lauantai 5. tammikuuta 2013

Kuntokuuria....viihdoin!

Moikkaa,

Long time no see! Uusi vuosi meni tosi hyvin, ja tästä tulosta ehottomasti postausta kuhan saan kuvia käsiini :) Mutta uusi vuosi ei ollut aiheena, vaan kuntokuurini mistä onkin tullut paljon kyselyjä. Katsokaapas video niin saatte vähän selvyyttä! Selitän sen niin sanotun "dieeti" vielä tohon alas :) Ja niin se Piloxing tarkottaa nyrkkeilytanssin tyyppistä urheilua.
- Ennen 11:30 pelkkiä hedelmiä
- Lounaaksi keittolautanen + salaattilautanen
- Ei tärkkelyspitosia hiilareita iltakuuden jälkeen
- Tummaa riisiä, papuja, linssejä
- Kokonaan pois pasta, vaalea riisi ja leipä
- Päivällisen kanssa vähintää kolmenlaisia vihanneksia
- Kahden tai kolmen tunnin välein täytyy syödä jotain pientä
- Juo vettä kahden tai kolmen tunnin välein
- 30 min liikuntaa/päivä
Ja liikkumisen muotoja miten aattelin harrastaa on vesijuoksu, uinti, sali, piloxing, lenkkeily ja tanssi kotona! :)
Mutta niin, tavoitteenani on laihtua +/- 3 kg/kk. Ja toivottavasti ymmärrätte ja kunnioitatte mun tavoitteita, eikä tule semmosia "ei sun noin paljon pidä laihtua" yms :D
Onko teillä jotain ehdotuksia liikunnan eri muodoista tai jotain hyviä terveellisiä reseptejä mitkä ootte kokeneet hyväksi?
       
Niiiin ja siti piti vielä sanoa, että poistin Kik -palvelun kännykästäni :) Teitä oli siellä niin paljon, että olisin muutoin roikkunut koko ajan  kännykkä kädessä, niin parempi näin.

195 kommenttia:

 1. Mikä sen appsin nimi oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks sulla siin Shape upissa ihan se perus vai ootko upgradennu sen siihen goldii? Jos joo, niin maksaako se ja paljo :-)

   Poista
  2. Tai hei ei enää sittenkää mitää, tutustuin tohon ohjelmaa paremmin ja tajusin et ei siin ees tarvi sitä parempaa versioo ottaa ku sil normaalillaki pärjää ja uskoisin et sullaki on se! :-) mut mitä niit muita ohjelmii sul oli niilu treenaamisee liittyen

   Poista
 2. tarkotaksä nyt tolla ettet syö leipää niin vaaleeta leipää vai ettet syö ollenkaan leipää ?? (:

  VastaaPoista
 3. No, onnea matkaan!:)
  Pakko sanoi et oon huomannu, et leikkaat jotkut videot vähä jännästi: lauseita saattaa keskeytyä tai sitte oot sanomassa jotain, mutleikkaat sen mitä oot sanomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää nyt oli poikkeus kun sieltä tuli joku sisään pukkariin niin piti lopettaa :)

   Poista
 4. älä tee tästä mitään hiton kuntoilublogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et määrää Sofian bloggaamista! Jos ei kiinnosta älä seuraa.

   Poista
  2. eiköhän sofia saa kirjottaa omaan blogiinsa mistä itse haluaa :)

   Poista
  3. ellet oo huomannu ni tääl on paljon enemmän kaikesta muusta ku siitä kuntokuurista. se saa vaan välillä päivitystä.

   Poista
  4. eks se just tossa videossa sanonu että ei se tänne usein siitä kuntoilusta kirjota...

   Poista
  5. etkä sä määrää mun kommentoimista:)

   Poista
  6. Sofian blogi,Sofian elämä ja Sofian päätösvalta tästä blogista. Jos se haluu tehä tästä kuntoilublogin ni se saa niin myös tehä!

   Poista
  7. Sofian blogi,Sofian elämä ja Sofian päätösvalta tästä blogista. Jos se haluu tehä tästä kuntoilublogin ni se saa niin myös tehä!

   Poista
  8. Jos ei kiinnosta lukea sofian blogia,niin sitten vaan poistut sivulta ja etit uuden blogin jos tykkäät. Se on Sofian oma asia,minkälaisen haluaa tehdä blogistaan,jos ei miellytä,ei tarvitse lukea:)

   Poista
  9. Sen olen huomannut että Sofia pitää bloggaamisesta. Tämä on sen blogi se kirjottaa mitä haluaa, sen on tarkutus purkaa tunteitaan tänne eikä lukioiden! Myös kuntoilu on sille tärkeä asia ja haluaa meiltä tukea. Josse i Sofian kuntoilut kiinnosta voit ihan vaan skipata sen postausksen sillä tänne ei tarvita sellaisia jotka tuottaa pahaa mieltä. Jos nyt vaan pidetään tämä Sofian blogi positiivisena ja mukavana paikkana! Myös lukijoille ja Sofialle. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzemppiä Sofia paljon!

   Poista
  10. hiekkaa pillussa? eiköhän tänne blogiin saa antaa kehuja ja kritiikkiä ja omia mielipiteitä aivan vapaasti. ei täydy kaikkien 15v hiekkapillulissujen tulla valittamaan siitä jos joku antaa mielipiteen tai sanoo vähänkin negatiivista palautetta. kasvakaa aikuisiksi. oishan tuo ano voinut asian nätimminkin sanoa mutta palautetta siinä missä muukin

   Poista
 5. Paljon tsemppiä Sofia ! ♥ Jos haluut päästä sun tavotteeseen, niin sä pääset kyllä. Oot sen verran vahva tyttö, että pystyt kyllä jos vaan haluut :--) sulla on tukena kaikki sun lukijat!

  VastaaPoista
 6. Oot ihana <3 tsemppiä ja toivottavasti pääset tavoitteisiis ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiii♥ jaja toivottavast pääset tavoiteesee sofia!<3 ja janita luen sun blogii awsome!!!!!!!!!!!!♥ teijjän molempien blogit on:)))

   Poista
  2. tsemppii soffe! ♥ ja janita seuraan sun blogii!! awersomet blo
   git teill:DDD

   Poista
 7. moi sofia tsemppiä kuntokuuriin.ollaan mun pikkusiskon kanssa kovia faneja vaikka alettiin lukeen sun plogia vasta vajaa kuukausi sitten.pikkusiskoni toivoisi enemmän mökki videoita.
  VASTAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plogia :DDD Mitä vitun mökki videoita?

   Poista
  2. varmaan kesällä tulee enemmän ku talvella ei pahemmin mökkeillä.... :D järjellä vaan ku miettii

   Poista
  3. Sofia saa niin paljon kommentteja että ei kaikkiin voi vastata.Hänellä on myös muuta elämää. Kiitos :)

   Poista
 8. siis latasit kännykkään treeni ohjelmia vai häh? minkä nimisii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ladannu kännykkään kik:sovelluksen (en tiiä oikeetä nimeä) eikä mitä treeni ohjelmii ,mut emt jos sil semmossii ki on ,mut tossan se ei sellasest puhunu ollenkaa...

   Poista
  2. lukisit aiemmat kommentit, mutta voin toistaa Shape up.

   Poista
  3. Hahaha anteeks nauran mut kik on messenger jossa voi puhuu ilmaseks, ja se tossa just sabo et se POISTI sen ! :D

   Poista
  4. Kuunnelkaa mitä Sofia videoillaan puhuu, niin samoja asioita ei tarvi käydä 100 kertaa läpi.

   Poista
 9. Omg sä painat jotain 90 kiloo ja en sano tätä että mä vohaisin sua tai mitään mut et näytä yhtään siltä että painaisit niin paljon mut tsemii sulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD mistä sä päättelet että painan 90 kiloa? varsinkaan jos sanot että en näytä yhtään siltä.. mikä logiikka tässä kommentissa oli?:D ja ei rakas, en paina 90 kiloa

   Poista
  2. haha vai et 90kg :D en haluu sanoo silleen ilkeesti, mut ollaan aika samankokosia(tosin oon vähä lyhyempi) ja painan 74kg nii varmaa aika samoilla kieppeillä sääki pyörit :) mut toivottavasti laihut siihe mihi haluut <3

   Poista
 10. kannattaa käydä bodycombatis!!! iha sikakivaa ja toooosi raskasta, mutta sillä tavalla raskasta et kyl sen loppuun jaksaa mut sit on ihan naatti. Sen avulla laihtuu ihan salee!

  VastaaPoista
 11. Tosi paljon tsemppiä Sofia ja onnea kuntokuuriin! :)

  VastaaPoista
 12. muistathan et rajansa kaikella kuitenkin :)

  VastaaPoista
 13. tsemppiä toivottavasti sulla nyt tällä kertaa onnistuu tää :D voitko tehä joku päivä taas jonkun pirtelö/smoothie reseptin? :)

  VastaaPoista
 14. Paljon tsemppiä Sofia! :)

  Oletko testaillut kahvakuulaa? se on todella ivaa ,mutta kannattaa mennä jonnekin tekemään sitä, eli älä yksin ennen kuin osaat tehdä sitä oikein :). Mutta se on todella kivaa ja auttaa. Minäkin aloitin nyt kuntokuurin . :)

  Linda

  VastaaPoista
 15. En tiedä tiesitkö jo, mutta siihen shape uppiin voi merkitä myös liikunnat :)

  VastaaPoista
 16. Kannattaa lenkkeillä aamulla tyhjällä vatsalla,se polttaa enemmän kaloreita :)

  VastaaPoista
 17. Paljon tsemppiä Sofia!

  Oletko testannut Kahvakuulaa? Se on todella kivaa ja paino putoaa ja lihakset kasvaa:D Mutta älö kokeile sitä jos et osaa. Mene oikein mukaan ryhmään, koska et sa tehdä väärin, koska silloin sul on kipeät lihaksset sen jälkeen ja voi tapahtua jotain muutakin.. Minäkin aloitin kuntokuurin .

  Linda

  VastaaPoista
 18. juoksulenkki on tosi hyvä liikunnan muoto, mut en tiä onko se tälläi talvella kiva juosta tua lumessa;)

  VastaaPoista
 19. juoksulenkki on hyvä liikunnanmuoto, mut en tiä onko kiva juosta nyt tua talvella tuola lumessa;)

  VastaaPoista
 20. mullakin on tässä tää perus "kesäkuntoon" projekti alkamassa :D mut en haluu tehä sillee et ois mikää erityine ruokavalio, lisään vaa liikuntaa ni uskon et sillä pääsee jo pitkälle :) mut you go girll!!

  VastaaPoista
 21. Uinti on kyl älyttömän hyvä tapa pudottaa painoa ja samalla vahvistaa kuntoa!! :-)

  VastaaPoista
 22. Moi Sulle tulee varmasti joka päivä paljon postaustoiveita, mutta jos joskus ehdit ja pystyt niin olis kiva jos tekisit sellaisen postauksen missä kerrot miten sun vanhemmat sukulaiset ja ystävät suhtautu kun kerroit että sulla on blogi?

  VastaaPoista
 23. Toi puolituntia on ihan hirveen vähän. En tiiä harrastatko mitään muuta lajia. Mutta jos meinaat laihtua/kiinteyttä tuon puolen tunnin täytyy olla raskasta reeniä,eikä mikää tanssi kotona. Mutta teet miten itse parhaaksi näet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai liikun enemmän kun 30 min päivässä jos meen salille tms, totta kai pitää olla lepopäiväkin :)

   Poista
 24. terveellinen laihdutusnopeus on 0,5kiloo viikossa

  VastaaPoista
 25. Hei, kannattaa lataa sellanen ohjelma App Storesta kuin : abs. Se on sellanen vatsalihas tai punnerus ohjelma! Se mies näyttää mallia ja sä teet perässä! Suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista
 26. tsemppiä! ja kiva tää uus ulkoasu♥

  VastaaPoista
 27. kannattaisi ottaa kuntoilusta ja terveellisestä syömisestä ihan elämäntapa, niin ei tarvitsisi joka toinen kuukausi pitää ''kuntokuureja''

  Kuntokuureista ei ole mitään hyötyä, jos kuitenkin parin kuukauden päästä taas antaa paisua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuskimpa sofia on tahallaan luovuttanut kuntokuurin suhteen, mutta ihmisillä tulee elämässä tilanteita jolloin muut asiat ajaa liikunnan yms. edelle. tuollainen jälkiviisastelu ei sofiaa auta, koska hän varmasti itekkin tiedostaa asian. onhan se tietysti helpompi tulla anonyyminä kritisoimaan toisen elämäntapoja, kun sanoa jopa joku kannustava sana...

   sofia, tsemppiä! oot ihana tyttö ja sulta saa paljon inspiraatiota ja piristystä päivään :)

   Poista
  2. Jos haluaa laihduttaa niin totta kai pitää olla jonkinmoinen kuuri että laihtuu sitten ku ollaan niissä halutuissa mitoissa ni sitte pyrkii pitämään sen painon samana ja omaksumaan sopivissa määrin liikuntaa terveellistä ruokaa ja herkutteluja. Jos

   Poista
 28. millä kameralla kuvaat ja onko lisäobjektiivei tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löytyy myös tuolta kommenttiboksista, nikon d3100 ja ei oo lisäobjektiiveja :)

   Poista
 29. älä sano, että olet varma ettet sairastu syömishäiriöön... Niin sanoin minäkin ja sairastuin pahasti.

  Olin hieman ylipainoinen ja aloin viattomasti laihduttamaan, syömään terveellisesti ja liikkumaan, mutta yhtäkkiä en pystynytkään lopettamaan liikkumista kun huomasin, että miten helposti painoa saa pois.

  Sarastuin anoreksiaan ja jouduin vastentahtoani osastolle, se oli elämäni helvetillisintä aikaa!

  Varsinkin tuo kilo viikossa kuulostaa hurjalta, koska itselläni oli ihan sama tavoite ja lopussa, kun olin jo pelkkää luuta ja nahkaa saatoin laihtua yli 2 kiloa viikossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä! koskaan ei saa sanoa mitään varmaksi! :)

   t: 16vuotiaana sanonut 'en ikinä synnytä lasta' mutta kumminki pari kuukautinen mötikkä mulla nyt on :)

   Poista
  2. Se on joo totta että laihduttaminen voi johtaa syömishäiriöön, mutta sen tulemisen varmuus ei oo mikään 100%. Ihmiset on erilaisia, jotkut altistuu herkemmin ja toiset pitävät taas laihduttamisen inhimillisissä määrissä. Laihduttamista ei pidä rueta pelkäämään sairauden pelossa, varsinkin jos aihetta laihduttamiseen on. Vähän kyllä outo tuo lapsen syntymistä anoreksiaan vertaaminen, onhan ne kaksi ihan eri asiaa :D mutta joo.. never say never.

   Poista
 30. Sulla on ihana blogi <3

  http://adasonlyonelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. Tsemppiä, kyl sä pystyt siihen ! :) Itekkii alotan nyt urheilee enemmä, kesäks sit vähä parempaa kuntoo :)

  VastaaPoista
 32. Otitsä tän suoraa iltasanomien sivulta? Nimittäin luin tän jossain muuallakin. Mut siinhän luki että varmasti toimii.. :) tsemppii!,!!

  VastaaPoista
 33. kannattaa kokeilla less millsin tunteja, jos niitä löytyy tuolta salilta minne kortin ostit :) bodyattack, bodycombat ja bodystep on tosi tehokkaita :)
  suosittelen myös syömään proteiinia( esim rahkaa) koska se pitää paremmin nälkää kun joku hedelmä, ja lisäks hedelmistäkin tulee sitten liikaa syötynä sitä hedelmäsokeria! pähkinät on muute myös hyvä ja helppo välipala. siinä oli jotain vinkkejä mitä tuli mieleen!

  p.s piloxing on tosi kivaa, kannattaa käydä koittamassa!

  VastaaPoista
 34. Onnea! Kauanko aijot jatkaa tota onks joku aika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kauan kunnes oon halutuissa mitoissa, ja totta kai sen jälkeen mutta sitten se on enemmänkin semmosta "terveellistä elämäntapaa" XD

   Poista
 35. hedelmäsalaattia, (esim. mandariinia, omenaa ja päärynää, vältä banaania) maustamatonta jogurttia ja pieni määrä juoksevaa hunajaa yhdessä, toimii ja vie makean himon pois :)

  toinen mitä oon ite dieetillä syöny on maustamaton jogurtti, mehukeitto ja kaurahiutaleita sekasin :)

  tsemppiä! :>

  -Janica

  VastaaPoista
 36. mua harmittaa, rakastan sun blogia, mutta teet niin paljon videoita ni en hyödy siitä paljoon, koska oon kuuro, kokonaan kuuro, en kuule minkään laitteen avulla. kaikki aina sanoo et videosi on parhaita .. kyl mä kattelen sun videoita ja yritän lukee huulilta mut se on vaikeeta videonkautta ja kun välilä sun suuta ei edes näy. mut kaunis olet ja kirjoitat ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt kun tiedän tämän, niin yritän ehottomasti kirjottaa enemmän!!!!:) kiitos paljon!

   Poista
 37. normi ihmisen pitäis liikkua vähintään 2 h päivässä. tuohon sun 30 min vaan. niin ja tohon sun listaan vielä niin mun mielestä ainakin zumba on todella kivaa & kätevää, suosittelen !:) ja uinti, lenkkeily, tanssi on myös hyviä niinku sanoitki jo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 h päivässä? mä en oo kyllä kuullut tommosesta.. mutta totta kai liikun päivässä vähintään sen 30 min, ja sitten enemmän kun meen salille/uimaan tms :)

   Poista
  2. Lapsille on suositus liikkua 2h päivässä, nuorille 1,5h :) Ja nämä tietenki AINAKIN/VÄHINTÄÄN ja vain suosituksia :)

   Poista
 38. Onko pakastevihanneksia hyvä syödä? tai onhan tuoreet parempia, mutta lihottaako ne esimerkiksi minkä verran, kysyin jos voisit vähän neuvoa?! :) ja tsemppiä kuntokuuriin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oo mikään ekspertti näissä, onhan tietysti tuoreet aina paljon parempia ja pakastejutut saattaa sisältää aika paljon eineksiä.. en osaa kyllä sanoa :>

   Poista
 39. lataa nike training center, paras treeniohjelma kotona tehtäviin treeneihin!

  VastaaPoista
 40. tsemppii paljo sofia =) ite oon käyny nyt salilla vähä reilu vuoden ja nyt on -10 kg. ja oon tietty myös kattonu että mitä suuhuni pistän niinku pitääki :)) monethan välttää just noita iltahiilareita, mutta jotai ns. "hyviä hiilareita" kannattaa illalla syödä varsinki jos oot treenannu sinä päivänä :)

  VastaaPoista
 41. uinti muuten kuluttaa tosi hyvin ! ja kuntosalin avulla ainakaan lihaskuntoa tekemällä sun paino ei välttämättä hirveesti laske, etkä välttämättä niinkun ulkonäöllisestikään hirveesti laihdu. lihaskuntotreeni kiinteyttää ja kasvattaa lihaksia jolloin ne suurenee, ja lihaksethan painaa enemmän kun läski. joten jos haluat oikeasti laihtua (hirveetä neuvoo ketään laihtumaan.. :D ) niin ton "dieetin" ruokavalio on hyvä, ja sitten harrastat mahd. paljon liikuntaa eli just uintia ja lenkkeilyä yms. mut tottakai kuntosalilla käynti on vaan hyvästä ! mutta älä säikähdä jos sun paino ei laskekkaan ihan niin nopeasti kun toivoisit. onnee kuntokuuriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lihaskasvuun tarvitaan plussakalorit....

   Poista
  2. eikös se mee niin että läski alkaa palaa ensin pois?:0 ei se lihas siellä läskin alla kasva?

   Poista
 42. Haastoin sinut! Jos viitsit niin mene tekemään haaste!

  pienitummapisara.blogspot.fi

  VastaaPoista
 43. Syötkö edelleen kerran viikossa karkkia vai oletko jättänyt kokonaan? :)

  VastaaPoista
 44. oon miettinyt samanlaista dieettiä, mutta miten olet ajatellut hoitaa keiton syönnin mm. koulussa? vai onko teidän koulussa esim. puuropäivinä kunnon salaattia tarjolla? terveisin. kiinnostunut sieluntoveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otan kouluun mukaan kotona tehtyä keittoa ja katon ruokalistan netistä etukäteen, meillä kyllä on yleensä aina salaattia tarjolla :> jos ei oo, niin otan kotoota

   Poista
 45. piloxing on pilateksen ja boxingin yhdistelmä...

  VastaaPoista
 46. Aijon ehkä ottaa ton sun kuntokuurin myös itselleni käyttöön :)

  VastaaPoista
 47. +/- 3 kg/kk Mitä toi tarkottaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et se laihtuu kuukaudessa n. 3 kiloa, ehkä enemmän ehkä vähemmän mut siis suunnillee 3 paikkeil (:

   Poista
  2. että voin(=yritän) laihtua joko alle tai päälle 3 kiloa kuukaudessa

   Poista
 48. tuli tosta sun videosta mieleen, että kai oot ajatellu tän sun laihdutuksen elämän muutoksena? on kropalle tosi raskasta jos pari kuukautta on laihiksella ja saa kiloja pois ja sitten ne taas tulee takasin ja laihdutat taas :) en sano sitä sen takia että haluisin valittaa tai olla kaikkitietonen, mutta oon ite laihduttanu 14kg ja se on lähteny vaan sillä elämänmuutoksella, en jättäis tollasia kokonaisia ruokia pois vaan muuttaisin niitä pienempiin määriin, mutta tiedät ite mitä teet, it´s ok :)

  VastaaPoista
 49. ootko väsyneenä kirjottanu tota esittelyä ittestäs? ''..maasta taivaan välillä.'' ''osoittteeseen'' :DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 50. aloitin kirjoittan kun katoin sun blogias niin innosti ihan hirveesti käy tsekkaan http://mylifee-emmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 51. Ethän vaan sitten ole liian ankara itsellesi, kolme kiloa kuukaudessa on kuitenkin aikamoinen vauhti.. Ja jos tulee lipsumisia niin älä piiskaa itseäsi, opi siitä ja tee seuraavalla kerralla paremmin. :)

  VastaaPoista
 52. Ei sun ees tarttis treenata, oot nyt jo hyväs kunnos!:)http://3l1s4sblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 53. http://www.youtube.com/watch?v=O2kVwAcK6Ws

  tää ei liity tähän mitenkään mutta millä värillä olit värjänny hiukses? aivan tajuttoman täydellinen väri<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kuule kun en mie muista enää.. olisko toi ollut joku mahonki?:D

   Poista
 54. muistatko mikä ton dieetin nimi oli? tai mistä löysit ton? tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tolla dieetillä ollut mun mielestä mitään nimeä, iltalehden sivuilta löysin :)

   Poista
 55. Tsemppiä sulle ! Ja sori nyt tää kysymys ku ei liity tähän mut voisitko tehä jonkuu arvostelun sun puhelimest ku oon ehkä hankkiis sellasta (:

  VastaaPoista
 56. Oot ihan mielettömän ihana persoona ! Oot positiivinen ja ilonen nuori :) Mun illat ennen nukkuumaan menoo menee siin et makaan sängyssä j kattelen sun vanhoja video- postauksii ! Eli siis ku pyysit kertomaan mielipiteen et ootko muuttunu nii et mun mielestä ainakaa mihinkää muuhun ku vaa parempaa suuntaa ! :)
  Oot aivan mielettomän kaunis ja ihana ! Tsemppiä kuntokuuriin ! <3

  VastaaPoista
 57. olet ihanan hoikka kasvoistasi:)ei sinun tarvitsisi laihtua koska ihmisellä pitää olla muotoja! mutta kaikilla on omamielipide:)

  VastaaPoista
 58. Sofia, tosta hedelmästä minä olen pikkusen eri mieltä. Sinun täytyy syödä aamulla jotain parempaa esim. puuro,jugurtti,piirtelö jne. Tottakai se on sun oma asia, mut mie ite olen jaksanu paljon paremmin, kun aamupalaks syönyt jotain muuta kun vaan hedelmiä. Paljon tsemppia ja tämän ohjelman mukaan, ihan varmasti pääset tavotteisiis! :)

  VastaaPoista
 59. sun kuntokuuri postauksien ansiosta oon saanu motivaatioo ruveta laihuttamaan :) oot niin ihana ihminen, vaikka en sua tunnekkaan! on ihana tulla koneelle ja huomata että oot postannu :D jatka samaan malliin ja toivottavasti pysyt tavotteessas :)

  VastaaPoista
 60. hirmusesti tsemppiä! sulla on ainaki toi asenne kohdallaan, että et masennu jos lipsut vaan alotat uudelleen sitkeesti :) ja ruokavaliokin kuulostaa toosi hyvälle! tästä postauksesta sai myös paljon motivaatiota itelle elää terveellisemmin, joten kiitos!

  VastaaPoista
 61. Moi sulla on kiva blogi. Ja tsemppii kuntoiluun :)

  VastaaPoista
 62. Tsemppii<3 voisikko muuten tehä semmosen whats on my iphone tagin??

  VastaaPoista
 63. Tsemppii<3 Voisikko tehä semmosen whats on my iphone videon??

  VastaaPoista
 64. Voisitko sä tekstien kans käyttää kappalejakoa? On tosi raskas lukea tekstiä, joka on yhteen pötköön kirjotettuna :/

  VastaaPoista
 65. Voisikko tehä joskus sun treenivaaatteiden esittely postauksen ? (:

  VastaaPoista
 66. SOFIA MÄ NÄIN SUN ÄITIN JA ISKÄN TELKKARISSA SIIN MIES HYVÄÄ VUOSIKERTAA OHJELMASSA! :) MIS JUHLITTIIN VEXI SALMEN 70-VUOTISJUHLAKONSERTTIA :))

  VastaaPoista
 67. tsemppiä! :)

  http://blogmywaytodo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 68. moisofia! kun katoin sillon sen sun ja emmin onnitteluvideo-jutskan, vaikutti et olit aika välinpitämätön emmil.. iha ku osit sen kaa ko säälisit sitä ko sil ei oikee oo muita kavereita ko sä:DDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täyttä bullshittiä jauhat kyllä :D emmillä on paljon muitakin kavereita kun minä

   Poista
 69. miks sä ees haluat laihtua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska en pidä nykyisestä vartalostani at all

   Poista
 70. Ei kannata syödä jotain pientä 2-3 h välein, vaan rytmittää tarkoin ennalta suunnitellut ateriat päivään sopivaksi :) Esimwekiksi:
  klo 10 aamupala (puuroa + proteiininlähde +runsaasti vettä)
  klo 12 lounas (ei hiilareita, liha/kala/kana + kasviksia runsaasti)
  klo 15 välipala (proteiinia + pienesti tai miel. ei ollenkaa hiilareita, lämpimästi voin suositella maitorahka + pakastemarjoja sulatettuna ja muussattuna makeutusaineen kanssa)

  klo 17 päivällinen (liha/kala/kana + vähän hiilareita esim raakapunnittuna 40g riisi/pasta, tai vaihtoehtoisesti 2viipaletta leipää + runsaasti kasviksia)

  klo 20 iltapala (proteiiniä esim marjat+maitorahka tai raejuustoa, vain erittäin erittäin erittäin vähän hiilareita)

  Tsemppiä! Itelläki menossa dieetti Jutan superdieetin ohjeiden mukaan ;)

  Ei kannata napostella, itse kesytän makean nälkää syömällä lounaalla ja päivällisellä aina porkkanan, ja välipalalla maitorahkan marjojen kanssa, se on niiiiin hyvää! :) Ja jos käyt salilla/lihaskuntoa tekemässä niin käytä palautusjuomaa, esim prismoista saa Fast Dietmix -proteiinijuomaa joka on hyvä vaihtoehto treenin jälkeen nautittavaksi.

  P.s. Hedelmät sisältävät erittäin paljon sokeria, ei kannata niitäkään kohtuuttomasti syödä max 1-2 päivässä. Viinirypäleet ovat pahimpia! :) Jutan dieetti ei sisällä hedelmiä lainkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei itse toimi tommoset ns. ajastetut syömiset :) oon kyllä kokeillut, mutta ei oikein taho toimia mulla..

   Poista
  2. Ainut tapa miten voi laihtua pysyvästi on tarkka kellotus. Huomaan kyllä miks sulla on paino-ongelmia...et ymmärrä esim hedelmien hiilareita.

   Poista
  3. EI SE LAIHTUMINEN IDIOOTTI OLE PELKISTÄ HIILAREISTA KIINNI -.-'

   Poista
 71. Mitä tarkoittaa +/- 3 kk/kg ? :D Eli voit joko lihota tai laihtua kk aikana 3kg.. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. että vähän alle tai vähän yli 3 kg _laihtua_ :>

   Poista
 72. Sulle ois haaste blogissani!

  http://marianelamaaa.blogspot.fi/2013/01/37-haaste.html

  VastaaPoista
 73. hyvä kuntokuuri ku sut näkee mäkissä usei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD usein=käyn mäkissä kerran tai kaks kuukaudessa jos sitäkään

   Poista
  2. ei kannattas käydä ollenkaan :) kun syöt yhen juustohampurilaisen, niin saat päivän tarvittavan suolamäärän yhestä hampasta, ja kaloreita siinä on sellaset 300 :S ite en oo käyny vuoteen mäkissä ja oon ylpee =)

   Poista
  3. omk 300 kalorii :0 toivottavasti et syö päivässä enempää!! tutki faktat ja tule sitten kertomaan juttujasi :D

   Poista
 74. Voi vitsit,kiitos sinä jos joku osaat motivoida muitakin!Tai siis ainakin mua innostaa aina sun kuntokuuripäivitykset,ja ennen kaikkee tsemppii!!!Oot ihana<3

  VastaaPoista
 75. Ootsä muuten kertonu tästä uudesta "dieetistä" sun vanhemmille,ettei ne ihmettele jos et syö esim.pastaa tai vaaleeta riisiä yms?? Kiitos,motivoidun itekki ina näiden sun kuntokuurien myötä!! Tsemppiä,tehään tää yhessä,pystyt siihen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kertonut kyllä :) äiti auttaa muo tässä, se ohjeistaa muo tekemään kasvissose keittoa yms :>

   Poista
 76. Tositosi paljon tsemppiä Sofia ja hyviä kuntoiluhetkiä :--Dd Sit kun pääset tavoitteisiis, aiotko siltiki jatkossa jatkaa kuntoilua? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai aijon :) jos ei jatka, niin lihoo taas takasin :D

   Poista
 77. Syötkö enää karkkia tai yms kerran viikossa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sallin ittelleni yhen karkkipäivän :)

   Poista
 78. etkö syö edes pinaattipastaa. Se maistuu tavalliselta, mutta terveellistä (:

  VastaaPoista
 79. Ooii sofia oot ihana <3 Tosi paljon tsemppiä tavoitteeseesi ! Oot mu idoli ! <3 T. Anna espoosta <3

  VastaaPoista
 80. Paljon tsemppiö Sofia :D


  http://www.ilovemylife1005.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 81. Entiiä tykkäätkö jäätelöstä tää on vähän samantapanen resepti eli


  Turkkilaista/kreikkalaista mitä nyt kaikkia niitä on niin jogurttia,teelusikka juoksevaa hunajaa nimenomaa juoksevaa! Sit esim pätkiksiä,niitä dumle snacks juttuja irtokarkeista tai jotai suklaata.

  Ota kaks dl sitä jogurttia tai enemmän sit murkaa vähän jotain suklaa juttuja. Sekota jogurtti ja hunaja yhteen sitten sinne ne rouhitut suklaat tai jokku (suklaiset) sekotat hyvin, laitat pakkaseen sit annet sen seoksen olla pakkases joku tunnin verran sillain et se ois semmosta vähän niinku pehmeestä pehmiksestä kovempaa:d ja syöt ihan sika hyvää oon niin hulluna siihen<3 se on niinku jogurttijäätelöö terveellistä ja hyvää :):) suosittelen!!

  VastaaPoista
 82. Niin mikä tää Kik - sovellus oli? en oo mukana :D Oliko alussa rankkaa alottaa dieetille ja jos oli niin miten siinä voi pysyä luistamatta ? :) Terkuin ; fani

  VastaaPoista
 83. http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288528820742.html
  oisit vaan suoran linkin laittanu tähän...

  VastaaPoista
 84. tiedätkö jonkun sivun, josta vois löytää jonku hyvän kuntosali-ohjelman itelle jos on tarkotus vähän laihtua yms kohottaa kuntoa? toki saliltaki vois kysyy mut ois helpompi ku ite vaa keksis jonku toimivan :D

  VastaaPoista
 85. Ei liity tähä postaukseen, mut katoin sun vanhoja videoita youtubesta ja hetiku sul oli vaate M-kokoo niin näytit sen ihan avoimesti mutku oli isompaa ku M nii piilotit.. ? tai en tiiä oliko isompaa ku M mut ainaki sormes laitoit siihen koon päälle tarkotuksella. ei siinä oo mitään hävettävää näyttää jos vaate on L koko :)
  nimim. itsekin L kokoinen 15v

  VastaaPoista
 86. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä kuntokuuriin :)
  Mä halusin tulla kertomaan, että katoin äsken youtubesta sun videon koulukiusaamisesta ja mun mielestä oot todella rohkee! Täällä kirjottaa Veera, 181cm pitkä tyttö ja voin täysin samaistuu sun tunteeseen siitä et kavereitten kanssa olo on suunnilleen kun jättiläisellä. Mutta ei anneta sen haitata! :) Pituus on kaunista, täytyy vaan osata kantaa itseään :)
  Oot upee tyttö, en meinannut alussa uskoo että oot mua kaks vuotta nuorempi, vaikutat paljon ikäistäs vanhemmalta!

  ..PS Sun videot on hyvin koukuttavia :D

  VastaaPoista
 87. Näin sut Kastellissa olevassa jossain kaupungin mainoksessa vai näinkö väärin? :D mulla oli rillit kotona niin on pakko kysyä mitä siinä mainostettiin? Nätit kuvat susta ainakin oli sen verran sain siristeltyä ;) :D

  VastaaPoista
 88. Kuinka pitkiä lenkkejä teet? ja monen kilsan matkoja juokset putkeen? Ja mitä vaatteita käytät lenkillä näin talvisin kun on kylmä,vai käytsä talvella lenkillä ollenkaan?? Sori tää kysymyspommitus,mut joo... Kiitokset sulle:motivoit ja oot muutenvaan ihana<3

  VastaaPoista
 89. voisitko tehä sellasen videon missä kerrot sun siitä saksan riparista

  VastaaPoista
 90. Tsemppii kuntokuuriin! :)) hei tiets sä muute mite sen käyttäjän pystyy poistaa sielt shape up:ist? XD

  VastaaPoista
 91. siis ite tehty tomaattikeitto, on muuten iha sika hyvää :D
  Ite teen sen sillee et laitan valmista tomaattimurskaa - sipulia ja valkosipulia kiehautan ja soseutan ja sit maustan, grillaus ja yleismausteella + vähä basilikaa.
  Eikä liiemmin oo kaloreita :) NAM !

  VastaaPoista
 92. sori jos kerroit jo ja mulla meni ohi, mutta minkä verran "saat" syödä kaloreita päivässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä latasin ton shape upin kanssa, ja mä laitoin tavotteeks 1kg per viikko eli saan vähä yli 1100 kcal mut alle 1200 kcal :D

   Poista
 93. Voi kuule Sofia, tässä sulle paras dietti sä voit syödä ihan sitä mitä sä itse haluat ja mikä sun mielestä tuntuu ja maistuu hyvältä,kunhan vaa liikut sen minkä syöt! Ihan turhaa lueskelet noita Iltalehdenjuttuja..sairastutat vaan itsesi. Itse olen tosi kova urheilija ja tiedän kyllä mitä tarkotat tolla sun "kuntokuureillas", aluksi laihduin 12kg 3kk tollasten hömpöötysten takia, missä sen jälkee lihaskunto? Hävinnyt taivaisiin! Pieni vinkki vaan syö, juo ja liiku, voin luvata sillä pidät ittes terveenä ja tuut mahtuu niin vaatteisiin mihin haluat!

  VastaaPoista
 94. Tsemppiä diettiin. Sun tavoite on kyllä tooosi pieni. Itse laihdutin viime keväänä 1,5 kg viikossa eli kuukaudessa n. 6 olen vuoden sinua vanhempi. Nyt pidän muutamalle kaverilleni kunto kuuria. Mulla on matkaa lukioon/töihin 7 km. Kävelen matkat säällä kuin säällä. Mutt sun oma päätös sun laihdutuksista. Suosittelen syömään paljon , mutta terveellisesti, koska kasvat vielä. Tsemppiii! Ja tää juttu on täysin totta! Kato ku rimmas! :-)

  <3: Hyvä kuntoinen

  VastaaPoista
 95. Moi! Sofia haluaisin kysyy sulta et ku oon liittyny lukijaks yhe tytön blogii, mutta se ei enää kiinnosta mua, ni miten voin ''lähtee'' siitä blogista? :) Kiitti, jos pystyt auttaa mua!

  Ps. Onnea rakas Sofia! :) <3

  VastaaPoista
 96. Itekkin oon nyt innostunu (vihdosta viimein) kuntoileen ja on kiva lukea tämmösiä postauksia jotka tavallaan inspiroi ja tsemppaa mua!<3 Ps: ihana blogi!:)

  VastaaPoista
 97. Heeijjj. Aiwan ihana blogi sulla & oot tosi nätti:) Käy kattoo mun blogii? :)
  trendmusicc.blogspot.com

  VastaaPoista
 98. Mistä saat kuituja?

  VastaaPoista
 99. Tykkään hirmuisesti sun blogista, mut oot videoissas alkanut puhumaan tosi jotenkin negatiivisesti sun lukijoista ja melkein joka videossa sanot jotain ettet tykkää että lukijasi käyttäytyvät näin ja näin. Onko blogi sulle vaan rasite?

  VastaaPoista
 100. Tein tonne shape up:iin käyttäjän mut haluisin poistaa sen nii tietsä mite sen käyttäjä-tilin vois poistaa? xD

  VastaaPoista
 101. tää ei nyt liity tähän mutta kerran vissiin my dayssä tai jossain ku teit sitä kanasalaattii nii mun on pitäny moonta kuukautta jo tehä sitä mutta tein tänää ekaa kertaa ja oli tositosi hyvää! kiitos vinkistä;) tee joskus lisää tommosii kokkausjuttui!

  VastaaPoista
 102. Tsemppiä! :) Oot paras♥

  VastaaPoista
 103. Tolla ei oo mitään merkitystä syökö iltakuuden jälkeen vai ei. Vasn sillä paljonko ja mitä syö. Ei kellonajat siihen vaikuta, sanoohan sen järkikin. :) Ja tosta oli juttua fit lehes ja siinäki kumottiin toi luulo et ei sais syödä iltakuuden jälkee.

  VastaaPoista
 104. muten usein käyt bloggerissa? :)

  VastaaPoista
 105. Miks oot poistanu sen meikkimoka videon youtubesta? :( se oli niiiiin kiva :) löytyyks se viel täält jostain blogin kätköistä vaik sitä ei oo youtubes enää? :---)

  VastaaPoista
 106. hei vinkki sulle! :) kannattaa käydä kattomassa sivut kotijumpat.fi, sieltä löytyy tosi hyviä vinkkejä kotona jumppailuun ja treenaamiseen! http://annidiary.blogspot.fi/2013/01/uudenvuoden-lupaukseni.html
  tuolla anniinakin esim. kirjoitti siitä :) hyvää alkuvuotta :)

  VastaaPoista
 107. Huh. empä ole koskaan blogiasi lukenut, en siis seurannutkaan. Ilahduttavaa kuitenkni että on olemassa tällaisia, tai no tällainen blogi, jossa asioista ei yritetä tehdä yhtään hienompia kuin ne ovat. Tai siis ei mitään hifistelyy jollain eurooppalaisilla brändeillä, eikä supertaiteellista kielellistä ilmaisua sisältäen jatkuvasti kaikenmaailman metaforia ja kielikuvia, eikä maanista ja pakonomaista laihutusta alipainoon asti, eikä myöskään mitään olevinaan todella muodikkaita otoksia just nää kalliit eurooppalaiset merkkikuteet päällä ja aina sama poseeraus ja mahdollisesti vielä linkki indiedaysiin. Ei niissä mitään; jotku saa sellasista jopa elantonsa ja hienoa. Mutta ilahduttavaa tosiaan että teet tätä blogia omana itsenäsi. Henkisesti ja fyysisesti terveenä. En yhtään osannu ajatela että oisit 96 syntynyt. (muistaakseni?) Siihen nähden ajattelet ja kirjoittelet harvinaisen kypsästi. Siihen verrattuna mitä itselläni on kokemuksia siis.
  Nyt oikeastaan mieleeni muistuu myös että olen tainnut kuitenkin jostain tänne päätyä aiemmin... Ehkä. Anyway vasta nyt tajusin/tajuan, mitä koko blogisi on. Ei mikään keskenkasvuisen teinin tai aikuisen muotimaailman vaikuttajan 'päivänasuja'. Toivottavasti muutkin perehtyvät blogiisi paremmin ja tajuavat jotain niin tästä blogista, sinusta että myös itsestään. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 108. Tsemppiä kuntokuuriin! Oot tosi nätti :)

  lindamandaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 109. Hei tsemppii ton kuntokuurin kanssa :)! Muista vaan että lihas painaa enemmän ku läski, tosin polttaahan noi lihaskuntoliikkeet kans vähän rasvaa siitä lihaksen päältä MUTTA jos haluut enemmän siitä läskistä eroon , mikä ois ihan viisasta että sitte huomais lihaskuntoliikkeitten tulokset paremmin ni suosittelisin tekemään kanssa ns. cardioo :)! Eli siis se polttaa rasvaa tehokkaasti ja ainaki noi blogilateksen cardio jutut on toiminu! Blogilated on siis kanava youtubessa, ja sinne se yks cassie on laittanu paaljon erilaisii pilates ja cardio 'workoutteja' :). Pilates on muuten kans tosi hyvää treenii ainaki noitten videoiden perusteel mitä oon kattonu ja tehny itekkin, kannattaa tutustuu! :)
  Ja oot aivan ihanan olonen persoona, sussa ei oo oikeesti mitään vikaa! ♥

  Ps. Kiva ku oli täs vähän enemmän luettavaa, ois kiva jos kirjottaisit enemmän :)..

  Pps. Noi jutut siis en tarkottanu mitenkää et oisit lihava koska et oo ♥!

  VastaaPoista
 110. ite oon kans miettiny et voisin alottaa tän saman dieetin ku sulla, et mitä syöt välipalaksi? hedelmiä, tummaa leipää, salaattia vai mitä? toivottavasti vastaat! :)

  VastaaPoista
 111. Oot ihan mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 112. Sofia, katsoin useita videoitasi ja ne mukavia. Mutta vuodentakainen "minä" videosi, sai kyyneleet silmiini. Olet kaunis ja täydellisen vartalon omaava nuori nainen. Nämä jotka arvostelee negatiivisesti, ovat vain kateellisia. Olet sen varmaan jo itsekin huomannut, että teit mitä hyvänsä, joku ei tykkää. Se ei ole vika sinussa Sofia, vaan kateus on perisynti suomalaisissa. Älä välitä, ja ehkä jo tänä päivänä jätät omaan arvoonsa ns;haukkuviestit, ei Sinun tarvitse niistä välittää. Sinä Sofia olet tosi kaunis nainen, teet hienoa blogia, on ilo sitä lukea ja on se suurelle enemmistölle lukijoista kannustimena eteenpäin..:) eikun virtuaalipusut Sinulle ♥

  VastaaPoista
 113. Miksi sun formspringi ei toimi ?

  VastaaPoista
 114. Sun formspringi ei toimi ????

  VastaaPoista
 115. Miksi ei fs toimi enää normaalisti ?

  VastaaPoista
 116. hei paljon tsemppiä! mutta oli kysymys ei tähän liittyen, niin kun kuvaat Nikon d3100 , ja muokkaat videot tolla Windows movie makerilla. NIIIIN miten saat ne videot sinne muokkaatko sitä videon muotoa jotenkin ? kun mul sama kamera mutta en pysty muokkaamaan niitä tuolla kun se ei tunnista niitä videoita :o

  VastaaPoista
 117. Öööö ei kannata tehä sitä, miltä itestä tuntuu hyvältä. Joskus joo, mutta laihduttamisessa itsekuri on tärkeetä. Kannattaisi nimenomaan tehdä joku urheilusuunnitelma ja pysyy siinä, muuten luultavasti sun kuntokuurisi loppuu aika lyhyeen.. Ittensä piiskaaminen tuo hyviä tuloksia, varsinkin jos tavoitteena on kilo viikossa. Tollanen sunnuntaireenailu ei tuo tuloksia. Plus mitä on sun aiempia videoita kattonu ni et tiiä liikunnasta/urheilusta oikein yhtään mitään. Videoilla oot kertonu reenaavas esimerkiksi käsiä, vaikka todellisuudessa reenaisit yläselkää tai olkapäitä. Ei punttireeneissä oo mitää järkee jos et edes tiedä mitä lihaksia reenaat. Käsissä on monia lihaksia mitä voi reenata eri tavoilla, samoin jaloissa. Kannattaa vähän netissä vaikka tutustua näihin että saat rahoillesi edes jotain vastinetta.

  VastaaPoista
 118. Ananasmurska ja raejuusto sekasin on aiiiiivan loistavan hyvä yhdistelmä, ja sellanen mitä säkin voisit syödä! Kannattaa kokeilla! Treenin jälkeen ihanan raikas välipala :)

  VastaaPoista
 119. laihdutuskuuri on hyvä asia jos itsestä tuntuu se hyvältä toivon että jos kerran haluot laihtua niin että laihtuisit niin laihaksi kuin haluat

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla