lauantai 9. kesäkuuta 2012

Itsevarmuutta!

Moikka,

Jokunen siellä ruudun toisella puolella oli pyydellyt multa tämmöstä itsetunnonkohotusvinkkejä -videota :) Koin sen tosi tärkeeks aiheeks, joten tein semmosen videon! Toivottavasti on apua joillekkin :)
         

91 kommenttia:

  1. oot ihana ku teet tälläsia videoita! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että joku oikeasti jaksaa/ haluaa tehdä tollaisen itsetunto videon!

    Itselläni on suulaki-ien halkio, eli nenäni on isompi kuin muilla, nenän alla on kaksi arpea ja kasvon piirteet voivat olla erilaiset.
    Monet ihmiset ihmettelevät, haukkuvat ja suputtavat kavereillensa; "mikä tolla on nenässä" ym..
    Se on välillä ärsyttävää, mutta toisaalta kun mietin vanhempani ja minä emme voineet halkiolle mitään, koska sen syytäkään ei vielä tiedetä. Olemme myös iloisia siitä, etten syntynyt "aivokuoleena" ja istuisin rullatuolissa viettämässä elämää, mutta nekään eivät voi itselleen mitään.
    Jotkut ihmiset luulevat, että on itse täydellinen vaikka se ei oikeasti ole niin, koska kukaan ei ole täydellinen.
    Jotkut myös kysyvät blogin kautta; "Käytätkö nuuskaa vai miksi sun ylähuuli on tollanen"
    Jos totta puhutaan itse olen käynyt läpi 11 leikkausta ja vielä yksi isoin operaatio on jäljellä, että semmoista ja pieni purkaus tuli tässä tehtyä, mutta se on totta kaikki ihmiset ovat kauniita ulkonäöllisesti, sydämmellisesti tai jotenkin muuuten ja sulla ainakin sitä kauneutta ja sydäntä löytyy, olet ihana ja jatka näitä ihania postauksia ja videoiden tekoa (:

    <3:lla vivian

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi sinua <3 oot kyllä tosi kaunis tyttö, kävin kattomassa sun blogin :) eikä mun huomio ensiks kiinnittynyt sun nenään, vaan sun hiuksiin! ja vartaloon! upee tyttö oot :)

      Poista
  3. Voiettä ku täydensit taas mua! ah oot nii ihana. Mut oisin jo monta kertaa halunnu alottaa blogin kirjottamisen mut on vähä ongelmii sen kaa 1. en tiiä mite sinne voi lisäillä kaikkii kuvii yms. 2. pelkään et jos mei koulust jotkut idiootit näkee sen ni ne rupee levittelee kaikkee juoruu ja rupee kiusaamaa 3. miul ei ois välttämättä ain aikaa kirjottaa..... mitä sie tekisit miun tilantees??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. opit varmasti lisäämään kuvia :) mun mielestä sun pitää ehottomasti alottaa blogi jos niin haluat :) ei saa välittää muitten mielipiteista, pitää vaan kuunnella ittteensä :)

      Poista
    2. Nonii mie rohkaistuin ja tein sen blogin ahh ihana tunne ku nyt on paikka jonne purkaa asioita! =) kiitos ku kannustin miuta tekemää sen=D osasin lisätä kuvanki mut tonne ylös en löytäny miun kansioist sopivan kokost kuvaa minkä se hyväksyis mut kaipamie jossaivaihees saan kiitos viel!<3

      Poista
  4. tuo uus banneri on älyttömän kiva!:-)

    VastaaPoista
  5. Upee video soffeee<3

    VastaaPoista
  6. Näinpä! Kumpa moni moni muukin ajattelisi asiat noin! Missä päin HML:ää asut? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika lähellä keskustaa :)

      Poista
    2. Niin vähän kelasinkin.. ite asun Jukolassa.. et mulla on vähän pitempi matka sinne... mut oli niin tuttu maisema,että oli pakko kysyy :-D

      Poista
    3. Niin vähän ajattelinkin,kun oli niin tutut maisemat. Ite asun Jukolassa niin oli pakko kysyä :-D

      Poista
  7. Sun videor on ihanii!!<3 voitko tehä my dayn<3<3??

    VastaaPoista
  8. kiitos tästä! mulla oli ennen hyvä itsetunto, mutta sain niin paljon haukuja, etten usko itseeni enään, mutta oot tosi ihana ! (:

    VastaaPoista
  9. tää sun video on tosi hyvä!:) kun sanoit että kannattaa perustaa blogi niin mitä kannatttaa tehdä jotta sais ihmiset kiinnostumaan siitä?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tehä siitä omannäkösensä, ja semmonen mitä itekkin voisit lukea :) kannattaa myös mainostaa sitä

      Poista
  10. tosi ihanaa et sä keskityt näinkin tärkeeseen aiheeseen! :-) sä oot sofia ihan älyttömän mahtava ihminen, vaikken sua muuten ku blogin avulla tunnekkaan.

    VastaaPoista
  11. Kiitos Sofia taas postauksesta! Mulla itellä on toosi huono itsetunto. Mua jatkuvasti haukutaan läskiksi yms tälläsiksi. Sen takia mun itsetunto on huono!:(( Tää auttaa varmasti mua. Onneksi sulla on tää blogi! :D Sää oot tavallaan auttanu mua jaksamaan.:D kiittäen tästä postauksesta itsevarmuuton tyttö oulusta.

    VastaaPoista
  12. oot kaunis ja mahtava video (: eräs mun kaveriki kirjotti blogissaan näin: "Ihmisillä on mielipiteensä", joku voisi sanoa ja puollustella ihmisiä, jotka haukkuvat muunmuassa jonkun vaatteita tai ajatusmaailmaa, mutta ihminen, joka ilmaisee oman mielipiteensä toista haukkumalla on vain jotain niin alhaista, että kaikkien pitäisi muistaa olevansa tollasen yläpuolella." mielestäni erittäin osuvasti kirjoitettu:)

    VastaaPoista
  13. Ensin ku tulin sun blogiin aattelin etten voi alkaa seuraamaan, sillä oon sua reilusti vanhempi ja aattelin, etä meillä on eri näkemys maailmasta yms. Mutta siis wau, olet upea ja kaunis! Puhut täysin asiaa videoissasi ja olet ihanan luonnollinen. Liityin heti lukijaksi ja tässä pysytään. Et ole massablogia nähnytkään. Tsemppiä jatkoon, niin kuntokuurin kun muunkin elämän kanssa ! (:

    VastaaPoista
  14. En oo varma oonko koskaan kommentoinu sulle, mut nyt on vaa pakko. Tästä videosta oli kyllä oikeesti apua ja aloin miettimään sitä kuinka huono itsetunto mulla oikeesti on! Jotenki tää video kosketti mua iha hirmusesti, en vaan tiedä miks :o Kiitos tästä videosta, tää piristi jotenki kummasti iltaa :)

    VastaaPoista
  15. Oot niin ihana ku teet tämmösiä videoita mitkä on oikeesti tärkeitä ja jaksat auttaa muita! Sun blogia on aina yhtä kiva lukea ja tähän ei kyllästy ikinä! :)

    VastaaPoista
  16. tuo banneri on i h a n a! oot ihan tajuttoman kaunis!

    VastaaPoista
  17. Voi vitsi Sofia oot ihana! Mulla on omasta mielestäni aika hyvä itsetunto, mut tuli silti tosi hyvä mieli ku katoin tätä videoo :) Oot tosi kaunis ja aivan ihana ihminen ainakin blogis perusteella enkä usko, et oot oikeestikaan mitenkään kamala :D Mahtavaa, et teet tällasia videoita, joissa puhut tärkeistä asioista, koska niistä voi oikeesti olla apua monille. Mut joo, ei mulla muuta, kun että oot ihan huippu ja kiitos että pidät näin parasta blogia! :) <3

    VastaaPoista
  18. Ihana video, ja noi on tosi nättejä kuvia tossa bannerissa :)

    VastaaPoista
  19. sä oot ihana <3 oikeesti. blogin perustaminen on ollut jo pitkään mielessä. silti tuntuu et ei sitä kukaan lukis ja et se ois tosi tyhmä. en sais ikinä siihen edes 15 lukiaa. jos alottaisin blogin kirjottamisen ja linkkaisin sen sulle niin lukisitko sitä ? :) lifestyle blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei saa ajatella tollai, ettei kukaan sitä lue.. varmasti lukee :) kävisin mä ainakin kattomassa, en tiedä littyisinkö lukijaks mutta sehän riippuu ihan sun blogista :)

      Poista
  20. on pitänyt kysyä sulta jo moneen otteeseen mut aina sul on tyylii 117 kommennttii ni ajattelen et ei mun kannata. mut nyt on ihan pakko kysästä et ootko ikinä käyny lohjalla? tiiätkö missä se sijitsee? jos et tiiä ni missä luulisit sen olevan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo vissiin koskaan käyny.. ja en tiedä, oisko jossain pohjosessa päin XD ?

      Poista
    2. Lohja on 1h päässä helsingistä :D
      Hämeenlinnasta kestää n. 1h 30min.

      Poista
  21. Sofia oot ihana!! Hienoo että puhut tällasista asioista:) Ite kirjotan blogia ja saan kyllä huonojakin kommentteja ja se saa mut vähän pahalle mielelle mut tän avulla pääsen kohentamaan itsevarmuutta:) Kiitos! Sun blogi on jotenki niin erilainen ku kaikkie muiden ja se tekee täst parhaan blogin!<3:)

    VastaaPoista
  22. Ihan ekaks pitää sanoo et sulla on tosi ihana blogi ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! :) Ja tää video oli tosi hyödyllinen ja tosi tärkee aihe ja tän videon katsomisen jälkeen tuli tosi hyvä olo! :) + oot tosi kaunis! :) <3

    VastaaPoista
  23. ku löysin sun kiusaamis videon youtubesta mun oli pakko ryhtyä sun blogin lukijaks..ja voin sanoo kyllä kannatti! Sun blogis on iha superhuippy oon saanu paljo vinkkejä hiusten hoitoon, ihon hoitoon ym. ja nyt vielä tämä..tätä mää todellaki tarvin! =) Kiitos ihan älyttömän paljon!<3 mun itsetunto on sieltä huonoimmasta päästä ja viimeaikoina oon löytäny ittestäni vaa niitä huonoja puolia ja välillä peiliin kahtominen on tosi vaikeeta. Tän kahtominen sai itkemään..niin tyhmältä ku se kuulostaaki. Mutta oikeesti, kiitos tällanen video oli tosi hyvä idea ja hyödyksi varmasti tosi monille muillekki ku mulle :)

    VastaaPoista
  24. Kiitos erittäin paljon videosta! itselläni on todellakin vielä työtä itsetunnon kanssa ja voin todellakin sanoa että videosi katsominen auttoi melko paljon! joten kiitos paljon:) ps.olet todella kaunis:)

    VastaaPoista
  25. eikä, oot aivan huippu tyttö <3
    oon samaa mieltä, blogi on auttanu kyllä hurjasti itsetuntoa kohottamaan, vaikka se ei mulla mitenkään huono ole ollutkaan :)

    VastaaPoista
  26. Mulla on toiminu toi peilistä kattominen :) Hyvä video ja hyviä vinkkejä! Mut tosta blogin perustamisesta ni siin on kummiski kanssa se varjo puoli että sinne saattaa just tulla niitä haukkujia, joka taas alentaa itsetuntoo. Et sillon se ei ehkä ois ihan paras idea.

    VastaaPoista
  27. Ihana video ja ihailen kyl sun itsetuntoas, vaikka ite oon myös tyytyväinen itteeni just tällasena, mut video kosketti silti :3

    VastaaPoista
  28. Anteeks ku mainostan mut liittykää lukioiks mun blogiin! Mä haluisin paljon lukijoita;D Teen aina yhden postauksen kun tulee kymmenen lukijaa lisää(teen myös kyllä muutenkin :D) Laittakaa ehdotuksia millasii postauksii teen(videotkin käy)

    Ja Sofia oot tosi kaunis ja tost videost oli kyl paljo apuu! ;D kiitti <3

    VastaaPoista
  29. Anteeks ku mainostan mut tulkaa lukee mun blogii! Teen aina yhen postauksen joka kymmenest lukijast(teen kyl muutenki) Ehdottakaa mitä postauksii teen(videotki käy)
    Tässä osote:http://mylifewritteninblog.blogspot.fi/

    Ja Sofia oot tosi kaunis ja tost oli kyl paljo apuu! :D kiitti <3

    VastaaPoista
  30. Oot ihana ja kaunis ja kaikkee :)) ja Lohja on etelä-suomessa xdd se on semmone peräkylä :D

    VastaaPoista
  31. blogin kautta voi tulla kyllä aika paljo kritiikkiä ja sillee et ei sekää välttämättä nosta itsetuntoo kauheesti, kun monet anonyymit vaaan haukkuuu nimi. kokemusta on. Mutta oot tosi hyvä bloggaaja ja oot kaunis ja ihana jatka samaan malliii! :)

    VastaaPoista
  32. sä oot kyl laihtunnu iha sikana ku kattoo jotai sun vanhoi videoit viime kevääst ja kesäst nii sun kasvot on paljon pyöreemmät:) oot nii super kaunis<3

    VastaaPoista
  33. oot tosi ihana ja aito, ja tykkään tosi paljon sun videoista! :)

    VastaaPoista
  34. Oot mua 7v nuorempi,mutta ajattelet todella fiksusti. Itsetuntoa tulee myös elämän myötän ja kokemuksista! :)

    VastaaPoista
  35. sofiaaa , se on etelä- suomessa XD

    VastaaPoista
  36. Ihana video ja sun vinkit varmasti auttaa paljon !(: Mua on haukuttu koulussa pari kertaa.. sen takii mun itsetunto huononi aika paljo vaikka ajattelin kavereitten seuras et ihan sama mitä muut sanoo ja kotona ku mietin nii olin silleen et ehkä ne oliki oikeessa haukkuessaan mua... Muutt nyt ajattelen taas et se ei oo mun ongelma :D

    VastaaPoista
  37. Sun videosta oli toodella suuri apu,sillä oon paininut huonon itsetunnon kanssa koko nuoren ikäni ja blogin perustamistakin oon miettinyt jo tovin,mut tosiaan pelottaa se kun ihmisiltä saattaa tulla enemmän negatiivista kuin positiivista palautetta ja se ajatus että kukaan ei tiedä blogiani tai että blogillani ei ole yhtään lukijaa saa ihon kananihalle. Millä keinoin mainostaisit blogia niin että se ei mene överiksi?
    Ja oot varmasti monen nuoren tytön esikuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sä voit vaikka laittaa oman blogis osotteen aina kommentin perään ja mainostaa blogias vaikka demi.fissä tai missmixin sivuilla :)

      Poista
  38. Voi eikä.. Mä en tiedä miks, mutta mua alko itkettää kun katoin tota videoo :o <3 Jotenkin osaat puhuu niin hyvin ja puhut vielä ihan oikeista asioistaki! Hei mun on pitäny kysyy jo kauan, että kun teet niin paljon videoita ja puhut niissä tollai tosi paljon, niin onks se auttanu siihen et uskaltasit paremmin esim. esittää jonkun esitelmän luokalle tai pitää puheen jossain juhlassa tms? Jos ymmärsit :D

    Sitten mun ja mun kaverin blogin saa käydä kurkkaamassa: http://apeakinourlives.blogspot.fi/

    -Crista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo.. onhan se jonkin verran auttanut :) kyllä mä silti oon vielä tosi arka pitämään mitään suuria puheita ison joukon eessä, ihme kyllä :D

      Poista
  39. ihana video ! uskon, että monet sai apua tästä :) !

    ite olen yrittänyt kirjoittaa blogia, mutta en keksi miten sitä voi muka mainostaa : o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sä voit vaikka laittaa oman blogis osotteen aina kommentin perään ja mainostaa blogias vaikka demi.fissä tai missmixin sivuilla :)

      Poista
  40. SÄ OOT OIKEESTI TOSI FIKSU TYTTÖ! :)Tosi ihana video ja sä oot tosi ihana! <3 Jatka samaan malliin! Miten sait idean perustaa blogin? Mietitkö kaksi kertaa ennen kuin perustit tämän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) sain idean muilta bloggareilta, eli luin muitten blogeja ja halusin koittaa, en itseasiassa mietttinyt :D

      Poista
  41. sä sanot tosi ihanasti tuon ''semmossia'' sanan :D oikein ihana murre :)

    onko joku muuten tunnistanut ja tullut juttelee sulle tän blogin kautta?


    > annajaellibloggailee.blogspot.com

    VastaaPoista
  42. heipadihei sofia! sanoit ihanasti tuon ''semmossia'' :D ja muutenkin jonkun toisenki sanan sanot oikein murteella :D

    + onko joku tunnistanut sut vaikka kaupungilla ja tullut juttelee, niin tän blogin kautta? :D


    > annajaellibloggailee.blogspot.com

    VastaaPoista
  43. ihan törkeen ihana video ja sul on kyl ihan yli kiva blogi !!

    VastaaPoista
  44. sun blogia on tosi kiva seurata, kun huomaa että oikeesti kuuntelet lukioitas :) tosi kiva video ja tosta on varmasti apuu, kiitti siitä! :)

    VastaaPoista
  45. Mulla on aina ollu huono itsetunto, ku menin riparille siellä mun itsetunto koheni ja olin tosi hyvällä tuulella, mutta sitten kun tulin taas kouluun mua haukuttiin taas ja mun itsetunto laski hurjasti. Vaikka mä oon sellanen joka ei näytä että mua sattu se että mua haukuttiin niin oikeesti aina mietin kotona että ehkä mä oon sit sellane miks mua haukutaan... Oikeesti oot ihan huippu hyvä bloggaaja ! Onneks löysin sun kiusaamis videon youtubesta ja sitä kautta blogisi! Oot tosi nätti !

    VastaaPoista
  46. ne on tosi merkityksettömiä asioita mitä sun ei tosiaankaan tarvi ignorata millään tavalla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkotin sitä, ettei tarvii huomioida.. :D tajusin virheeni :>

      Poista
  47. Mä oon iteki sua muutaman vuoden vanhempi mut oon nyt jonkin aikaa seurannu tätä sun blogia. Siis tosi harvoin näkee nuoria, jotka on fiksuja kuin sinä! Tsemppiä jatkoon ja mukavaa kesää! :)

    VastaaPoista
  48. mitenkä sä alotit oikein blogin? : ) esittelitkö eka ittes ekassa videossa? vai kirjotitko postauksia? onko sulle kukaan tullu koulussa esim. sanomaan jotain huonoo/hyvää kun pität blogia ? , esim. :"sä oot ruennu pitää blogia. (: se on hyvä!" taikka :"v***u ketää ei kiinnosta mikää sun elämäs ! ! ! " onko?:) kun mua just pelottaa että jos alotan blogin kirjottamisen/tuollasten videoitten tekemisten nii että joku tulee justtiisa sannoo sillai :( !!
    millon alotit blogin pitämisen? :)

    sori, hirveä rykelmä kysymyksiä :/ :D ^
    ps. oot tosi kaunis. :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan tein blogin vaan, ei siinä kummempia :D en esitelly, tein postauksen ittestäni :) mulle on tultu päin naamaan sanomaan vaan hyviä asioita, ja ne huonot on _aina_ tultu sanomaan anonyymillä täällä blogissa :D
      alotin blogin kaks kesäää sitte :) eli noin 2 vuotta sitten

      Poista
    2. oookei, kiiitooos:)

      Poista
  49. Tää video oli tosi tosi tosi tosi tosi tosi sanoinko jo tosi IHANA<3 mulla oikeesti tuli melkein itku ku katoin tätä! Mulla ei oo maailman paras itsetunto ja yritän aina miellyttää muita, mutta oon kuitenki alkanu ajatteleen, ettei mun tartte välittää jo joku haukkuu mua tai sanoo muuten jotenki rumasti mulle. Mun mielipide on, ettei ne oo tyytyväisiä itteensä ja/tai ne on kateellisia. Yhä ja edelleenkään en ihan vielä uskalla olla täysin oma itseni, koska pelkään tiettyjen ihmisten mielipiteitä.. Mutta ihailen sua ku uskallat sanoo blogissas miltä susta itestä tuntuu. Sun blogista on toivottavasti paljon apua mun itsetunnonkohotuksessa (: KIITOS♥

    VastaaPoista
  50. Minä ainakin ajattelen,että itseä pitää rakastaa! Ei siis ihan kamala itserakas vaan silleen, että osaa arvostaa itseään. Muuten olen ihan samaa mieltä kanssasi! :) Nii ja kiitos sun ihanista videoista;)

    VastaaPoista
  51. löysin sun blogin ihan sattumalt youtubest! ja tykästyin tähän heti! oot niiin ihana ja tuommonen oma ittes!!<3 ja aaa, noi sun hiukset on jotain ihanuutta! ja pakko kans sanoo et sua on vaikee uskoo tuon ikäseks, vaikutat paljo fiksummalt ja puhut asiaa etkä mitää turhan päiväst paskaa! ois hauskaa jos kävisit kurkkaamassa munki blogia<: ihan super hauskaa kesää<3

    http://iand-mylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  52. Oon seurannu sun blogia jo melko pitkään, ja täytyy sanoa, että oot kyllä tosi sympaattisen olonen tyttö. Vaikutat kyllä ikäistäsi vanhemmalta, koska monet 15vuotiaat ei todellakaan ajattele noin kypsästi kun sä, puhumattakaan itsevarmuudesta. Ihailtavaa, että uskallat olla blogissasi aito oma itsesi - se nimittäni välittyy kyllä lukijoille.


    Toivon sulle kaikkee hyvää, oot todella kaunis ihminen. :)

    VastaaPoista
  53. Löysin sun blogin youtubesta:) Ja se koulukiusaamis video teki muhun vaikutuksen joten päätin ettii sun blogin ja niin löysinkin:))Mun mielestä on ihailtavaa miten sä autat muita ja kuinka oma ittes sä oot!♥ Oot aiva mahtava ja sun ulkonäkö se on aivan sairaan ihana♥♥ Ihailen myös sitä kuinka sä jaksat kannustaa muita:)♥♥ Kiitos sä sait mun itsetunnon nousemaan:)♥

    VastaaPoista
  54. Oli ihanaa kattoo tää video :) Pääsin nyt peruskoulust pois ja mua kiusatiin koko seiska luokka ulkonäön takii, ja kukaan niista ei edes tuntenu mua, on pistäny vaa miettimää et miks pitää kiusata ku ei ne ees tunne mua? Mun itsetunto oli ennen tota tosi hyvä, mut eipä oo enää :( Kiitti paljon näist vinkeist. Sun blogi on muuten tosi kiva, vaikka en oo vielä kauaa sitä lukenut :)

    VastaaPoista
  55. Tää on ihana blogi ja ihana video ! Oot iha hirveen kaunis ja tykkään erityisesti videopostauksista! :)

    VastaaPoista
  56. tää video oli tosi ihana ja melkein itkin ku katoin tätä! mulla on tosi huono itsetunto, koulussa aina ku meen käytävällä ni jotkut pjat alkaa kiljua ja nauramaan ja menee mahollisimman kauaks musta. on hienoo ku teet tämmösiä viedoita ja kannustat muita, sun blogis on ihan paras! haluisin itekki alottaa blogin mut pelkään et jotkut mun koulukaverit löytää sen ja tulee kiusaa mua siitä :( kiitos tästä ihanasta blogista joka ilahduttaa mua joka päivä!

    VastaaPoista
  57. Ihana video♥ Kiitos tosi paljon! Mulla on muuten samanlainen sormus kun sulla tossa videossa

    VastaaPoista
  58. Ihana :)
    Voitko tehä videon hiuksista miten ne pysyy suorina vai pystyy sellasta ees tehä?
    Ilman suoristusrautaa.

    http://nepastyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  59. En ole ennen kommentoinut blogisi postauksiin, mutta nyt on ihan pakko.

    Todella suloinen, ihana ja kaunis video. Olet hyvällä asialla :)

    Tästä tuli hyvä mieli! Kiitos paljon

    <3

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla