tiistai 26. helmikuuta 2013

Holiday

Morjee,

Sumplin mielessäni haluanko enään käydä keskustelua siitä oonko mä muuttunut negatiivisesti vain en, mutta koen tahtovani avata pari asiaa :) Sillä olen pitänyt blogiani jo kaksi vuotta, eli alotin kun olin kahdeksannella luokalla. Kahdessa vuodessa ihminen ehtii muuttua, varsinkin kun siirtyy yläasteelta lukioon. Itse aikuistuin hieman, olen asiallisempi mutta silti iloinen, hauska ja ystävällinen. Eikö se ole ihan normaalia? Nähtävästi jotkut ei tätä muutosta hyväksy. En ymmärrä miten tämä muutos näkyy videoissani. Toinen asia mitä en ymmärrä on se, miten kaikki mitä teen leimaa mut jonkinlaiseksi. Jos vastailen ilkeisiin kommentteihin samalla mitalla takaisin, olen ylimielinen ja ilkeä, jos taas jätän vastaamatta niihin, en kestä negatiivista palautetta. Ja ihmiset käskevät tottua ilkeisiin kommentteihin, olla huomioimatta niitä ja jättää ne omaan arvoonsa, sillä "anot ja paska palaute kuuluvat bloggaamiseen" Näin on juu, mutta ei se tarkota sitä etten mä sais puolustaa itseäni ja kommentoida takaisin. Ei niillä anoilla ole mitään etuoikeuksia siihen, eikä ne voi tehdä sitä sen varjolla että "se vaan kuuluu jokaisen bloggaajan elämään" Miksen minä sitten saisi kommentoida niihin takaisin, ilman että muo leimataan ylimieliseksi?? Ja tämä on _mun_ ajattelumaailma ja mielipide.
Plus tosta oriflame -jutusta tulee vielä uudenlainen postaus, mikä tuo ehkä vähän enemmän selvyyttä ja paria muutosta asiaan :)

Huh, nyt noi tyhmät asiat jätetään taakse ja kattotaan eteenpäin :) Hiihtoloma parhaillaan käynnissä, en oo tosin kauheesti mitään kummempaa tehnyt. Huomenna mennään porukoitten kaa IKEAn kautta Ideaparkkiin. Tarkoituksena ei oo ostella mitään ihmeempää, paitsi ite haluan löytää uudet mustat farkut, kun vanhat meni rikki :(
Oon ihan hullaantunut Lenny Kravitzeen pitkästä aikaa! Kovalla soitolla mennyt tän alkuviikon kyllä.
Mulla ei nyt kauheesti oo mitään kummempaa asiaa, laittakaapa postaustoiveita tonne alas niin toteuttelen niitä tässä hiihtolomalla! Ja hierotaan vähän suolaa haavoihin näillä kuvilla kaikille niille (mukaanlukien mä) jotka eivät malta oottaa kesä!

160 kommenttia:

  1. No voisitko edes kuvia laittaa postauksiin mitä ei oo nähty sata ja yks kertaa jo ennestään :)

    VastaaPoista
  2. hehe mäki meen huomenna ikeaan ja ideaparkkiin :) saako tulla moikkaa jos nään :):)?

    VastaaPoista
  3. missä kuntokuuri päivittelyt!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin missään. taitaa olla kuntokuuri tauolla näin vaihteen vuoks=) eipä se oo koskaa ennenkää onnistunu ni miks tää kerta olis poikkeus=)

      Poista
    2. Ai ei oo koskaan ennenkää onnistunu? Sofiahan niissä yksissä kuntokuuri videoissa kerto tiputtaneensa 9 kiloo...

      Poista
    3. Mitä te ilkeet anot oikein mietitte? Mitä teiän päätä riivaa? Onko hauskaa yrittää pilata toisen päivä/mieli? Oisko teistä kivaa jos teitä haukuttas ja mollattas? Miettikääs ihan oikeesti noita! Miettikää vaikka 7h, jos haluutte.

      Sofia on mun mielestä ihan yhtä ihana, pelkäästään kasvanut joka on normaalia ja hyvää! Onko teistä normaalia et joku 7-8lk on samanlaine kun lukiossa. Ois aika hauskaa nähä
      Nyt se saattaa tuntuu et " oon kuule nyt jo seiskal. En mä täst tuu muuttuun tylsemmäks. Oon niiiiiin cool"

      Miettikää pennut miettikää!

      Poista
  4. Laukun tai-vaatekaapin sisältö-postaus ois kiva!:-) & Sofia's day myös!
    Tänään seurailin aikasemmin facebookissa ihmisten keskustelua/kiistelyä siitä miten oot muuttunu, niin kyllä jokainen ihminen muuttuu kahdessa vuodessa! Se on ihan selvä juttu. Jos ei jaksa sun blogia saurailla niin sitten ei seuraa. Yksinkertasta... Oot yks mun lempi bloggareista, jatka vaan samaan malliin! Kivaa loppu hiihtolomaa sulle Sofia!:-)

    VastaaPoista
  5. Oon ihan samaa mieltä sun kaa tosta muuttumis-ja kommenttijutusta! Hyvinhän helppoa se on haukkua toisia kun ei ite ees omaa kuvaa uskalla näyttää. Ja ihmiset muuttuu, en tajuu miten sä oot muka muuttunu negatiivisempaan suuntaan, musta vaan positiivisempaan :)

    VastaaPoista
  6. ÄÄÄÄÄÄÄÄ D: Nyt iski kateus, kaverit menee huomenna ideaparkkiin shoppaileen, ite meen hyvinkäälle... prkl oisin halunnu nähä sut.... :d

    VastaaPoista
  7. Puhut asiaa tos ano jutus ja oot ihan hirveen nätti nois kesäkuvis!!

    VastaaPoista
  8. Osaisitkohan auttaa? Nimittäin minulla on windows movie maker, mutta se on ruotsin kielellä. Osaisitko sanoa miten sen voi vaihtaa, sillä toi Ruotsi ei oo mun kieli :D
    Ihanatkuvat ja teksti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä yritin ettiä sieltä asetuksista ja kaikista, mutta en kyllä löytänyt mitään mistä voisi kieltä muuttaa :D eikun Ruottia opiskelemaan!!

      Poista
    2. hei viel täst moviem ikeristä et voisitko tehä opetusvideon tai kuvina.
      video ois villä parempi koska tajuaisin muutta pliis sofiarakas .
      en osaa käyttää sitä ja haluaisin kovasti oppia

      Poista
  9. Ihania kesä kuvia :)

    VastaaPoista
  10. Itse ainakin olen oppinut ettei maailmassa voi miellyttää ketään, aina on jokin asia väärin jonkun mielestä. Pääasia on, että tietää itse millainen on, kuka on eikä perusta omaa arvoaan muiden mielipiteiden varaan. Sä oot Sofia kaunis ja arvokas tyttö ja tämä on sun blogis, jonka sisällöstä sä päätät, sano kuka muu mitä tahansa. ;) Tsemppiä! :)

    <3:Jenni

    VastaaPoista
  11. Noi kuvat, eikä! Onneks tuol ulkona alkaa näyttää jo vähän kivemmalta, kyllä se kesä sieltä tulee. Ja mun mielestä et oo mitenkään töykeä, ja mä ainakin tykkään susta ja sun blogista jne. =)

    T: Heidi

    VastaaPoista
  12. En mää oo ainakaan huomannut Sofiassa mitään eroa videoissa.Voisikko tehdä jonku hiuksiin liittyvän videon tai my day:n?
    Sun blogi on yks parhaimmista! :)

    VastaaPoista
  13. oot kakkapierupalloaivo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi luoja että repesin !!!!! :D:D:D:D:D

      Poista
    2. hahahaha XDDDD kui läppä

      Poista
    3. haha kuolin nauruun anolle :DD mietin tässä et minkäköhä ikäne tuolla ruudun takana lie koska ite ainaki käytin tommosta kieltä 8-10 vuotiaana :c

      Poista
    4. haha päivän naurut XD

      Poista
    5. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NAUROIN NIIIIIIIIIIIN PALJON TÄLLE!!!! AHHAHHAHAHAHHA XDDDDDDDDDd

      Poista
    6. LOL! sä ooot varmaan joku about kakkosluokkalainen*!!!! repesin! xdddddd soffe, oot kaunis!♥

      Poista
  14. TOI MEKKO. Ihana! Mist oot ostanu?

    VastaaPoista
  15. ärsyttää ku et enää bloggaa nii usei:( joo sul on koulu ja muuki elämä blaa blaa blaa, mut ku tuntuu et kaikki bloggaajat rupee jäämää jollekki tauolle ni se harmittaa! mut tee joku meikkivideo tai uus laukun sisältö? + sofias day ois aika kiva:)

    VastaaPoista
  16. Pliiss, enemmän VIDEOITA!!

    VastaaPoista
  17. ikeasta ei saa enää lihapullia :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö muka??? :(( me ei käyty siellä tosin syömässä.

      Poista
    2. ei saa ku jossai tsekissä tai jossai tommoses oli löydetty niist pullist hevosenlihaa :(

      Poista
    3. saahan? Ne kyl otettiipois myynist 14 maast, mut must suomest saa niit kyl

      Poista
    4. Suomen ikeasta saa ! ;)

      Poista
    5. Ikeassa pitää aina syödä :D mut jossai epäiltii et olis hevosta ni ny kaikkialta tutkitaa :(

      Poista
    6. Niis oli hevosenlihaa !!!!!:sss

      Poista
    7. Kyllä suomen ikeasta saa ! :)

      Poista
    8. Ne vedittiin suomessakin pois myynnistä, eli ei saa :(

      Poista
  18. Tee my day, ne on kivoi :D

    VastaaPoista
  19. Kyl sori vaan susta saa aika nössön kuvan, kun et voi olla huomioimatta niit negatiivisia kommenttei. Se on naurettavaa ja kertoo sun heikkoudesta kun vastaat niihin niin muka "ilkeesti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oh yeah right :D oon kyllä tosi heikko kun puolustan itseäni.

      Poista
  20. En oo ikinä ennen kommentoinu sulle yhtään mitään mutta oon kumminkin blogias seuraillu jo pidempään ja nyt täytyy kyllä sano että oot oikeesti muuttunu tosi paljon. Parin vuoden takasista videoista tuli melkeen myötähäpeä sua kohtaan koska olit jotenki niin ylienerginen ja teennäinen toisin ku nykyään sun videot on tosi kivoja ja luonnollisia. Ja se että anot tulee heittää ensin paskaa sulle ja sen jälkeen sanoo että sä oot ylimielinen saa mutki ärsyyntymään. Tsemppiä sulle jatkoon ja voisitko tehä vaikkapa jonkun haasteen :)

    VastaaPoista
  21. Oooot tosi kaunis♥♥ !!
    Voisitko tehdä mydayn ?
    Olisi kiva katsoa jotain pitkää ja uutta sun videoo !:)

    VastaaPoista
  22. Voi että tuli kesää ikävä! :D <3
    Toi on ihan paras toi sun kalastuskuva :D:D

    VastaaPoista
  23. oi oot niin kaunis!!:) ja olisin niin kiitollinen jos vastaisit tähä:D siis onko mitään vinkkejä peitää raskaita luomia? Ja kiitos vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käytä vaaleita luomivärejä ja ohuita eyeliner rajauksia :)

      Poista
  24. MUN mielestä sä oot muuttunu videoissa sen suhteen että et oo enää nii ilonen tai semmone ''hauska'' :D taisiis ootsä hauska mut et oo enää semmone energinen tai semmone .... u know? :)

    mut on sun videoita silti kiva kattoo jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se johtua siitäkin et Sofia on väsynyt koulusta? Kun viehän toi lukio ihan varmana mehut kun on kaikki koeviikot ym. :)

      Poista
    2. lukiossa pitää panostaa, joten aikalailla varmaan menee ainakin henkisesti voimat. kesälomalla kun saa rentoutua ja tehdä kaikkea hauskaa niin ihminenkin on iloisempi. luulisin.

      Poista
  25. Kuka on sun lempipelaaja Kerhosta?
    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi vaikee.. mutta viitaluoma on kyllä tosi taitava pelaaja, samoin rautiainen on hyvä!

      Poista
  26. Totta kai jokainen saa aikuistua, ja niin normaalisti kehittyvälle ihmiselle valitettavasti käy yläaste aikana ja silloin kun siirrytään jatko koulutuspaikkaan. Mutta muista Sofia että milloinkaan ei tarvi olla se täysin kypsä ihminen, aina saa vähän hassutella ja perseillä, olisit sitten vaikka 17 tai 52.

    VastaaPoista
  27. Oi ihana kesä!<3 Ja aivan upee tuo sun mekko nuissa kuvissa :o siis tuo pitkä (:<3

    VastaaPoista
  28. mullaki tullaa blogii sanoo samaa, et oon muuttunu tosi hirveest ja mun videot on erilaisii. Yritin sanoo samaa et ihmiset muuuttuu

    VastaaPoista
  29. Mun mielestä et oo paljoa muuttubut,videoissa en huomaa mitään muuttunutta :D Ihana blogi<33

    VastaaPoista
  30. mulla tulee susta aina mieleen nälkäpelin jennifer lawrence:D blondeilla näytät ihan sen kaksois olennolta

    VastaaPoista
  31. Ihania kuvia!! Tost kalastuskuvasta tulee niin mieleen se kostea kesäilma-fiilis. Samoin toi hiekkatiellä otettu kuva, jossa auringonsäteet osuu ihanasti <3. UH! Ihana!

    Sitten TÄRKEÄ KYSYMYS mikä oli sen sun kasvovoiteen merkki? Muistan joskus videola sanoit et about 50e ja kosmetologeilta saa, mutta merkki unohtunut.

    VastaaPoista
  32. Mun mielestä ainakin vaikutat tosi mukavalta ja just semmoselta kehen on helppo tutustua, enkä ymmärrä minkä takia jotkut ajattelee että sä tai blogis on muka muuttunut huonompaan suuntaan tai muuta vastaavaa, ja oon kuitenki lukenu blogias jo aika kauan!:) Mutta niin oot oikeesti toosi kaunis eikä sun koskaan pidä ruveta muuttaan itseäs !!tms rakastan sun blogia!<3

    VastaaPoista
  33. Olen samaa mieltä sun kaa tosta kommentti jutusta ! Ja ihania kuvia ja oispa jo kesä <3 Tekisitkö seuraavaks Sofias dayn ? (:

    nooraalife.blogspot.com

    VastaaPoista
  34. Sofia oot niin oikeessa ! Tää on sun blogi eikä jotkut muut voi määrätä minkälainen sun pitäis olla
    C:

    VastaaPoista
  35. Ihania kuvia ja joo kyllä todellakin olen jo odoteellut kesää!!!
    Ja mun mielestää sä olet kyllä muuttunnu,mutta hyvällä tavallaa kyl sen huomaa et oot todellakin menossa vähän aikuisenmpaan suuntaan,mutta edelleenkin hyvään suuntaan ja toi sun kirjottama teksti oli totta. Et sä oo ylimielinen
    Eniten mua ärsyttää se ku kaikki anot leimataan samanlaisiks paskan jauhajiks itte en kyllä sellanen oo vaikka ano olenkin tai en ainakaa vois ikin mennää kenenkään blogii jauhaa paskaa

    VastaaPoista
  36. Sulla nyt vasta hiihtoloma? MUlla oli viimeviikolla,mut asunki pääkaupunki seudulla :)
    Oot kaunis ja ihana blogi,et oo musta muuttunu huonoon suuntaan,eik se vaikuta sun videoihin musta mitenkkän! :):)

    VastaaPoista
  37. Nykyään kukaan nuori ei voi arvostaa muita,kunhan oma napa on turvassa niin kaikki on hyvin. Ja jos sofia ei jaksa jokaseen negatiiviseen kommenttiin vastata ni eihän se tarkota ettei se uskaltas, lisäks kokoajan joku ano leimaa jonkun bloggaajan se on niin turhauttavaa! Mut millon sofia's day:ta ? :)

    VastaaPoista
  38. Mun mielestä oot tässä vuosien myötä muuttumassa vaan parempaan suuntaan, Sofia! :) Sun videoita on kiva kattoo ja oot niin nätti. :3 ♥

    VastaaPoista
  39. tee sellanen vinkkivideo, missä kerrot kaikkia vinkkejä kauneuteen? ihon hoitoon, hiusten hoitoon yms.

    ja sit sellanen kouluvideo! nyt ku kaikilla on yhteishaku niin ressaa :ss !

    ja tee myday!!!

    VastaaPoista
  40. Laukun siaältö. Opetus video moviemikeriin. Ostoksii.höpörrelyyy. meikkiii ja kaikki videona

    VastaaPoista
  41. Hih, ihana postaus ja oot aivan superkaunis! ♥ Sulla on kyllä tosi ihana blogi ja vaikutat aina niin mukavalta ihmiseltä! :3
    Näin sut tänään muuten Ikeassa, ja meinasin saada sydänkohtauksen. :''D En ollu lukenu täältä etukäteen että meet sinne tänään, ja oijoih oli niin hauska nähdä sinut irl! c:

    VastaaPoista
  42. Ihana postaus ja voisitko tehä Sofia's dayn hiihtolomalla kun niitä on nii kiva katella??:) Hyvää lomaa sulle

    VastaaPoista
  43. Salee sofia ton äänestyksen voitti enenmän videoita vuodelle 2013 mutta ei niitä oo kauheesti näkyny kun sun videoita on aina ilokatsella :D Tee sofiasday tai joku vastaava :d

    VastaaPoista
  44. Mä oon pettynyt suhun, varmasti moni muukin on. Tiiän että ihmiset muuttuu kun aika menee ja varsinkin kahdessa vuodessa. Poistat postauksen josta saat negatiivista palautetta ja tossa Oriflame-edustajuus postauksessa kerroit että vastailet kysymyksiin vielä jos jollain jäi jotakin epäselväksi, mutta kun jotkut kysyvät mielestäni ihan asiallisia kysymyksiä negatiivisemmassa sävyssä niin poistat koko postauksen ja ''mietit vielä asioita''. En halua yleistää nyt, sulle tulee jokaiseen postaukseen negatiivista palautetta etkä poista niitä postauksia, mutta ton oriflame-postauksen kaltaisia postauksia oot poistanut. Niinkuin facessa kirjotit että jotku kommentit laittaa miettimään oisko postauksessa sittenkin parannettavaa niin mikset sitten paranna postausta, ei sitä tarvitse poistaa. Koitat olla esikuva monille monille sua nuoremmille tytöille jotka seuraavat sun blogia, mutta sä kerrot täälä ihan rennosti kuinka joit laivalla ja esim. uutena vuotena ja laitat tänne tupakista kuvia? Are you fucking kidding me. Sun videotkin menee kokoajan vaan huonompaan suuntaan ja noita muutenkin tulee tosi harvoin. Ennen sait mut hymyilemään kun aloitit sun videot tosi ihanasti ja arvaa kaipaanko niitä myday-videoita joissa alotat videon tosi ihanasti ja pirteösti ''MOIKKA! Tänään mä aattelin tehä teille mydayn!'' ja sitten tuuletat sillei hassusti. Nykyään sun videot on järkyttävän tylsiä ja oot niissä väsynyt, sä valittelet kyllä siinä sun väsymystä mutta mikset tee sitten videota myöhemmin jos oot niin väsynyt? miks? Muutenkin postauksia tulee tosi harvoin ja ne postaukset mitä tulee on yleensä sellasia missä valittelet kuinka kiireistä sulla on. Jep lukion käynti on kiireistä, mutta tee sitten ne postaukset viikonloppuna? Ja se että vastaat kommentteihin ilkeästi on tosi ärsyttävää ja sanot kuinka jätät anot omaan arvoonsa mutta alat tosi ärsyttävästi väittämään vastaan kuin joku pikkutyttö. Ennen olit ihana Sofia joka oli tosi pirteä, positiivinen ja hassu, mutta nykyään oot ilkeä ja ylimielinen diiva jolla on kusi noussut hattuun.

    Tiedän, äidinkieleni ei ole parasta enkä jaksanut tehdä mitään kappalejakoja sun muita. Ja pahoittelen myös jos toistan kokoajan samoja juttuja mutta musta vaan tuntuu tältä sun blogin suhteen.

    Kiitos, olen puhunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jaoit kantaasi asioihin, mutta osia noista asioista en allekirjoita. Miksi jättäisin omasta mielestäni huonon ja vajaan postauksen odottelemaan korjausta? Haluan blogiini mielestäni vain hyviä postauksia, en huonoja ja parannuksia kaipaavia :) En poista postauksia ikinä sen takia, että niihin tulee paljon negatiivista palautetta, poistan vaan sillon jos musta siltä tuntuu, ja tämähän on mun blogi, joka tarkotitaa sitä että postaukset poistuvat jos niin haluan :) En mä yritä olla mikään esikuva, en halua olla mikään pyhä ihminen joka ei koskaan tee mitään pahaa; elän elämääni ja kerron siitä täällä, jos joskus harvoin juon, kerron siitä täällä. Todella usean 16 vuotiaan tytön elämään kuuluu joskus alkoholi, omassa tapauksessani todella harvoin, niin en näe syytä miksen siitä voisi täällä ilmoittaa kun siitä kumminkin tulee kysymyksiä.
      Koska ikinä oon laittanut tänne kuvaa tupakasta??? Voitko linkata mulle sen postauksen, koska mä en oikeesti muista laittaneeni semmosta, enkä jaksa mitenkään siihen uskoa, sillä en itse polta.
      Ja totta kai mä nyt saan kertoa videossani tuntemuksiani, jos ne ovat väsyneitä kerron niistä. Ei mun pidä ajatella, että "tänään en kyllä tee postausta, sillä oon väsynyt ja kaikilla varmaan menee hermo jos kerron mitä tunnen" Hell no!
      Ja tuota miten vastaan ilkeisiin kommentteihin, niin sitä en ees ala käymään läpi. Enkä sitä, miten en muka enään ole iloinen, pirteä, positiivinen enkä hassu. Mun ei tarvitse todistella millainen oikeasti olen, kunhan itse tiedän millanen olen, se on pääasia! :)

      Poista
    2. JUST OLIN TULOSSA SANOMAAN, että sofia ei ikinä ole laittanut kuvia tupakasta, koska ei polta:D? ja aika monen nuoren tai vähän vanhemmankin blogissa vilahtaa kuva alkoholista ja ehkä tupakasta, mutta voin sanoa, että en ole nähnyt et sofia ois kertaakaan tupakasta lissänyt kuvaa tänne? ja miksi siihen ois tarve, jos ei edes polta:D? ANO HEI! sulle nauretaan täällä XD tuskin itekkään jaksaisit joka videossa olla niin pirteä ja iloinen ja kukaan ei pakota sua lukemaan sofian blogia tai katsomaan sen videoita?:) joten ihan turha tulla valittamaan kuinka oot pettynyt sofiaan ja videot on huonoja kun aikasemmin.!!!!!!! mieti enskerralla mitä sanot, OK?:)





      /Sofia oot ihana ja sun videot ja kaikki on vaan aina niiin täydellisiä ja piristäviä ja hauskoja,ym<3! love you:3

      Poista
    3. Musta ei ole oikein että ''hehkutat'' tuota alkoholin juontia täällä blogissa, ja tavallaan mainostat sitä kuinka siistiä se on, vaikka juotkin harvoin. Musta on okei, jos joku täysi-ikäinen bloggaaja laittaa kuvia kun ovat baarissa, mutta kun alaikä ''jonnet'' alkaa tätä tekemään niin kuljetaan jo reilusti mauttomuuden rajan väärällä puolen.

      Tietenkään sun ei tarvi olla minään roolimallina muille, mutta sun täytyy ymmärtää että osa sun blogin lukijoista on sua nuorempia, jopa 13 vuotiaita, jolloin se alkoholi ei todellakaan kuulu sun elämään vielä. Mutta ei sen tule estää sua juomasta, mutta tarviiko sitä niin mainostaa että kuin siistiä oli ja oli kivaa, koska just tällänen saa nuoret alottamaan juomisen aikasemmin ja aikasemmin. (Tästä ei ole kauan aikaa kun kuulin että ala-aste ikäiset tytöt oli vetäneet kännit WTF?!?)

      Sua on turha lähteä syyttämään jonkun 13 vuotiaan juomisesta, mutta sun on hyvä miettiä että miten sä täällä kerrot sun alkoholin käytöstä. Ihan vaan senkin takia, että susta voidaan ihan hyvin tehdä noiden 'alkoholipostausten' perusteella lastensuojeluilmoitus. Terveisin ei alottaja ano.

      Poista
    4. Jaah, kerroin vaan mielipiteeni asioista ja joo eti ite se sun laivapostaus, sielä on tupakin kuva kun joku täti oli sitä teille tarjoillu:D tai ehkä muistan vääärin tai oikein, on miten on.

      Poista
    5. Allekirjoitan kaikki tuon anonyymin mielipiteet.
      Miksi teet videoita jos olet väsynyt? Silloin teet videoita vain miellyttääksesi ja eikö tän tarkotus kuitenkin oo, että teet itselles blogia?
      JA ikävä totuus on, että alle 18-vuotiaiden ei kuuluisi juoda ollenkaan, se että "kaikkihan alle 18-vuotiaat juo" on vain naurettavaa. Olisit sinä edes sen verran viisas, että tajuaisit sen.
      Jos vielä mainostat sitä, susta tulee just sellanen kuva, että leijut sillä että juot.

      Poista
    6. Aika jännää vaan et aika moni huomaa sun muuttuneen tollaseks ylimieliseks diivaks. Itsekin voin allekirjoittaa tän anon jutut. Ihan sama ootko muuttunu omasta mielestäsi vai et, mutta ulosantisi on ihan erilainen ja siitä saa todella vittumaisen, ylimielisen kuvan sinusta. Ryyppääminen, fritsut, tupakka yms onkin niin hienoo että niitä kannattaa blogin puolella liputtaa. En kestä miten booooooooooooring tästä blogista on tullu.

      Poista
    7. kommentoin nyt ton yhden ylläolevan anon kommentttiin "(Tästä ei ole kauan aikaa kun kuulin että ala-aste ikäiset tytöt oli vetäneet kännit WTF?!?)"

      Jossain vaiheessa kyl kaikki maistaa alkoholia ja vetää ensimmäiset känninsä ja täälläpäin nykyään kaikki 6lk ylöspäin on viikonloppusin koulunpihoilla kaljat kädessä, joten turhaan urputat sofialle siitä, että jos se laittaa kuvia alkoholista tai kertoo että otti ystäviensä kanssa parit, niin mitäs sitten?:-) Eikä muutenkaan taija olla sun asias mitä toinen blogissaan julkasee.

      Poista
    8. Tässä nämä kolme on jo kertonu mun mielipiteen mutta yhdyn nyt näihin.
      Seuraa muita blogeja niissä on sentään jotain luettavaa. Täällä vaan pelkkiä tylsiä kuvia jotka on samoja aina ja tylsiä videoita.

      Poista
    9. tuntuu kun te itse loisitte musta tommosta ihmeellistä teinikänniääliötä teidän omissa päissänne..? sillä, a) mä en ole ikinä hehkutanut sitä juomista mitenkään, oon vaan asiallisesti ilmottanut, KOSKA tiedän että kysymyksiä tulee kumminkin, enkä mä tosiaankaan mainosta juomista??? tää on mun blogi ja kirjottelen tänne mitä haluan, ei ole mun asia jos joku pitää sitä jotenkin mauttomana b) tupakkaaiheisia kuvia tässä blogissa ei ole koskaan näkynyt eikä tule koskaan näkymäänkään c) fritsut on ihan oma asiani? niihin ei tarvitse kenekään puuttua :)

      ja kukaan ei teitä tätä blogia velvoita lukemaan, jos tällä blogilla ei ole teille mitään tarjottavaa tai mielenkiintoisia asioita, voitte hyvin säästää kauniit sananne ja painaa X-nappulaa tuolta yläkulmasta, helpottaa kummaasti :)

      Poista
  45. onks toi viimine kuva Yyterist? :)

    VastaaPoista
  46. Kiva postaus! Voititko nyt loman aikana tehdä my dayn tai aamurutiini videota? :) Ihana toi sun ja Emmin yhteinen kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aamurutiinia tuskin teen, mutta sofias dayn yritän kyllä!:)

      Poista
  47. Ooot nätti ja ja ja kaunis! :) <3

    VastaaPoista
  48. Oot tosi kaunis Sofia=) ihania noi kesäiset kuvat, odotan kyl tosi kovasti jo kesää ja lämpöö ja 18v synttäreitä! Sulla on ihana♥

    VastaaPoista
  49. Minusta ainakin oli tosi hyvä, että nostit asian esiin. Jos joku oikeasti voi väittää ettei lukion aloittamisen jälkeen muuttuisi yhtään...itse olisin aika huolissani jos en kasvaisi yhtään henkisesti tulevina vuosina. Eikä sun videot ole yhtään huonontuneet ja ihan kun kukaan ei puolustaisi itseään ilkeitä kommentteja vastaan. ;) oliko pakko muistuttaa kesästä....? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä pointti tuo että muokin vähän huolettaisi jos olisin lukiossa yhtä "lapsellinen" kun olin kasiluokalla!:D
      onneks kesä on jo ovella.. ;) toivottavasti!

      Poista
    2. kyllä sä vieläki sielä lukiossa aika lapselliselta vaikutat ;)

      Poista
  50. Joku uus meikkitutoriaali olis kiva! Ja Sofia's day pitkästä aikaa :3

    VastaaPoista
  51. Leivonta/kokkauspostaustaaaaa :)

    VastaaPoista
  52. Oon niin samaa mieltä sun kanssa ! Sama juttu on mulla, anonyymeil tulee paskanjauhamista ja sitten mua sanotaan törkeeks kun niille vastaan samalla mitalla.

    VastaaPoista
  53. Sofia's day :) Oot tosi kaunis!

    http://jasminandsanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  54. asiallista ! (y)
    mä ite jotenkin ymmärrän sua, oon nimittäin saman ikänen ja kuitenkin jonkun puoltoista vuotta sun blogia lukenut. itsekkin tiedän että kyllä siitä kahdeksannesta luokasta on muuttuttu tooodella paljon !
    olet ihana juuri sellaisena kun nyt olet ja tai siis sellaisena itsenäsi jolla minä sut tiedän :)

    VastaaPoista
  55. ihania kesäkuvia ! mä niiiiin ootan kesää ! :DD ja niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana toi maksimekko:33♥ ja kauniss<3

    VastaaPoista
  56. Oot just hyvä tollasena ku oot! :)

    VastaaPoista
  57. Voi vitsit ku susta saa niin upeita kuvia ! :) Oot tosi nätti !! (: Juuri sellainen hyvä esimerkki muille tytöille !

    Tuossa on vähän omaa blogiani ! aloitin tässä hetki sitten ! :)
    http://debbyer-lovebox.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  58. Rrrrrrrrakastan tota kuvaa missä istut maassa <3 love it

    VastaaPoista
  59. Hyvällä tavalla olet muuttunut. Eka video jonka näin oli kiusausvideo. Sen jälkeen joku teidän terassilta, jossa sulla on dipatut hiukset. Olet kasvanut ja kaunistunut. Aikuistuminen on vain hyvä asia :)

    VastaaPoista
  60. Tuutko kesällä poriin?:)

    VastaaPoista
  61. mun mielestä sun videoita on kiva katsoa eikä ne ole muuttuneet paljon pahempaan suunntaan. negatiivisiin kommenteihin pitäisi olla joku hyvin painava syy ja jos´niillä on moitittavaa ja pahaa sanottavaa niin ei niitten tarvii kaikkea sanoa ääneen....ja ihmisen pitääkin muuttua jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  62. Moi! (: voisitko tehä jonku kokkauspostaukse (niinku sillo joskus se kanapiirakka video), ku sanoit sillo kesäl siin sun ja emmin vastausvideos et voit tehä niit, ku joku oli kysyny et voitko, mut ei oo näkyny :( hyvää lomanjatkoo sulle sofia! :)

    VastaaPoista
  63. Hei oliks sä siis tiistaina hpk-jyp pelissä ? :)

    VastaaPoista
  64. En malta oottaa kesää :))) olis kiva jos tulis vaatekkaapin esittely tai joku meikki postaus.

    VastaaPoista
  65. Osta dr. Denimit!!!!! Mustat. 45€ sopii kaikille ja kaiken muotoisille. Carlingsista tai nelly.com :) ne on istuvat ja mukavat :)

    VastaaPoista
  66. Sofia ei!!!! Miks laitoit kesäkuvia , yhyy damn you! Mut toi kuva missä istut hiekalla ♥_♥ i h a n a!

    VastaaPoista
  67. Tekisitkö jonkun meikki opetus videon esim. Miten käyttää aurinko puuteria. Tuli niin kesä mielelle noista sun kuvista :))

    VastaaPoista
  68. Tää on vähän tyhmä kysymys, mut piätkö kuulokkeita takin ulkopuolella ja puhelinta ulkotaskussa? Entä miten sisällä olllessa? :D Mitkä juomat on sun mielestä hyvii salinjälkeen? Käykö ne ihan semmosets-kaupan oisko passion, mitä esittelin jossain Sofia's dayssa? Anteeks tyhmiä kysymyksiä, mut toivottavasti vastaat.:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pidän juu, sisällä en kauheesti kuuntele kuullokkeilla, mutta yleensä salilla jos oon niin kuulokkeet on paidan sisällä, salin jälkeen palautusjuomat on hyviä ja ihan vesi :) kaikki juomat missä on paljon protskuu on hyviä!

      Poista
    2. Mä oon kuullu sellast et maito olis palautusjuomista paras ! :)

      Poista
    3. maito on paras, ihan tutkimuksienkin mukaan... kantsii kysellä salijuttuja sellasilta jotka niistä tietää. Soffeli tietää salikäynneistä just sen verran et se osaa treenata KÄSIÄ ja JALKOJA. hohhohoho

      Poista
  69. Voiskitko tehä meikkituton?:) Ja voisitko tehdä sen sillä Karon antamalle Wet'Wildin luomiväripaletilla? Toi olisi tooosi kiva, jos tekisit ton ja vielä tolla paletilla!;)

    VastaaPoista
  70. Uudistettu laukunsisältö tai hajuvesiesittely!:D

    VastaaPoista
  71. Kamalaa ! :O http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013022816727271_ma.shtml
    Olkaa varovaisia ulkomailla :(

    VastaaPoista
  72. ootpa ihana :)!

    http://eltsuk.blogspot.fi

    VastaaPoista
  73. Mustaki tuli melkein heti ku menin lukioon, aika alussa paljon aikuismaisempi ku siellä täyty heti ottaa hirveesti itse selvää asioista ja tavallaan aikuistua.. Et toisaalta ymmärrän sua, mut toisaalta taas en tuota pientä ylimielisyyttä.

    VastaaPoista
  74. Mihin meet kesätöihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin mihinkää =) isi maksaa <<33<<3<33<3<<3<33

      Poista
  75. Ihania kuvia,mutta mua vähän ärsytti toi sun kommentti,että anot ja paska palaute kuuluvat blogiin,koska pidätkö
    sä oikeesti kaikkia anoja samanlaisina yritän nyt sanoa tämän asiallisesti,koska yleensä vaan kehun ja tällein,mutta
    mua vaan ärsyttää,että kaikki anot leimataan niiin heelposti paskanjauhajiiks ja mä sitte vaan omaa hyvää hyvyyttäni kehun ja sitte mulle sanotaan jotai,että anot ja paska palaute kuuluvat blogiin joten please älähän jookos koskaan
    enää leimaa kaikkia anoja samanlaisiks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ollut tarkotus yleistää anoja, on teitä paljon kivojakin anoja :>

      Poista
  76. Tee postaus kesätöistä jne, et miten saa kesätyöpaikan ja sillai, ja missä ite oot ollut.

    VastaaPoista
  77. millon tulossa uusia videoita?
    vastaa

    VastaaPoista
  78. Kävitkö sä Kuopion IKEA:ssa? :o

    VastaaPoista
  79. Oot tosi kaunis!

    http://marjattaveera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  80. tee joku lemppari vaatteet postaus! se ois kiiiva:)

    VastaaPoista
  81. Mua ärsyttää......mua ei ärsytä mikään sun käytöksessä/kautta sussa.....mut mua ärsyttää tosi paljon et en asu hämeenlinnassa, sillä jos asuisin oisin sun ja emmin kaveri ;)
    oot nii ihana ja tosi kaunis! :)
    ja mul ois vaik kui mont kaunist asiaa sanottavana susta<3 en voi uskoo et jotkut voi haukkuu sua tai sanoo sulle jotai ilkeetä.
    :)

    VastaaPoista
  82. Voitko tehä my-dayn lomalla? :) oot positiivisempi vaa!♥ ps. kiva blogi!

    VastaaPoista
  83. Sun blogi on muuten tooosi kiva mut kappalejaot ois jees, kun välil tulee tekstiä NIIN pitkänä putkena et huhhuh :D Nää kesät kuvat oli ihania ♥ Mäki ootan kesää :)

    VastaaPoista
  84. Sulla on kyl iha huippu blogi ja oot tosi nätti :) Ja oot just muuttunu positiiviseen suuntaan mun mielest ainaki:) Ja sulla on hyviä mielipiteitä ja ajatuksia!

    VastaaPoista
  85. tee sofiasdayy !! ne on ihan parhaita :)!

    VastaaPoista
  86. Kiva postaus! :) Luetko muuten Elinan blogia?? O.o

    VastaaPoista
  87. Soffe, olet hieno nainen ja osaat tehdä mielenkiintoista ohjelmaa meille lukijoille ja kiitos siitä :) -ihastuin kuviisi jo aikaa sitten, ja tässä kuva missä istut hiekkatiellä, on loistava vaikka on otettu aurinkoa päin, mutta Sinun reitesi näkyvät ja se kertoo paljon..-siitä kuinka kaunis olet ♥

    VastaaPoista
  88. Ihana kuvia !! <3 sofia oot niin kaunis (:

    VastaaPoista
  89. En ookaan ainoa joka on sitä mieltä että sun blogi on huonontunut.
    Okei joo ihmiset muuttuu ja se on ymmärrettävää mutta susta on muutoksen myötä tullut liian asiallinen niin videoita ja tekstiä on ärsyttävä seurata verrattaen niihin vanhoihin postauksiin.
    16-vuotias on edelleen KAKARA, ei se lukioon meneminen kenestäkään aikuista tee vaikka niin näköjään oletat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ookkaan missään väittänyt että heti kun menin lukioon musta tuli aikuinen? oon sanonut, että kun menee lukioon siinä on aikuistunut.
      älä väärentele mun sanoja :)

      Poista
  90. Näytät pahemmalta kun itseensä yhdellä sentillä kadun kulmassa myyvä huora.

    VastaaPoista
  91. Ihana postaus!<3 Näytät muuten ihan Jennifer Lawrencelta! :--)

    VastaaPoista
  92. Mää en oikiasti jostain syystä varmaan koskaan opi ymmärtämään blogeissa toisia haukkuvia :D Okei, se normaali haukkujien syyhän on se: 'netissä on niin helppo tulla haukkumaan näin anonyyminä ja tää on ihan normaalia blogeissa, niihin kuuluu myös kritiikki' ja plaaplaa. Okei, kyllä asioita saa kritisoida, mutta se, että pitää jotain bloggaajaa huonona ja lukee hänen blogiaan silti, ei mene mulla jakeluun :D Miksi pitää sitten tuhlata aikaa postauksien lukemiseen, jos kaikki mitä bloggaaja kirjoittaa on paskaa tai hän muuttuu paskemmaksi/inhottavammaksi/ylimielisemmäksi jne.

    Mää ainakin luen esim. sun blogia siksi, että pidän tästä. Jos eksyn johonkin sellaiseen blogiin mikä ei muhun iske, mun ei tarvi ilmoittaa siitä bloggaajalle. Ei mun mielestä kellään pitäisi olla syytä aiheuttaa toiselle pahaa mieltä, koska faktahan on se, ettei kaikkia voi miellyttää ja ihmiset pitää eri asioista.

    Jatka reippaasti bloggaamista, omalla painolla koulun ohessa eläkä stressaa turhia tän suhteen! Oikeen ihanaa kevään alkua<3

    <3Kaisu

    VastaaPoista
  93. Mä oon aika paljon sua Sofia vanhempi, ja oon lukenut sun blogia nyt aika kauan. Musta on ihan mieletöntä miten fiksu, hauska ja rohkee tyttö sä oot - muistutat paljon mun pikkusiskoa. Tavallaan ihailen sun elämäniloa ja rohkeutta puhua hankalistakin asioista. Iloitsen myös siitä että sä selkeesti annat iloa monelle sun lukijalle, ja esimerkiks noi koulukiusausjutut on auttaneet varmasti monia ihmisiä. Eli lyhyesti sanottuna, oot musta ihan mahtava :) Tosi usein jopa unohdan että oot vasta sen ikänen mitä oot, koska susta saa usein paljon aikuismaisemman kuvan - tämä siis pelkästään positiivisella tavalla tarkoitettuna.

    Kauhulla oon kattonut sitä millasta paskaa nää anonyymi-idiootit tänne suoltaa. Mä en ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa! Musta on järkyttävää se miten ihmiset kokee että niillä on oikeus tykittää sulle vaikka mitä uskomatonta paskaa ja ilkeyksiä, järkyttävän herjaavia kommentteja jotka selkeesti tulee vaan pimeiden ihmisten päästä. Mun oikeustajuun ei.mahdu.mitenkään että miten joku kuvittelee että koska oot alottanut sulle kivan harrastuksen vuosia sitten, ja oot täällä netissä, niin niillä on oikeus hukuttaa sun kommenttiboksi törkeisiin herjauksiin. Mulle ei myöskään mahdu päähän mitenkään se. että ihmiset vielä kuvittelee että niillä on OIKEUS laittaa "rakentavaa kritiikkiä" tyyliin "tapa ittes huora" ja sitten sun pitäis vaan kiittää siitä koska ah, oot sen velkaa sun lukijoille. Missä vaiheessa ihmiset sekoaa ja kuvittelee että niillä on oikeus kiusata toista, että ne on jotenkin parempia, on se sitten netissä tai livenä? Se on musta niin järkyttävän lapsellista ja surullisen säälittävää touhua että morjens. Surullisinta kuitenkin on se, että kyllähän se tuntuu pahalta sen "palautteen" saajalle - vaikka varmasti sitä yrittää laittaa asiat perspektiiviin niin eihän ihminen ole tunteeton robotti. Ja just toi että jos et vastaa, tai ees julkaise, mikä on täysin sun oikeus, näitä kommentteja niin sitten et osaa ottaa kritiikkiä vastaan. Mikä helvetin oletusarvo se on että sun pitäisi ottaa sitä vastaan? Mitä mä oon nähnyt niin asiallista kritiikkiä otat hyvinkin vastaan, mutta mitä sellaseen täysin vaan kusipäiseen viestiin ees voi vastata? Että sulle saa sanoa vaikka mitä ja sun pitäis vaan kiltisti nyökkäillä ja ottaa se vastaan? Ei todellakaan.

    Mä toivon että sä pystyt antamaan näille jutuille just sen arvon mitä niille kuuluu, eli nauramaan paskasesti ihmisten idioottimaisuudelle ja jatkamaan just sellasena kun sä oot. Ja että jos tuntuu että nyt ei jaksa, niin ihan hyvin voit vaan ottaa linjan että jätät ne paskakommentit julkasematta - tää on sun blogi, tän pitäis olla hyvän mielen paikka. Sulla riittää niitä lukijoita jotka lukee ja kommentoi oikeista syistä tätä. Toivon että muistat etenkin niinä hankalina hetkinä ensinnäkin sen miten mahtava tyttö oot, ja miten paljon suurin osa sun lukijoista pitää susta ja arvostaa sua. Jos tuntuu että tarviit hajurakoa blogiin hetkeks, ota se. Et oo meille velkaa mitään,etenkään niille ketkä yrittää vaan saada sut surulliselle mielelle noilla paskakommenteilla.

    Ja tosta muuttumisesta vielä: MITEN IHMEESSÄ ihminen muka kahessa vuodessa muuttuu? Eihän toi yläasteelta lukioon vaihtaminen ja elämän muuttuminen nyt mitenkään voi olla kasvun paikka. (Tää oli sitten sarkasmia, ihan vaan varmuuden vuoks aattelin sanoa.)
    ... Ihmiset muuttuu läpi elämän. Sitä sanotaan kasvamiseks. Tosin aika monelta se näköjään unohtuu ja mahdollisesti puuttuu kokonaan, mitä nyt voi välillä täältä kommenttiboksista päätellä.

    Huoh, tulipas maratonkommentti, pahoittelen. Halusin nyt vaan sanoa aika paljon asioita, joskus mietin että meilaankin sulle, mutta tulkoon nyt tässä. Uskon että sulle tulee aivan mahtava tulevaisuus, oot fiksu ja filmaattinen likka jolla selkeesti on sydän oikealla paikalla. Toivon sulle kaikkea hyvää nyt ja aina!

    Terkuin
    Sanna

    VastaaPoista
  94. Hei! Tuli mieleen tosta anonyymien kommentoimisesta että voithan estää ano kommentit asetuksista. Jokainenhan halukas saa helposti tehtyä profiilin ja tuo anonyymien läyhääminen vähenisi varmasti.. Mulla menis ainakin ihan hermo noihin turhiin valituksiin

    VastaaPoista
  95. Oot tosi kaunis, äläkä välitä noista tyhmistä anoista ! Onhan niitä asiallisia ja mahdollisesti ihan kivojakin anoja mutta ne haukkujat jätä omaan arvoonsa niinkun oot tehnytkin :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla