maanantai 12. elokuuta 2013

Back to basics

Moikkaa,

Taas se alko.. Karu arki ja paluu todellisuuteen. Vähän on ristiriitaset fiilikset. Toisaalta on kiva saada taas se perusrytmi arkeen, perjantait tuntuu jännittäviltä ja näkee paljon hyviä ystäviä. Mutta ei toisaalta ei yhtään hotsita mitkään koeviikot, läksyt tai matikan tunnilla istuminen.. Ja vihaaan sitä, kun aina kesäloman jälkeen tunneilla käydään alussa se sama helvetin keskustelu "No, nyt sitä ollaan taas täällä kesäloman jälkeen, ja ollaan valmiina työskentelemään entistä ahkerammin. Mites teijän kesälomat on sujunu?" Ja sitä rataa.. Viimeistään siinä kohtaa kaikille iskee se karu todellisuus..
En oo kirjotellut nyt vähään aikaan, sillä vietin viimesen lomaviikon Tampereella rakkaitten serkkujeni kanssa ja päätin etten aijo tuhalta hetkeäkään koneella, sillä ei pystytä Saaran ja Miisan kanssa hengailemaan pitkään aikaan. Koska Saaralla alkaa kirjotukset ja stä rataa.. 
Mulla tämä vuosi näyttäää ihan ok:lta, vähän on ressiä siitä onko tarpeeksi kursseja, ettei kolmosvuonna tarvii käydä niin paljon.. Hyppereitä on sielä täällä, mutta voipi olla että mun koodit vaan ei täsmää ja muuta säläää. No onneks kaiken tän takia on opot, jolle meenkin varaamaan huomenna ajan :)
Tässä jaksossa mulla on melkein kaikki kirjallisia aineita, paitsi ilmasutaito. Äikkää, terveystietoa, enkkua, matikkaa, toista äikkää (puheviestintä) ja yhteiskuntaoppia. Innolla odottaen koeviikkoa.
Ja niinkun arvata saattaa, mulla on koulu ykkössijalla, sitten on vapaa-aika, minä ja ystävät sen jälkeen vasta blogi, joka on mulle vaan harrastus. Niin toivottavasti, ymmärrätte jos ei postauksia kuulu. Yritän kyllä parhaani mukaan kirjotella kuulumisia, tehdä videoita ja pävitellä muutenkin somea (sosiaalinen media) :)
Ootte pyydellyt multa jotain koululaukun esittelemistä, niin onko kiinnostusta? Voin kyllä toteuttaa.
Miitäs vielä.. Mulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää, vähän totuttelemista kouluarkeen ja muuhun. On tullut surullisia ja ilosia uutisia tässä viime aikoina, mutta etiäppäin porskutetaan.

Hyvää koulunalkua kaikille, varsinkin niille jotka alotti uudessa koulussa! :) Tsemppiä hirmusesti, kyllä te pärjäätte! Kaurialan lukion uudet ykköset, älkää pelätkö tulla kysymään meiltä vanhemmilta jos jokin on hukassa, varmasti jelpataan!
 Tää kuva on otettu tasan vuosi sitten, kun ensimmäinen koulupäivä lukiossa oli ohi :D

 

48 kommenttia:

  1. Oot ihan saman näkönen vieläkin ! Niin kaunis yhä :) tällaset postaukset on aivan parhaita ja sun blogi muutenkin,eikä pienet tauot mitään haittaa sulla on siihen vielä tosi hyvä syy ! Tietenkin koulu aina ykkösenä. Oot ihan huippu ! ♥

    VastaaPoista
  2. Tee vaan semmonen koululaukun sisältö video :)

    VastaaPoista
  3. Mä muistan ton neuleen! Se on niin kivan värinen (:

    VastaaPoista
  4. Joo tee koululaukun esittelyvideo! :) Sul on tosi kiva blogi ja oot hirmu nätti :) Käykää kattoo munki blogia, alotin sen tosin vasta tänään mut on siel jo kaks postausta ja videoki löytyy :) Hyvää kouluvuotta sulle !

    VastaaPoista
  5. moi ihana blogi tilaan sua you tubessa oot ihana tässä on mun blogi http://niamylife.blogspot.fi/ mun blogi lähti sun blogissa kun katoin sun blogii ja videoita niin mäkin halusin tehä oman blogin ja sesun hius lakkaa on ihanaa ostin sellasen tuoksuu sika ihanalle :)

    VastaaPoista
  6. jooo se ois kyl kiva se koululaukkupostaus::::)

    VastaaPoista
  7. muistan vieläki ku teit videon koulujen alussa viime vuonna :)

    VastaaPoista
  8. Joo, olis tosi kiva jos tekisit koululaukun sisältö postauksen :)

    VastaaPoista
  9. Tsemppiä kouluun!
    Koululaukun esittely kiinnostaa kyllä, olis kiva :) Tai joku back to school video! :-)

    VastaaPoista
  10. Joo tee se koululaukun sisältö video:) hyvää koulun alkua sullekki!! :)

    VastaaPoista
  11. joo tee koululaukun esittely :) ja sit koeviikolla sellanen et "miten luen kokeeseen" ku tarttisin hirveesti vinkkei siihe :( oot paras bloggaaja <3

    VastaaPoista
  12. Mulla alkaa 7lk ja vähän jännittää, mutta kyllä se tästä ;) onneks on sama koulu, eri rakennus vain ja tiedän suurinpiirtein missä kaikki luokat sijaitsee. Hyvää uutta kouluvuotta sulle Sofia! :) (joululomaa odotellessa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä unohdit syysloman ;)

      Poista
    2. syyslomassa ei oo _MITÄÄN_ oottamista ;;D

      Poista
  13. Kiva ku kirjotit taas !! <3 Tsemppii kouluun mä menin just yläasteelle ja jännittää ihan hirveesti. Ois kiva jos voisit toteuttaa sen koululaukun sisältö videon! Oot kaunis :)

    VastaaPoista
  14. Voisitko tehä samantyyppisen videon ku viimevuonna et kerrot luokiostast jne. ja sitte näytät sun koululaukun sisällön?? Tsemppii luokioon:)

    VastaaPoista
  15. Olet tosi kaunis ja voisitlohan tehdä sen laukun sisällön niin vois nähä mitä sun laukku sisältää

    VastaaPoista
  16. Mä haluaisin koululaukun sisältö videon!:)

    VastaaPoista
  17. tee laukun sisältö! :) +eka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka XDXD todellaki heei!! Muuten vaa seittemästoista!!!!!:D haha failllll

      Poista
  18. Moi Sofia! Oon seurannu sun blogia ja videoita tooosi pitkään :) voitko tehä koululaukun videon pian?? Voitko tehä mydayn?

    VastaaPoista
  19. Koululaukun sisältö ois toooooooosi kiva ja hyvä että ihan hyvin menee odotan innolla koululaukun sisältöö !!!!!!!

    VastaaPoista
  20. Mitä sun naamassas on tos kuvas?

    VastaaPoista
  21. Mullakin alko jo koulu. Heti alettiin tekemään töitä -.- Et oo kauheesti muuttunut tosta kuvatsa ! :D

    VastaaPoista
  22. Seurusteletko?:) ja jos seurustelet niin ikä pituus ja semmosta?? Olisi vastaathan mulle!!?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä Sofian yksityiselämä sulle kuuluu?! :D

      Poista
    2. jooo no en seurustele, ja jos seurustelisin niin en rupeisi kertomaan hänen ikäää pitutta yms :D toihan on ihan typerää

      Poista
  23. Tee vaan koululaukun esittelyvideo :)

    VastaaPoista
  24. mä alotin tänään lukion ekan vuoden. kieltämättä kyllä jännitti ihan sairaasti, vaikka se lukio on tosi pieni ja tunnen sieltä lähes kaikki :D silti se jännitti niin paljon. lukiossa on kyllä paljon rennompaa kuin peruskoulussa, siitä mä tykkään!
    löysin vähän aikaa sitten sun sen jonkun lukio videon tai sen, niin siitä oli kyllä tosi paljon apua, vaikka tänään oli vasta lukion ensimmäinen päivä :D mutta silti! sen videon kattomisen jälkeen odotan jollain tavalla innolla että saadaan läksyjä ja että koeviikko olisi jo, haha :D ehkä sitten kun niitä oikeasti alkaa tulemaan niin oon jo vähän erimieltä..

    VastaaPoista
  25. Moikka Sofia!

    Sori jos on ärsyttävän yleinen kysymys, en ainakaan heti näistä kommenteista löytänyt samanlaista joten päätin kysellä itse: käytkö kuntosalilla vielä? Tai urheiletko muuten? :)

    Tsemppiä ja energiaa kakkosvuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. alotan ens viikolla, nyt kun oon ollut kipee niin ei oo voinut käydä :)
      kiiitos!

      Poista
  26. mun yks kaveri meni nyt kaurialan lukioon ku ne muutti sinnepäin :( :)

    VastaaPoista
  27. Kuolulaukun sisltö ois kiva.. oot tosi kaunis ja sulla on ihania vaatteita

    VastaaPoista
  28. Ja vihaan sitä,kun aina kesäloman jälkeen Sofia aloittaa sen helvetin valittamisen siitä,että kuinka lukijat on rasittavia ja koulu vie aikaa ja on raskasta.....Viimeistään tässä kohtaa kaikille iskee se karu todellisuus siitä,että mitä on Sofian blogin arki...Valittamista,valittamista ja valittamista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valittamisen lukijoista?? koulusta mä valitankin joo, koska se nyt on helvetin tylsää suurimmaks osaks ja koulu on tällä hetkellä pääosa mun elämää :D mutta en mä lukijoista valita? mutta ei tätä blogia oo pakko lukea, jos tuntuu että tää ei oo muuta kun valittamista :)

      Poista
    2. Mä en tajuu miten koulu voi olla helvetin tylsää? ei kukaan meen lukioon jos koulu on helvetin tylsää...

      Poista
  29. Mullaki on kauheen ristiriitaset fiilikset. Itse valmistuin keväällä ja nyt pitäs olla töissä. Plääh, se vasta onki karu arki... :D Kyllä tulee ikävä koulua (..lue kavereita!;D) jotka sinnne jäi.

    VastaaPoista
  30. Moi! Oot ihan superhyvä bloggari ja ymmärrän ettei postauksii tuu niin usein ku alko koulut, tykkään sun blogistas ihan himona! :)) Mutta voisitko käydä kattomassa mun blogin, tässä osoite: http://likeilovefashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  31. lukio ei oo nii rankkaa kuten väität, mun sisko on lukion 3 ja sillä on hitosti kokeita ja sillä on blogi ja se kirjottaa joka päivä pitkän postauksen ja silti sille jää aikaa hengaa 4-6h kavereille ja itselleen! joten haista vittu ämmä! <3 + ime munaad jos pystyt! meinaa mahas on aika pahasti välissä, läski löllö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti voi vittu mitä kommentteja! Jos teille tulis tomosii kommentteja miettikää miltä tuntuis! :/

      Poista
  32. Hahhaa näin sut särkkiksessä! Sillon 2 viikkoa sitten tiistaina. Olin Tyrskyssä ja sä istuit siinä penkillä! :)

    VastaaPoista
  33. Kiva kun aina sanot että nyt meen jonnekkin että tulee vähän postaustaukoa mutta ihan sama onko loma vai koulua niin sulta tulee postauksia ehkä
    Sen 3-4 kuussa:Dd

    VastaaPoista
  34. Onko siellä kakkosvuosilaisilla wanhojen tanssit? (:

    VastaaPoista
  35. ois kiva saada videoita:)
    esim:
    -hiusten hoito
    -MY DAY♥(SUN OMAT ON=BEST)
    -EMMIN KANSSA JOTAIN(EMMI ON IHANA)♥
    -bloopereita:)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla