maanantai 29. lokakuuta 2012

Umpikuja

Moikka,

Varoituksen sana; jos odotat videota, hienoja kuvia tai kukkia ja ruusuja täynnä olevaa postausta, ei kannata lukea :)

Tässä postauksessa aijon siis avautua pitkästa aikaa (ellei eilisen postauksen kännykkä -avautumista lasketa) tekstimuodossa. Yleensä avaudun videoilla, ja niin se onkin ehkä helpompaa, mutta haluan nyt tällä kertaa kirjottaa :) Vaikkakin uskon, että en pysty ilmasemaan itseäni yhtä hyvin kirjottaen ja tulee varmasti jonkin verran väärinymmäryksiä, niin yritetään nyt kummiskin!
                                 
Asiani koskee mitäs muutakaan kun painoani, ja sen tuottamia paineita. Tai no, yleisesti ottaen mun vartalo aiheuttaa taas mulle suurta päänvaivaa. On aiheuttanut jo viimesen kuukauden... Joka ilta ja ennen kun menen nukkumaan mietin mun painoa ja sitä kuinka mun pitäis laihduttaa.. Kuinka olisin onnelisempi jos olisin laiha ja parempikuntonen.. Nyt monet ajattelee varmasti, että "mitenniin sun pitäis muka laihduttaa, oot just hyvä tollasena?" tai "sähän oot jo laihtunut ihan sikana, susta tulee anorektikko tota myöten" tai jotain vastaavaa..
Joo, olen laihtunut sen -10 kg ja oon tosi ylpee siitä! Nyt oon päästänyt itseni taas lipsumaan, ja lihonut noin 3 kg.. Ei kuulosta paljolta, mutta mulle se on.. Ei ehkä fyysisesti, mutta henkisesti. Lipsuminen saattaa johtua siitä kun ollut niin paljon kiireitä viime aikoina, sali on jäänyt koko ajan vähemmälle ja vähemmälle.. Ruokavalioon on tullut karkit sunmuut taas takasin.. Haluan eroon tästä!! Haluan takas sille, "jee ihanaa salille! -mielentilalle.. Tai kyllä mä nytkin haluaisin salille lähteä, mutta aina keksin jotain tekosyitä?? Miksi miksi miksi?
 En halua oikeesti vaivata mun päätä joka ilta sillä ajatuksella, että en riitä itselleni (korostan; itselleni) tämmösenä, ja herätä aamulla toisenlainen ajatus päässäni "kyllä mä oon ihan ok tämmösenä, ei mun tarvii laihduttaa".. En jaksa enään ajatella noin... Ja niin, haluan näyttää paremmalta itseni takia, en muitten. En siksi, että joku näkee mut kauniimpana, tai että ihannoisin laihuutta.. Haluan tuntea oloni hyväksi ja katsoa peilistä todeten "Dääm, ompas mulla hyvä kroppa!"..
Tuntuu, että toistan tätä samaa hemmetin kaavaa elämässä.. Nyt laihdutan ja pidän sitä yllä!! Sitten retkahdan.. Sen jälkeen taas teen tiukemman kuurin ja taas retkahdan.. Ja sitä rataa..
Nyt pystyin pitämään kuurini yllä melkein vuoden, mutta sorruin taas.. Ja tää syö muo sisältä niin paljon! Muo niin ärsyttää ja sapettaa ja ketuttaa ja kolhasee itsetunnosta ja kaikesta!! Ymmärrättekö mitä haen takaa?
 Oonko mä sitten itseni mielestä oikeesti ja aidosti ok tälläsenä mitä oon jos en kerta tee tälle mun vartalolle mitään? Tai teen, mutten pysy siinä?? Sitäkin oon miettinyt monesti, mutta tullut aina siihen tulokseen, että ei, mä en ole tyytyväinen itseeni tämmösenä ja haluan laihtua, mutta mun päällä ja aivoilla on niin kova itsetahto ja ne ei tahdo kuunnella mua!! Makes sense? Don't think so..
Haluan tästä noidankehästä pois! Haluan olla oikeesti vihdoinkin, ekaa kertaa elämässäni tyytyväinen itseeni! Mulla on ollut siihen monta mahollisuutta, mutta ei.. Aina onnistun tyrimään sen jotenkin!
Monet teistä ehkä osaskin jo arvella, etten enää liiku niin aktiivisesti ja yritä laihduttaa tosissani.. Myönnän, oon joillekkin valehdellut käyväni salilla viimeksi viikko sitten, mikä ei oo totta.. Anteeks.. Mutta muo oikeesti vaan hävettää myöntää, että annoin ittelleni periksi.. Yritän ehkä luoda ittelleni jotain idylliä, että kyllä mä oikeesti liikun tai jotain..
Mutta on tässä asiassa valoisakin puoli, nyt mä voin alottaa (taas kerran) alusta, ja oikeesti tehdä tälle asialle jotain! Ensimmäinen vaihe on myöntää virheensä ja oppia niistä.
Ja onneks, oi onneks mulla on teidät! Te tsemppaatte aina niin ihanasti, ja unohdan aina kiittää teitä miten ihania te oottekaan ja miten kannustavia <3 Vaikka en tunnekkaan teistä melkein ketään henkilökohtasesti, voin silti sanoa, että te ootte mulle tosi tärkeitä! :)
Auttakaa muo pysymään mun päätöksessä, joohan? Ja nyt mä teen lupauksen; päivitän aina  kerran viikossa video- tai tekstimuodossa mun uuden KUNTOKUURIN -kuulumiset!! :) Mitä oon tehnyt, oonko tehnyt mitään, oonko saavuttanut jotain uutta, mistä voin olla ylpeä ja sitä rataa.. Kuulostaako hyvältä? :)
Kiitos jos jaksoitte lukea tänne asti, ja jos seisotte mun takana :) Mä toivon, että tähän ei tuu mitään "Sofia, älä laihduta, oot just hyvä tommosena!!", "Ei sun tarvii laihduttaa enää" tai muuta semmosta. Koska mä itse tiedän mikä on mulle parasta, ja koska on hyvä lopettaa laihdutus :) Eli en oo menossa liian pitkälle, älkää huoliko!
Olipa ihanaa purkaa omia tunteita pitkästä aikaa.. Päästä vähän syvemmälle, ettei aina oo niin pintapuolista! :)




sunnuntai 28. lokakuuta 2012

My weekend

Moikka,

Miten mielikuvituksellinen otsikko... No mutta, ajattelin nyt kertoa teille mun ihanasta viikonlopusta! :)
Perjantaina mentiin kaveriporukan kanssa "grillailemaan" tekosaarille :) Vuokrattiin sieltä semmonen kota, ja ah, se oli niin ihana ja tunnelmalinen paikka! Vuokra makso 55 e/8 h mutta kun meitä oli niin paljon niin jokaselle tuli maksettavaks vaivaset 4,5 e. Siellä vietettiin aikaa keskiyön tienoille. Pakko taas kerran hehkuttaa, että on nin ihana kun on noin paljon rakkaita ihmisiä keiden kanssa viettää aikaa <3 Sieltä ei oo mitään kuvia kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan....
No mutta lauantaihin. Otin Sofia's day:tä, mikä on tossa alempana! :) Jeiiiii, vihdoinkin! Kävin shoppailemassa itseni kanssa (ihanaa!!<3) ja ostin pari jutskaa mitkä näkyvät videolla. Sitten illemalla menin HPK-IFK peliin, mikä me luonnollisesti voitettiin ;) Oltiin siellä Emmin, Tobiaksen ja Césarin kanssa! Tobias ja Cesar on siis vaihtareita täältä Hämeenlinnasta. Ihan huipputyyppejä! En halua ees miettiä sitä kun ne lähteee..... No, en mieti sitä vielä! :)
         
Sitten tähän päivään, eli sunnuntaihin! :) Voisin kutsua tätä perhepäiväksi! Sillä oltiiin äidin ja isän (<3) kanssa katsomassa uusin James Bond ja sen jälkeen mentiin syömään Fresnoon :) Suosittelen tota leffaa ihan sydämeni kyllyydestä, aivan huippu elokuva vaikken Bondeista oo koskaan niin välittänytkään.. :) Ja ruoka oli tietty hyvää.. Love u mom and dad <3
 HYI MITEN PALJON MUUTTOLINTUJA :-((( YÖK!
Semmonen viikonloppu :) Ja pahoittelen että tässä postauksessa on niin paljon samanlaisia lärvikuvia musta :D Ja niin, riittäiskö teillä mielenkiintoa musapostaukseen? Vähän syvällisempään, eli kerron minkälainen mun musiikkimaku on ollut ja millanen se on nyt yms...

torstai 25. lokakuuta 2012

Päläpälä

Moikkeliis,

Musta ei ookkaan nyt vähään aikaan kuulunut mitään.. Syy tähän on ollut kiire. On ollut tällä viikolla joka päivä 9:30-20:30 aikataulu. Ja tämä on siksi koska meillä on nuvaryhmän kanssa semmonen auditiontihommeli, en oikein voi kertoa siitä enempää :)
Mutta nyt ajattelin tulla kirjottelemaan kaikesta mitä mieleen juolahtaa, että tästä postauksesta tuskin punasta lankaa löytyy!
No mun viikko on ollut aikalailla koulua ja tätä auditointia... Ei oikeestaan muuta. Oon nukkunut tosi huonosti, mutta onneks viikonloppu kolkuttaa jo ovella! Ollaan menossa kaveriporukan kanssa grillailemaan laavulle perjantaina :) Nooh, voikohan sitä enää sanoa "grillailuksi" tähän aikaan vuodesta.. :D Vuokrataan semmonen kota johon pääsee sisälle! Tulee varmasti kivaa :)
Pakko muuten tässä sanoa, kun monet sanoo, että vaikutan videoissa niin ihanan positiiviselta ja mukavalta, sitten kommenteissa vaikutan kuitenkin kusipäältä ja ylimielisestä. Joo on totta, etten aina jaksa vastailla kommentteihin ihanasti ja positiivisesti ja mitä vielä.. Mutta ei se musta tee kusipäätä tai ylimielistä.. Mäkin oon vaan ihminen ja sanon joskus töykeästi. Kun yleensä vastailen kommentteihin illalla ja en enää jaksa laitella jokaselle hymiöitä ja  vastata kauheen monipuolisesti niin siitä saa varmasti helposti semmosen kuvan että oon töykeä yms.. Ja siksin vastaan iltaisin kun en päivällä koskaan ehi kun oon koulussa ja illalla siihen löytyy semmonen mukava kolonen koska voin aina vastailla kommentteihin :)
Se siitä.. mitäs vielä.. Niiin, Nelli ja Elsa ovat molemmat suurtakin suurempia One Direction -faneja ja haluaisivat päästä tätä kyseistä bändiä kattomaan (ilmeisesti?) New Yorkkiin! Ja olishan se tosi hienoa, ja he pyysivät josko voisin linkata heidän kisakuvansa mistä tykkäämällä pääsee lähemmäksi voittoa ;) Eli kyseessä on siis kilpailu, jos tajusitte?:D Joten auttakaa näitä ihanaisia tyttöjä kattomaan 1D:tä ja tykätkää heidän aiivan uskomattomista(!!!) kuvista!! :) Elsan kuva: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5081b58032bab3.33786146 ja Nellin kuva: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5082aca2b53166.67527145
Kaisan ja mun vastauksia tulee vissiin viikonloppuna jos ehdin lataamaan :) Kun niitä on moni kysellyt. Ja kyllä, iltarutiini -videotakin teen heti kun kerkiään!
Tähän loppuun voisin iskeä jotain aivan sattumanvaraisia (ja aika vanhojakin) kuvia. Hyväää kohta alkavaa viikonloppua!! :)

lauantai 20. lokakuuta 2012

Sailoor sailoor

Morjensta moii,

Voisinpa teille hieman kertoa siitä laivareissusta mikä tehtiin tässä äskettäin :)
Keskiviikkona lähretiin kunnon porukalla (Karo, minä, mumma ja hänen kaveri, karon isoveli ja hänen kaveri) kohti Turun satamaa. Mentiin Viking line Isabellalla Ruottiin ja sieltä takasin, eli ei menty maihin ollenkaan :)
Keskiviikkona laiva lähti joskus ysin pintaan, eli aikas myöhään. Matti ja Teppo alko soittamaan joskus 00:00 ja tietty mentiin Karon kanssa tanssimahan ja kuuntelemaan loistavaa musiikkia! Veljekset lopettivat siinä joskus 00:45, ja sillon oltiinkin Maarianhaminan satamassa. Valvottiin Karon kanssa johonkin neljään asti... Siinä ehti tapahtua monenmoista :D Juteltiin Karon kanssa tosi kauan kaikkea syvällistä.. pojista ja elämästä ja kaikesta... <3
Ja niin pakko tähän väliin mainita, kun kummiskin tulee tosi paljon kommentteja, että "joitteko siellä?" yms, niin kyllä me vähän juotiin, muttei paljoa. Ei mitään kännejä vedetty siis!
Meitä yritti iskeä yksi nimeään mainitsematon about 60 v pappa! Hän halusi tarjota meille paukut, taisi muutaman suukonkin poskelle antaa.. hyi. Mentiin sitten sen kanssa johonkin ihme discoon mutta karattiin sitten kun se oli hakemassa meille "paukkuja", eli kaljaa. Se oli kyllä niin kansallisjuomien pauloissa se äijä, ettei muistanut mitään kun heti sen jälkeen törmäs meihin käytävällä.
Tutustuttiin myös tosi mukavaan mieshenkilöön nimeltä Erkka. Veikkaisin, että hän oli joku kahenkympin paikkeilla. Tosi mukava hemmo :) Ei mitenkään pervo, vaan jutteli tosi asiallisesti meille ja niin..
Mitäs vielä... NIIIN, tutustutiin myös kannella ollessamme yhteen naishenkilöön, joka tarjosi meille tämmöstä "naisten tupakkaa" eli voguetupakkaa :D Hän kertoi meille shamaaneista ja jostain henkijutuista. Ne oli oikeesti mielenkiintosia! Sitten hän tarjosi meille pussukkaa missä oli kaikenlaisia aforismeja. Mun lapussa luki jotain "Oneness is achieved by recognising your self" Hän oli kyllä ihan mielettömän mukava! :)
Ja ainiin, olin ihan "unohtaa", että muutama lukijakin siellä tunnisti ja halus vielä kuviakin ottaa! :-) Voii, te olitte niin sulosia kaikki ja ihanaa kun uskalsitte tulla juttelemaan!! Se teki kyllä tosi onnelliseks :)
Nooh sitten torstaihin. Nukuttiin tosiaan joku vajaa neljä tuntia, että se aamu meni aika koomassa kyllä.. :D Herättiin puol 9 aamupalapöytään, mikä on aina niin täydellinen <3 Ah, rakastan sitä kun saa mennä istumaan ikkunapöytään, ja syödä kaikkia niitä herkku aamupaloja!!
Sitten siinä kierreltiin ja kaarreltiin ympäri laivaa. Pelattiin vähän rahapelejä ja mentiin pelaamaan bingoa!! Ei voitettu mitäään :(( Rupes jo siinä vähän ramaseen, niin mentiin ottamaan "pienet" päiväunet, ja nukuttiinkin joku kaks tuntia noin,huppista :D Tän jälkeen mentiin syömään hyvää ruokaa ja sitten siivottiin hytit. Istuskeltiin siinä seiskakannella loppuaika ja syötiin karkkia. Laiva oli satamssa joskus 19:00 pintaan ja Hämeenlinnassa oltiin 22:30.. Nukuin melkein koko bussimatkan ja senkin jälkeen uni maittoi vielä seuraavaan päivään 13:30 asti.... :D Nytkin olis kyllä viisasta mennä nukkumaan kun kello lyö kolmea.. mutta oli hirvee hinku tulla teille kertomaan kaikkea kivaa!
Siinä olikin hirmuset stoorit, siirrytään nyt niihin kuviin ja videoon! :)
 MUN IDOLIT <3
    
Ja niin, en aijo tehdä mitään videota laivan ostoksia kun niitä ei oikeestaan muita ollut kun tuliaiset..

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sometimes you need some fashion

Moikkeliis,

Emmin inspiroimana ja tylsyyden valloittamana rupesin väsäämään teille vähän vaatekollaaseja näinä yön pikkutunteina :)
Ennen vaatekollaaseja, sanottakoon pari asiaa. Eli huomenna lähden laivalle Karon kanssa :) Mukaan tulee tietty myös Karon mumma + hänen kaverinsa sekä Karon isoveli + hänen kaverinsa. Joten meitä on siellä mukava poppoo. Lähetään mun mielestä Turusta ja laiva millä mennään on Viking line :) Lähetään aika myöhään ilalla.
Uskoisin, että otan molemmat kamerat mukaan ja teen vähän videota ja kuvia sun muuta kivaa, mutta senhän näkee sitten! :)
Tänään oltiin Janican, Emmin ja Hirokan kanssa kaupungilla kiertelemässä kookoo päivä :D Mentiin kaikissa eri kahviloissa ja kaupoissa. Hiroka on siis meidän koulun yksi vaihtoppilaista :) Tämän jälkeen minä ja Emmi suunnatiin kattomaan HPK vs Pelicans. Ja kyllähän se Pelicans voitti tiukasti 5-6... Tosi tiukka ottelu kyllä!
Mutta nyt niitä vaatekollaaseja! :) (Kaikki vaatteet ovat H&M:n nettikaupasta)

1. Hautajaisiin tai töihin
Mustanpuhuva asu sopii hautajaisiin, että töihin. Itse lisäisin hautajaisiin mennessäni vielä sukkahousut, jotta asusta tulisi asiallisempi ja sivistyneempi. Kaulakoru ja hopea kirjekuorilaukku piristävät ja antavat säväystä muuten mustalle asulle. Jakku lisää asuun asiallisuutta! :)
 2. Illalliselle
Upea asukokonaisuus, jossa silmä kiinnittyy moneen asiaan. Korvakoruihin, upeisiin kenkiin ja tietty mekon kauniiseen väriin. Asussa ei ole kummiskaan liian paljoa meneillään, ja on sopivan hillitty! Asuun voisi vielä lisätä jonkin tekoturkiksen, ettei illalla tule kylmä!
 3. Treffeille tai shoppailemaan
Asusta tekevät söpön karvaliivi ja ihanan tulenpunaiset housut. Treffeille mentäessä, lisäisin asuun vielä muutaman korun jotta se olisi söpömpi ja flirttailevampi. Jos menet shoppailemaan, buutsit takaavat pitkäkestoiset ja kateelliset katseet kun taas aito nahkalaukku keräisi jokaisen huomion!
 4. Ulos kavereiden kanssa
Haluatko erottua joukosta? Jos vastaus oli kyllä, tämä on ehdottomasti asusi! Upea tekoturkis ja leiskuvan punainen laukku takaavat kavereidesi ihastuneet katseet, puhumattakaan rockhenkisistä kengistä! Paita yhdistää sopivasti kenkiä! :)
 5. Ulos syömään
Kovassa huudossa olevat peplum -paidat ovat nyt muodissa! Yhdistä tähän paitaan jotkut simppelit mutta jollakin tapaa mielenkiintoiset housut. Jottei asu olisi niin yksivärinen, pirteän pinkki huivi ja laukku piristävät asua. Kengät tuovat sinulle itsevarmuutta ja tekevät asusta arvokkaamman.
Mikä oli teidän suosikkikollaasi? :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kaisan ja Sofian vastauksia osa 2

Moikka,

Nyt vihdoinkin näitä mun ja Kaisun vastauksia :) Tehtiin tarkotuksella noin pitkä, että jos ette jaksa kattoa koko videota kerralla niin kattokaa vaikka tänään puolet ja huomenna puolet.
Näitä osia on vielä jäljellä kolme, ja jokainen kestää siis sen puoli tuntia.
            

torstai 11. lokakuuta 2012

Synttärilahjat

Mooikka,

Tässä tulis nytten nää synttärilahjat mitä oon luvannut esitellä :)

            

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Welcome...

Moikkaa,

... to my room ;) ! Lupasin teille huonepostausta, ja tässähän sitä nyt ois! :)
             
Mitäs pidätte? :)