sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Spoiling

Moikkeliis,

Tänään on kyllä ollut touhukas päivä :) Tai no toisaalta ei.. en oo lähtenyt täältä neljän seinän sisältä muuta kuin tamppaamaan petivaatteet, mutta siitä päästääkiin siihen, että siivosin mun huoneeni ja vaihdon ihan vähän järjestystä :) Kuvia alempana! Sen lisäksi oon hemmotellut itseäni. Aamulla laitoin kasvonaamion naamaan ja illalla menin saunaan, kuorin ihoni ja tein hiusnaamion; NAM! Pitäis pitää useemmin tämmösiä hemmottelu/itsestäänhuolehtimispäiviä! Muistakaa tekin pitää siis joskus semmosia, ne tekee oikeesti tosi hyvää!
Luin myös vähän matikkaa, olis kyllä pitänyt lukea enemmän.. Mutta onneks mulla on tästä kurssista ihan toiveikas fiilis :) Huomenna meneekin taas koulumerkeissä, sillä pitää koko phuking day lukea filosofiaa! Ei siinä muuten mitään, filosofia on ihan kiinnnostavaa ja helposti ymmärrettävää; mutta kun sitä asiaa on niin hemmetisti! :D Niin paljon filosofeja, ja niitten aatteita...
Laittakaapas toivepostauksia tulemaan! :) Jotenkin nyt postauskärpänen iski! (Ja jotain muuta pliis kun Sofias day, olkaa luovia :>)  Huomenna yritän tehdä maaliskuun suosikit!
 Kiinnostaisko muunmuassa nähdä mitä noi laatikot sisältää? :)

torstai 28. maaliskuuta 2013

Vinkkejä videoitten tekijöille

Moikkaa,

Huh, pääsiäisloma alko! :) Kaks koetta on nyt takana, ja neljä edessä; matikka, filosofia, psykologia ja äidinkieli. Matikasta ja psykologiasta suurin stressi.. Englanti ja terveystieto meni molemmat ihan hyvin :)
Lauantaina mennään Miisan (serkku) synttäreille, ja siellä meneekin varmaan koko päivä, muut lomapäivät uhraan lukemiselle.
Ensi viikon lauantaina joudun herään poikkeuksellisen aikasin, sillä mulla on 8 aamulla kampaaja!! Ihanaa ja toisaalta kamalaa, koska joutuu herätä niin aikasin :D Värjään tyvikasvun pois ja lisää raitoja.
Tänään taas mennään Kaisan ja Karon kanssa leffaan kattomaan se MAMA, hyi, hyi ja hyi! Onko kukaan nähnyt sitä ja oliko pelottava? :D
Postauksen itse aihe on vinkkejä videoitten tekijöille :) Videossa tulee melkeimpä kaikki oleellinen, mutta teen vielä pienen musitilistan tohon alas:
- ole oma itsesi!
- muista tutkia faktoja ja keksiä videollesi aihe!
- tukisanalista auttaa!
- muista selkeä ja kiva tausta!
-  sopiva pituus!
- ei liikaa hälinää taustalla!
- vielä kerran... ole rohkeasti oma itsesi ja näytä lukijoille kuka oikeasti olet! :)
- TSEMPPIÄ!! :)
          

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Satunnaisiin kommentteihin vastailua

Moiksuu,

Koeviikko alkaa huomenna ja tänään oon lukenut neljästä puol yheksään!!! Huhhuh! :) No mutta, postauksen aihe on vähän erilainen kun yleensä :) Vastailen siis videolla satunnaisesti kommentteihin!
Hyvää viikkoa kaikille, ja tsemppiä lukiolaisille koeviikkoon!
    
           

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

SOFIAN AAKKOSET

Moikkaa,

Tähän päivään on kuulunut paljon turhautumista, itkua ja raivoa. Matikka raastaa mun hermoja niiin paljon, etten edes voi kuvailla. Tiedän, että ei ehkä pitäisi ottaa niin tosissaan, mutta minkäs itselleni mahdan.

Aiheena ei kuitenkaan ole avautua mun vihasta matikkaa kohtaan, vaan mun aakkoset! Tuli yhtäkkiä vaan mieleen tämmönen hauska postaus, missä joka kirjaimelle laittaisin jotakin muhun liittyvää :) Asiat ei liity välttämättä mitenkään toisiinsa, kuten esim. joka kirjaimella olisi jonkinlainen luonteenpiirre mitä omaan, vaan ihan vaan sattumanvaraisia asioita! :) Alotettaan! ISO VAROTUKSEN SANA NIILLE JOTKA ON KYLLÄSTYNYT NÄKEMÄÄN SAMOJA VANHOJA KUVIA, niitä siis luvassa!!

Aurinko - Rakastan aurinkoa niin paljon, ja se saa aina päivät tuntumaan paljon paremmalta ja tulee aina hyvä fiilis :)
Bohemian Rhapsody - MAMAAAA!!! Biisi täyttä kultaa!
Criminal - Eminemiltä aivan loistava biisi!
Dinosaurukset - Olin pienenä ihan hirveen kiinnostunut dinosauruksista, ja leikittiin aina pienenä mun kaverin kanssa, että dinoja oli vielä olemassa, sekä katottiin AINA Jurassic Park leffoja, vaikka oltiin nähty ne kaikki jo tuhat kertaa :D
Elämä - Aivan liian lyhyt tuhlattavaksi
Fazerin sininen - En tulis toimeen ilman! Mun lempimaku on nykyään se marjasuklaa mikälie : D
Gerritsen - Loistava kirjailija!!
Huumorintaju - Jos mun kanssa haluaa tulla toimeen ja ystävystyä, pitää omata hyvä huumorintaju :D Ehkä vähän outokin..
Illanistujaiset (ja isä<3) - Rakastan niitä!! Lauantaina on ihana vaan kerääntyä porukalla johonkin, syödä mässyä ja jutella kaikesta ja nauraa! :) Love my friends and my dad! <3

Jaakko - Mun rakas isoveli :)
Kesä - Tarviiko perusteluja?
Lauri - Jonka kanssa emme enään ole yhdessä :D Multa vieläkin kysytään ollaanko me yhdessä, vaikka siitä on melkein vuosi kun erottiin.
Musiikki - Ilman en voi elää. Nytkin kuuntelen musiikkia kun tätä teen :) Suosikkeja on Eminem, Muse, Beyonce, Paramore, Ed Sheeran, Kings of leon :)
Nauraminen - Parasta vatsalihastreeniä. Rakastan sitä tunnetta kun naurattaa jokin asia niin paljon ettei meinaa saada happea :D Oon kuullut, että koulussa meijän räkätys kuuluu aina neljänteen kerrokseen asti....
Omaa tilaa - Tätä tarviin aika paljon! Kestän sen kaks päivää olla koko ajan jonkun kanssa, mutta sitten on pakko päästä jonnekkin ihan yksin :)
Pelko - Pelkään lähimmäisen menettämistä, hämähäkkejä (yli kaiken!!), yksin jäämistä, että joudun johonkin hylättyyn rakennukseen enkä löydä sieltä pois ja semmosia valkosessa kaavussa olevia tyttöjä!:D
Queen - Yksi maailman historian hienoimmista bändeistä! Taidankin laittaa seuraavaks kuulokkeisiin soimaan biisin Another One Bites The Dust
Rakkaus - Olin tylsä ja laitoin sanan rakkaus. Rakkaus on ihmeellinen asia, ja ilman sitä ihminen ei pärjää :) 
Serkut - <3 Miisa ja Saara; ihmisiä kelle voin kertoa _kaiken_, olla aivan täysin oma itteni, ja jakaa muutenkin elämäni <3
 Torkuttaminen - Se oikeesti auttaa! En pysty heräämään heti kun herätyskello soi, vaan on pakko aina torkuttaa 5 minuuttia...tai 10.... tai 15 :))
Usko - Usko johonkin auttaa kulkemaan eteenpäin :)
Vihamiehet - En oo koskaan ymmärtänyt sitä lausetta jossa sanotaan jotain, pidä ystävät lähelläsi, mutta vihamiehet vielä lähempänä, tai jotain?:D Mikä siinä on se idea?
We need to talk about Kevin - Huippuleffa!
 XD - XD siis, lempparihymiö!
Yystävät - Näitäkään ilman en vois elää!
Zombileffat - En kauheesti perusta niistä.. En pelkää niitä, mutten näe niissä mitään järkeä..
Åke - Åke nimessä ei ole mitään pahaa, mutta se on ruotsalainen nimi, ja mä vihaan Ruotsin kieltä ylikaiken!!!
Äiti - Mulla on yksinkertaisesti maailman paras äiti <3
Öylätti - Pelkään aina, että se jää mun kitalakeen kiinni!! :D
 Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Laukun sisältöä + 5000!!!!

Moikkaaa,

Haluan taas nopeasti palata tähän aiheeseen "blogini harva postaustahti" sillä se nyt tässä pyörii kuin harmaa sadepilvi blogini yllä! (Runollista, tiedän) Musta on hauskaa huomata, kuinka jotkut lukijoista sanelee kuinka usein mun tulee postata ja minkälaisia postauksia mun täyty tehdä. Hauskempaa on se, että pinnalle nousee aina "se ja se bloggari tekee joka päivä postauksen, vaikka käy lukiota niin kun säkin!!" Aijaa? Tämä on mun blogi, ja kirjoittelen juuri sen verran kun haluan/jaksan/ehdin :) Totta kai toteuttelen teidän toiveita sen verta kun on mahdollista, mutta pääpaino postauksiin tulee siitä mitä haluan ja olen kiinnostunut tekemään. Kelläkään lukijalla ei ole siis oikeutta komennella kuinka usein mun tulee kirjoittaa.  
Se siitä; annetaan tämän asian olla, ollaan ilosia siitä, että tää blogi on yhä olemassa ja tulee aina olemaan, sekä kirjottelen tänne edes jonkin verran! :)) Okei?
(ja note to self: tarkoitus ei ole olla ilkeä, tai sättiä lukijoita tai muuta vastaavaa!)

Nonniiin! Oon tehnyt jo parisen laukun sisältö postausta, mutta näitä on aina niin kiva tehdä, joten päätimpä tehdä uuden, plus onhan siitä nyt aika paljona aikaa kun viimeisimmän tein :)
Tää lauantai menee mulla aika paljolti matikan lukemiseen, sillä maanantaina on uusintakoe mistä mun on pakko päästä läpi ettei joudu käymään koko kurssia uudestaan 2. vuonna läpi. Sitä en todellakaan taho!
Sunnuntai menee samoissa merkeissä, mutta yritän käydä salilla siinä aamulla :) Siitä tulikin mieleen, että se kiinteytyjän ruokavalio on työn alla! :)  
JA VIELÄ!!! KIITOS IHAN HIRMUSESTI 5000 LUKIJASTA!!! VAUUU! En olis ikinä uskonut kun alotin blogin kirjottamisen kesällä 2010 että mulla olis joskus näinkin paljon lukijoita!! :) Katsotaan, keksinkö mie jotain kivaa teitä varten, KIITOS vielä!! :)
          
Hyvää lauantaina kaikille!

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tired as shit

Moiksuu,

Ai kamala kun oon laiminlyönyt tätä blogia, viimeks kirjottelin viikko sitten. Anteeksi siitä, ihan oma moka kun oli noin pitkä väli ilman postauksia; ajatukset pyöri viikolla siinä että "joo kirjottelen viikonloppuna ja teen jonkun kivan videon". Sitten perjantaina älyän että meillä on iskoleiri... Noo, no can do :) Etiäppäin!
Kulunut viikko meni salilla, kokouksessa, koulujuttuja tehdessä ja leirillä. Kauheesti ei mitään suurempaa tapahtunut, mutta silti oli koko ajan kiire? Kuulostaako mitenkään loogiselta? Hyvä, ei mustakaan..
Nyt on koko isoskoulutus käyty, mikä kesti meillä 2 vuotta! Tämä tyttö on valmis isonen :) Ja yks leiri on jo tiedossa mihin haluaisin kesällä mennä, mutta saapi nähdä pääsenkö sinne.
Kesästä puheen ollen, mennnään sillon heinäkuussa Splittiin, Kroatiaan!!!! Can't wait! Onko kelläkään kokemuksia? :) Onko jotain paikkoja mitä haluaisitte suositella?
Tänään on vielä ohjelmassa psykan esseen kirjottamista... Arvatkaapa riittääkö energia semmoseen? Vastaus: EI! Mutta pakko se on vaan pusertaa :) Tosta iskosta (=isoskoulutus) täytyy vielä sen verran sanoa, että suosittelen kyllä lämpimästi kaikille! Siinä kasvaa, oppii ittestänsä uutta, itseluottamus kasvaa, uudet kaverit ja se kokemus ittessään on ihan mahti! :)
Mutta oon niin rättipuhkipoikkiväsynyt ja mielikuvitukseton, etten keksi enempää sanottavaa.. Kuvituksena  koneen syövereistä löydettyjä KESÄkuvia meille innokkaille kesän odottajille :)

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kiinteytyjän liikunta

Moiksuu,

Tein teille videon missä kerron vähän kiinteyttävästä liikunnasta :) Mulla oli tosi kiire ton videon kanssa kun piti lähteä veljen peliä kuvailemaan, niin piti kaikki selittää vähän kiireessä, anteeksi siitä! Mutta kysykää jos on kysyttävää ja tässä video sekä vähän kuvia sieltä pelistä! :)     
            


        

torstai 7. maaliskuuta 2013

Miten selvitä kiusaamisesta

Moikka,

Pitkään mun on jo pitänyt tehdä tämmönen video, ja nyt sen tein :) Toivottavasti tästä on apua monille!

        

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Jippikaijei, SOFIAS DAY!

Moikkaa,

Tein eilisestä Sofia's day videoo :) Yh, huomenna alkaa taas koulu... Mutta asiaa helpottaa vähän se, että myös huomenna mennään kattomaan Helsinkiin Frankenstainia :> Se on teatteriesitys.

             

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ostoksia ostoksia

Moikkaa,

Käytiin toissapäivänä IKEAssa ja Ideaparkissa ja sieltä tarttukin vähän kaikkee kivaa mukan :) Kuvasin videolle ostokseni :> Mitäs pidätte? Kohta leffaan ja syömään Emmipemmin kanssa!!