sunnuntai 29. elokuuta 2010

Eimitäänasiaa

Helou,

Oli tylsää niin meikkasin itteni jotenki 'dramaattisesti', mitä mieltä? :)

Muokkaus

Heippaahei,

Varmaan jo huomasittekin, että olen muokanut blogin ulkoasua :) Vaihtelu virkistää. Kertokaa toki omat mielipiteenne, voisinko parannella jotakin ja missä onnistuin? Vaihdoin myös tota COULD I KISS YOUn takana olevaa kuvakollaasia, joten aattelin selittää vähän noita kuvia teille :)
laaatu..

Lähetään liikkeelle tosta ensimmäisestä mustavalkosesta kuvasta: Bloginhan nimi on COULD I KISS YOU, eli voisinko suudella sinua tai jotain sinnepäin, niin kyllähän tässä pitää pari pusukuvaakin olla!:) Toi on niin romanttinen, keskellä peltoo, mies kumartuu jii än ee.
Pariisipusukuva: Parisiisi on rakkaudenkaupunki!
Kaikki kolme huulikuvaa: Mun mielestä nää on taiteellisia :D Seksikkäitä. Ja suutelemiseenhan kuuluu huulet ylipäätänsä :)
Sitten toi gebardi: Kuvastaa tosi paljon mua, ja tää blogihan on mun blogi :) Leopardi on tommonen naisellinen ja viekas.
Bilekuva: Rakastan biletystä! Kavereitten kaa juoruamista ja muuta semmoista, ja noi vaatteet? Do I need say more?Ja vielä kaverikuva: Rakastan mun kavereita <3

KOMMENTTIA MITÄ PIDÄTTE?

lauantai 28. elokuuta 2010

IKEA!

Heippaaa,

Nyt olis sitten sitä IKEApostausta :) Lähetiin täältä ajelemaan noin kymmenen aikaan Tampereen IKEAta kohti, olin ihan kuollu ku jouduin herää puol ysi ja menin nukkuun joskus kolmelta? Hallelujaa, sanon minä. No mut ajomatka kesti sen tunnin ja nukuin koko matkan :D Karo ja Kaisa toimi mun matkaseurana siellä. Kierreltiin siellä joku kolme tuntia kun se on niin iso. Räpsittiin paljon kuvia, ne huonekalut on niiin ihania! Ruotsalaisia tosin.. mutjoo. Antaa kuvien puhua :)Kaisa ja minä :) (huomaa: muotimurha; kultaa ja hopeeta)

Jäätiin Kaisan kaa vähän kahvittelemaan yhteen uberhienoon keittiöön. Mulle kelpais!

Kokeiltiin Karon kaa tyyliin kaikki tuolit siellä :D Mut lempparit oli absolutely(whateva) noi pinkit tuolit! Ihania. Kotiutan ;)

Tärähdysteinipeilii

Mulle tehään uudenvuoden aikaan (entokisuunnitteleaikasin) huoneremppa ja iskä käski katteleen vähän niitä kalusteita siellä yms. Löysin tämmöseen taulun joka makso vaan 16,95 ja iskä saa luvan ostaa sen mulle!

Ihmiset vähän katto ku pistettii johonki kirjotuspöydälle kamera itselaukasimelle ja juostiin tohon sohvalle :D

Sit iskärakas voi ostaa mulle tommosen valkosen levyhyllyn, kiitos!

Ja tommosen kiiltävänpunasen toimistopöydän! Ja noi kirjahyllyt ja kirjatki ois ihan plussaa, pliiis!

Tähän on hyvä lopettaa, älkää nähkö painajaisia.

Puzzzzzzzzzzzzzzzzzmoi xoxo

perjantai 27. elokuuta 2010

IKEA

Heippahei,

Pientä hiljaisuutta on ollu ilmassa, sori siitä =) Mutta täällä ollaan taas uusien asioitten kera.
Huomenna olis tarkotus lähetä Tampereen aika uudehkoon IKEAan Karon kanssa :) Mahtia! Eli huomenna on luvassa sitten kunnon kuvia ja semmosta. Tänään oltiin uimassa ja mäkissää
(aijaiaj)
Mulle tuli semmonen 10 minuutin UBERpahaolo, olin ihan varma, että nyt lähtee henki, mutta
tässä sitä ollaan taas täynnä elämää =) Vihaan tommossia! Mutta huomiseen, heippa pupsit. Kuva täältä.

torstai 26. elokuuta 2010

Kelly Rowland ft.David Guetta - Commander (Official Music Video)

Niih, kukas on taaas jumputtanu tätä yhtä ja samaa biisiä jo noin kaksi tuntia? MINÄ! Osaan jo sanatkin ulkoa..

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sorge

Heijsan,

Sori tää hiljasuus, oon tainnu unohtaa mainita, että oltiin mökillä viikonloppuna:D No nyt kuitenkin sunnuntaina tultiin takasin ja kohta oon lähössä leffaan katsomaan sitä kohuttua Sisko tahtoisin jäädä. Pistän varmaan sittenkun tuun sieltä niin vähän asua ja sen semmoista :)

Pusimoi

torstai 19. elokuuta 2010

New bag

Heijssaan,

Tänään päästiin koulusta kolmelta.... hyi. Sain jonkun hysteerisen naurukohtauksen köksäntunnilla, siitä ei meinannu tulla millään loppua!:D Tein myös havainnon, että mulla ei ole yhtäkään kunnon koululaukkua! Vaan rappeutunu valkonen, joka ratkee hetkellä millä hyvänsä, sitten kaks mustaa laukkua mutta ei niitä jaksa kantaa jos on paljon kirjoja. Joten ilmoitin tästä rakkaalle äidilleni joka sano, että mennäämpä sitten kattelemaan niitä laukkuja!:D No mentiin sitten, ja löytyhän sielä jotain :)

Ette ikinä arvaa mistä löyty :D ANTTILASTA! Käytiin Aleksi 13, ja siel oli semmone en musita minkä merkkinen, mut se oli niin pieni etten viittinyt ostaa sitä. Eli tommonen ruskee laukku. Tolta se näyttää edestäpäin.


Ja tältä takaapäin :) Siinä on tommonen tasku, niin pistän sinne varmaan huulirasvan ja avaimet yms.

Pohjassa siellä on tommosset 'tapit', että se pysyy pystyssä.

Sori huono kuva ;s Sivulla siellä on sitten tommosset mitkäliehömmelit:D


Puzzmoii

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Elomessut 2

Heippaa,

Olin tänääkin elomessuilla, tällä kertaa Karon siskon Kaisan kanssa :) Käytiin maailmanpyörässä joka meni viis kierrosta :o Eilen meni vaan kolme. Sit jäin vähän katteleen poikia niin meinasin jäädä kyydistä :D Go me!! Söin taas makkaraperunoita... Pitää varmaan mennä lenkille!

Päivän asua:
Musta neule H&M
Vihreä eläinkuositoppi KappAhl
Valkonentoppi H&M
Revityt farkkulegginsit KappAhl
Rannekoru Ahvenanmaalta
Clutch VILA
sori ku on vähän ylivalottunu...

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI :)

Sitteeen iskä suostu ostaan mulle tommosseen hiussetin 30 e!!! Sillä eholla, että siivoon huomenna huoneeni, ihan nice diili ;) Ja mitässe pussi sisälsikään? Lähetään vasemmalta oikeelle:

Minisuoristin, millä pystyy tekemään kiharoita, laineita, kohottaan tyvestä ja toki suoristamaan :) Toi olis oikeesti ollu kolmenkympin rauta, mut sen sai vitosella ;)
Jättilakka, mikä ei näy kokonaan kuvassa.
Sitten noi kaks vierekkäistä harmaata putkiloo, Shampoo ja hoitoaine. Tuoksuu ihan taivaaliselle!
Sen vieressä päähieroja. Kaikki varmaan tietää ton? Toi tuntuu NIIN taivaaliselle. Terveisin: Hieron nytkin päätä sillä.
Sitten kaksi etukuponkia.
Jättilakan edessä tommonen pieni suihkepurkki, on lämpösuojasuihke. Oon tarvinnu tommosta jo toosi kauan :)
Sitten tommonen hiusseerumi.
Ja vielä matkashamppoo.

Tommosia namiskoja! Ihan mahtavaa :)


lauantai 14. elokuuta 2010

Elomessut

^ alotetaan tämmösellä riemuidioottikuvalla tää ;)
Heippaa,

Tänään oli Elomessut, kävästiin(lue: oltiin siellä yhteensä seittemän tuntia) siellä kattelemassa meininkiä, ja samalla mentii tivoliin. Nähtiin paljon tuttuja ja syötiin ihan olantakaa mättöö.. Siellä oli semmossia jänkiä limutölkkejä, mitä on vaan jossain Amerikoissa yms? Ne oli hyviä. Huomennakin on vielä elomessut, mutta kattoo nyt jaksaako mennä, meen ehkä vaan makkaraperunoille ;) mmmmm.

Oltiin siis maailmanpyörässä, Karolla oli tyyliin kuset housuissa siellä ku mä pyöritän täysiä sitä kärryä ja kiljun :D Mentiin myös semmosseeseen laitteeseen missä oli semmosseet pyöreet 'tuolit' ja sit ne ukkelit pyöritti niitä, se oli ihan hullu;D

Siellä oli tommossia kivoja peilejä:D Otettiin myös ton jälkee vähän(lue: kaks pallollista) heliumia. Oli hupaisaa :'D En saanut Karon lupaa julkasta siitä videota, mutta voitte kuvitella :D Lauleltiin siinä kaikkee Piippolan vaarilla oli talosta Jason Deluron In my Head!:D


Tommossia hauskoja tölkkejä, oli siä paljon muitakin mutta otettiin tommoset ja semmosset metsämarjakolat:)

Semmonen pävä, pussmooi =)

perjantai 13. elokuuta 2010

Perjantai 13

Heipsaan,

Perjantai 13 päivää :s No mulle ei oikeestaan oo käynyt mitään kummoista, tää on oikeestaan ollu hyvä päivä :) Sain vaihettua sen ATKn kässään ;) Ja tutustuin siellä yhteen Minniin joka on ihan mahtityyppi :) Huomenna olis Elomessut, eli semmosseet messut missä on kaikkee krääsää ja tivoli. Mennään sinne Karon kaa, joten huomena tulee sitten varmaan kuviakin. Eipä mulla ollu kauheesti mitään kummoista asiaa, aattelin vaan tulla päivittelee kuulumisia yms :)


pusimoi :)

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Lupaus

Hellou,

Lupaus mikä lupaus ;) Eli lupasin siis nyt vähän kuvia ja niitä te saatte :) Tänään oli eka ATK tunti, ja voin haukkuu sen jo ensimmäisen tunnin perusteella alas helvettiin, siellä käsitellään jotain emolevylä yms? Ja kaikenlisäks siellä on koko luokka täynnä nörttejä! Save me god, please! Sit meil alko teknine(korukurssi), ja sen siis pitäisi olla korukurssi, mutta ei siellä tehdäänkin kaijuttimia ja sun muuta. Great! Ja vielä sitä opettaa joku lihava talonmies kuka ei osaa mitään! Eli koko tää vuosi teknistä ja siellä vaan istutaan ja katotaan ku pojat tekee kaijuttimia.. "Hei olen Sofia ja tulin korukurssille, että saisin kivoja koruja itselleni.. Ai, täällä tehdäänkin kaikkea muutakun koruja.. awsome!" Mutta jottei ihan angstiksi menisi niin muuten koulupäivä meni ihan hyvin :) Läksjykäkään ei tullu kauheesti :) Ja mun ihastusta näkee joka päivä.. mm HALLELUJAA! Tässä on kuva joka on otettu automatkalla Kuortaneelle, serkun ripareihin :) Eli päällä oli hellemekko, clutch(?) ja hellehattu, oli kuuma päivä oli.

Vähän sitä kirkkoa, siellä ne lauleli jotain :D

JA NE MUN KAUNOKAISET TITIITITII:

"Inkkari"gladikset Tuurista Kenkätorilta, 19,90 e Ärsyttää vaan ku pikkuvarvas puskee koko ajan tosta yhestä välistä..

Ja nää punaisetrakkaustossut(joita käytin tänään koulussa) on myös Tuurin kenkätorilta hintaan 9,90 e Alessa. Loveee;)


Ja vähän nassuakin sitten ;)

tiistai 10. elokuuta 2010

Huoh

Heippa,

Ensimmäinen koulupäivä sitten takana.. Joo kyllä se kesäloma on enemmän mun juttu !:) Tänään ei ollu muutakun lv:tä ja sensemmosta. Meijän luokalta lähti kolme ja kaks uutta :) Ja arvatkaa kellä on ehkä paras tiistai-päivä ikinä? MULLA! Mennää puol kymppiin fyke, ruokailu, enkku kotiin ;) Eli 9.30-12.30 ,mii laiks! Vaan kahta ainetta. Nyt lupaaan, että huomenna mä esittelen ne mun kengät ja otan ehkä pari kuvaa ittestäni!:) LUPAAN!

Pusipusimoi

maanantai 9. elokuuta 2010

Sorgee

Heijsan,

Sori tää hiljasuus, ei oo ollu oikeein mitään postattavaa, paitsi serkun riparit... Ei oo vaan jaksanu.. Voisin huomenna esitellä mun kahet uudet kenkulit mitkä ostin tuurista :-) ! Semmosseet inkkarigladikset ja punaset tennarit. Muttaa huomenna alkaa koulut. EIIIIIIIIIII! Kidutusta. Muuten koulu on ihan jees, mutta opettajat? Siis opettajat on kaikki ihan sieltä sanonko mistä :D Mutta kiva nähä taas kavereita jne :)

olin just heränny.. :D
Puzmmoi

perjantai 6. elokuuta 2010

Serkun riparit

Helouu,

Tänään en oo mitään kummossia tehnyt, käyny lenkillä ja syöny vähä jätskiä ;) Huomenna olis luvassa serkun riparit.. taas! Pitäis herätä viideltä suihkuun yms, great!! Mut on ihanaa nähä taas serkkuja ja muita sukulaisia. Ja saatte vihdoin vähän kuviakin tänne!:)

torstai 5. elokuuta 2010

Mitäs teille?

Heijja,

Tulin justiinsa 15 kilsan pyörälenkiltä, mitäs teille? ;) Huhhuh, kyllä tekee kutaa juoda sen jälkee appelsiinimehua ja vielä päälle mandtsukka. (lue: mandariini) Tänään käytiin kirpparilla Karon kaa ja meinasin ostaa yhen laukun joka makso vaan 5 e mutta emmä sitte ostanukkaa... Nyt harmittaa :D Nojoo kaimä voisin sitä mennä vaikka katteleen josse olis sielä vielä huomenna tai ylihuomenna..
Ostin kyl penaalin, ihan perusmusta, kouluuun ja tuunailen sitä vähän vielä ;) Tuskin haluutte kuvaa jostain penaalista?:D Huomenna ei oo mitää suurempaa luvassa voisin kai ottaa vähän kuvia ja simmotti.

Puzzmoi

tiistai 3. elokuuta 2010

Ei mulla muuta

Heijssann,

Tein äsken tossa korupostausta videomuodossa, mut se tulee sitten aikojaan tänne ;) Eli ei siis vähään aikaan. Tänään olin yksin kotona päivän kun porukoilla alko työt. Ittellänikin alkaa koulut viikon päästä... itsemurha! Eivaan, ihan jees kun koulut alkaa mut en kestä kokeita ja läksyjä jajajaja. Nojoo, oon tässä kohta menossa lenkille. Go me! Otin tänään myös vähän kuvia mut en jaksa lisätä niitä vielä koneelle. Tässä vielä yks mun lempparibiiseistä ever! http://www.youtube.com/watch?v=W8wvyPDZo_w


Pusujamoi

maanantai 2. elokuuta 2010

Kirpparii

Heippahei,

Tänään päätin, että meen kirpparille :) Joskus yhen aikaan lähin ja tarttu sieltä ihan muutama juttua mukaankin :) Ja tein jopa videota mun vähäisistä ostoksistani. Tuunasin myös mun farkut! Tässä vähän kuvaa.


Tommoosseet :)

Lopuks vielä päivänasua.

Musta neule H&M
Tunika H&M
Kiilakorot H&M
Laukku Vintage, mummun

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Valmistautuminen

Heii,

Tänään tein teille vähän esikuvaa miten valmistaudun aamulla, eli hiukset, meikki yms. Joten enjoy:)


Lähtötilanne:


Eli näinkin komeana liikenteessä! Käyn siis aamulla suihkussa. Käytän Garnierin shampoota ja hoitoainetta.

Vaihe 2: Hiukset


Sitten otan komeen turbaanin pois ja suihkutan BC:n värinsuojasuihketta hiuksiin. Harjaan läpi ja fönään :) Tässä kuvassa siis juuri kuivatut hiukset. (hyi)
Kuivauksen ja vielä harjauksen jälkeen suoristan hiukset. Käytän virheää Vidal Sassoonin suoristusrautaa, ihan paras suoristin ikinä! Ei revi hiuksia eikä 'kuivata' niitä sillai ärsyttävästi.

Sitten pistän koko hiuksiin Wellafexin muotovaahtoa. Tämän jälkeen tupeeraan hiukset jotta ne ei olisi ihan lättänät. Nytten muista hiuslakan nimeä, mutta pistän kummiskin lakkaa hiuksiin, että ne pysyy kuosissa!:)

Eli tämmössiä tuotteita:

Vidal Sassoonin suoristurauta
Harja
Piikkikampa
Klipsu
Wellafexin lakka
BC:n värisuojasuihke
Hiuslakka, en nyt muista nimeä..

Vaihe 3: Meikkaus



Eli aluksi pistän vastapestylle iholle Lumenen Natural Code meikkivoidetta The Body Shopin parhaimmalla meikkivoidesiveltimellä. Meikkivoiteeni sävy on 12 Fudge.

Jos oon esimerkiksi nukkunut huonosti ja tummat silmänaluset näkyy selvästi käytän valokynää.

Seuraavaksi pistän Rimmelin Staymatte puuteria tollasseella leveellä puuterisudilla :D

Vielä Loréal Parisin Glam Bronze(?) aurinkopuuteria poskipäillä vähän hehkua tuomaan.



Sitten simmut. Ensin pistän kulmakarvat Cilinquen kulmakynällä, pistän tosi haaleesti, koska oon blondi. Tämän jälkeen taivutan ripset kaareviksi H&M:n hopeisella ripsientaivuttimilla.

Käytän kahta ripsaria Telescopickia ja Sexy Curvesia, koska Rimmelin(Sexy Curves) taivuttaa ripsiä mahtavasi ja tuuheentaa ja Loréalin Telescopic erottelee. Vaikka käytän kahta ripsiväriä, ei mun ripsistä silti tuu paakkuset, don't worry :) Vähän vielä Silky Eyes kajaalia vesirajalle alaluomiin ja its ready!


Sipasu laivalta ostettua Hydracoloria huuliin, että huulista tulis pehmeemmät ja vähän kiiltävemmät :)

Ja tässä vielä huono kuva valmiista meikistä...


Vaihe 4: Vaatteet


Halusin päälle tänään jotain semmosta mitä en oo käyttänyt pitkään aikaan, ja hetken etsittyä löysin tämmösseen There are no rules! hupparin. Tein videonkin mutta se on jo ladannut ainakin tunnin joten päätin luovuttaa..

Pahoittelut kun ei tullu yhtään parempaa kuvaa.

JA I'M DONE! Mulla menee semmonen about tunti valmistautua. Yleensä en lomalla siis meikkaa ja muutenkaa valmistaudu, mutta tänään oli poikkeus :) Pistäkää ihmeessä kommenttia, mitä ootte mieltä :)
Puzzmoi