keskiviikko 29. elokuuta 2012

Yeiii :)

Moikka,

Viikon sana; LUKIO!
Koulu maistuu itseasiassa aika hyvältä, oon saanut paljon uusia kavereita ja rakennus on jo tuttu! :) Enään on yks ongelma, kaapit! Niitä ei saa auki oikeesti millään.. Niissä on semmonen hemmetin vaikee sydeemi "pitää vääntää kolme sinne ja kaks tonne, sitten yks toiseen suuntaan ja sit viis ja puol toiseen" Ei niitä tajua erkkikään :D
Ja niiiiin, päätin lopettaa Espanjan opinnot.. Mulla ei riitä aika paneutua siihen niin paljon kun haluisin, muutenkaan kieli ei tuntunut ollenkaan omalta ja sitä oli tosi vaikee oppia.. Vaikka onhan se nyt ihan ymmärrettävää, kun ihan uus kieli ja ollut vasta pari viikkoa.. Mutta silti, muut osaa jo persoonapronominit kun mä vasta opettelen laskeen yhestä kymmeneen... Nyt rupeen sitten painottaan reaaliaineisiin, äikkään ja ilmasutaitoon eritoten :)
Ja hirrveesti on kaikkia kokouksia, Nuva (=nuorivaikuttaja) juttuja sun muita :)
Ja mut muuten äänestettiin meijän luokan luottamusoppilaaks.. Vautsi, tulee tosi hieno olo kun tietää että luokkalaiset arvostaa ja luottaa muhun :)
Aijon myös liittyä KV-kerhoon meijän koulussa :) Eli kansainvälisyyskerho, missä tehään kaikkia kivoja juttuja vaihtareitten kanssa :)  Pidän myös pienen porukan kanssa meijän koulun vaihtareille Suomen -tunteja aina perjantaisin, ihan supermukavaa! Juttelin tänään semmosen Japanilaisen vaihtarin kanssa, joka oli toosi sulonen! :)
Ainoo aine mikä tuntuu vielä tosi vaikeelta on kemia... Siis kaikki ne elektronit sun muut menee mulla ihan ohitse, mä en ymmärrä miks.. Se oli ylä-asteella mulle vielä helppoa ja helposti ymmärrettävää, mutta nyt en tajua mitään..
Toisin taas matikka on taas on yks lemppariaineita :) SIIS MITÄ? Oi kyllä, mä oikeesti pidän matikasta, koska se ilmapiiri on siellä tosi erilainen kun yläasteella, ja ope osaa opettaa yms :) Tykkään myös  hirveesti äikästä, ja mennäänkin kattomaan koulun kanssa "Pahuus" -niminen näytelmä Helsinkiin!
Ja koulukuvaukset oli tiistaina.. Onnistu kait ihan hyvin, ainakin toivottavasti :) Päällä mulla oli farkut ja sitten mustatoppi ja sen päällä se Porin H&M:stä ostettu musta jakku missä on kultaset napit.. Tiedätteköhän mitä tarkotan? Noo, näätte viimeistään sitten kun ne kuvat tulee, jos kehtaan näyttää...
Miiitäs vielä.... Eikai muuta, mennäänpä sitten postauksen kunnolliseen aiheeseen, eli aamurutiini -videota! Yeiii :) Sitä ollaan pyydelty multa toosii paljon, ja aattelin sen teille tossa pari aamua taaksepäin sitten kuvata. Toivottavasti miellyttää!
      
          
Mitäs ihmettä.. tulipas pitkä teksti muuten. Haluatteko jatkossakin pitkiä kuulumistekstejä vai mennäänkö suoraan aiheeseen niinkun yleensä? :)

tiistai 28. elokuuta 2012

JAG ÄR JÄTTE MYCKE GLAD!!!!!!!!

Moikkkaaa,

Aivan sama vaikka toi otsikko olis kuinka väärin ja siansaksaa, ymmärrätte tarkotuksen kummiskin!
3000 LUKIJAN RAJA MENI ÄSKEN RIKKI ETTÄ POKS VAAN!!! KIIIITOS TEILLE KAIKILLE IHANAISILLE JOTKA JAKSATTE AINA KANNUSTAA JA LUKEA MUN HÖPÖTYKSIÄ SUN MUITA <3 Viikonloppuna sitten jotain vähän spesiaalimpaa postausta!:))))

Kaisan ja Sofian vastauksia osa 1

 Moikka,

Tässä tulis nyt vasta tää eka osa, teen kyllä jatkossa niin että tulee useempi osa yhteen postaukseen :)    

maanantai 27. elokuuta 2012

Eniten kysyityimmät kysymykset

Moikkkaa,

Sanoin jollakin videolla, että teen teille tämmösen videon, missä vastailen useimmiten kysyttyihin kysymyksiin :)
Ja näin myös tein. Toivottavasti saatte nyt kysymyksiinne vastauksia! :)
            

sunnuntai 26. elokuuta 2012

MINÄ 3

Moikkaa,

Huhhu mikä viikonloppu takana :)) Vähän väsyttää, mutta kerron siitä sitten toisessa postauksessa :)
Oon luvannut jonkin aikaa jo teille filmata tän minä 3 -videon, missä aijon kertoa vähän tulevaisuudesta, mitä haluan saavuttaa ja tavoittaa, mitä haluan kokea elämässä sun muuta :)
          

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Otsikosta puutetta.

Moikkeliis,

Tämmönen normipostaus luvassa!:)
Koulu on ruvennut sujumaan ihan hyvin, rakennus alkaa näyttämään selkeeltä ja luokkalaiset tulee tutummaks koko ajan :) Tässä on nyt pari aine-kirjotusta mitä pitäis tehä, kokouksia ja sun muita.. Että pahottelen, jos nyt vähän tää postaustahti hiipuu, mutta parhaani yritän!! :)
Espanja on ollut ihan jeeees, aika vaikeeta, että ehkä mä jatkan pari muutakin kurssia kun vaan yhen, mutta tota.. :D
Tänään oltiin Kaisan kanssa salilla, ja että mä vedin hyvän reenin :) Spurtteja kuntopyörällä, voin sanoo että kyllä tuli hiki!
Kauheen vaikeeta nyt keksiä mitään älyllistä puhuttavaa.. Muistakaas seurailla blogin -fbtä, sielllä on paljon juttuja mitä ei blogin puolella oo! :) KLIKKAA!
Hhahhaaa, löysin ittestäni kuvan ensimmäisenä koulupäivänä!! :D Kyseenalaistan noi kengät..... ja sukat niissä? Oiivoi...
Huhhuh, miten ihminen voikaan muuttua..
Mutta nyt jaksakaapas vielä pusertaa loppuviikko niiin sitten onkin jo viikonloppu! :)) Viikonloppuna sitten viimeistään vähän viiideota!

lauantai 18. elokuuta 2012

Infoa ja sekoilua

Moikkaa,

Postailu on jäänyt vähän vähemmälle kun toi Lukio alko ja kaikkea. Mutta tänään mä oon tehnyt teille tämmösen pienen infovideosen, missä kerron kaikkea informaatiota blogista sun muusta :)
Videossa kyllä kerron tästä, mutta selvitän sen vielä teille tässäkin :) Eli kaikki hämeenlinnalaiset kertokaa mielipiteenne Hämeenlinnasta (asiallisia!!), mitä täällä voisi parantaa, mikä on parasta yms.
Tehdään niistä Nuva =(nuorisovaikuttaja) -porukan kanssa yhteenveto ja kerrotaan se eteenpäin :) Muistakaa pistää ikänne kommentin perään! :)
          

tiistai 14. elokuuta 2012

Kouluvideoita

Moikkeliiis,

Tänään sitten oli paluu arkeen. Alotin Kaurialan lukiossa, ja tuleva lukuvuosi vaikuttaa ihan kivalta :) Toki toi koulu on vielä kun joku labyrintti, mutta kaippa sitä sitten oppii :)
Hyvää tulevaa lukuvuotta kaikille!
            

maanantai 13. elokuuta 2012

Helsinki

Heippparalllaa,

Tänään oltiin Karon kanssa viettämästä viimeistä lomapäivää Helsingissä :) Joten huomenna alkaa karu todellisuuus....
Ja kiiiitos ihana Inka, joka tulit mulle juttelemaan! :)
Osteltiin vähän kouluvaatteita ja sen semmosta. Jalat on ihan poikki vieläkin kun käveltiin niin paljon...
 Videolla esittelen ostokset ja nappasin ihan pari kuvaa :)
          
 Päivän asu :)
 Paita ja housut H&M, laukku Guess ja kengät Tallinnasta, lasit Summer up .festareilta
Nyt nuksiiin!

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Elomessu

Mooikka,

Ihan pikanen postaus kun kello lyö kohta neljää.. Pitäisköhän pikkuhiljaa ruveta opettelemaan unirytmiä?
Nojaa, halusin vaan nopeesti näyttää teille mun asun mikä oli eilen (lauantaina) päällä :)
Oon menossa sinne tänäänkin Emmin ja Karon kanssa, että moikkailemaan jos siellä törmääätte :)
        
Ja semmosta asiaa vielä, että tajuttiin (no okei.. Kaisa tajus) etten oo tehnyt Kaisan kaa vielä kaverivideota, toisin kun Emmin ja Karon :) Niin saatte nyt kysellä tähän kyseiseen postaukseen multa ja Kaisalta erilaisia kysymyksiä, ja käyttäkää oikeesti mielikuvitusta!! :) Ettei kaikki oo semmosia "missä tapaistte, sanokaa toistenne hyvät ja huonot puolet etc" -tyyppisiä. JA JOKAINEN SAA KYSYÄ MAX. 4 KYSYMYSTÄ, että me saadaan sitten niihin joskus vastatattuakkin :D Aikaa on parisen päivää :)

perjantai 10. elokuuta 2012

Puolen tunnin......

MYDAYYYYYY!

Jeiiii :) Sori kun en eilen pystyny tätä laittamaan, valvoin neljään asti että tää video latautuu, enkä jaksanut enään sen jälkeen väsätä postausta, ja kömmin suoraan nukkumaan,,
Mutta tässä teille tätä piitkään toivottua Mydaytä :))         

Pssst. Tein twitterin, jos joku haluaa seurailla; https://twitter.com/soufiloufi

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Nails

Moikkeliis,

Joskus ootte multa pyydelty jotain kynsitutoja, ja voin rehellisesti sanoo etten mä en osaa muuta kun lakata näitä ja kiinnittää tekokynsiä :D Kaiken maailman marmorointi sun muut... niin ei onnistu.
Mutta päätimpä teille tehä tämmösen videon, miten mä kiinnitän rakennekynnet :)
Kynnet muuten maksoivat 8,90 e Citymarkeista
 Ja korjaan nyt tähän, ettei tuu enempää "ne on tekokynnet, ei rakennekynnet" -juttuja, että kyllä ootte oikeessa noin on tekokynnet :))
                   

tiistai 7. elokuuta 2012

Kuvatuksia

Moikka,

On tullut tossa blogitauon aikana kuvailtu aika paljon :) Muunmuassa käytiin Karon ja Kaisan kaa viikko sitten kuvailemassa hylätyllä betonitehtaalla, ollaan käyty tyttöjen kaa pyörälenkillä ja tänään olin Jaakon, Innan ja isän kanssa minigolffaamassa :) Sen jälkeen mentin Karon kanssa pizzalle ja kaupungille pyörimään :)
Alotetaan vaikka siitä betonitehtaasta. Sori kun joittenkin kuvien laatu on vähän mitä on, kun siellä oli aika pimeetä joissain kohdin..
 Ja sitten pyörälenkin kuvat. niitä ei oo tosin hirveesti :)

 Taisteluarvet! (Oikeesti tullut siitä, kun kiipeiltiin Karon kanssa vähän aitoja pitkin:D)
 Ja vielä tän päiväsestä muutamat kuvat :) Ja pakko sanoa, MÄ VOITIN MINIGOLF -"KISAN" ;) Vaikkakin pelasin ensimmäistä kertaa ikinä.. Suosittelen kaikille, paitsi heikkohermosille :D
Päivän asu, jossa housut ei missään nimessä pääse oikeuksiinsa.... Mutta kummiskin, Villapaita on Catwalkista, Housut H&M ja kengät vissiin..öö.. Seppälästä?
 Haluttiin olla Spidermaneja :))

maanantai 6. elokuuta 2012

OJS

Morjeeensta,

Pyöräytin teille tänään pienen videon, missä näytän viimeisimpiä ostoksia ja vähän höpöttelin (lue sönkötin) mitä sylki suuhun toi :)
         
OJS=Ostoksia ja sönkötystä

lauantai 4. elokuuta 2012

Guess whoos baaaack!!!

Moikkeeeeliis,

Jeeee, Im back! :) Tauko on päättynyt, ja aika alottaa ns. puhtaalta pöydältä. Blogi on kokenut vähän muodonmuutosta, mitäs ootte mieltä? Voitte myös vastata kyselyyn, mikä on tuolla sivussa.
Myös mun blogin s-posti osoite on muuttunut! Se on nykyisin: sofiasblogi@hotmail.com. Sekin tosin lukee tuolla sivulla!
Nyt aijon tähän postaukseen pistää vähän kuvia mm. Emmin synttäreistä ja Nikon rippijuhlista, laitan myös mun youtubessa jo jonkin aikaa olleen päivänasu -videon.
Tänään oltiin myös leffassa, Karon ja Emmin kanssa. Oltiin kattomassa Nälkäpeli koska Emmi ei oo sitä vielä nähnyt! Yhtä hyvä oli kun viime kerralla ;)
Leffaan hiihdeltiin siis tuon näkösenä, nyt Emmin synttäreistä kuvia :)
Käytiin Fressnossa syömässä, sen jälkeen vuokrattiin maailman paskin leffa ikinä, nimeltä Täydellinen isäntä :D Se oli aivan järkyttävän surkea, vaikka juoni vaikutti hyvältä...
 Karon mekko on jostakin ulkomaalaisesta nettikaupasta minkä nimeä se ei muista :) Ittelläni oli yllä tuo Tallinan terranova -liikkeestä ostettu yksiolkaiminen mekko :) Asu näkyy myös alla olevassa asuvideossa.
 Ja ah, tää oli parasta ruokaa mitä oon pitkään aikaan syönyt!!!! :)
Sitten sieltä Nikon rippijuhlia mitä vietettiin viime viikonloppuna.
 Päällä oli mulla oli tämmöstä :) Mekko GT:stä, Kengät Iso karhun Cipcapista ja laukku on KappAhlista :)
 Äippä <3
Ja sitten vielä se asuvideo, mitkä jotkut on saattaneet jo nähä :)