keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluisia juttuja osa 2


Moikkeliismoi,

Joulu oli ja meni. Tuntuu, että sitä oottaa kauheen kauan ja sitten se menee ohi ihan hujauksessa! Itse oon suuri jouluihminen, joten ootin joulua kyllä todella paljon, vaikkakin oltiin poikkeuksellisesti tänä vuonna kotona.
Syötiin tosi hyvin, katteltiin telkkua, pelailtiin erilaisia pelejä ja avattiin tietty lahjat :) Jotka näytän sitten tossa vähän alempana. Eilen käytiin molempien mummujen ja pappojen luona kahvittelemassa. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa heitäkin <3
 Aamulla tietenkin syötiin riisipuuroo ja käytiin saunassa :)
 Saunan jälkeen pistin kasvonaamion naamaan ja menin katteleen lastenohjelmia! :)
 Meillä ei siis käynyt joulupukkia, vaan isoveikka meni tyttöystävänsä äidin luokse jakamaan lahjoja Innan veljenpojille :)
 Ja sitten ne lahjat :))
             
Oli ihana ja rauhallinen joulu :) Toivottavasti teilläkin!

159 kommenttia:

  1. iihana video ja kivoja lahjoja sait :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihania lahjoja ! :) Hyviä jouluja sofia ! :)

    http://dreamjanskujensku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Eihän tossa edes ollut paljoa..?

    VastaaPoista
  4. S-ryhmän lahjakortti käy myös prismoissa. ja olet kaunis <3

    VastaaPoista
  5. vaikutat tosi kiittämättömältä pikku kakaralta. Sulle ollaa ostettu tosi hienoja JA KALLIITA LAHJOJA, itse en edes kehtais sanoa ääneen tosta guessin laukusta että '' onhan tää ok, ei vaa oo mun tyyliä '' kaikkien noiden lahjojen jälkeen.. huhhuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yeah right, oman mielipiteensä ilmaiseminen tekee musta kiittämättömän pikkukakaran :D miten vaan

      Poista
    2. Kyllä itsekin sain aikanaan yhden kalliin laukun isältäni, josta en vain yksinkertaisesti tykännyt. Kerroin isälleni, että laukku ei ollut nyt ihan sitä mitä ajattelin ja en usko, että käytän laukkua juurikaan. Isäni ei ollut moksiskaan, antoi vain takuukuitin ja vein laukun takaisin liikkeeseen ja ostin saamallani lahjakortilla mieluisen laukun. Kyllä isäni oli tyytyväinen, että sain lopulta laukun, josta OIKEASTI pidin.

      Ei siinä ole mitään kakaramaista. Typerämpää on pitää laukku, jota ei tule koskaan käyttämään.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. stockalta saa guessia.

      Poista
    2. Jumbossa on guess- liike siellä tosin taidetaan myyd kaikkee larph laurenia ja yms.. :)

      Poista
  7. kivoja lahjoja :) aaaaaaaaaaaaaaaaalol mäki lausun sen guessin sellai GUESS enkä GESS ..

    VastaaPoista
  8. hhmmm tota K-kaupat ja äskaupat ei kuulu kyllä samaan XD hei pikkusen älyä.... S-ryhmä eli S-market,prisma,emotions jne... ja K-marketit on KESKON kauppoja ehkä siitä se K tuleekin?? VAJAA

    VastaaPoista
  9. hei oikeesti se on GESS! ÄLÄ sano GUESSSS... älä selittele mitään että jokkut ei muka ymmärrä plaaplaa et vaan osaa ite

    VastaaPoista
  10. huhhuh miten paljon lahjoja ja KALLIITA

    VastaaPoista
  11. sä ooot niin hauska :D

    VastaaPoista
  12. ei pahalla, äläkä nyt ota nokkiis. mutta siis ku koko aja oot sillee '' guessguessguess '' pidätkö ittees jotenki rikkaampana ku kuljet guessin koru, laukku, lompakko mukana ? :D ei siis sillä, on mulla itekki guessia mut jotenki vaan tuli semmonen kuva :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tosiaankaan :D enkä kulje melkein koskaan missään että mulla olis paljon guessia päällä, kun en omista kun tasan kaks korua, lompakon ja laukun : D

      Poista
    2. Guess ei edes ole kallis merkki joten en ymmärrä miten kukaan vois pitää itteään rikkaampana / parempana kuin muut jos sattuu omistamaan merkkituotteita nimimerkillä OON SIIS IHA VTUN RIKAS KOSKA MUL ON KAKS GUESSIN LAUKKUU, LOMPAKKO, VARVASTOSSUT, KELLO, KAKS HAJUVETTÄ.....voi hyvä luoja. Siksi niitä kertyyki ku ei maksa paljoa ja on tyylikkäitä.

      Poista
  13. http://www.s-lahjakortti.fi/missa_kortteja_voi_kayttaa/fi_FI/missa_kortteja_voi_kayttaa/

    VastaaPoista
  14. ööm.. no ei tossa edes ole sellaisia lahjoja ,että susta sais sellaisen kuvan että olet jotenkin hemmoteltu :D:D

    VastaaPoista
  15. No se vaan ärsyttää, kun ainakin tossa "Joulukuun suosikit ja ostoksia" tai jtn sinne päin. Ni en saanu sun puheestas selvää. Ja sit vaan vilautit ja otit tuotteen heti pois. Ja voisit laittaa hiukses kiinni sun videoissa, ku ärsyttävää et koko ajan näpläät niitä.

    VastaaPoista
  16. sait varmaa ainaki 700 euro eestä joululahjoja :-------D noh, mitäs sä ostit läheisilles? :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin äipälle sen toivoman kirjan, iskälle kaksi maailmansodista kertovia kirjoja kun se tarttee niitä työnsä ohella ja pitää niitä mielenkiintosina, veljen tytöystäväll ostin frank provostin hiustenhoitopaketin ja jaakolle iron maidenin urasta kertovan kirjan :) karolle mä ostin taulun ja kahet korvikset, emmille hiustenhoito paketin :)

      Poista
  17. Tosi kivoja lahjoja sulla ja kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  18. sokos, prisma ainaki s ryhmä ..

    VastaaPoista
  19. Ihania lahjoja sait!! Muuten minkä arvosia noi H&M ja S-ryhmän lahjakortit oli? :) Ja muuten s-ryhmiin kuuluu ainakin s-market ja prisma (; Nauti loppulomasta<3

    VastaaPoista
  20. Ei tossa mun mielestä paljo lahjoja oo, ihan normaali määrä? :o

    VastaaPoista
  21. Mitä helvettiä, muija saa Guessin laukun -joka luultavasti on maksanut aika paljon- ja tokaset "Tää ei oo ihan mun tyyliä".

    Ei luoja, toiset ei ansaitsis sitten yhtään mitään lahjoja jouluna kun ei osata edes olla kiitollisia niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta kai ihminen saa ilmaista oman mielipiteensä?? ei se tarkota sitä, etten olis tosta laukusta kiitollinen...?

      Poista
    2. huhhuh mitä nää anot on :D mä oon saanu monia lahjoja jotka ei oo mun tyyliä, mut silti rakastan niitä :DD .. voi luoja

      Poista
  22. Sait kyllä mielettömän kivoja lahjoja=) Oon tässä seuraillu sun blogia jo aika kauan mutta en kyllä videoissa oo huomannu mitään muutoksia. Tottakai parempaan suuntaan on mennyt, mutta ei huonompaan.(:

    VastaaPoista
  23. s-market, sale ja sokos ainaki on s-ryhmän kaippoja :) ja abc :D ja mun mielestä toi saattaa käydä myös rossossa!

    VastaaPoista
  24. Oi,sun blogi on ihana ja oot tosi nätti ja ihania lahjoja^^

    VastaaPoista
  25. toi s juttu käy sokokseen prismaan yms (mulla oli tommonen viimevuonna ja käytin sen sokokselle ja mun pikkuveli prsimaan):-)toivottavast oli apua.

    VastaaPoista
  26. No ehkä sä oot sillee muuttunu, että sulla oli ennen vähän iloisempia videoita ja sit sun kaikki mydayt oli semmosia kivoja pitkiä, toi oli ainaki mun mielipide (:

    Ja ihanii lahjoi sul! Ja toi s-ryhmiin käyvä lahjakortti on ainaki sokoksee, s-markettii ja oisko siwaaki en tiiä :D

    VastaaPoista
  27. toi s-liikekauppalahjakortti käy kaikkial missä käy s-etukortti (mm. sokos :))

    VastaaPoista
  28. fakta on se että ihminen muuttuu ajan myötä, joten ehkä sen takia vidoetki on erilaisia..? (:

    VastaaPoista
  29. et voi oikeesti väittää vastaan ettetkö ois vähän lellitty... enkä voi mitenkään käsittää miten oot kehdannu ihan pyytää noin monia lahjoja! ja se että sitten vielä jossain kaikille näkyvillä olevassa videossa viitsit kertoa miten et tykkää jostain lahjasta, niinkun esimerkiks tosta laukusta. tykkään sun blogista ja vaikutat ihanalta tytöltä, mutta toivon että joskus sulle kolahtaa -ja kovaa- se ettei raha oo niin itsestäänselvyys!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä ole pyytänyt noista lahjoista puoliakaan... enkä mä sanonut, että "jooo en tykkää tästä laukusta" vaan sanoin, että "tää ei ole ihan mun tyylinen" älä vääristele mun sanoja :)

      Poista
    2. Anot lopettakaa ny jo ihan oikeesti ! Jos sofian perheellä on varaa ostaa vähän enemmän ja kalliimpia lahjoja, niin ne saa ostaa. Se ei oo millääntavalla teidän ongelmanne ! Itelle ei ainakaan tullut yhtään sellanen olo, et sofia olis kiittämätön noista lahjoista. Järki käteen

      Poista
  30. Ihania lahjoja (: ja se s-ryhmän lahjakortti käy mm. sokoksilla ja prismassa (:

    VastaaPoista
  31. Vau mitä lahjoja ja miten paljon. Mutta joo älä oo pahoillas niiden takia, vaan oo onnellinen. :) Se ei oo keltään muulta pois mitä sä saat jouluna, etköhän ole jokaisen paketin ansainnut. :)

    VastaaPoista
  32. hei onko sulla iphone 4 vai 4s? En ite tiiä mitä eroo niillä on muutaku se 200 e... haluisin iphonen mut mun pitää maksaa se ite joten sillä mietin tarkaan mitä ostan... 600 on kuitenki aika paljon 4s mikä ei kuitenkaan oo edes uusin versio joten osaatko auttaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 4s :) miten mun pitäisi auttaa? :D voin sanoa sen, että tää puhelin on kyllä tosi hyvä ja suosittelen :>

      Poista
    2. Siis se ero mikä on 4 ja 4s puhelimis on nii et 4s on parempi laatunen kamera ja parempi kuvan muokkaus- järjestelmä kuin 4 ja 4s puhelib sisältää myös sirin (en tiedä miten kirjotetaan) jota ei pelkässä 4 ole :)

      Poista
  33. Heii. Kiva blogi Sulla ja mukavia videoita :) Ja jos saa lahjoja paljon, ei se ole paha, vaan sen merkki että olet toiminut oikeen ja ystävät luottaa ja tykkää :) Jatka samaan malliin ja kivaa talven jatkoa. :)

    VastaaPoista
  34. kivoja lahjoja ! hei miten hoidat sun hiuksia ku ne on kasvanu noin paljon !!? ja mun mielestä et oo muuttunu yhtään vaan oot sama ihana itsesi ! :) jatka vaaan samaan malliiin !! ::):))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis, en mä näitä mitenkään erityisesti hoida :D mulla on itseasiassa video mun hiusten hoidosta :)

      Poista
  35. Mäki meen tonne rihannan keikalle ! :)

    VastaaPoista
  36. Se lahjakortti käy ainaki emotioneihin, nii sielt voi ostaa kaikkia meikkejä ja hajuvesiä yms. :) Mäki sain mun isoveljeltä tommose :)

    VastaaPoista
  37. Kivoja lahjoja!
    Siis oliko toi haaste kaikille bloggaajille?

    VastaaPoista
  38. sokos on ainakin yks s-ryhmän kauppaketjuun kuuluva kauppa :)


    roseisblack.blogspot.com

    VastaaPoista
  39. prisma on ainakin s-kauppa :)

    VastaaPoista
  40. Tossa oli varmaan 1000-2000 euron eestä lahjoja :O
    Itse sain äidiltäni 1 lahjan jonka arvo oli 10-15euroo

    t: sofia myös :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDD ei tossa ny yli tonnin eestä ollu

      Poista
    2. ei tos oo ehkä noin monella eurolla (ano 10.33), mutta varmasti toosi paljon koska guess on niin kallis ja oli tossa aika paljon arvokasta..

      Poista
    3. No guessin laukku ja lompakko tekee jo aika paljon. Kalevala koru ja mitä muuta kaikkee:)

      Poista
    4. siinä ei silti ole yli tonnin edestä :D

      Poista
    5. Guessin laukut ja lompakot eivät ole kalliita :p Guess on loppujen lopuksi todella halpa merkki ja esimerkiksi rapakon takana sitä arvostetaan vielä vähemmän.

      Hiustenkuivain ja suoristin ovat maksaneet ehkä á 40e, joten ei sekään ole paha hinta. Kalevalasormus maksanut n. 60e. Muutaman satasen noihin lahjoihin on saatu upotettua, ei paha alaikäselle lapselle, joka on ainoa kotona asuva ipana.

      Poista
  41. Lähitkö muuten lukioon sen takia että pääset yliopistoon ja saat hyvät paperit vai kun et osannut päättää minne hakisit? :) mitä meinasit opiskella lukion jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen takia, että saisin vielä aikaa miettiä mitä teen tulevaisuudessa:) eli en tiedä mitä lukion jälkeen aijon tehdä

      Poista
  42. Voitko tehä joku päivä pitkästä aikaa sofia's dayn?? :D ois kiva

    VastaaPoista
  43. Sillä isolla fööni jutulla tehdään ilmakiharoita

    VastaaPoista
  44. Oi vähä ihanii joululahjoja sait!:-) ja sulla on tosi ihana blogi ja oot tosi kaunis!:-)

    http://venlanomablogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  45. onpa iha sairaa ruma kuusi! varmaa oot ite koristellu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tää nyymi ei varmaa aattele muutaku sitä että sais ees jotain mistä valittaa :-D Bitches please...

      Poista
  46. Sait tosi paljon lahjoja ja kaikki oli semmosia hyödyllisiä tai semmosia, ettei mitään vihkoja yms. Et silti oo mun mielestä lellitty :) hyvää joulua näin jälkikäteen !

    VastaaPoista
  47. pystyy leijuu noil lahjoil iha vitu noloo ja toi guessin laukku oli iha vitun ruma ja opettele sanomaan guess kunnolla! ja sit toi 'mul tulee ni paha olo ku aattelen kui paljon lahjoja sain' älä itke vaa arvosta et joku on sulle jotai hankkinu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ota nyt se sangollinen herneitä sieltä nenästä pois ja rauhotu!:D

      Poista
    2. miks ei näis kommenteissä voi olla sellast tykkäys nappii kuten fb:ssä :D

      Poista
  48. Ahahah, S-ryhmä on ihan eri kun Kesko, eli siis K-kaupat :D

    S-ryhmään kuuluu mm. sokos :) Mut siis joo, ihania lahjoja oot saanu :)

    VastaaPoista
  49. Hirveeee lellittty kakara.!!!!!!!!!!!!!!

    eivaan, kivoja lahjoja sait ja sun joulukin vaikutti oikein mukavalta ja kaunis olet! <3

    VastaaPoista
  50. oot aika varmast saanu jo selville mihi toi kortti käy, mut se käy ainaki sokoksee:D
    ja kivoi lahjoi:)

    VastaaPoista
  51. aivan ihania lahjoja!(: ja mä sain kans ton remingtonin suoristimen (:

    VastaaPoista
  52. Voi oot oikeesti super kaunis ilman meikkiäkin ! <3 sun blogi on paras !

    VastaaPoista
  53. oi vitsi ku ihania lahjoja...tollasia hyödyllisiä ja järkeviä! :)

    VastaaPoista
  54. Tosi kiva video taas Sofia !:) oon odottanu hurjasti uutta videota ja viimein se sit tuli ! En ymmärrä miks sun videoista sanotaan et oisit muuttunu ? Musta oot vieläkin se sama ihana ja pirtee soffeliini ku ennenki(-: tosi kivoja lahjoja ja sori ku oon anonyymi kun noi muut tilit ei tunnu toimivan ?!xd ): Hyvää joulua nyt vielä<3!

    VastaaPoista
  55. mä sain kans tommosen kalevala sormuksen ja tykkään siit iha hirveesti ! ja miks sanoit siit et "teidän kaikkien vihaama" ? :D
    hyvää uuttavuotta sulle (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska tosi moni oli sillain "hyyi hirvee massasormus" :D se oli vaan semmonen ilmasu :>
      kiitos samoin!

      Poista
  56. Sulla oli ihania lahjoja! :) Ite sain vaa yhen paketin avattavaksi:DD

    VastaaPoista
  57. aika mielenkiintoinen joulukuusi :-D

    VastaaPoista
  58. ehkä s-kauppoihi ei kuulu k-kaupat :D oot tosi kaunis ja tykkään blogistas! :)

    VastaaPoista
  59. sait toooooooosi paljo lahjoja!! :0 IHANIA NOI GUESS JUTUT! MAHTAVIA! <3 (voit antaa sen laukun mulle jos et tykkää!!!) ;D

    VastaaPoista
  60. Siis oikeesti nyt, sait kalliin laukun äidiltäs ja sanot siitä noin! Ja muutenki sait kalliita lahjoja, ja "haukuit" melkein jokaista niistä... Itse sain vain paidan ja housut, koska muuhun ei ole varaa. Joten kannattas miettii mitä sanot, koska ajatushan on tärkein lahjan antamisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä mä siitä sanoin? että se ei oo ihan mun tyylinen, se ei oo millään muotoa haukkumista, vaan oman mielipiteeni ilmaisemista.
      ja haukuin jokaista niistä?? hei nyt jotain rajaa oikeesti. en haukkunut noista lahjoista yhtääkään.
      mä en voi vaikuttaa kenenkään taloudelliseen tilanteeseen ja siihen paljonko kellä on varaa lahjoihin, joten mun ei pidä tuntea minkäänlaista pahaa omaa tuntoa siitä että sain ton verta lahjoja..
      anteeksi tää vuodatus, mutta musta tuntuu pahalta, että joku ajattelee, etten olisi kiitollinen noista lahjoista tai että jotenkin haukkuisin niitä..

      Poista
  61. oot aika julkku, jäädyin ku näin sut kapes :D:D

    VastaaPoista
  62. sokoski on yks s-ryhmän ns. liittolainen. Et voit ostaa sieltäki...

    VastaaPoista
  63. sokos ainekin kuuluuu :) paljo noissa oli rahaa?

    VastaaPoista
  64. kivoja lahjoja oot kyllä saanu :))

    VastaaPoista
  65. vastaatko lukijoillesi kikissä?:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastaan, mutta nyt oon ottanut sen viesti-ilmotus jutun pois päältä, koska muuten mä olen koko ajan kännykässä kiinni vastailemassa teille :D

      Poista
  66. moi Sofia :) osaatkohan ehkä auttaa... ? mulla on blogi ja mun piti postata tänään, mut en pääse sinne missä kirjotetaan uus teksti :O painan siitä "uusi teksti" mut ei se mee sinne... en pääse mihinkään enää blogissani D: !! sammutisn koneen, päivitin sivunkin mut mikään ei auta -.- kiitos jos jouk voi auttaa...

    VastaaPoista
  67. Ajattelin kirjoittaa tänne, että tiesitkö että gosupermodelissa kun pystyy laittamaan nykyään videoita. Niin gosupermodelin ylläpitäjät ovat laittaneet sun " Miltä kiusaaminen tuntuu " videon sinne :)

    VastaaPoista
  68. okei.. oot sä muuttunu. susta on tullu ihan armoton teini

    VastaaPoista
  69. joo äs ryhmän lahjakortit käy kookauppoihin...................... SUsta on tullu jotenki semmonen ylimielinen ja semmonen niinkuin tuossa " Viimeisimmät ostokset ja joulukuun susikit" videossa sanot " moni on tullu kysyy et MIKÄS SE OOOON? nii se on sama asia ku joulujuhla......" Ihanku oisit suuttunu tuosta että sulta kysytään mikä on puurojuhla? Ja et oo enää niin pirtee noissa videoissa.. vähä surullinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nyt sä kyllä mun mielestä vedät vähän turhan suuria johtopäätöksiä pienistä asioista.. :D

      Poista
  70. Oot niin kaunis ja vaikka puhut nopeesti niin osaat puhuu silti hirveen selkeesti!:D Mun siskolla oli just toi suoristusrauta mut se katkes o: Muuten kuvaaks sää sun videot videokameralla? Vähä siisti toi automaattinen tarkennus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu kuvaan videokameralla, se on JVC:n kamera :)

      Poista
  71. En tajuu, miten ihmeessä joku voi syyllistää sua siitä, ett oisit "muuttunut". Ei kukaan oo ikuisesti samanlainen, ja haloo, sust on tullu yläkoululaisest lukiolainen. Kai seki nyt jonkin verran muuttaa... :c

    VastaaPoista
  72. Nuo sinun videot on vaan niin hyviä:D!

    http://livinglikeakingsomeday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  73. ihanan "pyöreä" toi joulukuusi (':

    VastaaPoista
  74. Voii että oot niin ihanan kaunis! Haluaisin sinun naaman. Ja olettekste kenties rikkaita?:D

    VastaaPoista
  75. Näin sut eilen. Surullista kuinka ilkeen ja ylimielisen näkönen voikaan olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. please hei :D mikset tullut sanomaan mulle sitä siellä tai tullut juttelemaan? nyt on vaikea ottaa tosissaan tommosta nyymiä.. :(

      Poista
  76. tuntuu välillä et puhut lukijoilles kauheen alentavaan sävyyn

    VastaaPoista
  77. mäkin meen sinne Rihannan keikalle :) toivottavasti nähään ! mun paikka on 105 rivillä 10 :)

    VastaaPoista
  78. Onks sul iPhone 4s vai iPhone 5 ? :)

    VastaaPoista
  79. SOFIAA!!!Mihin kuntosali on jäänyt ja lenkkeily? Et saa koko joululomaa vaan kattoo telkkarii jos haluat laihtua. Nyt sulla on aikaa kuntoilla!! Tuunko mä sinne sua patistamaan?
    Mutta anyway ihania lahjoja : )

    VastaaPoista
  80. yli paljo lahjoja! :D

    VastaaPoista
  81. Todella kiva ja ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi :) xxo.

    VastaaPoista
  82. Vitsit oon niin kade!! Olisin kans halunnu Rihannan keikalle, vaik olin viime vuonna kattoos sitä On the beachilla :D

    VastaaPoista
  83. Hyvä postaus ja kivoja kuvia:) s-ryhmään kuuluu myös sokos:) ei k-kaupat:Dd

    VastaaPoista
  84. ihania lahjoja! :)
    sain tänää kaverilta tollassen the body shop'in rasvan, jonka olit saanu, mut se oli pienenmpi.
    toi s-lahjakortti käy myös ainaki sokoksiin. itekki nimittäin sain tollassen kortin, mut eri värisen.

    VastaaPoista
  85. Ou miten paljon ihania lahjoja!! Mutta asiasta kukkaruukkuun,jos oot uimassa,käytätkö kokouikkarii vai bikineitä vai miten? Ja voisitko taas alkaa laittaa tänne kuntokuuri-päivittelyjä?Ja muutenkin vähän kertoo miten se on menny yms.Ne on kivoja!

    Ja oot ihan mielettömän kaunis,oot tavallaan mun esikuva tai semmonen idoli! Oot ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yleensä käytän biksuja :) ja laittelen niitä taas loman jälkeen! :) kiitos!

      Poista
  86. Oot tosi nätti ja sulla on ihana blogi((:(:

    www.sonjarou.blogspot.com

    VastaaPoista
  87. ihana Sofia <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!

    VastaaPoista
  88. Kivoja lahjoja:)

    http://afri98.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  89. S-ryhmän kauppoja on esim sokos jos en nyt ihan väärin muista ;) ihana blogi sulla sofia ja vaikutat muutenkin ihanalta ja vahvalta ihmiseltä jatka samaa mallii!!! :)<3

    VastaaPoista
  90. Kamala kuusi!!! :DDDD
    Oikein silmiin sattuu toi oranssi...

    VastaaPoista
  91. ihanat lahjat ! ja kaunis sinä ♥ ja sun hiusset on aika mageeet! ;)) ihanat hiusset <33 :):):):)):):

    VastaaPoista
  92. jos oot muuttunu, ni parempaan suuntaan ! :)

    VastaaPoista
  93. Noi s-ryhmiin kuuluu esim. prisma, sokos ja sellaset :D

    VastaaPoista
  94. en tajua miks kaikki veti tästä videosta niin kauheet kilarit.. mun mielestä ainakin vaikutit tosi kiitolliselta jokaisesta lahjasta.

    VastaaPoista
  95. heei paljo toi guessin laukku makso? <::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yleensä yli 100 euroo

      Poista
    2. yleensä yli 100€!! ja sofia ei tykkää, kyllä mahtava laukku?! :D

      Poista
  96. Hohhoh, mun mielestä nää valittaja-anonyymit jotka valittaa että ''et ole kiitollinen tuosta laukusta pllalpalaa'' yms on vetäny vähä liikaa herneitä nenäänsä :-D Mielestäni sanoit ihan asiallisesti tossa videossa että laukku ei ole ihan sinun tyyliäsi, that's it? Mielummin kertoo mielipiteensä hienotunteisesti kuin joko esittää pitävänsä kaikesta tai sitten tiuskaisee mielipiteensä ylimielisesti...? Sofia oot ihana! :)

    VastaaPoista
  97. musta vaan jotenkin tuntuu, mutta jos et olisi sanonut videossasi "tää ei ole ehkä mun tyyliä" siis siitä guessin laukusta niin aika moni olisi ehkä ite sanonut sen näillä kommenteilla. Sun blogi on ihana ! <3

    VastaaPoista
  98. Toi suoristusrauta on just hyvä, mutta yks "miinus" siinä on jonka mä oisin halunnu et joku ois kertonu mulle enne ku tein jo sen virheen :D. Ku teet sillä kiharoita ja käännät sitä rautaa silleen, et ne hiukset menee siitä rautojen välistä ja päältä, ni käännä se rauta niinpäi, et ne sen päältä menevät hiukset ei oo sen remington- tekstin päällä, vaan siellä " takapuolella" :). Toivottavast tajusit, mut mä ku rn ajatellu ja vedin rauta kuumana sillee et hiukset meni siit tekstin päältä, ni se teksti ekaks sillee levis ja lopulta lähti kokonaa.. Sitte myöhemmi ku juttelin, ni miullekki oli käyny nii :). Tajusiko ? :D

    VastaaPoista
  99. monet jo sanonukki mut täydennän.vielä :D s-ryhmään kuuluu mm. prisma, s-market, alepa, sokos, abc, sokos emotion (luonnollisesti) ja ruokapaikoista ainakin rosso, amarillo ja coffee house :-)

    VastaaPoista
  100. mulla oli joskus tuommosia kortteja niin ne kävi just prismaan, rossoon, sokokseen ja kaikkiin s kauppoihin:) mutta ainut huono puoli siinä oli se että se piti käyttää kerralla toisin kuin hm lahjakortissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niil voi ostaa prismast muumitikkarin ja loppu tulee rahana sit takasi...

      Poista
  101. mitäää eihä tuo video oo enää se lahjojen esittely video? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ooo enää, mutta sen pystyy silti kattoo! ;DD

      Poista
    2. selaa muutama kommentti alaspäin, niin se anonyymi siinä kertoo sen. ;)

      Poista
    3. neän ohjeen pari kommenttia alemmas ja youtubesta! :))

      Poista
  102. Meillä oli kaikkee muuta kun rauhallinen joulu :DD
    Mun blogi: http://reetaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  103. onko sun tarkotuksenä ollu poistaa täältä se joulujahja video. ei onnistunu, koska mä ainaki pystyn kattoon sen, vaikka se tilalla on toi "ostoksia ja höpöttelyä"video. sen näkee kun menee täältä kommenteista pois ja painaa nopeesti siitä videosta, niin siihen aukee se joululahja video. :)

    VastaaPoista
  104. Aaaa oon niin kateellinen noista rihannan keikkalipusta ja levystä!!

    VastaaPoista
  105. Ooi ihania lahjoja! =) Itse sain suurimman osa rahana mutta sitten voi ostaa mieluisaa. Naurahdin muutes kun näin tuon joulukuusen! =D Erikoisen näköinen, mutta ei paha, ei paha :D

    VastaaPoista
  106. tähän postaukseen on vissiin vaihtunu jossain vaihees väärä video:)

    VastaaPoista
  107. et oo kyllä yhtää muuttunu (: !

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla