keskiviikko 31. elokuuta 2011

Lemppareita

Heelou,

Ootte aina kyselly multa että voisinko tehä lempparivaatteet -kynsilakat, -korvakorut ja ties mitä, niin halusin toteuttaa teijän toiveen tekemällä videon mun lemppari kynsilakoista, korvakoruista ja meikeistä :) Haluutteko myös, että teen lemppari- kengät, laukut ja vaatteet? :)

maanantai 29. elokuuta 2011

My lazy sunday

Hejppaa,

Tein teille pitkästä aikaa My day -videota :) Oli ihan perussunnuntai, ja nyt saatte ehkä vähän enemmän semmosta käsitystä mun elämästä :) Ja haluutteko sitä "heleä iho" -meikkpostausta? :)


lauantai 27. elokuuta 2011

Glamouur

Heijsan,

Päätin teille extemporee tekasta tämmösen aika paljon kysytyn meikkitutoriaalin :) Eli kyseessä on juhlava "glamour" meikki, tosi monet on pyydelly juhlameikistä morsiusmeikkiin, että toivottavasti tää kelpaa :)
Pistäkää ihmeessä kommenttia mitä ootte mieltä, ja voisko jotain tässä meikissä parannella? :)
Sori tää kuva on melkosta pikselimössöä :D Mutta niin, mitä mieltä? :)

Vika osa kyselyistä :)


perjantai 26. elokuuta 2011

Mökin esittelyä

Heijpatihei,

Te halusitte eniten tätä mökin esittelyvideota, joten saamanne pitää :)
Meijän mökki sijaitsee Porissa ja siellä asuu isän kaks veljee ja niitten perheet :) Meillä on ihan sikana mökkinaapureita ja kaikki on melkein toisillensa sukua, kysykää jos tulee kysyttävää! :)




Kommenttia mitä piditte :-)

torstai 25. elokuuta 2011

Apinoiden planeetan synty

Hellurei,

Ajattelin pitkästä aikaa tehä tämmöstä vähän niinkun normi blogipostausta, elikkäs päivän asuu, kuvia ja sen semmosta :) En yleensä jaksa raahata kameraa kaikki alle ja ottaa kuvia kaikesta, mutta vaihtelu virkistää, eiks je? :)
Ja mitä mun postaus olis ilman videota? Alemapana päivänasu video! :)
 Rusetti toppi - VILA
Bleiseri - Prisma
Laukku - Sokos
Farkut - Lindex
Korvikset - Elomessuilta
 Sit me käytiin alkupaloiks syömään hesessä, mä join vaan limuuu, olkaa ylpeitä! :D Ja sekin oli cokis zerooo! Toisin kun Karo lappas suuhun jotain tuttifrutti pyörrettä :D
 Ja Kaisa veti nassuun juustoaterian :) Siellä sit rupateltiin hetki jos pari ja käytiin kattomassa H&M:n tarjoilu, ja alemapan yhet ihanuudet mitä ostin! ;)
Heseilyn jälkeen mentiin Biorexiin kattomaan uus elokuva nimeltä Apinoiden planeetan synty, jota suosittelen ihmeessä kaikille! Oli mielettömän hyvin toteutettu, ja se oli kaikilla tunnetasoilla upea!
 Mut piti kyllä mun langeta karkkiin, se kuuluu leffaan! ;)
 Ja tässä nää ihanuudet! PURE LOVE! Kynsikkäät naurettavan halppaan 3,95 e !!! Siellä oli myös vaaleen violettejä ja "nuden/beessin" värisiä, käykää nappaamassa omanne! Nää tulee nimittäin "muotiin" syksyllä :) Mitä mieltä ootte, käyttekö nappaamaan omanne? ;)
 Eipä mulla oikeestaan muuta, paitsi että latailen yhen niistä videoista viikonloppuna, jossen vaikka kaks! :)
Pistäkää kommenttia pidättekö tämmösistä postauksista, haluutteko lisää? :)

tiistai 23. elokuuta 2011

Nopee

Heijsan,

Kekkasin nopeesti jostain pierusta teille tämmösen webbivideon, pistkäkää kommenttia videoissa olleisiin kysbäreihin :)

torstai 18. elokuuta 2011

ASK!

Heippa,

En ees tiiä suostuuko Saara tähän, mutta pakotan sen suostumaan! Eli nyt voitte kysellä mitä tahansa kysymyksiä musta ja Saarasta! :) Tyyliin: mitä tykkäätte tehä yhessä, joku nolo kommellus ja kaikkee mitä teijän päähän vaan tulee! :) Kyselkäää paljon, koska aikaa ei ookkun kaks päivää!!!!!!! :)
Saara Ja Sofia kiittäää!

Hölönpölöö ja uusia juttuja!

Heijpodei ja hellät tuneet,

Ajattelin taas vähän aikaan tehä tämmösen höpöttelyvideon parin idean kera joten kattokaapas se :) Alhaalla on kuvia parista uusista jutuista mitä oon ostellut, mutta en oo muistanu näyttää! :)
 Söpö pöllö kolikkokukkaro Elomessuilta 2,50 e :) Ja tää on reilunkaupan!
 Sydänkorvikset kanssa elomessuilta ostettu :) 5 e/kaks paria, toiset oli ne ristit mitkä näky viimesimmässä postauksessa :) (tätä lukuunottamatta)
 Vähän penaalintäytettä, söpöjä yliviivaus tusseja mitkä tuoksuu namille 1 e/3 kpl Tiimari
 Ja minivärikynät, koska inhoon isoja(?) Tiimari 1,50 e
 Normiterotin kanssa Tiimarista 2 e :)
 Penaali 2,40, Kumi 1 e ja kynät 1 e Tiimaristapa tietenkin :)
 Oikein edustava kuva i know... Mutta iihanat Denim farkut Lindexiltä naurettavan halvalla, 20 e FARKUISTA? Hahha, tuli tästä mieleen kun menin ostamaan noita, olin kassalla. Sitten aattelin että nyt näytän tän KappAhlin klubikortin kun en koskaan muista, muistin siis että oon KappAhalissa. Sitten kysyin että onko tällä klubikortilla nyt mitään etua ja näytin korttia, sitten se katto muo vähän aikaa ja toistin "Niin, että onko tällä Kappahl-klubikortilla nyt mitään virkaa, kun eikö se pidä yleensä näyttää?" Sitten se totes vähän närkästyneenä että tää on kyllä Lindex.. Meinasin jopa inttää vastaan että ei, kyllä tää on KappAhl mutta onneks tajusin kattoo siitä hintalapusta nopeesti, että siinä luki Lindex, viskasin sen 20 kymppiä sille nopeesti käteen ja lähin pois :D En ees ottanu kuittia.... Seruaavan kerran katon tarkasti mikä kauppa on kyseessä ;)
 Ja muistakaas vastailla videoissa olleihin kysymyksiin, eli: haluutteko, että teen semmosen kysymyspostauksen missä te voitte kysyä multa ja Saaralta kysymyksiä, ja haluutteko että meikkaisin Saaran ja se video tulis tänne blogiin? :) Jos oli jotain muitakin kysymyksiä niin vastailkaa niihin, en nyt muista :D ja tässä vielä linkki Saaran blogiin: http://saara-nevertoolate.blogspot.com/  Sielläkin on videoita! :)
Muikkumake kiittää ja kumartaa!

maanantai 15. elokuuta 2011

Pientä avautumista :)

Hei,

Halusin vähän avata teille pari juttua, hyvässä mielessä :) Eli älkää käsittäkö sitä niin että nyt mä oon pahottanu mieleni jostain parista "kritiikistä" !:D Tää on vaan semmonen pieni avautuminen, ihan yleisesti :)
En ymmärrä semmosia kommentteja, että tee niin ja tee näin tai sä oot semmonen ja semmonen.. Totta helvetissä kaikilla on oma mielipide ja se on oikeus sanoa, mutta ei esim. just blogin suhteen? Ymmärrän jos mä oon tylsä tms. mutta se olen vain mä, mä en voi sille mitään :) Mutta semmoset kommentit mä ymmärrän kuten: voisit tehdä sen ja sen asian toisin, tai tässä ja tässä voisit vähän parantaa. Sitä kutsutaan rakentavaksi kritiikiksi :)
Ja nyt pari anoa veti taas pari purkkia herneitä nenään ja ajattelee etten kestä kritiikkiä kun pitää oikein postaus tehdä...
Kylläkyllä mä sen kritiikin kestän, mutta hei, metsä vastaa sillai miten sinne huudetaan, eiks je? :)
En mä voi laulaa lirpittää ja sanoo että on okei jos  joku tulee haukkumaan pystyyn, mitä ei oo vielä tapahtunut :) Mutta toi oli hyvä esimerkki.
Toinen hauska juttu mitä mä en ymmärrä on se, että tullaan inttään semmosista asioista mistä ei oo tiedon häiventäkään! :D Se on musta naurettavaa.. mitä järkee siinä on? Sama asia kun menisin ja väittäisin että kaikilla ihmisillä on puhelin... mistä mä sen tiiän? En mistään, joten en myös väitä niin :)
Toivottavasti te ymmärätte, että en oo mitenkään ärsyyntynyt tai sillai, halusin vaan avata paria käsitettä! :)
Ja vielä yks juttu jota en tajuu miks mä tähän vaivaudun, mutta parin anon mielenrauhan saamiseks ajattelin ottaa kuvan siitä mun paperilapusta mitä nää väittää kivenkovaa Demiks :)

perjantai 12. elokuuta 2011

Ikuinen ongelma nimeltä hiukset

Helouu!
100 LUKIJAA TÄYNNÄ! Kiitos kiitos kiitos! Ajattelin sen kunniaks tehä tämmösen hiuspostauksen teille, vähän saman tyyppinen kun eilinen näppypostaus :) Eli eka videota, ja sitten tuotteita ja vähän muuta informaatiota!
Eli tässä on nyt kaikki Frank Provostin tuotteet mitä käytän; muotovaahto, lakka ja shamppoot :)
Puhun lakasta ja muotovaahdosta myöhemmin lisää. Eli aina ei tarvii käyttää hoitoainetta suihkussa, kunhan muista pistää sitten pyyhekuiviin hiuksiin jotain suihkutettavaa hoitoainetta :) Ja aina olisi hyvä harjata kammalla hiukset ennen suihkua ja suihkun jälkeen, sillon niissä ei oo takkuja ja ei pitäisi lähtee niin paljon hiuksia kun harjalla.
 GLISS -suihkutettava hoitoaine on todella hyvää, suosittelen semmosille jotka haluu tervettä kiiltoa ja kammattavuutta hiuksiin :) Tää on oikein hyvä hoitoaine, ja tekee hiuksista vielä supersileät ja vahvat. BC:n värisuojasuihke on kanssa hyvä värjätyille hiuksille, se pitää värin loiston parempana ja pitää väriä pidemään. LOVE IT!
 Sitten tämä FO(U)R REASONS -hoitoaine on todettu mahtavaks! Tuoksu on tosi miellyttävä ja se tekee hiuksista helposti kammattavat, ja taas jos haluaa käyttää pyyhekuiviin hiuksiin tämmöstä voidemaista hoitoainetta eikä suihkutettavaa, suosittelen ehottomasti tätä Doven! Tää(kin) tuote tekee hiuksista tosi sileät ja helposti kammattavat.
 Hiusnaamio mitä suosittelen käyttämään 1-2 kertaa viikossa! Tää on melkein sama kun hoitoaine, mutta paljon parempi. Pistetään suihkussa pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, sen jälkeen huuhdellaan. Tekee hiuksista elinvoimaset ja sielät.
 Lämpösuoja. En voi korostaa kuinka tärkeä lämpösuoja on. Käytä ehottomasti, ellet halua kakshaarasia tai kuivia sekä rasittuneita hiuksia!
 Ja sitten niistä lakoista ja muotovaahdoista. Muotovaahtoa käytetään siten että pistetään vaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja harotaan, sen jälkeen kuivataan hiukset föönillä! Se tekee hiuksista tuuheat, jos haluat oikein tuuheat voit kuivata hiukset pää alas päin :) Lakkaa on liikaa, jos hiukset eivät pysty liikkumaan kunnolla, vaan ovat ns. klimpissä. Suihkuta lakkaa mieluiten 20 cm etäisyydeltä, näin saat pitävämmän lopputuloksen :) Lakkaa voi myös käyttää tupeeraukseen, eli suihkuta hieman lakkaa hiuksentyveen ja tupeeraa tupeerauskammalla, alhaalla kuva.
 Tykkään tuommoista harjoista, mitkä on pyöreitä eikä niissä oo pelkkiä piikkejä vaan vähän myös tommosia "harjaksia" Ne ei satu niin paljon ja saa hyvin takut kammattua. Näitten käytössä lähtee kyllä aika paljon hiusta, joten kampa olisi parempi. Piikkikampaa on taas hyvä käyttää esim. jakauksen tekoon tai tupeeraukseen. Muista ettet tupeeraa joka päivä! Se rasittaa hiuspohjaa!
Ja vielä vähän yleisiä vinkkejä :) Huuhtele shampoo ja hoitoaine mahdollisemman viileällä vedellä, se auttaa päänahan verenkiertoa! Hiero päänahaa aika-ajoin itse tai päähieronta laitteella. Jos haluat että hiuksesi kasvavat nopeasti syö terveellisesti, liiku tai aloita vaikkapa d-vitamiinikuuri :) Myös apteekeista saat esim. Prionia hiustenkasvuun :) Vältä suoristamista ja kihartamista mahd. paljon! Käytä pipoa talvella etteivät hiukset haurastu ja jos haluat oikein suojella hiuksiasi mene pyhe päässä saunaan :)
Kiitos vielä kauheesti kaikille lukijoille, pistäkää kommenttia mitä piditte tästä postauksesta, oliko apua? :)
Ja ainiiin, unohdin videolla kysyä, eli tykkäättekö just tämmösistä postauksista vai saisko olla enemmän sitä peruskauraa eli päivän asua ja mitä on päivällä tapahtunu ja sitä rataa? :)

torstai 11. elokuuta 2011

Get away of those NÄPYT!

Heijppaa,

Joku tais joskus tässä kysästä multa formspringistä voisinko tehä postauksen miten päästä eroon näpyistä ja innostuin ideasta joten ajattein toteuttaa sen teille, toivottavasti on apua :) Ensin pistän teille tohon videon ja sitten esittelen videolla olleet tuotteet tarkemmin ja kerron niistä myöskin tarkemmin. Myös alhaalla ohje miten hoitaa aknea :)
 Tää ei vissiin näkynyt videolla eikä oikeestaan liity mitenkään näppyihin :D Mutta halusin silti suositella tätä aivan ihanaa Doven vartalovoidetta niille jolla on tosi kuiva iho! Tää toimii tosi hyvin mun äidille kun sillä on esim kuiva yläselkä :) Suosittelen!
 Sitten nää meikin puhdistustuotteet :) Suosittelen tätä puhdistusmaitoo kaikille sekaihosille! Jos on vähän enemmän näppyjä, voi käyttää vähän tujumpaa ainetta :) Eli puhdistumaitoo käytetään yleensä meikin puhdistukseen, hierot sitä puhtain sormin naamaan ja pyyhit vanulapuilla tai vedellä pois. Sen jälkeen ehkäpä kaikkein tärkein aine eli kasvovesi! Kasvovettä on hyvä käyttää aamuin illoin, mutta aamuisin myös pelkkä lämpimä vesi käy hyvin kasvojen puhdistukseen :) Kasvovesi ehkäisee mustapäitten tuloa, kirkastaa kasvoja ja auttaa ihoa hengittämään :) Heti kasvoveden jälkeen lisää kasvorasva! Kun lisäät rasvan heti kasvoveden jälkeen se imeytyy paremmin, kuulin tän itseasiassa mun kosmetologilta :)
Huono kuva, mutta toivottavasti saatte selvää. Suosittelen tätä kosteusvoidetta naamalle! :) Mutta myös vähän tuhdimpi (kermaisempi) kasvorasva olisi hyvä!
 Ja tässä on yks mun eniten suosittelema kasvovesi! Saa apteekeista ja joutuu vähän maksamaan mutta on täysin hintansa väärti! Antaa ihon hengittää ja tekee siitä kauniimman! Kaikille ihotyypeille.
 Sitten ihon kuorinta/maskin laitto vähentää näppyjä huomattavasti ja estää niitten tuloa. Jos on näppyjä enemmän kannattaa käyttää kasvojen kuorintaa kerran viikossa tai kahessa :) Mutta muistakaa ettette käytä vartalokuorintaa naamaan! Liian tujua tavaraa nassuun :) Mutta jos on sekaiho (niinkun mulla) niin suosittelen ehottomasti käyttämään tommosta Peel of -maskia, se on hellävarasempi eikä rasita ihoa :)
 Silmämeikit olisi hyvä puhdistaa niille tarkoitetuilla tuotteilla, mutta vois myös käyttää puhdistusmaitoa ja kasvovettä siihen. Jos itselläni on paljon meikkiä silmissä käytän molempia, sekä puhdisusmaitoa että -vettä :)
Yleensä vain tuota nestemäistä. Silmiä ei saa koskaan hangata lujaa! Kannattaa ensin huuhdella silmiä lämpimällä vedellä ja sen jälkeen aineilla :)
Geelimäiset aineet ovat hyviä herkälle ja kuivalle iholle :)
Nytten ohje aknen hoitoon minkä löysin googlettamalla, hyviä ohjeita löytyy myös osoitteesta www.iholiitto.fi :)
Aknea voi lievittää monilla luonnollisilla keinoilla. Aknen hoito on kuitenkin aina yksilöllistä ja se vaatii kärsivällisyyttä. Seuraavat ohjeet auttavat ihon hyvinvointiin ja samalla lievittävät myös aknea. Kokeile mitkä niistä helpottavat sinun tapauksessa.

1. Aloita aknen hoito heti sen ilmaannuttua.
2. Valmistaudu pitkään hoitoaikaan. Tulokset näkyvät vasta viikkojen kuluttua.

3. Puhdista ihoa miedolla ja hajustamattomalla saippualla aamuin illoin, mutta vältä kuitenkin voimakasta pesua. Käytä tarvittaessa saippuaa, jossa on bentsoyyliperoksidia. Pesun jälkeen voi tarpeen mukaan tai päivittäin käyttää puhdistuslinimenttejä. Ne estävät ihon rasvoittumista ja vähentävät bakteerien määrää.
4. Pese hiukset säännöllisesti. Hiuksissa oleva rasva voi levitä niskaan ja otsaan.
5. Käytä ihon kosteutukseen mahdollisimman vesipitoisia voiteita.
6. Älä puristele näppylöitä, koska se lisää talintuotantoa ja voi aiheuttaa vain lisää näppylöitä.
7. Vältä rasvaisia meikkituotteita.
8. Vältä ihon mekaanista ärsytystä, kuten hiuspantoja, liian tiukkoja vaatteita tms.
9. Älä aja partaa tarpeettoman usein ja käytä mieluiten sähköparranajokonetta.
10. Syö tasapainoista ja terveellistä ruokaa.
11. Juo päivittäin riittävästi vettä (vähintään 1 litra).
12. Hyvä yleiskunto, riittävä uni, ulkoilu ja auringon valo vaikuttavat ihonkin vointiin. Auringon valo on usein hyödyksi, mutta ei kuitenkaan silloin, jos käytät reseptilääkettä finnejä vastaan. Monet valmisteet ja auringonvalo tai solarium aiheuttavat ihoreaktion.
13. Vaihda joka viikko tyynyliinat
14. Vältä stressiä.
15. Käytä aurinkosuojina rasvattomia auringonsuojavalmisteita, jotka eivät hauduta ihoa.
16. Jatka hoitoa niin kauan kunnes taipumus akneen on mennyt ohi.
Voit myös käydä kasvohoidossa, se auttaa hyvin näppyihin koska kosmetologi kertoo hyviä neuvoja ihon hoitoon :) Muista ettet koskaan puristele näppyjä esim. finnejä likasin sormin! Älä myöskään puhkase finniä liian aikaisessa vaiheessa, muuten jää arpi. Äläkä koskaan ota rasvapurkista rasvaa paljain sormin, koska silloin sinne menee bakteereja eikä se vaikuta niin hyvin! Ota esim. vanupuikolla :) Kosmetologi kertoi.
Älä myöskään nuku korvakorut korvissa yöllä, se tuottaa mustapäitä ja muita näppyjä kaulan ja leuan alueelle.
 Ja tolta näyttää ne Refingin Clear Up Strips -puhdistusliuskat mitkä todellakin poistaa mustapäät, suosittelen tulisesti!
Eli näillä aineilla ja videoilla mainutuilla tavoilla (esim. mustapäälaput ja -rauta) pääset eroon näpyistä :)
 Pistäkää ihmeessä kommenttia oliko apua! :) Ja mitä piditte tästä postauksesta.
Ainiiiin, tässä kuva siitä H&M:n neuleesta päällä kun joku kyseli :)
Onpa surkee kuva ):