perjantai 5. heinäkuuta 2013

Yeaaaabuddy

Helouu,

Lähin extemporee tiistaina Tampereelle serkun luokse, ja olin siellä torstaihin asti :) Miisaa en okkaan nähnyt pitkään aikaan, joten oli ihana viettää aikaa ja jutella kaikesta! Näin onneks Saaraakin vilaukselta, ennen kun se lähtee Sveitsiin :) Kamera oli kyllä mukana, mutta unohdin sen aina kun lähetiin kaupungille niin ei tullut sitten yhtään kuvia oteltua.. No, mua voi seurata instagrammista niemellä sofiabeib, sinne päivittelen aika tiuhaa tahtia missä meen ja mitä teen :) Ja vaikka onkin suloista, että jotkut teistä kovin usein pyytää "voitko seuraa?" -yms pyyntöjä, niin valitettavasti en aijo seurata lukijoitani :S Toivottavasti ymmärrätte :)
Tää päivä on mennyt aikalailla pakkailessa (=lue paniikissa tuskaillen mitä otan mukaan) ja näin Emmiä pikaisesti. Ei olla nähty reiluun viikkoon, joten oli ihanaa nähä! Vaikkakin ei nähdä taas seuraavaan viikkoon.. Sillä mä lähden huomenna Kroatiaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En oo ehtinyt ajastaa teille mitään postauksia, eli viikon tauko postailulle siis. Mutta ootttakaahan vaan kun tuun takasin.. ;)
Mennään siis Splittiin, ja olisin tosi kiinnostunut onko siellä ruudun toisella puolella ketään ketä on ollut Splitissä? :) Jos on, niin minkälaisia kokemuksia?
Päivittelen instagrammia ahkerasti, sekä blogin fb:tä (kaikki tuolla blogin sivupalkissa) niin voitte seurailla siellä miten mun matka mennnöö! :) Täytetääs tätä postausta vielä parilla lärvikuvalla.
NÄHDÄÄN VIIKON PÄÄSTÄ, PUS!

101 kommenttia:

 1. viimenen kuva on tosi ihana ♥ pidä hauska reissu ja ota paljon kuvia ;)

  VastaaPoista
 2. Shöpöt posheeraukset <3!12

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia :) hyvää reissua !

  VastaaPoista
 4. niiiin kaunis oot =)

  VastaaPoista
 5. heh en oo koskaan ennen lukenu tota kommenttikentän yläpuolella olevaa juttua ja jotenki oon aina luullu että sulla on joku canonin kamera :D!

  VastaaPoista
 6. Kröhöm..... NYT ei oltu nähty kahteen viikkoon, ja nyt ei nähä taas viikkoon, eli yhteensä kolme viikkoo :D (pystyn kuvitella sun ilmeen ku näät tån ;) )

  VastaaPoista
 7. hui kuinka vanhalta ja väsyneeltä näytät viimeisessä kuvassa... myös muissa hirveän paljon ikäistäsi vanhemmalta. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä... ja näitten anojen kommentit saa mut miettimään, miten paljon ihmiset kertoo valheita. "oot kaunis"

   Poista
  2. c'mon kaikilla omat mielipiteet ja en usko et kauheesti haittaa jos tos iäs näyttää ikästään vanhemmalta :D ja miten sit teiän mielestä määritellään 16-vuotiaan tytön ulkonäkö? ei kaikki voi näyttää samalta

   Poista
  3. ..."kauneus on katsojan silmissä" vai miten se nyt meni.. !

   Poista
  4. tuskinpa ne valehtelee. kauneus on katsojan silmässä idiootit.

   Poista
  5. ööö ? :D sofia on kaunis, ei siitä kyl pääse yli eikä ympäri :)

   Poista
  6. Kui ihmiset voi olla näi ilkeitä, siis oikeesti. :O
   Miettikää nyt vähän jos saisitte itse samanlaista kommenttia, ei kaikkee kuiteskaa tarvi sanoo äänee vaa tollasetki asiat vois pitää mun mielestä omana tietona.

   Poista
  7. Jos joku tarkottaa ihan hyvällä sen että näyttää ikäistään vanhemmalta niin ok. Ihmisillä on erinlaisia näkemyksiä miltä joku näyttää tai millanen on. Mä puutun tähän asiaan sen takia koska tää on kuitenki sosiaalinen media ja ei ne teijjän kommentit noi hävii täältä muitten kommenttejen sekaan.. Tuo on älytöntä että alatte haukkumaan muita siitä mitä mieltä ne sattuu olemaan jostain asiasta. Ei kukaan ole niinkuin sinä!

   Poista
  8. Sofia on kyllä kaunis, mutta näyttää ikäistään vanhemmalta, meikillä tukahdutetulta... ei pahalla. t. eka anonyymi

   Poista
  9. miten jotkut voi olla noi ilkeitä D:

   Poista
 8. Hyvää matkaa :) !!

  VastaaPoista
 9. EKA!! ja oot kaunis <3 ja hyvää kroatian reissuu! voisitko tehä sitten ku tuut sieltä niin uuden whats on my iphonen ? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks se tekis se teki sen just vähän aika sitte?

   Poista
  2. Miks xd tuijota sitä vanhaa nii paljo ku huvittaa jos videon aihe on mieluisa

   Poista
  3. Ehkä ensimmäinen ano ei tiennyt että Sofia on jo tehnyt sellaisen?:)

   Poista
  4. "Uuden" ← luulen että sillon tiedetää et sellanen on jo ^^

   Poista
  5. Tossa lukee että uuden

   Poista
  6. Ja kirjoitti voitko tehä UUDEN :D typerys lue ennenku kirjotat mitää

   Poista
  7. Ei kaikkee varmaa voi huomaa? :D kuka se typerys täällä on

   Poista
  8. "Vain asiallisia kommentteja kiitos" hmm.. todella asiallisia kun tuntemattomia haukutaan sosiaalisessa mediassa8)

   Poista
 10. se on INSTAGRAMISSA, EI instagrammissa! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis apua kauheeta.. kyl mäki sanon aina instagrammissa ja kaikki ymmärtää, älkää jaksako aina tulla pätee tänne noil teijän "täydellisil" kieliopeillanne

   Poista
  2. Aivan samoilla linjoilla edellisen anon kanssa.. Miksi aina asioista pitää muutenkin saada vedettyä kaikkea negatiivista ja sun muuta shaibaa..

   Poista
  3. Calm down anonyymi XD

   Poista
  4. Tai sitte se on kirjotus virhe...

   Poista
  5. Niin tai *kirjotusvirhe

   Poista
  6. *kirjoitusvirhe.
   sulta jäi i välistä :)

   Poista
  7. Hei jos teitä ärsyttää noin paljon tommoset jotka korjaa, nii älkää antako niille huomioo. Ehkä ne sit lopettaa;)

   Poista
 11. Oot kaunis :) kiva postaus, kirjottele taas mahdolisimman pian :)

  VastaaPoista
 12. Itse olin dubrovnikissä ja himoilen aina vaan takas! Kielitaito kroatiassa on mahtava sillä melkeinpä kaikki osasivat sujuvaa englantia. Varoituksena sillä heinäkuinen ilma kroatiassa on kuulemma todella tukala (;!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin just dubrovnikis :)

   Poista
 13. Oot kyllä tosi kaunis, mutta kolme ylintä kuvaa on kaikki lähes samanlaisia ja alin kuva saa sut kyllä näyttämään jotenkin tosi väsyneeltä:-o

  Tykkään kyllä sun blogista ja oot tosi mukavan olonen tyttö! :)

  VastaaPoista
 14. Oot tosi kaunis ! (: ja hyvää matkaa ! :D voisitko jossain vaiheessa tehä ihonhoito video päivityksen ? Mulla on vähän ongelmia nassun kanssa :\

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia! <3 Mukavaa matkaa !! Muista ottaa paljon kuvia! (:

  VastaaPoista
 16. Oon käyny splitissä muistaakseni kerran :) mutta olin sillon nuorempi..
  hieno kaupunki, ja se satama on kyllä hieno kans !
  + siellä on kivoja kujia (siis semmosia kauppakujia) jos en nyt ihan väärin muista..
  + siellä on aika kuuma ainaki heinäkuussa :D

  anteeks siis jos en muista ihan oikein .___.

  VastaaPoista
 17. no ethän sä muutenkaa postaa su 2viikos tyyliin 3kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaa sillon kun haluaa jos ei miellyttä ni sillon ei kannata ees lukea, vittuako valitatte aina, tajuutteks te että sillä on elämässä muutakin tekemistä ku kirjottaa blogiin joka päivä

   Poista
 18. Kaunis Sofia! :) ja ooooikein ihanaa lomaa ja pidä hauskaa meidän muidenkin puolesta<3 :-)

  VastaaPoista
 19. voi että oot kaunis ! teetköhän sellasen koostevideon sieltä kroatiasta? se olis mukava kattella ja ois kiva nähdä millasta siellä on:) mut hei nauti siellä paljon auringosta ja rentoudu ja pidä toosi kiva reissu:)!!

  VastaaPoista
 20. kannattasko nostaa tuubitoppis vähä ylemmäs:D ettei vaa vähä heruis:> en tarkota tätä pahal:D mut oot tosi kaunis :) onks sulla pisamia?

  VastaaPoista
 21. Mä olin Splitissä viime kesänä ja oli ihan mahtavaa! Dubrovnikissakin käytiin mutta itse pidin enemmän Splitistä, ei loppunut tekeminen kesken ja muutenkin tosi viihtyisä kaupunki :)

  VastaaPoista
 22. Järkee laittaa kolme täysin samanlaista kuvaa itsestäs :D Vika kuva on ainoa missä oot nätti, noissa kolmessa ekassa sulla on tollanen peura ajovaloissa -ilme :D

  VastaaPoista
 23. siis mitä hyi vittu mikä sulla on oikei päällä XD kauheet riipputissit hyi vittu. mut toooosiii kivat posetukset <33333 not..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha teetpä ano ittestäs naurunalasen, ootko kenties kateellinen sofialle ?

   Poista
  2. Hei voi vitun vittu ! Sofia käyttää sellasia vaatteita kun se haluu ja sä voit pitää sen ihan sun omana tietonas jos ne ei sua miellytä,ja voit myös muutenkin miettii et mitä sä lauot koska tuskin sustakaa on kovin mukavaa jos sulle sanottais samanlailla,ja se vielä et miks vitus sä et sit vaan voinu sanoo tota nimelläs -.- mieti seuraavan kerran tarkemmin mitä sanot ja pidä negatiiviset asiat omassa kopassas koska niillä sä vaan nolaat ittes.

   Poista
  3. sofian tissejäkö tulit vaan vahtaan? veikkaan et joku rusinatissi sie huutelee taas

   Poista
  4. Haaah pystyyy huutelee et oon rusinatissi... tiedox vaa arvon anonyymi et viimene asia josta oisin kateellinen on tissit ko sitä vissii tarkotit... sitä paitsi mun tissit on varmaa isommat ko sun pää

   Poista
  5. ... Anonyymi, jätä tissit rauhaan.

   Poista
  6. Ohoh pystyy huutelee :D en ees sit haluu tietää kui helveti isot pommit ne on mahtuuks vaatteetki hyvi päälle ? Voi luoja teitä.. :D

   Poista
 24. Olin lähössä Helsinkiin kun tulitte just Kroatiaan!!!! Olin halannu nähä sut XD mut olin siis kroatiassa mut olin makarskassa mut oli kivaa :)

  VastaaPoista
 25. oot niin kaunis! ja tykkään sun kirjoitustyylistä:)

  VastaaPoista
 26. En kestä oot tajuttoman kaunis!:) voitko tehä ostos videoo kun tuut?:))

  VastaaPoista
 27. oon katteellinen ko oot nii kaunis<3+ihana paita :)

  VastaaPoista
 28. Mä oon ollu kroatiassa just tuolla Splitissä ja uhah mikä paikka! ♥ + oot tosi kaunis noissa kuvissa varsinkin tossa vikassa (:

  VastaaPoista
 29. hei Sofia :) että mua hävettää noiden muutamien ano'jen takia olla nimetön, mut en vielä osaa tehdä jotain "tiliä" tms, jospa kun enempi opin :) niin miten ilkeitä voivat olla. Kritiikki asiallisena on aivan muuta kun tuollaiset ilkeilyt ja kateuden puuskassa tehdyt kirjoitukset. Älä välitä, enempi niitä oikeasti ahdistaa kuin Sua, koska hyvillä mielin teet näin hyvää blogia, jatkat vain. Aivan valtaosa pitää tästä, ja kuin moni lukee kommentoimatta, näkee laskurista :) anteeks kun otin kantaa, mutta olen poika joka pitää näistä ihanistä blogeista ja heistä jotka jaksavat tehdä niitä luettavaksi, katseltaviksi ja isolle osalle neuvoksi, vinkeiksi, jne, eri asioihin :)
  Sofia, pidä lippu korkealla...olet kaunis, asiallinen ja kivamukavaihana...;)

  VastaaPoista
 30. Kyl mä ymmärrän että et hyväksy kaveri pyyntöjä mut hei c'moon instassa seuraaminen on aika eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietihän jos suostun seuraamaan mun lukijoita instassa, joudun seuraamaan kaikkia ketä pyytää (ja veikkaan että niitä ei oo ihan vähän) ja mun instagram täyttyy kaikkien tuntemattomien kuvista..

   Poista
  2. hei ihan oikeesti pliis anonyymi... et voi olla tosissas. miks kenenkää pitäis "seurata" ketää ketä oikeesti ei kiinnosta?

   Poista
 31. Miisa on meijän koulussa! näin btw... tärkee oli! 8)

  VastaaPoista
 32. Oi miten ihana kuva varsinkin toi viimenen, oot mahottoman upea! :) Ja sun blogi on ihan huippu :D <3

  VastaaPoista
 33. käykää kattomassa ja kommentoimnassa blogia: veeranblogi.blogispot.fi

  VastaaPoista
 34. Ite olin Splitis kuukaus sitte ja ihan mahtava paikka ! en kyllä ollu ku kolme yötä koska olin interailil. Ihana ranta ja nätti paikka ja kaikki siellä on niin halpaa ! Ah kaipaan jo takasin, hyvää matkaa ! (:

  VastaaPoista
 35. Ihana blogi sulla ja oot tosi kaunis :) Liityin sun lukijkas, liittyisitkö myös mun?:)
  http://norpsanblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 36. Mä näin sut Koskarissa, mut en uskaltanu tulla moikkan:)!

  VastaaPoista
 37. oot maailman kaunein ja oot vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
 38. Popparit enää puuttuu lukiessa näitä kommentteja 8)

  VastaaPoista
 39. Mun mielestä on tosi tylsäää lukee tällasii kommentteja jossa haukutaan toisia,puututaan kirjotusvirheisiin yms.. ihmiset ottakaa vähän rennommin elkää puuttuko toisten virheisiin ei teijän maailma siihen kaadu jos joku kirjottaa sanan väärin;)

  VastaaPoista
 40. Sofia sun kuvas löyty gosupermodellista kävin kaikkii jaettuja kuvia läpi ja sä tulit siihe yhtäkkii ja sen kuvan nimi oli joku ropeen tai jotai,eli siis roolipeliin :DD sehän ei oo laillista!

  VastaaPoista
 41. Ihana toi viimenen kuva! Mutta kai otat sieltä Kroatiasta jtn sofia's dayta?

  VastaaPoista
 42. Sun kulmakarvat on jotenki tosi erilaiset ja tummat. Ootko käyny jossain kulmakarva-värjäyksessä? ( En tiedä onko se edes sana. :D )

  VastaaPoista
 43. http://vintagewhitme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 44. voitko välillä laittaa muitaki kuvia ku vaan itestäs ja ois kiva jos kirjottasit selvemmin (esim.kappalejaot ja hymiöitä vähemmän) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai sofia saa itse kirjoittaa miten haluaa ? :D
   tuskin se sun persettäs ihan hirveesti raapii jos sofian tekstissä on hymiöitä ,ja jos näin on nii ei sit kannata lukee koko blogia ? :)

   Poista
  2. No kyllä se taitaa sen persettä raapia ku se siitä mainitsi;) Ja on totta, että on vähän hankala lukee tekstejä, jotka on täynnä hymiöitä.
   Nii ja siitä piti vielä sanoo, että ei tarvi noin montaa samanlaista kuvaa ittestään lisätä peräkkäin!:D Joo me nähtiin Sofia jo sun vasen poski ja ponnari..

   Poista
 45. apua oon katellu parina päivänä sun vanhoja videoita vähänkö oot muuttunu :o

  https://www.youtube.com/watch?v=2FimtNR0OH8

  VastaaPoista
 46. Pakko sanoa, että sun blogisi laatu on tipahtanu kuin lehmän häntä. Ennen tuntui, että panostit sun postauksiin ja oikeasti mietit, mitä kirjoitit ja mistä postasit. Nyt tuntuu, että puhut vain liikaa itsestäsi ja pyörit itsesi ympärillä muutenkin. Ymmärrän, koulukiireitä ja muutenkin kiireinen elämä, eihän siinä ehdi miettiää kauheasti. Vielä lisäksi se, että olet postannut 3 vuotta vai mitä se oli. Mut kannattaisiko miettiä postausten lopettamista kokonaa (ainakin vähäksi aikaa). No siis, mitä mä olen neuvomaan. Mut sanonpahan vain näin siksi, että olisi mukavempi lukea taas jotain laadukkaampaa, kuin jotain tylsää ja mielikuvituksetonta. (Pysyn anonyymina siksi, että käydään samaa koulua, enkä halua, että siks tunnistat mut)

  VastaaPoista
 47. Miksi otsa on aina rypyssä ||:( Ei tää niin vakavaa ole! Oot maaaailman seksikkäin =)

  VastaaPoista
 48. ihania kuvia:) taas oot niin kauniina<3

  VastaaPoista
 49. Sofia, sä oot tosi kauniss!<33 piä paras kroatian matka!! (;

  VastaaPoista
 50. http://justmylifebyhenna.blogspot.fi/

  Liittykää lukijoiks, ja mainostelkaa teijä blogeja ;)
  Postauksia melkein joka päivä □
  Ahkeraa kuvailua □

  VastaaPoista
 51. moi, missä teidän mökki sijaitsee? näytti tosi hienolta paikalta!. sulla on hieno banneri :)

  VastaaPoista
 52. Millon tulee videoita sieltä Kroatiasta? :D

  VastaaPoista
 53. tää sun kirjotus on aina jotenki todella epäselvää. siinä voisit parantaa

  VastaaPoista
 54. Sofia Vahtokari, tuletko vaimokseni?

  VastaaPoista
 55. whaaaaaaat?
  ei vielkään postaustaaa!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla