perjantai 7. joulukuuta 2012

Its Xmas time!

 Hellurei,

Joulukuuta eletään jo jokseenkin pitkällä, joten miksen tekisi vähän jouluaiheista postausta!! :) Monet teistä toivo, että esittelisin omia lahjatoiveitani ja kertoisin vähän lahjavinkkejä, niitä siis luvassa :) Listaan myös vähän joulumusaa teille!
Alotetaan tästä joulusta, mikä me vietetään poikkeuksellisesti kotona. Käydään saunassa, tehdään ruokaa ja vietetään yhdessäoloa isän, äitin, veljen ja hänen tyttöystävän kanssa :) Pelaillaan varmaan jotain seurapelejä, kuten Alias ja Alphabet! Totta kai syödään hyvin myös, suklaata paljon! Ja ei saa tietenkään unohtaa lahjoja! Josta tulikin mieleen, että meillä on ollut myös äidin kanssa aina perinteenä ostaa perheille joilla ei oo varaa joululahjoihin niin ostaa niille joululahjoja! Se on musta niin ihanaa, mutta toisaalta tulee jotenkin paha mieli... En osaa oikein selittää sitä :) Nyt ostetaan kolmelle perheelle, joista yhessä perheessä on 8 v poika joka haluaa jotain Angry Birds -juttuja. Ei siis henkilökohtasesti tunneta näitä perheitä, saadaan vaan tietää monta lasta ja minkä ikäsia, ja jos niillä on jotain toivomuksia niin ne :)
 Nyt niitä lahjoja mitä itse toivon :)
Itse toivon tämmösiä vähän satunnaisia juttuja, ei oo sitä yhtä tiettyä mikä on pakko saada! :) Toivon muunmuassa Beyoncen Pulse hajuvettä, Kalevalan sydänsormusta, meikkejä, viimeisintä Batman -leffaa, C.S.I -tuotantokautta, uusinta Rihanna levyä, lahjakortteja ja jotain vartalosettejä :) Sitten sain jo aikasen joululahjan, sain tilata yhden mekon Nellyltä :) Siitä juttua myöhemmin.
Sitten niitä lahjaidiksiä perheelle, kavereille ja muille tutuille :) Mä oon aina tykännyt omaperäsistä lahjoista, mitä ei osaa odottaa :) Vaikkapa Ifolorissa voi tehdä kätevästi jotain kalentereja mihin voit laittaa sun ja sun läheisten ihmisten kuvia, tai joku valokuvakirja. Myös joku kiva valokuvakehys ja laittaa siihen jonkun kivan kuvan voisi olla mieleinen lahja kaikille. Hieronta- tai kasvohoito lahjakortteja, lahjakortteja ylipäätänsä, tai jotain sun keksimiä lahjakortteja, esimerkiksi "tällä kortilla tarjoan sulle kahvit" tai "tällä kortilla 30 min kestävä päähieronta" tms. Tai polta vaikka itse joku CD sun ja sun ystäväs lempibiiseistä :) Ja totta kai aina suositut vartalosetit iskee aina, tai kasvonaamiot.
Sitten niitä joulubiisejä jotta pääsette vähän joulufiilikseen! :)
Train - Shake up christmas

Michael Buble - Holly jolly christmas

Wham! - Last christmas (tästä biisistä ei sitten mitään Mariah Carey versioita!)

Michael Buble - Jingle bells

Frank Sinatra - White Christmas

Elvis Presley - Blue christmas

35 kommenttia:

  1. Hei ihana juttu toi että ostatte perheille joilla ei oo varaa ostaa lahjoja lapislle<33! Liikuttavaa että ootte noin hyväsydämmisiä!:)

    VastaaPoista
  2. meiänki äiti vie lahjoi Pelastakaa Lapset ry:n yhteydes. Ymmärsin et te viete ilman "järjstöä", ihanaa et maailmas on teiän tapasii ihmisi! :)<3

    VastaaPoista
  3. ostany säki toi massa kalevalan sydänsormus....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikuttaako jotenkin raskaasti sun elämään?:)

      Poista
    2. yhdyn anoon, miks kaikki pitää olla samaa kuin muilla? esim kalevalalta löytyy paljon muitaki hienoja ja samantyylisiä.

      Poista
    3. ehkä jokanen pukeutuu ja ostaa mistä itse tykkää, eikä sitä mikä on erikoista ja muilla ei ole.

      Poista
    4. :DD no eikös niitä koruja ole valmistettu ostettavaksi? väliäkö sillä mistä itse tykkää että jos ostatte sitten itse ne 'ei massa'-korunne ? (:

      Poista
    5. eiköhän jokanen saa päättää minkälaisen korun haluaa. ei pitäs kenenkää elämää pilata.

      Poista
    6. mut entä jos sofia tykkää tosta ? :DD jos se haluu ton, ni mitä se vaikuttaa että onko muilla tommonen ? sanokaa nyt vielä että teillä ei ole mitään samaa kun muilla :)

      Poista
  4. Onko tolla paikalla nettisivua, johon te annatte niitä joululahjoja ? :) Jos voisit linkata tähän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo, äidillä ja sen työkavereilla on semmonen yhdistys/porukka mikälie joka aina ostelee niille vähävaraisille joululahjoja, tekee nille jouluruokia jne :)

      Poista
  5. tää cd:lle musan polttaminen on laitonta. tekijänoikeusrikos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rakas, ei ole yksityiskäyttöön tarkoitettuna <3

      Poista
  6. Toi Pulse-hajuvesi on ihanaa! Toivottavasti saat sen (:

    VastaaPoista
  7. Ah , toi Pulse on jotain niiin ihanaa <3 Ootte ihania ihmisiä , hyvä että teidän tapasii on olemassa :3

    VastaaPoista
  8. Toi Wham!:in Last Christmas on niin klassikko! :D:D Sitä on pakko kuunnella aina jouluisin :D

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus ja on aivan mahtavaa, että ostatte muillekin perheille joululahjoja, joilla ei itsellä sitä mahdollisuutta ole. Onneksi maailmassa on tuollaisia hyväsydämisiä ihmisiä<3 :)

    VastaaPoista
  10. meki ollaan ostettu noita lahjoja vähävaraisille :) ja lahjavinkkinä vielä; esim. itsetehdyt sukat ja kaikki muukin itsetehty! tälläkin hetkellä yhdet sukat puikoilla, pian valmiit! :)

    VastaaPoista
  11. toi Rihannan uusin levy on ihan sairaan hyvä ! ei yhtää biisiä josta en tykkäis ! :) ehkä yks parhaimpii ririltä :)

    VastaaPoista
  12. Meidänkin perhe ostaa aina lahjoja oman paikkakunnan nuorille :) Täälläpäin toimii sellainen joulupuu systeemi !

    VastaaPoista
  13. mistä se sun hopeinen sydänkaulakoru on, jooka sulla on esim niissä kaisan ja sun vastaus videoissa???

    VastaaPoista
  14. Mulla on toi Kalevalan sydänsormus, ja oon käyttänyt sitä lähes joka päivä! Se on kyllä toooosi ihana, kannattaa pyytää lahjaksi!! :):)

    VastaaPoista
  15. Tuli joulufiilis ihanaa ! <3 onks noi kuvat viime joulust ?(:

    VastaaPoista
  16. Hienoa Sofia toi lahjajuttu!
    Kaikilla on mahdollisuus lahjoittaa!!
    http://www.jchml.fi/2012/11/joulupuu-kerays-hameenlinnassa-8-9-12-ja-15-16-12/ tonne kaikki lahjoittamaan edes yksi pieni lahja! :)

    VastaaPoista
  17. tää ei liity aiheeseen mutta sähä käytät joskus tekoripsii, niiin miten ne saa vaikka päivän käytön jälkeen pois jos ne ei repsota ollenkaan?

    VastaaPoista
  18. mulla on toi beyoncen pulse - hajuvesi, ja käytin sitä hetken mutta kyllästyin tohon hajuun heti ja nyt se lähinnä oksettaa :DDDDDD

    VastaaPoista
  19. Hei miten noi videot saa tollein kun sulla on et näkyy vaan toi "nimipalkki" ?:)

    VastaaPoista
  20. ihana et noin hyvä sydämmisiä ihmisiä löytyy <3 voin uskoo miten ihanalta niistä tuntuu, keillä ei ole ollut varaa lahjoihin mutta saa noin ihanilta ihmisiltä sit lahjoja <33 ja eihän se lahjan arvo ole tärkein, vaan ajatus :) :)

    VastaaPoista
  21. moi ! sulla on tosi kiva blogi (:! käytkö tsekkaamassa mun blogin,http://jennnasblog.blogspot.fi/ :)
    ja hei, kysyn samaa kun tuo yks toinen ano, miten ton youtube biisin saa tuollein et näkyy pelkkä nimi ? :)

    VastaaPoista
  22. WAUU!Saittepa paljon lahjoja ! Itse en saanut,kuin karkkia ja 20 euroa sekin meni ruuan ostamiseen :( Luvattiiin antaa toivelistalta lahjoja joulun jälkeen mutta enpä ole saanut..En saanut mitään mitä toivoin pahoja karkkeja!Itkin jouluna vaan älyttömästi.

    VastaaPoista
  23. Moi!
    Googletin Angry Birds kosmetiikkaa ja se johti minut sinun(kin) sivullesi. :)

    Tuo mainitsemasi paha mieli saattaa olla alitajuista tiedostamista siitä, ettei kukaan oikeasti halua "almuja". Ja vaikka vastaanottavat perheet eivät niin asiaa ajattelisikaan, sinä saatat mielesi alitajuisissa syvyyksissä tuntea antavasi "almuja" lahjoittamalla tavaroita hyväntekeväisyyteen.

    Näin asian minulle seliti muuan psykiatri, kun ihmettelin hänelle miksi minulle tulee niin surkea olo joka kerran kun lähden mukaan hyväntekeväisyystyöhön.

    Joitakin ihmisiä ahdistaa pyytää apua ja nöyryttää saada sitä.
    Joitakin meistä auttajista ahdistaa täyttää avunpyyntöjä siksi että tiedämme kuinka nöyryyttäväksi avunpyytäjä sen kokee.

    Se on tunne jonka kanssa on vain opittava elämään mikäli työskentelee hyväntekeväisyys hommissa.

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla