggausintoa enää Sofialle..?

      Poista
    4. Yhdyn edellisiin... Sääli sinänsä.... :/

      Poista
  10. oisko mitenkää mahollista et seuraavan kerran ku teet jonkun meikki tutoriaalin ni tekisit sen luonnonvalossa? Ettei olis niin keltanen! :)

    VastaaPoista
  11. ihana meikkituto♥♥♥

    VastaaPoista
  12. sillon ku mul oli iha hirveet kulmakarvat tosi sellaset ohuet ja alko ties mistä, nii mä tein sillai et annoin niitte vaa kasvaa enkä nyppiny niit ollenkaa. tiiän et se ei oo kauheen nätin näköstä et niit karvoi kasvaa mist sattuu mut ainaki se kannattaa ja siin tarvii tosi paljo kärsivällisyyttä:) sit ku niit karvoi oli kasvanu edes hiuka oikeisii paikkoihi nii rupesin piirtää niit ettei se olis näyttäny enää nii tyhmältä. ajattelin vaa kertoo ku sanoit tos videolla et ettet tykkää sun kulmista nii tos olis ainaki pieni vinkki saada niist paremmat!:)

    VastaaPoista
  13. Voitko kertoo miks oot noin kaunis! Ja miten sulla on noin älyttömän hyvä iho! Ihan kateelliseks tässä tulee :) ite näytän ilman meikkiä jokseenki... Mielenkiintoselta :D ootko aatellu että tekisit tämmösii meikkauksii joskus työnä tai työnohessa? :)

    VastaaPoista
  14. Moi Sofia! oon 13.v ja mietin et olisinko liian nuori alkaa pitää sellasta lifestyle blogii/vlogii?

    VastaaPoista
  15. suosittelen real techniquen sivellintä eikä ole kovin kallis ja aivan joka pennin arvonen! semmonen oranssi pyöristetty! suosittelen sydämeni pohjasta!

    VastaaPoista
  16. Tee iphone kuorien esittely video? :)

    VastaaPoista
  17. IIk oot tosi nätti ja kiva meikki! :) http://junesalise.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Suosittelisin käyttämään normaalissa ihonhoitorutiinissa silmänympärysvoidetta. Normaalin päivävoiteen laittaminen herkälle ohuelle silmänympärykselle ei ole pidemmänpäälle hyväksi. Se voi ärsyttää silmiä ja turvottaa luomia. Käytät kuitenkin päivittäin meikkiä joten oikeanlainen voide kosteuttaisi sopivasti ja tulevaisuutta ajatellen ehkäisisi ryppyjä. Muuten tykkäsin tutorialista:)

    VastaaPoista
  19. Oisko mahollista että esittelisit sun sunde lahjoi viedolla?:)

    VastaaPoista
  20. Ennen kerroit viikon tapahtumista ja normi elämästä. Päivitit lempivatteitasi, arkimeikkiäsi ja ostoksiasi. Kerroit mitä sait joululahjoiksi ja synttärilahjoiksi. Kuvasit videoita esim. Emmin kanssa ja kuvauspaikat vaihtelivat useasti. Tykkäsin myös treenipostauksista ja haastevideoista. Nykyään postauksia tulee harvoin (ymmärrän että koulu vie aikaa) ja postaukset ei ole niin hyviä. Olit mun esikuva, kun suhun pystyi niin helposti samaistua:) mutta nykyään kun on usein näitä esim.meikkipostauksia jotka ei mua ei edes paljoo kiinnosta niin kiinnostus on vähän uupunut. (tiedän et täs tekstis on paljon kirjoitusvirheit)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ysin samaa mieltä sun kanssa !! Ärsyttää vaikka ymmärränki et koulu vei aikaa....

      Poista
    2. komppaan tätä. tää blogi oli ennen niin monipuolinen! ja joo, blogi muuttuu ja kasvaa bloggaajan mukana mut ei tää kyl kasvanu oo..tuntuu et sul ei oo ees kiinnostusta tähän blogii. harmi, tää oli joskus ihan huippublogi ja ihanan persoonallinen!

      Poista
  21. Hei jos etsit vielä niitä meikkivoide siveltimiä niin kannattaa käydä kattomassta youtubesta ccandyysblog:in elokuun suosikit video. Siinä on kivän näköset pyöreet siveltimet. Oon kuullu et toimii hyvin :)

    VastaaPoista
  22. Jos etit vielä sitä meikkivoidesivellintä ni kannattaa käydä kattomassa youtubesta ccandyysblog:in elokuun suosikit video. Siinä on kivat siveltimet ja kuulemma toimii hyvin !:)

    VastaaPoista
  23. Toosi hieno meikki, ja kivoja sävyjä käytit! :)

    VastaaPoista
  24. Jess sain sen toimimaan :) Ihana meikkiii!!♥♥

    VastaaPoista
  25. Blogis taso on laskenu huimasti.. Kantsisko lopettaa kokonaan jos et jaksa enää panostaa? Tykkäsin ennen toosi paljon blogistas ja kun teit videoita, mutta nyt taitaa yks lukija poistua.

    VastaaPoista
  26. voi tsiisus oikeesti... voitko harjotella noita meikkauksia enemmän ennen kun alat tehdä videoo...... tosiaan toi luonnonvalo on keksitty, sitäkin voi hyödyntää. ja en lue sun blogia, en tuu tod.näk. koskaan lukemaan jos jatkat samaan malliin, pyörit ympyrää vaan blogis kanssa. vinkkinä vaan kerron. keksisit välillä jotai oikeesti kiinnostavaa joka kiinnostaa kaikkia. ja huom! jos toi on sun normi meikkis, minkälainen on sitten bilemeikit ja muut. tuut 10 vuoden päästä näyttämään aika huonolta jos meikkaat koko ajan............. nii joo sitä varten on kauneusleikkaus xD

    VastaaPoista
  27. voisitko alkaa tekemään taas kuukauden suosikkeja? ne oli must tosi kivoja videoita!

    VastaaPoista
  28. Millä värillä oot värjänny sun hiukset ne on niin kivan sävyset:)? käviks kampaajalla vai ostitko ihan kaupan värin ? ja kiva meikki !

    VastaaPoista
  29. Mitä ripsaria suosittelisit, jos haluaa tuuheat ja volyymiset ripset? :) osaisitko sanoo mitää hyvää!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'Oreal Paris Miss Manga on hyvää! Ihan tällee randomisti, et kyllä multa kysynyt, mutta pakko sanoa, että toi on parasta mitä oon ikinä ripsiini tunkenut :D!

      Poista
  30. onks sulla aina ennastaan jo meikkiä, meinaan jos sulla eioo jo meikkii ni dafuk miten sun silmät on sit niin suttusen näköset niinkun ala luomista ja yläripsistä............. pesisit meikkis kunnolllla x)

    VastaaPoista
  31. Luuuletko oikeesti että kukaaa jaksaa lukeee tämmmöstä blogia johon kirjottelet kerran kuussa?tää sun blogi on vajonnu niiii alas! Ennnen täää oli parasta mitä tiesin postasit ainaki kerranviikkoo,mutta ymmmärrän että on rankkaaa käydä lukioo ja pitäää ylllä blogia siksi toivonki että lopeta täää jossei oo varaaa panostaa tähän yhtäää! Kiiitos

    VastaaPoista
  32. ootko elossa? koska ei mitään päivityksii missää?

    VastaaPoista
  33. mäkin kaipaan treeni- ja ruokapostauksia yms!! :) ne motivoivat minuakin. kaikkea vaihtelevaa. mut ymmärrän minäkin, että koulu vie paljon aikaa. mut niitä odotellessa silti 8)

    VastaaPoista
  34. Moi Sofia!
    Haluan vaan ilmasta mun mielipiteen, en todellakaan halua loukata!
    Oon oppinut sulta tosi paljon ja rakastan sun videoita.
    Mutta mitä ihmettä nyt on tapahtunu? Sulta ei oo tullu postauksia eikä videoo. Ja postaukset tuntuu olevan sellasia, paljon tekstiä tosinopeesti. Jotenkin tuntuu jo siltä että ärsyttää. Miks teet videoita jos et tee, tai miks sulla on blogi johon et kirjota. Välillä tulee tollanen fiilis, mutta yritän vielä olla kärsivällinen, jos vaikka huomenna saatais uus postaus :D
    Ymmärrän jos sulla on koulukiireitä yms muita menoja, mutta voit esim, kun on aikaa, kirjoittaa postauksia valmiiks jotta voit julkasta niitä pahimpien kiireitten keskellä.
    Mä ainakin tykkään tosi paljon sun videoista, ja postauksista. Oot niin nätti ja aito!!

    VastaaPoista
  35. Miksei tuu jo uutta postausta??!?!?!??!?

    VastaaPoista
  36. Ootko lopettanut bloggauksen:'(?

    VastaaPoista
  37. Et taivuttanu toista ripsee:)) Kiva tää blogi.<3

    VastaaPoista
  38. Kaunein.ja seksikkäin<3 saanko.panna sua ja oikee kovaa panisinki<3 vaikka oonki tyttö, mutta tollasta quumista panis iha kuka vaa! uhahuhahhhhuuuhaaahauhauha<3 ootko varattu? Monta lasta sulla on?

    VastaaPoista
  39. Miksei tuu uutta postausta jo? :(

    VastaaPoista
  40. LOPETA TÄÄ BLOGI EI KETÄÄN ENÄÄ KIINNOSTA TÄÄ VÄKISIN VÄÄNNETTY PASKA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä kiinnsostaa monia. ja voit itte lopettaa tän lukemisen, miten se sun persettä kutittaa et blogaako sofia vai ei.. älä lue jos ei kiiinnosta

      Poista
  41. Sofia!!! Olet niin ihana ja inspiroiva tyttönen! Sun videot on ihan parhaita ja tää blogi: IHANAA!!!!!

    VastaaPoista
  42. Ihana Sofia olet niin ihana ja inspiroiva ihminen!!!!

    VastaaPoista
  43. http://www.ebay.com/itm/NEW-Bamboo-Handle-Brush-beauty-Ecotools-Makeup-Tool-foundation-Powder-Brushes-/380638136726?pt=US_Makeup_Brushes&hash=item589fcd0996



    ebaysta saa tollasen siveltimen, ja toi merkki on tosihyvä, ja se on ekologinen

    VastaaPoista
  44. kato maanomeikkaan kulmakarvojen teko video!!!!!!!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla