sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Marraskuun suosikit

Moikkaa,

Marraskuu vetää viimeisiään ja kohta on jo joulukuu!! :) Toivottavasti kohta sataa lunta, tulis vähän valosampaa tonne ulos.. Nomutta, tosi monet oli pyytäny muo kertomaan omia kokemuksia tästä Sinister leffasta. Siis, musta leffa oli tosi hyvä, mutta ai että.. sain varmaan miljoona sydäriä sen leffan aikana! Kyseessä on oikeesti ihan sairaan jännittävä ja pelottava elokuva! Pistää kyllä hyvin veren kiertämään :D Asiaa ei auttanut se, että oltiin Janica, Tobiaksen ja Moonan kanssa ainoot koko hemmetin salissa! Ei kyllä jäänyt mitään traumoja, mutta leffa oli siis omasta mielestäni huisin pelottava, mutta silti hyvin toteutettu! Jos tykkäätte hyytävästä kauhusta, suosittelen!
Sitteen, oon lupaillut teille linkkailla niitä youtubevideoita missä näytetään, miten saa hiukset suoriks ilman suoristusrautaa (En kyllä ymmärrä miksei ihmiset vois ite laittaa hakuun "staight hair without heat" etc :D)
Mutta tässä näitä linkkejä niihin videoihin:
http://www.youtube.com/watch?v=BzWmhe5F0s4
http://www.youtube.com/watch?v=8LqYMykHlaY
Jaaa piitkästä aikaa kuukauden suosikkeja, tällä kertaa marraskuun! :)
            
Korjaus: toi deodorantti maksaa suunnilleen neljä euroa, ei 8-10 e, sekotin hajuveden ja dödön!:)

perjantai 23. marraskuuta 2012

Päläpälä

Moikkeliiis,

Video kertookin kaiken olennaisen, mun täytyy jo rientäää leffaan!:) Leffan nimi on siis Sinister, kun en sitä tossa videossa muistanut.
          

tiistai 20. marraskuuta 2012

Köh köh

Moiksuu,

Tosiaan, köh köh on ollut tän päivän "sana". Eli oon vaan yskiny koko ajan ja ääni on mennyt jonnekkin piiloon.. Nyt mulla on semmonen seksy tupakkaääni aina välillä :D En mennyt tänään siis kouluun vaan jäin parantelemaan mun kurkkua, ja tässä tylsistyessäni kokosin teille mun ja Kaisan vanhoista vastausvideoista hauskoja pätkiä ja kokosin ne yhteen :D Enjoy!
              

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Jippiii

Moiksuu,

Hihihi, pitkästä aikaa teijän piitkäään toivomaa Sofia's day -viiideota! Tää on eiliseltä :)
Tänään oltiin Tobiaksen, Brianin, Janican, Kaisan ja Emmin kanssa seikkailemassa Hämeenlinnan keskustassa :) Käytiin kahvilla, cittarissa ja mäkissä, naurettiin vatsamme kipeiks joten huomenna on taas hyvä alottaa uus viikko! :) Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon!
         

lauantai 17. marraskuuta 2012

Höpönlöpön

Moikka,

Oon niin väsynyt, etten jaksa kirjottaa mitään.... Videossa kerron vähän kuntokuurista yms!

                 

tiistai 13. marraskuuta 2012

Yea yea, Im still alive

Heippa te kärsimättömät lukjaiseni,

Noniin kun kaikki on taas huomannut, en oo postannut vähään aikaan :) En ala selittelemään miksi en oo, mutta pienen avautumisen aijon silti tehdä!
Eli alotetaas sillä, että ei, en oo lopettamassa blogia vaikka nyt on tullut pari vähän pidempää postausväliä. Yleensä mä kerron jos on tulossa joku tämmämönen "tauko" mun blogin fb-sivuilla! Silti mulle tulee hirveesti kaikkia "yhyyyy, sun blogin on ihan paska kun et kirjota!" tai "yhyyy, missä postaus???? koska postaat??"
Anteeksi nyt vaan, mutta mun mielestä mä olen tämän blogin kirjottaja ja mä päätän koska postaan ja mistä postaan! Ette te. Mä postaisin joka päivä jos mulla vaan riittäis kellossa aika, eli siitä ei oo huolta ettenkö postais siksi, että en jaksa. Ja pakko vielä tarttua tohon, "sun blogista on tullut ihan paska koska et enää kirjottele tänne", sillä näitä viestejä on tullut tosi paljon.. Koska mun mielestä blogista tekee hyvän/huonon se, millanen blogin sisältö on. Ei se, kuinka usein postaat.. Elikkä, jatkossa seurailkaa mun blogin fb-sivustoa, niin pysytte ajan tasalla miksi en postaile vähään aikaan (jos semmosia siis tulee) mielummin kun tuutte tänne jättämään vihaisia kommentteja, kiitos! :)
Mutta niin, loppuviikosta/viikonloppuna on tapahtunut kaikenlaista! :) Torstaina mulla oli kampaaja, ja tehtiin tästä mun tukasta vähän vaaleempi raidottamalla! Tykkään ite kovasti paria kohtaa lukuunottamatta.
Torstaina meillä oli myös Italy -day koulussa! Soitettiin kaikkea musiikkia, pidettiin tietovisaa yms! :)
Sitten perjantaista sunnuntaihin meillä oli iskoleiri, mistä pidin kovasti :) Myöskään paria kohtaa lukuunottamatta :D Eli musta on siis tulossa isonen ensvuoden puolella, ties vaikka olisin jonkun teistä 98- hämeenlinnalaisisita syntyneiden isonen :) Sen näkee sitten..
Ja kuntokuuripäivitystä on tulossa tällä viikolla ensviikosta! Don't worrry :)
 Mun lippu on väärinpäin.. :D






sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kuntokuurin päivittely osa 1

Moikkaa,

Kuntokuuri on virallisesti alkanut! Miten se on mennyt tällä viikolla? Noh, hyvin ja huonosti.
Alkuviikko meni tosi hyvin, mutta viikonloppuna kaikki vähän levähti käsiin :S
En syönyt karkkia yhtään torstaihin asti. Sitten mun piti lukea kokeeseen ja retkahdin pieneen karkkipussiin :( Ja perjantaina ja lauantainakin söin vähän... Tähän täytyy tulla muutos, ja sallin karkit vaan ja ainoostaan lauantaina, piste! Tiistaina kävin salilla, torstaina koululiikunta ja muuten en oo "urheillut" kauheesti.
Tähänkin täytyy tulla muutos, elikkä kaks kertaa salilla + lenkit/vko! :)
Toisaalta on hyvä tehdä virheitä, ja oppia niistä.. Ei saa olla liian ankara.
Aijon tehdä ittelleni päiväkirjan tätä kuntokuuria varten, eli merkkaan sinne mitä oon syönyt ja miten oon liikkunut. Niistä sitten katon mitä pitää parantaa! :) Näytän sitten seuraavassa päivittelyssä sen, ja kerron onko se toiminut yms :)
Elikkä,
ensimmäisellä viikolla oikein tein
: en syönyt epäterveellisesti (paitsi to-la), kävin salilla, söin paljon hedelmiä.
ensimmäisellä viikolla väärin tein: sorruin karkkiin, söin epäterveellisesti to-la, en liikkunut tarpeeksi
korjattavaa muihin viikkoihin: liiku enemmän, karkit pois, säännölliset ruoka-ajat
         

Diamonds in the sky

Moikkaa,

Voisin taas vähän kertoa kivasta viikonlopustani ja itseasiassa koko viikosta... Viimesin postaus näyttää olevan maanantailta.. Aika menee niin nopeesti, ettei huomaa ollenkaan koska on viimeks postannut.
Mutta niin, ensinnäkin haluan sanoa iiiison kiitoksen kaikista ihanista kommenteista Umpikuja -postaukseen! Ne oli niin kannustavia ja rohkasevia, kiitos kiitos kiitos! Ja siellä moni lupas potkia persuksille jos ei päivittelyä kuntokuurista kuulu, näin juuri! ;) (Tänäänkin siis tulossa vähän illemmalla)
Niin kuin jo sanoin, viikko meni ihan sairaan nopeesti! Eikä siinä oikein mitään maata mullistavaa ehtinyt tapahtuakkaan :) Historian välikoe meni ihan okei, toisinkun mantsan pistari.. Tänään pitäisi muuten kirjottaa historian essee.. Nojoo, saa luvan oottaa iltaan koska tänään on muutakin menoa tideossa! (Sofia, mites se asioiden tärkeysjärjestys?)
Enemmänkin mulla on kerrottavaa viikonlopusta ja tulevasta, kun kuluneesta viikosta. Perjantaina katottiin Karon ja Kaisan kanssa kauhuleffa nimeltä Vacancy 2! Suosittelen jos haluatte saada leffan aikana pari sydänkohtausta! :) Sen jälkeen menin niille yöks, tosin Karo meni Väinölle yöks ja minä ja Kaisa jäätiin sitten niitten kämppään kaksisteen, ja katottiin toinen kauhuleffa nimeltä Devil.. Hyi! Ja niin, Karo ja Kaisa on siis kaksosia, ja eivät asu keskenään, vaan ihan perheensä kanssa :D Tästä tulee kummiskin aina kysymyksiä..
Lauantaina oli ystäväni Janican synttärit :) Mentiin keilaamaan ja syömään taivaallista ruokaa Gastropubiin! Suosittelen tota ravintolaa kaikille, ihana tunnelma, ihana ruoka, ihana henkilökunta, ihana kaikki! Mun piti lähteä sieltä vähän aikasemmin kun muut, koska menin katsomaan Kaisan teatteriesitystä Ihmisten edessä, joka oli (tietysti) mahtava! :) Ja mä kun oon niin tunteellinen (minkä te varmaan tiedätte..) ihminen, niin toki tirautin siinä parin kyyneleen sillä oon niin ylpee niistä kaikista! :-)
Jaaaaaaaaaa sunnuntaihin, eli tähän päivään. Mun isoveljellä on synttärit niin mennään syömään jonnekkin kivaan ravintolaan :) ONNEA JAAKKO <3 Ja sitten mun pitää tehä se historian esseee :(
Ettei postaus jäis ihan teksin täyteiseksi, lisään pari kuvaa Janican synttäreiltä :)