tiistai 11. syyskuuta 2012

Pieni video vaiin

Moikka,

Antaa videon puhua!
            

99 kommenttia:

 1. millon iphonen oot saanu?

  VastaaPoista
 2. Ei tuo ippone nyt niin herkkä ole!! Oma puhelin on kyllä ottanut runtua (iphone 4), ja toimii vieläkin. :)
  Miinus neloses on se, että se on liukas, mut asia korjaantuu suojakuorilla yms. :D

  VastaaPoista
 3. miten et oo ollu emmin kaa pitkään aikaan?

  VastaaPoista
 4. voitko enskerral kuvata kamera vaaka-asennos?
  en oikee viitti tulla puhuu sulle kik'issä ku mua pelottaa et hermostut muhun ym. :DD:D

  VastaaPoista
 5. oikeesti sofia nyt menee jo yli. siis tosi kiva että sait uuden puhelimen, mutta meneeks tää oikeesti siihen että '' mulla on iphone, en mä mitää videokameraa tarvii '' miksetsä sun entisellä puhelimella sit kuvannu vaan jaksoit alkaa '' säätää '' videokameraa? Emmä pahalla oikeesti, toivon et otat asiallisena palautteena. Kysyn tähän loppuun vielä, et huomaatko ite että sulla on kiehahtanu huppuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillo ku ite sain oman iphoneni ni kyllä mä sitä hehkutin aika tavalla, ku sitä ennen olin saanu ns. ''tyytyä'' ihan normaali kännyköihin. :D
   Että iha normaaliaha se on että hehkuttaa uudesta puhelimesta ja jos Sofia nyt halusi kerrankin käyttää kännykkää kuvaamiseen kun kerran on hyvälaatuinen kamerakin, niin miksi ei ?

   Poista
  2. Nyt pitää kyl sanoo että voi vittu oikeesti!!! Kuka on niin herkkä et suuttuu siitä ku Sofia 2 videossa puhuu kännykästään? Tottakai Sofia haluu nähä minkä laatusia videoita sillä saa, mua ei ainakaan haittaa yhtään. Sitäpaitsi laatu on hyvä!! Sofialla ei oo noussu yhtään hattuun, mun mielistä olisi ylimielistä jos Sofia ei olisi yhtään innoissaan uudesta puhelimestaan! Ei hitto mikä pentu...

   Poista
  3. oikeesti anot nyt menee jo yli. jos sofia haluaa kuvata videon uudella kännykällään, niin silloin hän kuvaa sen videon sillä kännykällä. ei se tarkota, että videokamera on unohdettu ja kaikki videot tästä eteenpäin kuvataan iphonella.

   alkaa vaikuttamaan siltä, että olette kaikki vaan kateellisia.

   Poista
  4. öö ja muutenki välttis sofian entises kännykässä ei ollu kaksoiskameraa (siis se kakkoskamera, käytänpä vaa nimitystä ''kaksois'') toisin ku tossa iphonessa jossa kokoajan näkee ittensä jne. että et oo sä tainnu noihin iphone-kännyköihin sen enempää perehtyä kun tietoa näytä niin paljon olevan vielä - siksi kannattaakin jättää tollaset kommentit pois :)

   Poista
 6. TOOOSIS KIVA blogi!!!!

  liityinn
  xoxo-ellenslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä Soffe rakas!!<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 8. Sull enii sopii noi mustat hiukset vai onks ne mustat... no aikanki tossa näyttää ja oot tosi kaunisshh!

  VastaaPoista
 9. http://xoxo-ellenslife.blogspot.fi/

  liityin

  VastaaPoista
 10. koska oot iphonen saanu?o: mikä malli:)? paljo makso?

  VastaaPoista
 11. oot laihtunnu ihan sikana :) sen näkee sun kasvoista et ne on paljon kapeemmat. :) ps..oot sairaan nätti<3

  VastaaPoista
 12. Aivan! miks kaikkii huolestuttaa sun rahat ja yms, totta kuinn potta :D

  VastaaPoista
 13. voisitko tehdö lempivaatteet.videon?:)

  VastaaPoista
 14. miten siel kikis oikee pääsen juttelee sulke? :d

  VastaaPoista
 15. Itekin oon saanu aina lapsilisän tililleni perheemme muiden lasteiden tapaan.Tosin sitä ei olla kyllä kuulutettu kenellekään, joten siitä ei oo tullut ongelmia eikä kateellisia kyselijöitä joita näemmä sulle on tullut. Älä välitä niistä, niitä vaan pännii kun niiltä menee tonnit sivu suun ;)

  VastaaPoista
 16. Mulla iphone on ollu ensimmäinen puhelin joka on kestäny kauemmin kun sen puoli vuotta :D vaikka kohtelen ihan samalla tavalla kun muitakin puhelimia. :D on tippunu ja lennelly ja ties mitä ja edelleen ehjä on, vaikka kaikki sanoo et näyttö hajoo ku tippuu kerran mut koulussaki ties kuin monesti tippunu näyttö edellä metrin korkeelta kivilattialle ja ei naarmun naarmua, en edes omista yhtäkään tämmöstä suojakuorta tms. :D

  VastaaPoista
 17. sul on toosi ihana blogi ja postaat suhteellisen useiin(: mutt haluisin tehä formspringin mut siin etusivul ei lue (tai sit oon sokee) sitä juttuu et sinne vois liittyy, et jos osaisit kertoo ni hyvä ois !:----)

  pinjapiupau.blogspot.com

  VastaaPoista
 18. onko iphone4 hyvä?

  VastaaPoista
 19. Hei sun puhelimes. Ei kukaa anonyymi sitä tiiä et kuink sitä kohtelet

  VastaaPoista
 20. kyllä.. munkin kaveri saa ja se on 13 vuotias.. :) ostaa kaikki vaatteet ja muut itte .. :--)

  VastaaPoista
 21. Älä välitä noista anoista... Eihän sille voi mitään jos ei oo mitään tekemistä (anoilla siis)

  VastaaPoista
 22. Minkä megapikselin (?) kamera tossa iphonessa on?

  Ja taas kerran kiva video ;)))

  VastaaPoista
 23. Heippa. En ole ennen kommentoinut tänne, mutta nyt on aivan pakko. Tuo raha-asia. Kun olin ikäisesi, kävin koulun ohella töissä. Lähdin aamulla kouluun ja tulin illalla töistä. Maksoin silloin kaikki omasta palkastani ja voin kertoa, että se ei todellakaan ollut hyväksi. Missä välissä minun olisi pitänyt tehdä läksyt? Saati viettää muuta vapaa-aikaa? Loppujenlopuksi kävi niin, että en enää jaksanut molempia joten koulu jäi. En ollut valmis luopumaan työstäni, koska sitten en olisi saanut rahaa kaikkeen kivaan. Pointtini on siis se, että tällähetkellä sinun PÄÄTYÖSI on koulu ja ymmärtääkseni myös pärjäät siinä. Miksi sinun pitäisi tehdä kahta työtä, eihän monet aikuisetkaan tee niin. Se, että saat lapsilisät itsellesi on palkka siitä että käyt koulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kyl osakseen samaa mieltä! oon tässä nyt 2vuotta käyny koula ja tehny työtä samaan aikaan. ja se on raskata aikuiselle ihmisellekin. aamulla herää kuudelta ja meen kouluun, pääsen illalla töistä kymmeneltä ja tuun kotiin. välissä ei kotona ehdi käydä. siihen päälle vielä ainakin yhtenä viikonlopun päivänä töitä. vaikka en joka arki-ilta työskentelekään, mutta raskasta se on. eikä todellakaan olis hyväks sofias ikäselle nuorelle, pikkuhiljaa aikuistuvalle tytölle! koska niinkuin sanoin, ei se tee hyvää aikuisellekaan. itse en siis käynyt töissä sofian ikäisenä, mutta en myöskään saanut lapsilisiä käyttööni. sain viikkorahaa 20e viikossa ja sillä hyvä. välillä tietty sain muutenkin rahaa kuin vain viikko rahan. tottakai jos perheellä on sillain hyvä rahallinen tilanne niin on ihan jees antaa ne lapsilisärahat nuorelle itelleen :)

   Poista
 24. Toivottavasti vitutus menee kohti ohi (-; Onnea kokeisiin!

  VastaaPoista
 25. oot ihan tosi semmonen luonnon kaunis ja paljon kauniiimpi noilla meikeillä eikä niillä paljolla silmämeikillä :)

  VastaaPoista
 26. wow, olit rauhallisen olone vaikka sanoitki et sua vituttaa! :DD mä oon kyllä sellane et ärräpäitä lentää ja tiuskin ja muutenki kuulostan siltä ettei mikään vois vähempää kiinnostaa vaikka asia oikeesti kiinnostaiski :D haluaisin oppii tommosen rauhallisuuden muutenki, mikä sulla on (tai ainaki mun mielestä on), miten sä teet sen?

  VastaaPoista
 27. Mä en edes tieny et iphone 5 on jo myynissä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se oo vielä se vasta julkistetaan

   Poista
 28. paljonko lapsilisä on ? oot muute ihana ja laita sivuottis ! <3

  VastaaPoista
 29. sä teet nykyisin tosi paljon videoita, voisit hellittää niist vähä ja tehä kunnon postauksia ettei tarvis aina kattella videoitaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot on parhaita!

   Poista
  2. nii onkinn<3 videot on just parhaiit:):) lisää vaa niit.. mut tietty ei hirveen pitkii ku ei niit sit välttämättä jaksa kattoo mut jotai sellasii n.3minuutin nii ne on just hyvii:)

   Poista
 30. muaki on ottanu päähä kaikki maholline xd :o

  VastaaPoista
 31. toi on kyllä sikaärsyttävää ku noin pienistäki asioista tullaan sanomaan,
  esim just tosta "rikot ton puhelimen heti" ym :D
  ja sit toi lapsilisä juttu, se on jokasen oma asia nii mite joidenki anojen mielipiteet siihe vaikuttaa ihanku ne vois muuttaa sen jotenki :D
  ite oon vasta 11 vuotta ja saan silti lapsilisän itselleni.

  mutta rakastan sun blogia jaja sä oot kaunein näkemäni bloggaaja ♥(:

  soffuslifestyle.blogspot.fi

  ps - munki nimi on sofia (:(:

  VastaaPoista
 32. Arvoisat ihmiset,

  Oon nähny monessa videossa kommenttia et sofialla ois noussu kusi hattuun ja et se on ilkee kaikille ja muuta paskaa, siis miettikää nyt arvoisat anonyymit ketkä suurimmaksi osaksi tätä shaibaa tänne kirjottelee että mikä oikeus teillä on tulla tänne haukkumaan ihmistä jota ette edes tunne kuin blogin perustella joo se on ihan ok että antaa rakentavaa kritiikkiä mutta tämmöset "sofial on noussu kusi hattuu ja se on sairaa ylimieline ja ilkee" koittakaa älyy et sofia ei saa noista kommenteista mitään irti niistä tulee vaan paha mieli, mun mielestä sofia ei ole muuttanut toimitapojaan mitenkään yliieliseksi tai muutenkaan ole mitenkään joo mä oon kingi meiningillä täällä.Ja se on aivan ymmärrettävää että ihminen muttuu kun kasvaa ja alkaa uusi elämänvaihe ja mitä te luulette sofia hyötyy noista inhottavista kommenteista mitenkään. Ja myös se ottaa vähän nuppiin että emmin blogiin kirjoitellaan että kuinka ilkeä sofia on aika emmille. ...kai te älyytte et jos tollanen pieni kiusoittelu kavereitten kesken häiritsee noin paljon niin on kyllä omassa elämässä joku vialla ja hei kyl varmaan emmi sanlisi itse asiasta jos hän kokisi sofian käytöksen ilkeäksi. .....miettikää tätä ja anteeks jos oon ihan väärässä :)~eerika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se, että nimettömänä. Siitä tulee mulle ainakin sellanen olo, että toinen ei uskalla antaa kritiikkiä omana itsenään.

   Poista
 33. oliko vähän tyhmää ostaa iphone 4s nyt kun vitonen julkistetaan huomenna ? Ton hintaa putoo ainaski satsen sit TYHMÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hanki elämä -.- mitä se sulle kuuluu että minkälaisen kännykän soffe ostaa? TYHMÄ

   Poista
 34. ai että tälläiset videot on ihan parhaita, kun selität vain juttuja :)

  VastaaPoista
 35. Moi alotin Blogin kirjottamisen mutta mulla ei oo yhtään lukioita niin miten saan siitä mun blogista mielenkiintoisemman. <3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 36. mikä se kik on :DD
  oonko vähän tyhmä ku en tiiä..

  VastaaPoista
 37. hui ku sofia näyttää laihalta kasvoista:oo mut älä ota pahalla:)

  VastaaPoista
 38. Sun kännys on hyvä kamera <3

  VastaaPoista
 39. eiköhän se vitutus johu ihan siitä että oot just tossa "pahimmassa" teini-iässä, jollon kaikki vituttaa :) koska sillon kun olin sun ikänen nii oli mullaki ihan samanlaisia vitutus kohtauksia :D.
  sitä en kyl ymmärrä et miks ihmiset tulee oikeesti valittamaan tyyliin siitä että sulla on iphone 4s eikä 5??! siis mitä väliä ihan oikeesti haha :D
  no mut hyvää syksyn jatkoo sulle ja tsemppii lukioon!

  VastaaPoista
 40. Oot tooosi kaunis ja sun videot on ihania

  VastaaPoista
 41. pakko kysyä, että saako kaikki lapset lapsilisää vai miten sen saa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl mun mielest kaikki saa...:D mut monet vanhemmat vaan käyttää sen

   Poista
  2. siis vanhemmat saa jokaisesta lapsestaan.

   Poista
  3. siis jotka on alle 17-vuotiaasta ^

   Poista
 42. Aina sun videot tulee sillon kun mun pitäsi tehä läksyi tai lähtee harkkohin.
  En ikinä mlkee ehi kattoo.
  Jaa oot nätti tai liian nätti

  VastaaPoista
 43. Mikä sun kik nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se sano sen tos videos jos satuit kuulemee..
   mut joo se oli sofiabeibb tai sofiabeib en muista kunpi:)

   Poista
  2. Mut siis kuulin mut en tiennyt miten kirjotetaan.

   Poista
 44. näytät ihan siltä kun olisit välillä purskahtamaisillas itkuu :D tai sitte mä vaa näkyilen näkyjä..

  VastaaPoista
 45. Joo sama tunne on ollu tos noin 2 pvää että koko aijan vituttaa enkä tiedä miks mut voivoi argghh ( jotenki mun silmät vaa näkee et sulle on 3224 lukijaa ) huhuh kuinka paljon !! luen kyllä paljon blogia enkä ole nähnyt että jollakin on 3224 lukijaa huhuhuh !! :) mut sehän on hyvä fiilis ku näkee ku sulla on yli 2000 lukijaa !!!! Voisitko tehdä sofia´s day - videon sitte kun on 3300 lukijaa en kyllä pakota mutta jos voit tehdä nii ois kiva mutta ei mulla muuta oot nätti !!!! <3

  VastaaPoista
 46. Tosi säälittävää, ku ihmiset puuttuu toisten asioihin, ihan niinku ne niillee jollain tavalla kuuluis. "Miks et ostanu iphone 5, millä sä ton maksat, ei lapsilisiä sais antaa 15-vuotiaalle, blaablaablaa" saanko kysyä teiltä jotka tällasta teette, että MITÄ SE TEITÄ LIIKUTTAA, VAIKKA SOFIALLA ON 4S EIKÄ 5:TTÄ?! HAITTAAKO SE TEITÄ VAIKKA SOFIA SAA LAPSILISÄT TILILLEEN?
  get a life.
  kiitos.
  moikka.
  heippa.
  miettikää.
  kiitos.

  VastaaPoista
 47. Joo et tosiaan oo ainoo jota vituttaa kaikki mahd. Ah, mikä huuto ja kirkuminen alko ku vahingos laitoin julkase ennenko pistin et oon "anonyymi" Kuullostipa tyhmält... xd mut siis kaveriki sano et silki on semmone fiilis ja koulus opettajatki on joteki kireempiä, tai sit vaa tuntuu silt :D kuitenki.. Joku ihme vitutus viikko meneillää :D:D:

  Ja taas pitää ylistää tota sun luontevuutta videoissa, oot vaa nii tavallaa oma ittes, tai no enhä mä sua sillee tunne mut kuitenki! Ja oot muute sika nätti, ja ko sillo joskus puhuit siit et värjäät noi sun latvas punaseks ni aioks tehä nii? Must ne sopis ihan sika hyvin varmasti! Kuullostaa tosi mageilt ;D

  Oho, taas tuli romaani, ihasama :DD Terkkuja ♥

  VastaaPoista
 48. Mikäs se sun edellinen puhelin oli ??? onko se hyvä ??? =))

  VastaaPoista
 49. ei ne koeviikot oo yhtään niin pahoja että niistä pitäisi hirveesti stressata! ne on itseasiassa loppujenlopuks tosi rentoja ja mukavia 8) tsemppiä ekalle koeviikolle!

  VastaaPoista
 50. asutko mis päin hämeenlinnaa? myllymäes? :D

  VastaaPoista
 51. Oot kyl niin sulonen! :) älä välitä haukkujista!

  VastaaPoista
 52. vähän iphonessa on hyvä laatu! :o

  VastaaPoista
 53. sulla on tosi ihana blogi! :) mä oon vasta alottanu blogin kirjottamisen ja palautetta saa antaa :)http://juliapas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 54. näin sut tänään salessa ! :D::D sun hiukset on ihanatt (; mitä kouluu käyt?

  VastaaPoista
 55. Vastaukset
  1. sofiahan on vasta nuori naisen alku. ei hän siis juopottele ympäri kyliä ! t. sofian kummi

   Poista
 56. Milloin uusi postaus? =)

  VastaaPoista
 57. http://lifeasjanika.blogspot.fi/2012/09/my-favourite-blogs.html

  tein esittelyn mun lempi blogeista, ja sun blogis on siellä :)

  VastaaPoista
 58. Hei haluisitko tehdä postauksen, jossa kerrot sun unelmien poikaystävästä tai niinku millaisista pidät? :) ja sait musta uuden lukijan, tää on nii mahtava!

  VastaaPoista
 59. vähänkö laatu parani ku otit näytönsuojan pois! :DD

  Mäki mietin koko kesän että jos hankkisen sen, mutta youtubessa on noita videoita jossa näkee että kun se tippuu ni lasi menee rikki. :/
  ja luin jostain että sen lasin korjaaminen maksaa saman verran ku uus iphone. :o

  VastaaPoista
 60. LoL sofia! Mä olin ennen sun ja emmin lukija,mutta en enään,koska susta on tullu tommonen lissu ou mai gaas-pelle.
  Ja oot emmillekki tommonen ilkee! Mun mielestä sä esität liikaa,what is problem?!

  Ja sit postaat tosi harvoin ja nyt ei ees kiinnosta lukea sun blogia.

  Esim. 2011 vuonna odotin innolla sun postauksia,arvaa mitä,en enään.


  Mul on käyttäjä bloggeris,mut en jaksa kirjautua sille tän takia!

  P.S turha laittaa mtn. joo oot ano ja sofia on meidän ylikuningatar mee hiitee ym..

  Kaikki jotka alkaa puolustelee sofiaa,niin vois miettiä millanen sofia oikeesti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voisit miettiä millanen sofia oikeesti on. Pirtee ja ilonen persoona, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen tehdä meille postauksia ja videoita. Eräät ei vaan näköjään huomaa sitä..

   Poista
  2. siis mitä vittuu sä sönkötät? sofia ei oo lähelläkää lissuu :D ja kyl mä ainaki läpällä aina oon ilkee kavereilleni, eikä se tarkota et sofia esittäis yhtään mitään. hei eiks sulla oikeesti oo muuta tekemistä ku tulla haukkumaan bloggaajaa lissuks vaikket ees tunne sitä in real life? on sullaki elämä, säälin :):):)

   Poista
  3. Voi sua raukkaa, ku selvästikki luulet että tää sun kommentti jotenki horjuttais Sofian itsetuntoa tai sais aikaan ees pahanmielen.. :) Jos sua ei kiinnosta tää blogi, niin miksi v*tussa sä olet täälä vinkumassa? Ehkä sulla on joku pakottava tarve haukkua blogeja, joista sä et henkilökohtasesti pidä? Joka tapauksessa sä vaan nolaat ittesi. Ja ihan vinkkinä vaan, jos siis aiot jatkaa tätä säälittävää "eikiinnostavien" blogien morkkaamista, niin älä missään nimessä kirjaudu sille sun tunnukselle ettei kukaan vain näe kuka on se kateellinen nolifeluuseri siellä ruudun toisella puolella :>

   Poista
  4. no mistä sinä ano sitten tiiät millanen sofia oikeesti on?? pitäskö vähän kahtoo mitä sanoo, taidat taas puhua vähän ittees pussiin

   Poista
 61. Kiva video! :) Mulla olis kysymys, joka tosin ei liity tähän videoon :D Elikkä siis, ku sullahan on toi nikon d3100, niin ku siinä ei tule matkassa sitä USB johtoa vaan se pitää ostaa erikseen, niin ostiks sä just sen tietyn johdon vai käykö tohon kameraan joku muuki USB johto, esim jonku digikameran? :DD okei, kuulostan joltaki avuttomalta idiootilta, mutta toivottavasti ymmärsit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihen käy ihan normikokonen usb-johto :)

   Poista
 62. Koska tulee Sofia's day ? Tai koska postaat PS.HYVÄ BLOGI!!

  VastaaPoista
 63. kiva video taas (:
  Semmosta vaan kun sähän oot käynyt nyt tallinnassa ainakin kaks (?) kertaa, niin missä isoissa ostoskeskuksissa kannattais käydä ? Kiitos jos vastaat :))))))) muutkin voi vastailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. virukeskus on tosi hyvä :)

   Poista
  2. melkeinpä arvasin vastauksen (: Kiitos silti !

   Poista
  3. Rocca Al Mare!
   vai miten se kirjotettiinkaa

   Poista
 64. oon lukenu sun blogii yli vuoden jo ja pidin sun blogia parhaana, koska teit niin usein ihania videoita (rakastan kattoa niitä) ja postasit usein. mutta mikä on tilanne nyt? postaat 1-3 kertaa viikossa, ja postaukset koostuu pienestä videosta tai muutamasta kuvasta. nykyään teet enemmä vaa pälätysvideoita mis kerrot vähä jotain, missä ne aihepostaukset on?? (esim. meikkitutoriaalit, hiustutoriaalit, kuukauden lempparituotteet-videot yms. kohta en jaksa enää ees vaivautuu avaa sun blogii ku ei tääl oo mitään uutta :( toivottavasti parantaisit blogiasi taas, olis niin kiva :) kiiiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei yksinkertasesti aika riitä tekemään erikoispostauksia kun viikonloppusin, ja viikonloppusin haluaisin rentoutua ja olla hetken miettimättä koulua tai blogia.
   yritän kyllä parhaani mukaan vaihdella postauksien aiheita, mutta no can do...

   Poista
 65. ääh, sunkin blogin taso rupee laskeen pikkuhiljaa alaspäin kun postauksia tulee niin vähän nykyään :/ siis tietty sulla on omakin elämä eikä kaikki pyöri pelkästää blogin ympärillä i get it, mut silti!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla