tiistai 20. elokuuta 2013

5600!!

Moikkaa,

Vautsi kun teitä on tullut taas paljon lisää! 5600... tota lukua kestää vähän aikaa sulatella. Oon vielä yhtä äimänä kun sillon kun huomasin että mulle oli tullut 1 lukija.. Merkkaatte mulle todella paljon, vaikken sitä usein kerrokkaan tai näytä :) Vaikutatte paljon mun blogiin ja ootte suuri syy miksi tätä kirjoitan. Annatte paljon ideoita ja inspiraatiota, sekä ennen kaikkea tukea ja kannustusta! Kiitos paljon teille, ja kiitos siitä, että jaksatte odottaa postauksia, vaikka niitä tuleekin nykyään vähän harvemmin! :)
Tänään olikin vähän kiireisempi päivä, ja asiaa ei auttanut se, että paikat on ihan hellänä eilisestä piloxingistä! Piloxing on siis pilateksen, boxingin ja dancingin yhdistelmä. Suosittelen ehottomasti kaikille :) Koulusta menin lasten ja nuorten lautakunta -seminaariin vähän höpisemään nuoria koskevista ajankohtaisista asioista, sitten menin pariksi tunniksi hoitamaan ihanaa veljen ja hänen tyttöystävänsä koiraa Oliveria, joka on vasta n. 3 kk! :) Tuitui! Sieltä menin kaupungille ostamaan farkkuja, ja löysinkin jopa, JES! Piti mennä vielä salille, mutta energiat oli niin lopussa, että päätin jättää huomiselle.
Paljon kivoja juttuja luvassa, mm. kaverin synttärit vkonloppuna ja sukulaisen kihlajaiset! Sekä tietty vanhojen tanssit, vaikka siihen aikaa on vielä noin puoli vuotta :D Oon jo ruvennut fiilistelemään pukuja, sekä kampauksia.... Puvun löysin, se oli täydellinen ja piti mennä sovittamaankin, kunnes kuulin hinnan... 529 e. Hell no, en maksa puvusta jota käytän kerran, niin noin paljoa! Harmittaa tosin, oli niin upea puku kyseessä. Netissä mua kuumottelee yks puku, mutta riskit netistä tilaamiseen on aika suuret, niin täytyypi sitä vähän miettiä. Voin vähän avata minkälainen puku olis mun mieleen. Värinä muo miellyttää hirveesti shampanjansävyt, ja puvusta riippuen tumman violetti. Haluan ehottomasti, että puvun alaosa on leveämallinen ja taftia/tylliä :) Yläosa olis sydänmallinen ja siinä olis jotain koristelua. Kampauksesta sen verran, että haluan sen olevan alhaalla oleva kiharanuttura, vähän sotkuinen muttei liikaa, ja joku kiva hiuskoru siihen nutturan ylös. Saitteko mitään ideaa? :D Ja jos joku miettii onko mulla jo pari, niin on. Mun hyvä ystävä Kalle :)
Mitäs vielä.. Niin joo. Liian harvoin mä kirjottelen tänne ehkä vähän pintaa syvällisemmistä asioista, vaikka haluan, että te ootte jotenkin perillä mun ajatuksista ja tunteista. Ei tietenkään liikaa, mutta sen verta mitä olen valmis kertomaan. Henkisesti mulla on ollut viime aikoina aika sekavaa ja ei nyt rankkaa, mutta ei mitenkään kovin helppoakaan. Suvussa on tapahtunut pari juttua, mistä en halua puhua. Ne ei sinänsä sekota päätä, vaan semmonen iki-ihana asia kun miehet. Mun sormet tällä hetkellä vaan hapuilee näppäimistöllä, sillä en oo varma mitä haluan kertoa ja mitä en. No, voin sanoa sen että mun päätä sekoittaa eräs henkilö tällä hetkellä. Enempää en ole valmis kertomaan. En tiedä onko totakaan nyt viisasta jättää tonne, ettei teille tuu semmosta fiilistä, että kerron teille liian vähän tai ihan kun jättäisin jonkun asian kertomatta mikä pitikin kertoa.. Semmonen "HEI! Mulla on teille asiaa...eikun ei sittenkään mitään" -fiilis. Nojaa, vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti saatte nyt jotain selkoa. Tiettekö, kun joskus kun kuuntelen jotain biisiä samalla kun kirjotan postausta, niin joskus se biisi vaaan kolahtaa lujaa ja siitä lähtee semmonen hullu inspiraatio kirjottaa kaikkee sekavaa. Tän postauksen aikana kuunteilin tätä kyseisestä biisiä:
Hyvin kirjottelin kaikkea muuta mitä piti, kun aiheena oli koululaukun sisältö :D Nojaa, tässäpä video mun koululaukun sisällöstä, kun sitä olitte kovasti toivonut!
      

38 kommenttia:

  1. Uii ihanaa, että jaksat vielä olla oma itsesi ! Sä et todellakaan näytä kauhealta !! Tosi hyvältä näytät. Oon ottanut susta mallia, ja aina odotan sun postauksia, kiitos sulle kaikista meikkivideoista,ostosvideoista ja muista mistä saan vinkkejä tyyliini, KIITOS :) Vilkaise toki mun blogia, bananasplitbeauty.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. En tainnukkaan olla eka, ku unohdin, että sulla on toi hyväksyntäjuttu :DDDDD

    VastaaPoista
  3. Mikä sun keskiarvo on tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  4. Voitko tehä ostosten esittelyä? :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun teit ton koululaukun esittely postauksen:)

    VastaaPoista
  6. Sinut on haastettu :) http://mylifeparadise.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ton lukijamäärän lisäks sulla on iha sikamonta "anonyymilukijaa" joten meitä lukijoita on paaljon enemmän;)ja munki on pakko sanoo et sulla on parhaat videot ja oot iha järkyttävän kaunis!! :o :) ++ sun hiukset on täydelliset!!!:)

    VastaaPoista
  8. onko sun vanhemmat eronnu? ):

    VastaaPoista
  9. ihana olet niinkuin aina!:)
    HEI!Tsekkaappa jenjenhouse sieltä ostin itslleni rippi mekon.Kirjoitin siitä emminkin blogiin.OLEN tosi tyytyväinen:)Mutta jos haluat tarkemmin teitoa ja mielipidettä omasta kokemuksesta tsekkaa emmin blogin se mekko postaus:)

    VastaaPoista
  10. En oo ikinä kommentoinu sun postauksiin aikasemmin mut nyt oli pakko tulla:) oot niiin ihanan olonen ja ootan niin innollla et sult tulis uus postaus! Saan sult jotenki arki-iltoihin uutta voimaa ku katon sun videoita koulusta yms ja jotenki ootan et pääsen syysiltoina kotiin et voisin hengaa samanlailla ku sä:D omg kuulostipa oudolta, mut ku siis ite harrastan kilpacheerleadingii ni välil iltasin ärsyttää lähtee treeneihin, vaik tiiän et oon tosi onnekas et mul on noin kiva harrastus!
    Pitää samal sanoo et mul on aika huono itsetunto,koska en oo ihan langanlaiha mut saan sulta myös enemmän varmuutta, koska sä vaikutat niin itsevarmalta (ja täs videossa näytit tosi hyvältä, ihanku olisit laihtunu tosi paljon:)!) mutta joo enemmän tämmösiä arki video hommeleita!!:) uups tulipas pitkä kommentti..:) no joo keep it up girl <3

    VastaaPoista
  11. Sulla on tosi ihana blogi! Oon kattonut sun kaikki videot ja rakastan niitä yli kaiken! =) Oot super kaunis! Ja oot ansainnut kaikki nää lukijat! =) Olispa mullakin näin monta lukijaa... Haluaisin joskus tavata sut. Harmi vaan et ite asun Helsingin lähellä... =( Mutta sä oot mun idoli! Musta tuntuu et en löydä susta mitään pahaa! =) Älä välitä niinstä tuhmista anoista, ne on vaan kateellisia sulle ja sun elämälle. =) Jatka samaan malliin niin hyvä tulee! =) tsemppiä lukioon!!!!

    VastaaPoista
  12. Ai niin jos jaksat Käythän zekkaamassan blogin olisi jos vaikka kommentoisit jotain. =) Se olis kunnia! =) <3

    VastaaPoista
  13. tosi mukava kun kerroit välillä tekstillä! Ja mun mielestä on ihan huippua että kerrot sun asioista taas kun välillä tuntui että et halua kertoa meille yhtään omia juttujasi. Huikeaa ja onnittelut lukijoista, olet tosiaan ansainnut ne! <3

    VastaaPoista
  14. Oot kaunis aina, oli meikkiä tai ei, koulun jälkeen tai ennen, aamulla ja illalla, älä aliarvioi itseäsi Sofia ♥ Ja sit oot kyllä tosi hyvä esimerkki ahkerasta opiskeliasta, esim, koska teet noin kauheesti muistiinpanoja. Sekä tuo lukusuunnitelma on varmaan hyvä, kunhan noudattaa sitä ;)
    No hieno postaus oli, paljon textiä ja ihana video..:)
    Kiits ja Moiii :)

    VastaaPoista
  15. 16-vuotias ja miehet mielessä. oiskohan mielummin pojat?

    VastaaPoista
  16. Miten oot aikonu lukea sitten kirjoituksiin? Koska toi kirjoittaminen tulee olee aika raskasta jos jokaisen kirjan jokaisesta kappaleesta kirjoitat. Mutta itsekin käytän vaikeimpiin aineisiin samaa tekniikkaa, ja on tosi hyvä! (:

    VastaaPoista
  17. Ei pahalla, mutta mun mielestä tää ei oo niin erikoinen/hieno blogi että ansaitsis yli 5000 lukijaa. Mutta lukjathan sen tietää, nähtävästi on aika paljon ihmisiä joita ei kiinnosta postaustahti, kuvien laatu tai omaperäisyys ;) Koita olla ottamatta itseesi, tää oli vaan mun mielipide....

    VastaaPoista
  18. mistä se mini penaali on, missä pidät päivän huulipunaa yms?
    TSEMPPIÄ :)

    VastaaPoista
  19. Mistä toi kännykkäpussukka on?:)

    VastaaPoista
  20. Apua ku sä puhut tällä videolla epäselvästi :(

    VastaaPoista
  21. kun näin eka kertaa sen sun videon kiusaamisesta, missä kerrot miten sua on kiusattu ja että haluut auttaa muita. Ja että sulle voi laittaa sähköpostii jos haluu puhuu kiusaamisesta yms.
    Mä laitoin sulle yli puolvuotta sitte (vai onkohan siitä jo vuos?) säköpostia.. etkä oo vieläkään vastannu. kiusaaminen kyl ei oo helpottunu eikä oikee pahentunukkaan... mut kuiteski. TOSI ihana on tää blogi ja tällei :) !
    toivon kovasti, että vastaisit tähän kommenttiin.

    VastaaPoista
  22. Sofia, kiitos tosi paljon tosta lukusuunnitelmavinkistä, aion heti toteuttaa sen :) Koska voisit tehdä semmosen kysymyspostauksen videolla koska mulla ois tosi monta kysymystä? :)

    VastaaPoista
  23. No säähän teet jo nyt tota.. Haluaisin kertoo mut en voi. Juttua! Kerrot et sun perheessä on tapahtunut JOTAIN mut et sitte kerro et mitä!
    Ota tämä vastaan kritiikkinä! Ihannoin sun blogii.. Eka negatiivinen kommenttini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ihmisen tarvitse kaikkia asioitaan nettiin kertoa ellei itse halua.

      Poista
  24. Oliks emman kihlajaisis?

    VastaaPoista
  25. Onkos sulla poikaystävä? :) jos on niin voisitko millään kertoa tarkemmin? Niinku: tapasitte, ikä, ulkonäön kuvailu? :))

    VastaaPoista
  26. Oot tosi kaunis, ihana kun teet niin paljon videoita (:

    VastaaPoista
  27. Moi sulla on kiva ihan kiva blogi.. mutta ois kivempaa jos viitsisit laittaa kappaleenjakoja tekstejen väliin, välillä nimittäin tuntuu ettei jaksa edes aloittaa lukemista koska näyttää että paljon tekstiä pötköön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu kans ettei Sofialle ole yläasteella saatika lukiossa opetettu tuota kappaleen jakoa.

      Mä tykkään tästä blogista paljon ja musta on kiva lukee pitkiä postauksia mutta sitten kun ne on kirjotettu kaikki pötköön ilman kappaleenjakoa lukemisesta ei tuu yhtään mitään ja koko postaus jää usein lukematta

      Poista
  28. eihän tätäkään postausta oo kirjotettu yhteen pötköön? :D

    VastaaPoista
  29. Ihana kun otat lukijat noin hyvin huomioon ja päästät vähän pintaa syvemmälle, keep it up girl! :)

    http://storyofnora.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla