keskiviikko 28. elokuuta 2013

Laaja musiikkiskaala

Moikkaa,

Pitkään aikaan en oo tehnyt mitään musapostausta, joten ajattelin että nyt olis semmosen aika! Mun musiikkimaku ei rajotu mihinkään tiettyyn genreen, vaan on tosi laaja! Kaikki Britney Spearsista System of downiin menee! Ainoo minkä listaan pois mun musiikkimausta on se hemmetin hevi missä ne laulajat rääkyy kurkku suorana eikä sanoista tuppaa saamaan mitään selvää.
Listaan tähän nyt muutama biisiä, mitä on tullut viime aikoina kuunneltua enemmän tai vähemmän, ilman sen kummempia perusteluja!
        

tiistai 20. elokuuta 2013

5600!!

Moikkaa,

Vautsi kun teitä on tullut taas paljon lisää! 5600... tota lukua kestää vähän aikaa sulatella. Oon vielä yhtä äimänä kun sillon kun huomasin että mulle oli tullut 1 lukija.. Merkkaatte mulle todella paljon, vaikken sitä usein kerrokkaan tai näytä :) Vaikutatte paljon mun blogiin ja ootte suuri syy miksi tätä kirjoitan. Annatte paljon ideoita ja inspiraatiota, sekä ennen kaikkea tukea ja kannustusta! Kiitos paljon teille, ja kiitos siitä, että jaksatte odottaa postauksia, vaikka niitä tuleekin nykyään vähän harvemmin! :)
Tänään olikin vähän kiireisempi päivä, ja asiaa ei auttanut se, että paikat on ihan hellänä eilisestä piloxingistä! Piloxing on siis pilateksen, boxingin ja dancingin yhdistelmä. Suosittelen ehottomasti kaikille :) Koulusta menin lasten ja nuorten lautakunta -seminaariin vähän höpisemään nuoria koskevista ajankohtaisista asioista, sitten menin pariksi tunniksi hoitamaan ihanaa veljen ja hänen tyttöystävänsä koiraa Oliveria, joka on vasta n. 3 kk! :) Tuitui! Sieltä menin kaupungille ostamaan farkkuja, ja löysinkin jopa, JES! Piti mennä vielä salille, mutta energiat oli niin lopussa, että päätin jättää huomiselle.
Paljon kivoja juttuja luvassa, mm. kaverin synttärit vkonloppuna ja sukulaisen kihlajaiset! Sekä tietty vanhojen tanssit, vaikka siihen aikaa on vielä noin puoli vuotta :D Oon jo ruvennut fiilistelemään pukuja, sekä kampauksia.... Puvun löysin, se oli täydellinen ja piti mennä sovittamaankin, kunnes kuulin hinnan... 529 e. Hell no, en maksa puvusta jota käytän kerran, niin noin paljoa! Harmittaa tosin, oli niin upea puku kyseessä. Netissä mua kuumottelee yks puku, mutta riskit netistä tilaamiseen on aika suuret, niin täytyypi sitä vähän miettiä. Voin vähän avata minkälainen puku olis mun mieleen. Värinä muo miellyttää hirveesti shampanjansävyt, ja puvusta riippuen tumman violetti. Haluan ehottomasti, että puvun alaosa on leveämallinen ja taftia/tylliä :) Yläosa olis sydänmallinen ja siinä olis jotain koristelua. Kampauksesta sen verran, että haluan sen olevan alhaalla oleva kiharanuttura, vähän sotkuinen muttei liikaa, ja joku kiva hiuskoru siihen nutturan ylös. Saitteko mitään ideaa? :D Ja jos joku miettii onko mulla jo pari, niin on. Mun hyvä ystävä Kalle :)
Mitäs vielä.. Niin joo. Liian harvoin mä kirjottelen tänne ehkä vähän pintaa syvällisemmistä asioista, vaikka haluan, että te ootte jotenkin perillä mun ajatuksista ja tunteista. Ei tietenkään liikaa, mutta sen verta mitä olen valmis kertomaan. Henkisesti mulla on ollut viime aikoina aika sekavaa ja ei nyt rankkaa, mutta ei mitenkään kovin helppoakaan. Suvussa on tapahtunut pari juttua, mistä en halua puhua. Ne ei sinänsä sekota päätä, vaan semmonen iki-ihana asia kun miehet. Mun sormet tällä hetkellä vaan hapuilee näppäimistöllä, sillä en oo varma mitä haluan kertoa ja mitä en. No, voin sanoa sen että mun päätä sekoittaa eräs henkilö tällä hetkellä. Enempää en ole valmis kertomaan. En tiedä onko totakaan nyt viisasta jättää tonne, ettei teille tuu semmosta fiilistä, että kerron teille liian vähän tai ihan kun jättäisin jonkun asian kertomatta mikä pitikin kertoa.. Semmonen "HEI! Mulla on teille asiaa...eikun ei sittenkään mitään" -fiilis. Nojaa, vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti saatte nyt jotain selkoa. Tiettekö, kun joskus kun kuuntelen jotain biisiä samalla kun kirjotan postausta, niin joskus se biisi vaaan kolahtaa lujaa ja siitä lähtee semmonen hullu inspiraatio kirjottaa kaikkee sekavaa. Tän postauksen aikana kuunteilin tätä kyseisestä biisiä:
Hyvin kirjottelin kaikkea muuta mitä piti, kun aiheena oli koululaukun sisältö :D Nojaa, tässäpä video mun koululaukun sisällöstä, kun sitä olitte kovasti toivonut!
      

maanantai 12. elokuuta 2013

Back to basics

Moikkaa,

Taas se alko.. Karu arki ja paluu todellisuuteen. Vähän on ristiriitaset fiilikset. Toisaalta on kiva saada taas se perusrytmi arkeen, perjantait tuntuu jännittäviltä ja näkee paljon hyviä ystäviä. Mutta ei toisaalta ei yhtään hotsita mitkään koeviikot, läksyt tai matikan tunnilla istuminen.. Ja vihaaan sitä, kun aina kesäloman jälkeen tunneilla käydään alussa se sama helvetin keskustelu "No, nyt sitä ollaan taas täällä kesäloman jälkeen, ja ollaan valmiina työskentelemään entistä ahkerammin. Mites teijän kesälomat on sujunu?" Ja sitä rataa.. Viimeistään siinä kohtaa kaikille iskee se karu todellisuus..
En oo kirjotellut nyt vähään aikaan, sillä vietin viimesen lomaviikon Tampereella rakkaitten serkkujeni kanssa ja päätin etten aijo tuhalta hetkeäkään koneella, sillä ei pystytä Saaran ja Miisan kanssa hengailemaan pitkään aikaan. Koska Saaralla alkaa kirjotukset ja stä rataa.. 
Mulla tämä vuosi näyttäää ihan ok:lta, vähän on ressiä siitä onko tarpeeksi kursseja, ettei kolmosvuonna tarvii käydä niin paljon.. Hyppereitä on sielä täällä, mutta voipi olla että mun koodit vaan ei täsmää ja muuta säläää. No onneks kaiken tän takia on opot, jolle meenkin varaamaan huomenna ajan :)
Tässä jaksossa mulla on melkein kaikki kirjallisia aineita, paitsi ilmasutaito. Äikkää, terveystietoa, enkkua, matikkaa, toista äikkää (puheviestintä) ja yhteiskuntaoppia. Innolla odottaen koeviikkoa.
Ja niinkun arvata saattaa, mulla on koulu ykkössijalla, sitten on vapaa-aika, minä ja ystävät sen jälkeen vasta blogi, joka on mulle vaan harrastus. Niin toivottavasti, ymmärrätte jos ei postauksia kuulu. Yritän kyllä parhaani mukaan kirjotella kuulumisia, tehdä videoita ja pävitellä muutenkin somea (sosiaalinen media) :)
Ootte pyydellyt multa jotain koululaukun esittelemistä, niin onko kiinnostusta? Voin kyllä toteuttaa.
Miitäs vielä.. Mulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää, vähän totuttelemista kouluarkeen ja muuhun. On tullut surullisia ja ilosia uutisia tässä viime aikoina, mutta etiäppäin porskutetaan.

Hyvää koulunalkua kaikille, varsinkin niille jotka alotti uudessa koulussa! :) Tsemppiä hirmusesti, kyllä te pärjäätte! Kaurialan lukion uudet ykköset, älkää pelätkö tulla kysymään meiltä vanhemmilta jos jokin on hukassa, varmasti jelpataan!
 Tää kuva on otettu tasan vuosi sitten, kun ensimmäinen koulupäivä lukiossa oli ohi :D

 

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kinda smokey-eye

Moikkaa,

Moni tahto sitä meikkitutoriaalia mun Heinäkuun suosikit -videolla näkyneestä meikistä, joten päätimpä sen toteutella :) Yritän huomenna vielä postata jotain, ennen kun meen Tampereelle, sillä siellä en aijo tuhlata aikaani koneella, vaan nautin täysillä serkuista ja viimesestä lomaviikosta!

           

lauantai 3. elokuuta 2013

Heinäkuun suosikit

Moikkaa,

Heinäkuu vierähti aivan liian nopeesti, ja nyt onkin jo elokuu... Ja kohta syyskuu, lokakuu (mun synttärit!), marraskuu, ja sit JOULU.. Ja taas uusi vuosi. Miten aika meneekin näin nopeesti? Kesälomaa on jäljellä vielä noin viikko, ja kulutan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Lähen maanantaina rakkaampiakin rakkaampia serkkujani tapaamaan :') Kuulosti älytyhmältä. Mutta Miisulle menen tosiaan ja Saarakin joinaa meihin jossain vaiheessa, niin on koko kauhukolmikko taas kasassa.
Toissapäivänä kuvasin teille pitkästä aikaa kuuauden suosikkivideon, joten here you go! Yrittäkää ottaa vielä
kaikki irti viimesestä lomaviikosta, ja tehkää asioita mitä ette oo vielä kesäloman aikana ehtinyt tekemään!
          *
Ps. Tein nyt semmosen Ask.fm juttusen, eli jos tulee kysbäreitä mieleen voitte sieltä käydä kyselemässä :) Löydätte sen tuolta sivugadgeteista