maanantai 30. tammikuuta 2012

You ask, I answer

Heippatirallaa,

Kaks ensimmäistä osaa teille olkaa hyvä :) Näitä on vielä kevyet viis että..Vikat osat tällä viikolla, jos ei tuu mitään tosi kiireistä! :)

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

KIITOS

Moipp,

En voi millään uskoa, että teitä on jo yli 500!! Kyselinkin teiltä eilen mitä postausta haluatte, ja enimmistö halus myday -videota, ja pitkää semmosta missä olis myös meikkausta :) Toiveenne toteutukoon :)
Kiitos siis vielä ihan hirveesti :) !

lauantai 28. tammikuuta 2012

500!!!!!!!!!

HEIPPAA,

ELI 500 LUKIJAAAA TÄYNNNÄÄ!!!! Huomenna teen teille jotain kivaa videota :) Saapi nähä mitä keksin.... ;)
ehdotuksia?

XOXOXO

Heippa murppelit,

Tänään olis suunnitelmissa mennä peliin kattomaan miten tepsiä (toivottavasti) nöyryytetään :)
Aina aika-ajoin on multa pyydelty semmosta blogivinkki -videota, ja oon semmosseen tehnyt vähän aika sitten niin ajattelin nyt julkasta sen :) Alhaalla myös vähän tän päivän nassukuvia!
Ja muistakaa tykkäillä fb-sivustosta ;) http://www.facebook.com/pages/Sofias/231251690285052

Hyvät lauantai kaikille!! :)

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

My day :)

Moippelis,

Tänään tein teille myday -videota, jonka kyllä joudutte nyt katsomaan täältä http://www.youtube.com/watch?v=XmWIkM01esk&feature=g-upl&context=G2962b46AUAAAAAAAAAA sillä blogger jotain kenkkuilee.... :)
 

lauantai 21. tammikuuta 2012

Hihihi

Moipselii,

Hohoo, uus tapa sanoo moi :) Viikonloppu on puolessa välissä! Kohta meen saunaan ja rentoudun, ah!
Eilen vietettiin tyttöporukalla hauskaa, kunnes seuraan liitty pari poikaa :) Oli tosi hauskaa, juteltiin ja rentouduttiin hyvässä seurassa! Sitten saatiin kuningas idea, että tilataan pizzaa joskus 11 yöllä.. :D
Nojoo.. Mentiin nukkumaan joskus neljältä, että jes! Nukuttiin seittemään ja lähettiin viemää babaa ulos, olin ihan horroksessa sielä ulkona : D Jatkettiin nukkumista ja herättiin seuraavan kerran joskus 10-11 aikoihin :) Syötiin vähän ja heti lähti pahaolo! Sitten tulin kotiin ja lähettiin äipän kanssa kaupoille ja syömään. Ostin (äiti osti<3) ihanan talvitakkisen, kuvaa siitä sitten joskus asupostauksessa, perhaps?
No mutta... Niin, kiitos tosi paljon kysymyksistä! NYT EI ENÄÄN SAA LÄHETTÄÄ ENEMPÄÄ KYSYMYKSIÄ.
Yrittelen vastata niihin viikolla! :) Ja laitan ne sitten blogin puolelle ensviikon aikana.
Huomenna luen paljon paljon mantsan kokeeseen ja meen Emmin kaa salille! :)
Eikai tässä muuta.. mitäs teijän viikonloppuun? :)
Ja oli pakko näyttää teille miten seksikäs mä osaan olla.. Ja jotkut oli kyselly miltä näytän ilman meikkiä, niin tältä! :D



torstai 19. tammikuuta 2012

Himoshoppaaja

Moikkaaa,

Mitä kuuuluuu? Mulle kuuluu valtavan hyvää :) Huomenna alkaa viikonloppu, ja saa rentoutua :> Sekä tänään olin niin ylpeä ittestäni, monella taholla. Ensinnäkin oon laihtunut nyt -8 kg!!! :) Ja tässä suora lainaus mun FB-sivustolta: "tuliko ees pikkasen hyvä fiilis ittelle, kun tulin äsken kaupungilta ja näin kun yks n. 20 kymppinen nainen yritti ylittää sitä siltää pyörätuolilla, eihän se siellä mitään päässy liikkumaan niissä lumisolissa, muut vaan käveli ohi, niin mä kilttinä tyttönä menin ja tarjoudun auttamaan(ja autoinkin) sitä sen sillan yli :>
Eilen myös vihjasin fb-sivustolla, että tänään on tulossa HUUUGE -shoppailupostaus :) Ja voi kuulkaas... Yhestä asiasta en oo ylpee, nimittäin äsken kun tulin kaupungilta ostin kaks vaatekappaletta.. NYT SITTEN LOPPU TÄÄ! :D No ostin semmosen söpön marianne (punavalkoraidallinen) neuleen ja valkosen löllötopin :)
No mutta, mennääs videoihin ja kuviin :))
En jaksa näissä jaaritella, kuinka ihania nää kaikki jutut on, joten lyhyesti ja ytimekkäästi aina ostopaikka ja hinta :) Eli housut 6,90 e Lindex

Käsirasva Citymarket n. 4 e Lumene heleyttävä päivävoide n. 6-7 e Sokos Go Fresh! -deodorantti Prisma n. 4 e ja ripsiväri 13.90 e Sokos
Laukku KappAhl 10 e

Laukku Seppälä n. 8 e

Huivi Lindex 3 e
Hiuspanta Lindex 5,90 e
Salikengät Citymarket 15 e (asis)
Talvikengät K-Kenkä 59,95 e
Nilkkurit "wedget" K-Kenkä n. 40 e
Musta paita H&M 10 e
Talvikengät Seppälä vähän alle 20 e
Lompakko Aleksi 13 n. 15 e
Semmosia, mitkä oli HOT ja mitä NOT? :)

maanantai 16. tammikuuta 2012

ASK, KYSY!

ELIKKÄ NYT SAA KYSYÄ KOKO TÄN VIIKON :-) TOIVOSIN TEILTÄ SEMMOSIA MIELENKIINTOSIA JA ERILAISIA KYSYMYKSIÄ, ei mitään minkäpitunenootmikäonsunlempieläin -kategoriaa, joookos? ;) !

Redhead

Moipp,

Eilen tosiaan värjäsin hiukset.. Kertokaa te mitä pidätte :) Alhaalla video missä tuleekin kaikki oleellinen ja niin :>



lauantai 14. tammikuuta 2012

coz' you and I, we were born to die

Moipppp,

Tänään oli tosi täyteinen päivä :) Heräilin siinä joskus yhentoista aikoihin ja menin sitten heti suihkuun ja valmistautumaan :) Mentiin tytsyjen kaa kahville ja sitten peliin, joka me tosiaan hävittiin..
Ja jotkut on harmitellut sitä kun ei tuu niin usein postauksia enään, siihen syynä on kiire. Koska koulut on taas alkanut, en mitenkään saa jokapäivä tehtyä postausta, niin kuin lomilla :)  Joten postauksia tulee olemaan vähemmän, nyt kun on koulua ja sitten lomilla enemmän!

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Jämät

Moips,

Sori kun tulee taas tämmönen lyhyt postaus, mutta jotkut lukijat huomas, että en ollut pistänyt alapuolella olevaa videota blogin puolelle, joten pistetääs sitten :) Ja käykö teille hei semmonen ratkasu, että tekisin uuden kysymyspostauksen ja unohdettais ne vanhat? :)

tiistai 10. tammikuuta 2012

Like!

Moikka,

Ihan pikamoit tässä kun oon just menossa salille :) Mulle on tullut ihan superisti s-postia, kommentteja ja viestejä youtubeen! KIITOS KIITOS JA KIITOS :) Ihan mahtavaa saada tukea teiltä kaikilta, oon tosi onnellinen :)
Mutta asiasta kukkaruukkuun, tein blogilleni fb-sivuston, joka löytyy täältä! :)
Mutta nyt salille rehkimään ja sitten sen jälkeen selvitän ne kysymysasiat... Kiitos vielä kaikille :)

maanantai 9. tammikuuta 2012

Kiusaaminen

Heii,

Tänään tein teille aika raskaan videon.. Nimittäin puhuin mun kiusaamisesta, ja miten oon siitä selvinnyt. Tätä oli toivottu joten sen te myös saatte :) Nyt pitää ratkasta se kyssäreitten mysteeri! Toivottavasti pidätte videosta!
Ja haluan vielä sanoa, että muistakaa jokainen että ootte tärkeitä, kauniiita ja omalaatuisia ihmisiä jokainen! Älkää antako ihmisten musertaa teitä, vaan kääntäkää kaikki voitoksi!

Ja tähän loppuun sanon vielä, kun unohdin sanoa tossa videossa ja tuli teijän kommenteista mieleen, että kyllä oon puhunut tästä silloin kun mua kiusattiin niin vanhemmille ja kavereille :) Ja ne tuki muo tosi paljon :) Nykyään kaikki on tosi hyvin, eikä muo oo piiiiiitkään aikaan enän haukuttu eikä kiusattu!

torstai 5. tammikuuta 2012

MINÄ 2

Heijsan,

Monet teistä halus sitä MINÄ 2 -postausta joten ajattelin sen tehä :) Tässä enemmänkin puhun miten mun elämä on mennyt ja missä kouluissa oon käynyt, ja sitä rataa :) Alhaalla pari tänään otettua kuvaa musta!

 <3 sofia


keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tsädäm

Heips,

Tänään yritin tehä teille sitä videoo missä vastaan teijän kysymyksiin, mutta meninkin ihan sekasin ja videon tekemisestä ei tullutkaan mitään! Tässä tulos..

tiistai 3. tammikuuta 2012

FUNKYTOWN

Moips,
 
Oon ihan just lähössä kattomaan peliä, tein teille tämmösen pikasen randomvideon :) 

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

New Year

Moippss,

Uusivuosi on nyt vietetty ja olo on sen mukainen! Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva uusivuosi, nimittäin mulla ainakin oli! :) Kuvia ei kauheesti oo, ja ne mitä on, ei tosiaan oo julkasukelposia!! :D
Onko teillä muuten mitään uudenvuoden lupauksia? :)
Ja haluan selvennykseks sanoa, että en ole tässä humalassa, uskokaa jo!:D Pienoisessa nousussa joo, kun oli hyvä fiilis ja hyvä meno ennenkaikkea! :) (sen takia editoinkin sen yhen kohdan pois, ettei tule väärinkäsityksiä)
Huomiseks yrittelen keksiä teille jotain kivaa postausta.. Olisko ideoita? :)